Što su prevareni HDZ-ovci rekli Karamarku?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Što su prevareni HDZ-ovci rekli Karamarku?
Regoč wrote:Opa, mienjaš ploču! Sjećamo se drhtavih rukuh kad je prekinuo pregovore s SDP-om i prišao HDZ-u. No, slažem se za bar jedno, a to je da bi Crnoja ostao ministar da nije Mosta. Nastranu Crnoja, ali princip je princip, ne može ministar muljati s braniteljskim kreditima, državnim zemljištem i prijavom boravka. Istina, medijski krvosljednici bili bi uvjerljiviji da su po istom načelu progonili i Bauka, ovako je jasno da se radi o zoranovskom paklu.Eva wrote:Nisam se razočarala MOST-om, jer da njih nema, HDZ bi već opljačako bar tri firme.Regoč wrote:Razočarala si se već jednom, zašto želiš opet? Mosta nakon idućih izborah neće biti. A i da ga bude, o kakvim reformama govorimo? Smanjili bi broj ministarstavah, a sve je ostalo po starom. Zašto nisu spojili srodne resore? Treba im šest mjeseci za analizu? Pa na osnovi čega su tražili manji broj ministarstavah ako nisu već ranije napravili analizu? Obznanilo im se u snu?Eva wrote:Pa to i nije loše, samo Zokija zamijeni Božom, i ja potpisujem odmah.Regoč wrote:Bit će vraga. No, kako napisah gomilu putah, raspast će se koalicija do ljeta, najesen novi izbori, a za Božić eto Zokija opet u Banskim dvorima.
nisam sigurna da je s Baukom ista situacija kao s Crnojom.
Bauk je imao..i ima prebivalište na Braču, jer tamo stvarno živi. Njegovo privremeno boravište je bio ZG, koje je sukladno zakonu dužan prijaviti ako dulje od tri mjeseca boravi u komadu.
Prvo pitanje je...tko kaže da je u ZG živio više od 3 mjeseca u komadu?
Drugo pitanje je...zna li se da to privremeno boravište zaista nije i prijavio?
Guest- Guest
Kad napišem istinu nitko mi ne vjerujem, kad lažem, sve mi vjerujete.Regoč wrote:Kako da ne, eto si me uvjerila.Eva wrote:Moš mislit, pa je to bilo po naredbi šefa Kica da malo zakuham i podignem melodramatski zaplet. Falilo je akcije na forumu.Regoč wrote:Opa, mienjaš ploču! Sjećamo se drhtavih rukuh kad je prekinuo pregovore s SDP-om i prišao HDZ-u. No, slažem se za bar jedno, a to je da bi Crnoja ostao ministar da nije Mosta. Nastranu Crnoja, ali princip je princip, ne može ministar muljati s braniteljskim kreditima, državnim zemljištem i prijavom boravka. Istina, medijski krvosljednici bili bi uvjerljiviji da su po istom načelu progonili i Bauka, ovako je jasno da se radi o zoranovskom paklu.Eva wrote:Nisam se razočarala MOST-om, jer da njih nema, HDZ bi već opljačako bar tri firme.Regoč wrote:Razočarala si se već jednom, zašto želiš opet? Mosta nakon idućih izborah neće biti. A i da ga bude, o kakvim reformama govorimo? Smanjili bi broj ministarstavah, a sve je ostalo po starom. Zašto nisu spojili srodne resore? Treba im šest mjeseci za analizu? Pa na osnovi čega su tražili manji broj ministarstavah ako nisu već ranije napravili analizu? Obznanilo im se u snu?Eva wrote:Pa to i nije loše, samo Zokija zamijeni Božom, i ja potpisujem odmah.Regoč wrote:Bit će vraga. No, kako napisah gomilu putah, raspast će se koalicija do ljeta, najesen novi izbori, a za Božić eto Zokija opet u Banskim dvorima.
Guest- Guest
Vratila se dudata cinkerica.Noor wrote:Regoč wrote:Opa, mienjaš ploču! Sjećamo se drhtavih rukuh kad je prekinuo pregovore s SDP-om i prišao HDZ-u. No, slažem se za bar jedno, a to je da bi Crnoja ostao ministar da nije Mosta. Nastranu Crnoja, ali princip je princip, ne može ministar muljati s braniteljskim kreditima, državnim zemljištem i prijavom boravka. Istina, medijski krvosljednici bili bi uvjerljiviji da su po istom načelu progonili i Bauka, ovako je jasno da se radi o zoranovskom paklu.Eva wrote:Nisam se razočarala MOST-om, jer da njih nema, HDZ bi već opljačako bar tri firme.Regoč wrote:Razočarala si se već jednom, zašto želiš opet? Mosta nakon idućih izborah neće biti. A i da ga bude, o kakvim reformama govorimo? Smanjili bi broj ministarstavah, a sve je ostalo po starom. Zašto nisu spojili srodne resore? Treba im šest mjeseci za analizu? Pa na osnovi čega su tražili manji broj ministarstavah ako nisu već ranije napravili analizu? Obznanilo im se u snu?Eva wrote:Pa to i nije loše, samo Zokija zamijeni Božom, i ja potpisujem odmah.Regoč wrote:Bit će vraga. No, kako napisah gomilu putah, raspast će se koalicija do ljeta, najesen novi izbori, a za Božić eto Zokija opet u Banskim dvorima.
Bauk je imao..i ima prebivalište na Braču, jer tamo stvarno živi. Njegovo privremeno boravište je bio ZG, koje je sukladno zakonu dužan prijaviti ako dulje od tri mjeseca boravi u komadu.
Bio je ministar, a nije u kontinuitetu živio u Zagrebu? Zanimljivo.
Što mu kaže ona prijava u Povjerenstvu za sukob interesa?
Kad lažac kaže "Ja lažem" govori li istinu ili laže?Eva wrote:Kad napišem istinu nitko mi ne vjerujem, kad lažem, sve mi vjerujete.Regoč wrote:Kako da ne, eto si me uvjerila.Eva wrote:Moš mislit, pa je to bilo po naredbi šefa Kica da malo zakuham i podignem melodramatski zaplet. Falilo je akcije na forumu.Regoč wrote:Opa, mienjaš ploču! Sjećamo se drhtavih rukuh kad je prekinuo pregovore s SDP-om i prišao HDZ-u. No, slažem se za bar jedno, a to je da bi Crnoja ostao ministar da nije Mosta. Nastranu Crnoja, ali princip je princip, ne može ministar muljati s braniteljskim kreditima, državnim zemljištem i prijavom boravka. Istina, medijski krvosljednici bili bi uvjerljiviji da su po istom načelu progonili i Bauka, ovako je jasno da se radi o zoranovskom paklu.Eva wrote:Nisam se razočarala MOST-om, jer da njih nema, HDZ bi već opljačako bar tri firme.Regoč wrote:Razočarala si se već jednom, zašto želiš opet? Mosta nakon idućih izborah neće biti. A i da ga bude, o kakvim reformama govorimo? Smanjili bi broj ministarstavah, a sve je ostalo po starom. Zašto nisu spojili srodne resore? Treba im šest mjeseci za analizu? Pa na osnovi čega su tražili manji broj ministarstavah ako nisu već ranije napravili analizu? Obznanilo im se u snu?Eva wrote:Pa to i nije loše, samo Zokija zamijeni Božom, i ja potpisujem odmah.Regoč wrote:Bit će vraga. No, kako napisah gomilu putah, raspast će se koalicija do ljeta, najesen novi izbori, a za Božić eto Zokija opet u Banskim dvorima.
Regoč wrote:Da je Most HDZ-ov projekt ne bi mu vetirao glavne ljude kao članove vlade.
most je hdz-ov projekt u smislu sigurne unaprijed dogovorene postizborne koalicije koja je jako dobro, od onih koji su to dogovorili, ostala skrivena od javnosti.
stipe petrina je to fino razgolitio, ali tek nakon izbora kad je i petrov bio u panici zbog prgometa kojeg je eliminirao na isti način kao i milanovića temeljem izmišljenih razloga.
s prgometom u ekipi most nikada ne bi paktirao s hdz-om, ali je prgomet mostu trebao na nacionalnoj razini da pokupi glasove razočaranih glasača hdz-a koji za karamarkov hdz ne bi glasovali pa im je prgomet bio najbliži izbor.
čak i u tom je dogovoru petrov igrao dvostruku igru jer se sakrio iza kaptola pa zato može prcati karamarka u bolesnu glavu koliko ga volja.
pričekajmo proračun kako bi vidjeli čemu sliči timov tim koji za sada ne postoji...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne znam samo zašto bi se više vjerovalo Petrini nego Petrovu?Njegova priča je totalno šuplja.sitting_bull wrote:Regoč wrote:Da je Most HDZ-ov projekt ne bi mu vetirao glavne ljude kao članove vlade.
most je hdz-ov projekt u smislu sigurne unaprijed dogovorene postizborne koalicije koja je jako dobro, od onih koji su to dogovorili, ostala skrivena od javnosti.
stipe petrina je to fino razgolitio, ali tek nakon izbora kad je i petrov bio u panici zbog prgometa kojeg je eliminirao na isti način kao i milanovića temeljem izmišljenih razloga.
s prgometom u ekipi most nikada ne bi paktirao s hdz-om, ali je prgomet mostu trebao na nacionalnoj razini da pokupi glasove razočaranih glasača hdz-a koji za karamarkov hdz ne bi glasovali pa im je prgomet bio najbliži izbor.
čak i u tom je dogovoru petrov igrao dvostruku igru jer se sakrio iza kaptola pa zato može prcati karamarka u bolesnu glavu koliko ga volja.
pričekajmo proračun kako bi vidjeli čemu sliči timov tim koji za sada ne postoji...
vili40-
2015-08-02
Regoč wrote:Vratila se dudata cinkerica.Noor wrote:Regoč wrote:Opa, mienjaš ploču! Sjećamo se drhtavih rukuh kad je prekinuo pregovore s SDP-om i prišao HDZ-u. No, slažem se za bar jedno, a to je da bi Crnoja ostao ministar da nije Mosta. Nastranu Crnoja, ali princip je princip, ne može ministar muljati s braniteljskim kreditima, državnim zemljištem i prijavom boravka. Istina, medijski krvosljednici bili bi uvjerljiviji da su po istom načelu progonili i Bauka, ovako je jasno da se radi o zoranovskom paklu.Eva wrote:Nisam se razočarala MOST-om, jer da njih nema, HDZ bi već opljačako bar tri firme.Regoč wrote:Razočarala si se već jednom, zašto želiš opet? Mosta nakon idućih izborah neće biti. A i da ga bude, o kakvim reformama govorimo? Smanjili bi broj ministarstavah, a sve je ostalo po starom. Zašto nisu spojili srodne resore? Treba im šest mjeseci za analizu? Pa na osnovi čega su tražili manji broj ministarstavah ako nisu već ranije napravili analizu? Obznanilo im se u snu?Eva wrote:Pa to i nije loše, samo Zokija zamijeni Božom, i ja potpisujem odmah.Regoč wrote:Bit će vraga. No, kako napisah gomilu putah, raspast će se koalicija do ljeta, najesen novi izbori, a za Božić eto Zokija opet u Banskim dvorima.
Bio je ministar, a nije u kontinuitetu živio u Zagrebu? Zanimljivo.
Što mu kaže ona prijava u Povjerenstvu za sukob interesa?
nisam se vratila, nego sam tek došla
ne znam što mu piše u prijavi..zato i pitam, ne pjeni se
Guest- Guest
Tu bi se slozio s tobom u potpunosti.
Idu novi izbori, vrlo vjerovatno.
Idu novi izbori, vrlo vjerovatno.
2014-12-30
vili40 wrote:Ne znam samo zašto bi se više vjerovalo Petrini nego Petrovu?Njegova priča je totalno šuplja.
zato što petrina uvijek govori isto, a petrov mulja od situacije do situacije.
kako reče jedan pokojni agent stasija: uvijek višekratno postavljaj ista pitanja jer će onaj koji govori istinu uvijek davati iste odgovore, a lažac će mijenjati priču...
sitting_bull-
2015-09-28
a zašto se Petrina složio sa tim planom da se poslije izbora ide isključivo sa HDZ-om?sitting_bull wrote:vili40 wrote:Ne znam samo zašto bi se više vjerovalo Petrini nego Petrovu?Njegova priča je totalno šuplja.
kako reče jedan pokojni agent stasija: uvijek višekratno postavljaj ista pitanja jer će onaj koji govori istinu uvijek davati iste odgovore, a lažac će mijenjati priču...
vili40-
2015-08-02
A, vidim da smo neki dan u isto vrieme bili pred telkom.sitting_bull wrote:vili40 wrote:Ne znam samo zašto bi se više vjerovalo Petrini nego Petrovu?Njegova priča je totalno šuplja.
Jer mu je Hrvatska, upss fotelja u srcu.
Most je najveci fake koji se pojavio na politickoj sceni.
Ali su barem malo uzdrmali partiju, obje frakcije.
2014-12-30
Most je nešto najbolje što se dogodilo na političkoj sceni nakon dugo vremena.veber wrote:Jer mu je Hrvatska, upss fotelja u srcu.
vili40-
2015-08-02
Samo kao pojava i da frakcije ne mogu tek tako mrdat.
Svima iz mosta je cilj dobra fotelja.
2014-12-30
Most je projekt za jednokratnu uporabu. Na idućim ga izborima nema u Saboru.
Vjerojatno,ali onda bi se mogao pojaviti neki drugi "most",nezadovoljnih glasača je svakim danom sve više.Regoč wrote:Most je projekt za jednokratnu uporabu. Na idućim ga izborima nema u Saboru.
vili40-
2015-08-02
Ma,daaaj,ozbiljno..mi mislilida su svi u politici iz čisto empatičnih pobudaveber wrote:Samo kao pojava i da frakcije ne mogu tek tako mrdat.
2014-04-12
Realno kad gledas karamarko je tu ovaj put u pravu..osim corica,maletica i vjerojatno krsticevica sve druge bi most odbio...to im ke realno rekao karamarko sto im je realno rekao da bi u ponovljenim izborima tesko dosli na vlast...osim sto mu nije trebalo ono s crnojom sve drugo je ok a hasan pun pogodak..i za pohvalu je sto je vise ministara iz sjeverne hrvatske i primotsko goranske zupanije..,jer da je poszavio vise dalmosa i hetcegovaca mediji i narod bi rekli opet kamenjarci se forsiraju..kako bi tek recimo vasu brkica razapeli oporba i mediji lijevi da je postao ministar ili kninsku gradonacelnicu,corusica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
most je ispunio moja ocekivanja
moze i vise "pomagati" HDZ
vlada treba potrajati do jeseni
budu sve iziritirali dovoljno
pa zatim izbori ponovo
pa zatim izbori ponovo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
...pa Zoki opet jaše...na to misliš?debotoijusto wrote:most je ispunio moja ocekivanja
pa zatim izbori ponovo
vili40-
2015-08-02
ne bi zokijavili40 wrote:...pa Zoki opet jaše...na to misliš?debotoijusto wrote:most je ispunio moja ocekivanja
pa zatim izbori ponovo
to bi bio gubitak vremena
realno povratak lijeve opcije s vise mandata
HDZ tone u balkanskim obicajima
hasan se vraca uhljebnistvu na institut
do 11/9 komemoracije
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pernar:HDZ-ovci su mi rekli da postoje tri metode da šutim
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
» Plenki dao šup kartu Karamarku
» Rekli mu da je majmun, on otisao
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
» Plenki dao šup kartu Karamarku
» Rekli mu da je majmun, on otisao
Page 2 of 4