Uhitilo opet
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Uhitilo opet
nije "samo" 75 nego su toliko "otkrili/dokazali" za sad a steta tko zna kakva za HR , kako vidimPainkiller wrote:Kako je ovdje riječ o sitnoj kokošarskoj lovi (Beroš 75K mita )ako se gleda na razini sustava u kojem se vrte milijarde, toliko netko nesposoban napravi štete samim time što je glup i nesposoban.debotoijusto wrote:ukralo ? ukralo !
idemo sad svi ... a kako je milanovic... a ona oreskovic... prokleti puljac i bozo petrov
A to kad se radi s državom svi napuhavaju brojke...
Radim u maloj firmi i sjećam se kad sam poslao neku ponudu za neki sitni natječaj, liga 10K, marža strahovita, i kako sam dobio odgovor da li sam siguran da je to ispravna ponuda i da li mi možda fali jadna nula na cijeni. Ostale ponude su imale jednu nulu više ...
Nisam mogao vjerovati, a oni nisu mogli vjerovati da smo toliko jeftiniji, pa sam im poslao uzorke da provjere, i naravno kupili od nas.
A da se nisam javio, netko bi potpuno legalno pokupio više nego Beroš ... a bile sitnice u pitanju...
Milanović sigurno radi i financijski više štete nego Beroš, jednostavno takav čovjek. Voli čovjek trošit na račun države kad može. Sve po zakonu.
Orešković ... tko bi normalan njoj povjerio neki ozbiljan posao i pare ?
Petrov ... pošten ali nesposoban. On ne bi ni pokrenuo ništa, pa ne bi bilo ni štete, ali je šteta u samom nečinjenju.
kao da kazes da sanader uzeo "samo" nesto sitno mita a steta od gospodarenja MOL-a inom nemjerljiva za sve ove godine
debotoijusto- Posts : 31642
2014-04-12
darth_vader likes this post
Stipe Mlinarić Ćipe (DP) za N1 je rekao da nije upoznat s detaljima akcije USKOK-a.
"Nemojte osuđivati čovjeka prije nego se pronađe bilo što od dokaza. Ne možete reći da samo zato što netko nekome pretresa stan, taj čovjek treba zbog toga ići u zatvor", rekao je Ćipe.
Kaže da će za Beroša biti mjesta u vladi ako je nevin.
Ovo govori da institucije koje se bave pronevjerom i kriminalom rade svoj posao "ako se bilo što pronađe", rekao je i dodao da je siguran da će Turudić dobro raditi svoj posao.
"Ovo nije uteg za vladu ako se ne dokaže ništa. Ako bude uhićen, to ćemo raspraviti na vladi, koaliciji i sve ostalo kako bude", rekao je.
jedino relevantno za imovinski pokret dali sad da napuste HDZjot i nestanu s politicke scene oli nastave do kraja podrzavati zlocinacku organizaciju i nestana s politicke scene
"Nemojte osuđivati čovjeka prije nego se pronađe bilo što od dokaza. Ne možete reći da samo zato što netko nekome pretresa stan, taj čovjek treba zbog toga ići u zatvor", rekao je Ćipe.
Kaže da će za Beroša biti mjesta u vladi ako je nevin.
Ovo govori da institucije koje se bave pronevjerom i kriminalom rade svoj posao "ako se bilo što pronađe", rekao je i dodao da je siguran da će Turudić dobro raditi svoj posao.
"Ovo nije uteg za vladu ako se ne dokaže ništa. Ako bude uhićen, to ćemo raspraviti na vladi, koaliciji i sve ostalo kako bude", rekao je.
jedino relevantno za imovinski pokret dali sad da napuste HDZjot i nestanu s politicke scene oli nastave do kraja podrzavati zlocinacku organizaciju i nestana s politicke scene
2014-04-12
Recimo, u devetom mjesecu su dobar dio forumasa i kolega debo ovlazili oko okruglastog misisca da je Cipe pronevjerio lovu od neke udruge i pocinio kazneno djelo. Dva su mjeseca prosla i nista, ni optuznice, ni slucaja , nista. Cijela frka je bila da se unisti DP. Nije mi nesta zao jer potpuno isti scenario bio sa Skorom i cetrdeset butelja vina. Sto se desilo??? Sa pravosudne strane nista jer nicega nije bilo. Dakle Cipe je u pravu. S druge strane Saucha je osuden ali nije lezao niti dana??? Pitam se zasto??? Bilo kako bilo mislim da bi Berosu ovo bio zadnji kretenluk. Mislim da se radi o nekom drugom obracunu jer ipak, nije Beros toliko glup. Osim toga ukradeno moze poslije uplatiu na neki nepoznati racun , nepoznate humanitarne udruge i svi ce , kao i obicno, praviti blesavi. Kila mozga i jebeni mentalitet.
2014-04-14
TOMISLAV SAUCHA, nekadašnji predstojnik ureda premijera za mandata Zorana Milanovića, osuđen zbog lažiranja putnih naloga, pojavio se večeras u zatvoru u Remetincu na izdržavanju trogodišnje zatvorske kazne. Na odluku o izdržavanju kazne nije se žalio ili tražio odgodu.abraham wrote:Recimo, u devetom mjesecu su dobar dio forumasa i kolega debo ovlazili oko okruglastog misisca da je Cipe pronevjerio lovu od neke udruge i pocinio kazneno djelo. Dva su mjeseca prosla i nista, ni optuznice, ni slucaja , nista. Cijela frka je bila da se unisti DP. Nije mi nesta zao jer potpuno isti scenario bio sa Skorom i cetrdeset butelja vina. Sto se desilo??? Sa pravosudne strane nista jer nicega nije bilo. Dakle Cipe je u pravu. S druge strane Saucha je osuden ali nije lezao niti dana??? Pitam se zasto??? Bilo kako bilo mislim da bi Berosu ovo bio zadnji kretenluk. Mislim da se radi o nekom drugom obracunu jer ipak, nije Beros toliko glup. Osim toga ukradeno moze poslije uplatiu na neki nepoznati racun , nepoznate humanitarne udruge i svi ce , kao i obicno, praviti blesavi. Kila mozga i jebeni mentalitet.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-saucha-dosao-u-remetinec-na-izdrzavanje-zatvorske-kazne/2506850.aspx
kolega prestani vrijedjat inteligenciju forumasa issati
cipe dok drzi lojtricu HDZjotu nece bit pozvan na prvo rociste valjda ti to jasno nakon godina pracenja politike HR
2014-04-12
Prema neslužbenim informacijama koje je objavio RTL, EPPO je došao do ključnih dokaza u vidu prepiski i glasovnih poruka između Pozdera i Petrača, što je istražiteljima omogućilo povezivanje osumnjičenih s koruptivnim aktivnostima.
Istovremeno, USKOK je do svojih saznanja o ovom slučaju došao zahvaljujući svjedoku koji je osobno kontaktirao istražitelje i pružio informacije o mitu.
Istovremeno, USKOK je do svojih saznanja o ovom slučaju došao zahvaljujući svjedoku koji je osobno kontaktirao istražitelje i pružio informacije o mitu.
2014-04-12
Nisam znao. Bilo je i vrijeme. Kada vec govorimo o vrijedanju inteligencije Saucha je bio clan obje vladajuce partije. Bio je bobuljicavom pobocnik. Vi izigravate klovna ovdje jer cijelo vrijeme pljujete i rezite ne stranu koja nije "vasa" iako je "vasa" ista ako ne i gora. Vi drzite lojtre i vi ste jednako korumpiurani i pokvareni kao i ovi koje pljujete.debotoijusto wrote:TOMISLAV SAUCHA, nekadašnji predstojnik ureda premijera za mandata Zorana Milanovića, osuđen zbog lažiranja putnih naloga, pojavio se večeras u zatvoru u Remetincu na izdržavanju trogodišnje zatvorske kazne. Na odluku o izdržavanju kazne nije se žalio ili tražio odgodu.abraham wrote:Recimo, u devetom mjesecu su dobar dio forumasa i kolega debo ovlazili oko okruglastog misisca da je Cipe pronevjerio lovu od neke udruge i pocinio kazneno djelo. Dva su mjeseca prosla i nista, ni optuznice, ni slucaja , nista. Cijela frka je bila da se unisti DP. Nije mi nesta zao jer potpuno isti scenario bio sa Skorom i cetrdeset butelja vina. Sto se desilo??? Sa pravosudne strane nista jer nicega nije bilo. Dakle Cipe je u pravu. S druge strane Saucha je osuden ali nije lezao niti dana??? Pitam se zasto??? Bilo kako bilo mislim da bi Berosu ovo bio zadnji kretenluk. Mislim da se radi o nekom drugom obracunu jer ipak, nije Beros toliko glup. Osim toga ukradeno moze poslije uplatiu na neki nepoznati racun , nepoznate humanitarne udruge i svi ce , kao i obicno, praviti blesavi. Kila mozga i jebeni mentalitet.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-saucha-dosao-u-remetinec-na-izdrzavanje-zatvorske-kazne/2506850.aspx
kolega prestani vrijedjat inteligenciju forumasa issati
cipe dok drzi lojtricu HDZjotu nece bit pozvan na prvo rociste valjda ti to jasno nakon godina pracenja politike
2014-04-14
Jebe mi se za Beros a ali me vrijeda ovakovo stranicarenj i pljuvanje drugi tj "njihovih". Istovremeno su "nasi" isti ili gori ali tu se pravite grbavi. Nema tu nasih i njihovih ima jebeni balkasko-boljsevicki mentalitet i to je to. Imaju i korisni idioti koji imaju "nase " i "njihove". To je istina. Zapitajte se sta se na zecelju EU. Korupcija..... Sreca da je anemija malo inteligentiji i da vam drzi nos iznad vode ali bukvalno zivite od pomoci.
2014-04-14
Primorac: Nakon pobjede na izborima borit ću se protiv korupcije
ludnica...
ludnica...
vili40-
2015-08-02
zalosno sto ce psiho uci u drugi krug a tek poceo odmotavati klupko
2014-04-12
EPPO razljutio Turudića:Odmah nam predajte sve dokumente
što vi imate vršljati po našoj zemlji?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/eppo-dorhu-prepustite-nam-slucaj-dorh-eppou-odmah-nam-predajte-sve-dokumente/2615913.aspx
što vi imate vršljati po našoj zemlji?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/eppo-dorhu-prepustite-nam-slucaj-dorh-eppou-odmah-nam-predajte-sve-dokumente/2615913.aspx
vili40-
2015-08-02
KREŠIMIR Rotim, šef neurokirurgije u KBC-u Sestre milosrdnice, danas je uhićen pod sumnjom za primanje mita.
24sata pišu da Rotima ne terete za primanje novca, već za korištenje državnog skupog robotskog mikroskopa u privatne svrhe, odnosno u svojoj poliklinici.
Robotski mikroskop je KBC Sestre Milosrdnice kupio lani i platio ga više od 456.000 eura. Prodao im ga je Medical Innovative Solutions. Podsjetimo, u akciji Uskoka uhićen je i direktor tvrtke Medical Innovation Solutions - Saša Pozder.
Mikroskop su prevezli i u Rotimovu privatnu polikliniku i bio je tamo neko vrijeme, pišu 24sata. Uskok smatra da je time ostvario korist.
Rotim će se braniti da je mikroskop bio kod njega samo par dana na evaluaciji.
prvo preskupo platimo sokocalo zatim zdravstveni djelatnik drzavne firme rotim kaze bolesniku da na listi cekanja na redu 2027 1. petog nakon graha u maksimiru ali ako kod privatnika rotima moze sutra za xxx biti pregledan na sokocalu koje ovi dobio od drzavnog zaposlenika rotima
dakle preplatilo ukralo i nije izdalo racun a uredno glasalo za HDZjot , biljezim
24sata pišu da Rotima ne terete za primanje novca, već za korištenje državnog skupog robotskog mikroskopa u privatne svrhe, odnosno u svojoj poliklinici.
Robotski mikroskop je KBC Sestre Milosrdnice kupio lani i platio ga više od 456.000 eura. Prodao im ga je Medical Innovative Solutions. Podsjetimo, u akciji Uskoka uhićen je i direktor tvrtke Medical Innovation Solutions - Saša Pozder.
Mikroskop su prevezli i u Rotimovu privatnu polikliniku i bio je tamo neko vrijeme, pišu 24sata. Uskok smatra da je time ostvario korist.
Rotim će se braniti da je mikroskop bio kod njega samo par dana na evaluaciji.
prvo preskupo platimo sokocalo zatim zdravstveni djelatnik drzavne firme rotim kaze bolesniku da na listi cekanja na redu 2027 1. petog nakon graha u maksimiru ali ako kod privatnika rotima moze sutra za xxx biti pregledan na sokocalu koje ovi dobio od drzavnog zaposlenika rotima
dakle preplatilo ukralo i nije izdalo racun a uredno glasalo za HDZjot , biljezim
2014-04-12
to kinezi vjesaju na trgu i posalju racun za strik i radne sate
2014-04-12
jbt. malo su mu tri poliklinike...
ja stavio nove gume i smatram se pripadnikom sretnijeg dijela građana...
ja stavio nove gume i smatram se pripadnikom sretnijeg dijela građana...
https://www.gloria.hr/gl/lifestyle/dizajn/cecilija-rotim-otvorila-nam-je-vrata-svog-doma-zavirite-u-stan-u-zagrebu-s-pogledom-na-sumu-15441990
lijep prostor za nosit nanogicu do sudjenja
lijep prostor za nosit nanogicu do sudjenja
2014-04-12
ja ne vidim u cemu je tu problem
doduse mozda je to zato sto se ja selektivno zgrazam
doduse mozda je to zato sto se ja selektivno zgrazam
Službenik-
2022-02-24
Službenik-
2022-02-24
boli nas ku*ac, ionako će kredite vraćati novohorvati odnosno nepalci...
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Historija se opet ponavlja.Srpkinje opet luduju za Turcinom
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Historija se opet ponavlja.Srpkinje opet luduju za Turcinom
Page 2 of 7