Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
Page 1 of 1
Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
Prevarili su nas naši političari, a ne naši branitelji koji se i danas bore za poštenu i moralnu Hrvatsku
http://mojahrvatska.vecernji.hr/svi-smo-prevareni-i-vi-u-hrvatskoj-i-mi-koji-zivimo-izvan-nje-jer-ovo-nije-domovina-o-kojoj-smo-sanjali-1127668
Prevarili su nas naši političari, a ne naši branitelji koji se i danas bore za poštenu i moralnu Hrvatsku
http://mojahrvatska.vecernji.hr/svi-smo-prevareni-i-vi-u-hrvatskoj-i-mi-koji-zivimo-izvan-nje-jer-ovo-nije-domovina-o-kojoj-smo-sanjali-1127668
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
Mesić je izsotonizirao 12 generala, naočigled cjelokupne javnosti.
Nitko ni da bekne.
Objavi se registar i s time otvori lov po izboru s liste...
A šta ono reče ministar branitelja? "Ko im jebe mater...", ili tako nešto.
I jope gromoglasni muk.
Nitko ni da bekne.
I jope gromoglasni muk.
Re: Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
tko će vama udovoljiti?
uvijek negdje pronađete neprijatelja.
sad ste već u fazi da neprijatelje vidite i pronalazite i među svojtom...
uvijek negdje pronađete neprijatelja.
sad ste već u fazi da neprijatelje vidite i pronalazite i među svojtom...
sitting_bull-
2015-09-28
Najviše ste prevareni vi Hercegovci. Ono sanjali ste neovisnu Hrvatsku i pali na Šuškove fantamazgorije o Širokom Brijegu i Posušju unutar Hrvatske.Eroo wrote:Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
Sad se nemate čemu radovati.
Jer šta vam vrijedi šta smo mi stekli nezavisnost,a vi ste pod sarajevskom čizmom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mesić je postupio po svim pravilima.Eroo wrote:Mesić je izsotonizirao 12 generala, naočigled cjelokupne javnosti.
Nitko ni da bekne.
I jope gromoglasni muk.
Šta ti imaš politizirati,ako si u vojsci i(li) policiji.
Politika među generalima nema mjesta.
Vis a vis Registra,ljudi se ponose što su u njemu.
Sad priče "Gdje si bio 91."možeš vrlo lako utvrditi i nekom pijancu koji se busa u prsa začepiti kljun.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» EU parlament donio deklaraciju po kojoj mađarska više nije demokracija...
» Policija 40 minuta nije ulazila u školu u kojoj se događao pokolj
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» EU parlament donio deklaraciju po kojoj mađarska više nije demokracija...
» Policija 40 minuta nije ulazila u školu u kojoj se događao pokolj
Page 1 of 1