Srbija & Madjarska
Page 1 of 1
Re: Srbija & Madjarska
Ovo je vise izmedju Tita & Orbana.
Sutra da dodje Opozicija, oterali bi ga ko kera a
obradjivali zadnjicu po Pristini i Sarajevu.
Budimo realni.
Isto Slovacka.
Budimo realni.
Isto Slovacka.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Mađarska je platila cijenu u WW2, a Srbija u zadnjem ratu.
Neki nikako shvatiti što im je pozicija.
Neki nikako shvatiti što im je pozicija.
u kraljevstvu slijepih, jednooki je kralj...
tako i njih dvojica, u današnjoj europi, jedni su od rijetkih koji vide...
uz predsjednika milanovića dakako...
makar i na jedno oko...
makar i na jedno oko...
Serbinho-3 wrote:Ovo je vise izmedju Tita & Orbana.
Budimo realni.
Isto Slovacka.
Koja opozicija u Srbiji?Chak po njihovim medijima imaju samo 6%podrshke dok Vuchko ima 49%.Vecina srba nije glupa i zna da sabere 2+2 na pravi nachin dok 'rvati uvijek to saberu da je rezultat 8.U Srbiji ima pun kurac jugoslovena.U Beogradu ima vishe muslimana nego u Sarajevu.Ne kazem da su svi protiv Srbije ali to su djeca raznih funkcionera koja su nauchila zivjeti na visokoj nozi i to dzabalesku..Bio sam na Tviteru i malo bolje upoznao srpski mentalitet.Isti kurac kao i hrvati.U Srbiji zivi 30.000 tisuca ljudi u nevladinim organizacijama od raznih donacija stranih vlada.Prodane dushe isto kao i 'rvati .Kad je jedna Gruzija koja je ratovala sa rusima mogla da donese zakon o takozvanim stranim agentima a Srbija to ne zeli da uradi onda mi je sve jasno.Vuchko to namjerno radi da bi se ogadili narodu a njega podrzavali.Formula izgleda funkcionira jako dobro .Mora se priznati da je maher za politiku.
Sa madjarima je napravio dil na shtetu Hrvatske jer ce danas sutra traziti izlaz na more a srbi ce ga podrzavati da ako nishta nerviraju hrvate.Smirio je Vojvodinu i odjebo je iz igre separatiste.Neki dan u Subotici nije zelio da otvori neku zeljeznichku postaju zato shto nije bilo natpisa na madjarskom.Veoma lukavo izvedeno uz veiki markentishki potez kod madjara.Dodushe promijenio sam mishljenje o madjarima jer sam upoznao ovdje jednog momka koji je bio dobar prijatelj sa mojim sinom i igrali su zajedno tenis u jednom prestiznom americhkom koledzu.Primijetio sam odmah odgoj na visokoj razini.Upoznao sam i njegove roditelje.Jako fini i kulturni ljudi sa visokim obrazovanjem.Madjari su me iznenadili svojim slobodarskim ponashanjem u EU isto kao i slovaci dok su me chesi razocharali.
T. wrote:u kraljevstvu slijepih, jednooki je kralj...
makar i na jedno oko...
Sachekaj josh malo bit ce toga josh u EU.To ti je isto kao shto je u Hrvatskoj odjednom nakon 1991 porastao broj vjernika pa su sada veci vjernici od onih koji nikada nisu bili komunisti.Tako i nakon pobjede Trampa u SAD vidjet cesh shlihtanje i uvlachenje u shupak.Jebi ga Evropa je stara kurva pa joj nishta nije strano niti perverrzno.Moze i u shupak,moze dudlanje,gutanje ,ma sve za lovu i interes kao kod prave kurave.
A šta ti drugo radiš? Do sada si ga dudlao Zapadu, a sad bi malo dudlao Istoku...vrata su ti otvorena, ne skači preko ograde.mentalitet wrote:T. wrote:u kraljevstvu slijepih, jednooki je kralj...
makar i na jedno oko...
Sachekaj josh malo bit ce toga josh u EU.To ti je isto kao shto je u Hrvatskoj odjednom nakon 1991 porastao broj vjernika pa su sada veci vjernici od onih koji nikada nisu bili komunisti.Tako i nakon pobjede Trampa u SAD vidjet cesh shlihtanje i uvlachenje u shupak.Jebi ga Evropa je stara kurva pa joj nishta nije strano niti perverrzno.Moze i u shupak,moze dudlanje,gutanje ,ma sve za lovu i interes kao kod prave kurave.
kladim se u 100 eura da će dogodine u ovo doba, ruskog predsjednika eroo zvati "ruski car"...
Hoholo Mudovski likes this post
Na ruskoj čiriliciT. wrote:kladim se u 100 eura da će dogodine u ovo doba, ruskog predsjednika eroo zvati "ruski car"...
Pričajte vi priču, Vjosa Osmani je i dalje predsjednica Kosova...a Kurti je car!
Poći ću kući, reći ću ćaći, da neću doći ove noći peći kolaČiĆe.Hoholo Mudovski wrote:Na ruskoj čiriliciT. wrote:kladim se u 100 eura da će dogodine u ovo doba, ruskog predsjednika eroo zvati "ruski car"...
Similar topics
» Madjarska uvodi izvanredno stanje
» madjarska dobila prvaka u kategoriji 200x160x80
» Frka bato u Evropi!Madjarska vraca zlato iz Londona
» Orban:Madjarska nosi casno ime predzidja krscanstva kao Hrvatska i Poljska
» Madjarska uputila verbalnu notu Sloveniji!Problem je Orbanova karikatura
» madjarska dobila prvaka u kategoriji 200x160x80
» Frka bato u Evropi!Madjarska vraca zlato iz Londona
» Orban:Madjarska nosi casno ime predzidja krscanstva kao Hrvatska i Poljska
» Madjarska uputila verbalnu notu Sloveniji!Problem je Orbanova karikatura
Page 1 of 1