Što su prevareni HDZ-ovci rekli Karamarku?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Što su prevareni HDZ-ovci rekli Karamarku?
ne bi zokijavili40 wrote:...pa Zoki opet jaše...na to misliš?debotoijusto wrote:most je ispunio moja ocekivanja
moze i vise "pomagati" HDZ
vlada treba potrajati do jeseni
budu sve iziritirali dovoljno
pa zatim izbori ponovo
to bi bio gubitak vremena
realno povratak lijeve opcije s vise mandata
HDZ tone u balkanskim obicajima
hasan se vraca uhljebnistvu na institut
do 11/9 komemoracije
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Nema treće opcije više nakon MOSTa, ljudi će htjeti izbjeći ovo naguravanje i blokiranje, ne želim braniti ili optuživati ikoga ali MOST je usro motku sve u 16 i do sada je blokirao sve promjene ne samo što je DK najavila u predizbornoj kampanji nego i sve što su oni najavili. Pa do sada je zoky već trebao biti na optuženičkoj klupi i njegova brat krešo također, radman prognan sa cijelom ekipom koja je dovedena sa kukuriku koalicijom...novinari mostu i dk sapunaju stolicu a most gleda da se kome ne zamjeri ako se neko skine...nadam se u vašem i našem interesu a najviše u interesu RH da će most popustiti ili će žica na tamburi pući a onda kom obojci kom opanci a vjerojatan je povratak na vlast SDPa i sve ono protiv čega su se borili i u MOSTU i u DK.vili40 wrote:Vjerojatno,ali onda bi se mogao pojaviti neki drugi "most",nezadovoljnih glasača je svakim danom sve više.Regoč wrote:Most je projekt za jednokratnu uporabu. Na idućim ga izborima nema u Saboru.
Guest- Guest
Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
Sad zamisli da su takvi bili na vlasti u hrvatskoj u doba milosevica...'ne necemo protiv njega i srbije,mogli bi nam nauditi,jebes knin fajte im knin,vukovar,okucane,pezrinju samo da nas ne napadaju nas zanimaju reforme u opuzenu'Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jadni su. I koliko im treba da smisle te reforme? Što konkretno?vuksadinare wrote:Sad zamisli da su takvi bili na vlasti u hrvatskoj u doba milosevica...'ne necemo protiv njega i srbije,mogli bi nam nauditi,jebes knin fajte im knin,vukovar,okucane,pezrinju samo da nas ne napadaju nas zanimaju reforme u opuzenu'Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
Ni najmanje. Meni su odlični. Drža ih za jaja i ne popuštaju stisak.Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
Guest- Guest
A reforme? Ništa? Glavni uspjeh je držati HDZ za jaja? E, svaka im čast, a i tebi ako je to mjerilo uspješnosti.Eva wrote:Ni najmanje. Meni su odlični. Drža ih za jaja i ne popuštaju stisak.Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
Da mi to na nekom rucku, poblize raspravimo?maggie13 wrote:Ma,daaaj,ozbiljno..mi mislilida su svi u politici iz čisto empatičnih pobudaveber wrote:Samo kao pojava i da frakcije ne mogu tek tako mrdat.
Svima iz mosta je cilj dobra fotelja.
2014-12-30
Tako su sami tvrdili, da ih ne zanimaju fotelje, već reforme. Do foteljah su došli, sad da vidimo reforme!maggie13 wrote:Ma,daaaj,ozbiljno..mi mislilida su svi u politici iz čisto empatičnih pobudaveber wrote:Samo kao pojava i da frakcije ne mogu tek tako mrdat.
Umorili se, moraju zasjest. Lako za reforme.
2014-12-30
baš me zanima ko sad oprema Josifu?
stenjalica-
2015-10-18
Joj, Hlebinac, pa glavna reforma je da demografski sputaš lopove i kriminalce da se množe. Da su u EU prije 25 let kastrirali Arape, nebi sad London bil Londonistan. Zna Božo posel.Regoč wrote:A reforme? Ništa? Glavni uspjeh je držati HDZ za jaja? E, svaka im čast, a i tebi ako je to mjerilo uspješnosti.Eva wrote:Ni najmanje. Meni su odlični. Drža ih za jaja i ne popuštaju stisak.Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
Guest- Guest
Baš mu super ide, samo tako, i izgorjet će kao zviezda padalica. No, njegova stvar, kao i tvoje pisanje u interesu antisemitske propagande.Eva wrote:Joj, Hlebinac, pa glavna reforma je da demografski sputaš lopove i kriminalce da se množe. Da su u EU prije 25 let kastrirali Arape, nebi sad London bil Londonistan. Zna Božo posel.Regoč wrote:A reforme? Ništa? Glavni uspjeh je držati HDZ za jaja? E, svaka im čast, a i tebi ako je to mjerilo uspješnosti.Eva wrote:Ni najmanje. Meni su odlični. Drža ih za jaja i ne popuštaju stisak.Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
moze,kad se uvjerimo da sam bila u pravu i da je most nova,zdrava snaga ;-)veber wrote:Da mi to na nekom rucku, poblize raspravimo?maggie13 wrote:Ma,daaaj,ozbiljno..mi mislilida su svi u politici iz čisto empatičnih pobudaveber wrote:Samo kao pojava i da frakcije ne mogu tek tako mrdat.
2014-04-12
Znaci nikad. Nisi fermaggie13 wrote:moze,kad se uvjerimo da sam bila u pravu i da je most nova,zdrava snaga ;-)veber wrote:Da mi to na nekom rucku, poblize raspravimo?maggie13 wrote:Ma,daaaj,ozbiljno..mi mislilida su svi u politici iz čisto empatičnih pobudaveber wrote:Samo kao pojava i da frakcije ne mogu tek tako mrdat.
2014-12-30
Super mu ide. No, jasno mi je da HDZ ovim simpatizerima ni po volji. Lupa vas po lopovskim prstićima.Regoč wrote:Baš mu super ide, samo tako, i izgorjet će kao zviezda padalica. No, njegova stvar, kao i tvoje pisanje u interesu antisemitske propagande.Eva wrote:Joj, Hlebinac, pa glavna reforma je da demografski sputaš lopove i kriminalce da se množe. Da su u EU prije 25 let kastrirali Arape, nebi sad London bil Londonistan. Zna Božo posel.Regoč wrote:A reforme? Ništa? Glavni uspjeh je držati HDZ za jaja? E, svaka im čast, a i tebi ako je to mjerilo uspješnosti.Eva wrote:Ni najmanje. Meni su odlični. Drža ih za jaja i ne popuštaju stisak.Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
Guest- Guest
Neka se čisti, ja sam za, neka se krene od HDZ-a, ja sam za. Ali neka krenu više s tim silnim reformama koje su najavljivali. Ovako "ne zanimaju nas fotelje, zanimaju nas reforme" zasjedoše u fotelje, a reformi ni od korova.Eva wrote:Super mu ide. No, jasno mi je da HDZ ovim simpatizerima ni po volji. Lupa vas po lopovskim prstićima.Regoč wrote:Baš mu super ide, samo tako, i izgorjet će kao zviezda padalica. No, njegova stvar, kao i tvoje pisanje u interesu antisemitske propagande.Eva wrote:Joj, Hlebinac, pa glavna reforma je da demografski sputaš lopove i kriminalce da se množe. Da su u EU prije 25 let kastrirali Arape, nebi sad London bil Londonistan. Zna Božo posel.Regoč wrote:A reforme? Ništa? Glavni uspjeh je držati HDZ za jaja? E, svaka im čast, a i tebi ako je to mjerilo uspješnosti.Eva wrote:Ni najmanje. Meni su odlični. Drža ih za jaja i ne popuštaju stisak.Regoč wrote:Nestabilnost vlasti je glavni problem, a vlast je nestabilna jer Most ne zna što bi. I zato Most gubi ugled, a time i birače.
Umijeće pregovaranja. Samo se lopovima žuri da sve zbrda zdola zgotove.
Guest- Guest
Još ne znamo kako će sve to završiti ali Most je za mene napokon jedan korak naprijed.tre911 wrote:Nema treće opcije više nakon MOSTa, ljudi će htjeti izbjeći ovo naguravanje i blokiranje, ne želim braniti ili optuživati ikoga ali MOST je usro motku sve u 16 i do sada je blokirao sve promjene ne samo što je DK najavila u predizbornoj kampanji nego i sve što su oni najavili. Pa do sada je zoky već trebao biti na optuženičkoj klupi i njegova brat krešo također, radman prognan sa cijelom ekipom koja je dovedena sa kukuriku koalicijom...novinari mostu i dk sapunaju stolicu a most gleda da se kome ne zamjeri ako se neko skine...nadam se u vašem i našem interesu a najviše u interesu RH da će most popustiti ili će žica na tamburi pući a onda kom obojci kom opanci a vjerojatan je povratak na vlast SDPa i sve ono protiv čega su se borili i u MOSTU i u DK.vili40 wrote:Vjerojatno,ali onda bi se mogao pojaviti neki drugi "most",nezadovoljnih glasača je svakim danom sve više.Regoč wrote:Most je projekt za jednokratnu uporabu. Na idućim ga izborima nema u Saboru.
I prerano je još tražiti neke rezultate i ocjenjivati sve to.Još uvijek držim da je dobro da je Premijer Orešković a ne Milanović ili Karamarko,i to da se i SDP i HDZ zamisle zašto su izgubili toliko glasova.
vili40-
2015-08-02
Da? Kako sad to? Gdje nestade ono "što toliko razvlače s pregovorima"? No, nadaj se samo, ništa od toga. Na jesenskim izborima, ode Božo u ropotarnicu. Ali vraća ti se miljenik, ženomlatitelj Zoka Stoka.Eva wrote:Umijeće pregovaranja. Samo se lopovima žuri da sve zbrda zdola zgotove.
Pa prodrmao državu jeste no jučer nisu htjeli ostojića na mjesto saborskog odbora, danas druga priča, oće javne natječaje a ne žele skinuti staru garnituru koja bi sjedila u odborima za te iste natječaje?? Čine mi se dosta pogubljeno onako iskreno da kažem, zatim slučaj lozančić, ako je predsjednica potpisala odluku o smjeni zašto je petrov morao gurati nos u to? Mogao je do sada već pronaći svog čovjeka ili ekipu koja će ići uz novog ranatelja a ne blokirati rad vlade i davati municiju medijima koji su vješala već postavili, ne miriše na dobro i ne kužim zašto to u MOSTu ne vide. Ako dođe do novih izbora SDP i njihova mašinerija će ih progutati bez pardona i završiti će sa jednim mandatom u saboru ako i toliko a svi ostali treći putovi će biti zauvijek izbačeni kao ozbiljna opcija.vili40 wrote:Još ne znamo kako će sve to završiti ali Most je za mene napokon jedan korak naprijed.tre911 wrote:Nema treće opcije više nakon MOSTa, ljudi će htjeti izbjeći ovo naguravanje i blokiranje, ne želim braniti ili optuživati ikoga ali MOST je usro motku sve u 16 i do sada je blokirao sve promjene ne samo što je DK najavila u predizbornoj kampanji nego i sve što su oni najavili. Pa do sada je zoky već trebao biti na optuženičkoj klupi i njegova brat krešo također, radman prognan sa cijelom ekipom koja je dovedena sa kukuriku koalicijom...novinari mostu i dk sapunaju stolicu a most gleda da se kome ne zamjeri ako se neko skine...nadam se u vašem i našem interesu a najviše u interesu RH da će most popustiti ili će žica na tamburi pući a onda kom obojci kom opanci a vjerojatan je povratak na vlast SDPa i sve ono protiv čega su se borili i u MOSTU i u DK.vili40 wrote:Vjerojatno,ali onda bi se mogao pojaviti neki drugi "most",nezadovoljnih glasača je svakim danom sve više.Regoč wrote:Most je projekt za jednokratnu uporabu. Na idućim ga izborima nema u Saboru.
I prerano je još tražiti neke rezultate i ocjenjivati sve to.Još uvijek držim da je dobro da je Premijer Orešković a ne Milanović ili Karamarko,i to da se i SDP i HDZ zamisle zašto su izgubili toliko glasova.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pernar:HDZ-ovci su mi rekli da postoje tri metode da šutim
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
» Plenki dao šup kartu Karamarku
» Rekli mu da je majmun, on otisao
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
» Plenki dao šup kartu Karamarku
» Rekli mu da je majmun, on otisao
Page 3 of 4