Srpski svet
Page 1 of 1
Srpski svet
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/srpski-svet-nova-vuciceva-sintagma-za-nikad-prezaljeni-plan-stvaranja-velike-srbije-15021319
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srpski svet
Izgleda da je vama ideja Velike Srbije toliko draga da na svaki njen spomen doživite uzastopne orgazme koji potresaju brda.
Ni Šešelj nije tom idejom zaluđen koliko pravaši i drinjaci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
počimlju ponovo...
inače vučko, budući da pratiš taj svijet jesu li naša sevka i keba još uvijek u vezi?
inače vučko, budući da pratiš taj svijet jesu li naša sevka i keba još uvijek u vezi?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A natalitet raspad. Uskoro će svi pod jednu šljivu. Tarabići.
Čim je nešto memorandum SANU to je odma prokletstvo za srpski narod.
Čim je nešto memorandum SANU to je odma prokletstvo za srpski narod.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
yebu si mater
smeta praznik srpskog jedinstva
niko ovde nije slavio tudje patnje
i stradanja.
slavimo nase duhovno zajednistvo
praznik naroda
uostalom, tek cemo biti
tema za zabrinutost.
tektonske promene
smeta praznik srpskog jedinstva
niko ovde nije slavio tudje patnje
i stradanja.
slavimo nase duhovno zajednistvo
praznik naroda
uostalom, tek cemo biti
tema za zabrinutost.
tektonske promene
2020-04-21
mi slavimo jedinstvo naroda
a vi sopstvrne zlocine
yebali vas ßinteri :)
a vi sopstvrne zlocine
yebali vas ßinteri :)
2020-04-21
a hrvatska posla
kad slave sopstvene zlocine
ok !
kad slave sopstvene zlocine
ok !
2020-04-21
Da...zaokupljen sam jer vama agenturi ne dam disati..niti cu...dok sami ne zbrisete na novi zeland..a imam i istjerivace agentureepikur37 wrote:počimlju ponovo...
2015-09-08
Procitaj post iznad tebe..isto vrijedijastreb wrote:Izgleda da je vama ideja Velike Srbije toliko draga da na svaki njen spomen doživite uzastopne orgazme koji potresaju brda.
2015-09-08
Hahaha ti si Don Kihot koji juri srpske vjtrenjace.vuksadinare wrote:Da...zaokupljen sam jer vama agenturi ne dam disati..niti cu...dok sami ne zbrisete na novi zeland..a imam i istjerivace agentureepikur37 wrote:počimlju ponovo...
Nađi si Panča još.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Hahaha ti si Don Kihot koji juri srpske vjtrenjace.vuksadinare wrote:Da...zaokupljen sam jer vama agenturi ne dam disati..niti cu...dok sami ne zbrisete na novi zeland..a imam i istjerivace agentureepikur37 wrote:počimlju ponovo...
Nađi si Panča još.
Guest- Guest
agenturo i propali drote..vjerujem ti ko koliko je crno ispod nokta..pod prismotrom sijastreb wrote:Hahaha ti si Don Kihot koji juri srpske vjtrenjace.vuksadinare wrote:Da...zaokupljen sam jer vama agenturi ne dam disati..niti cu...dok sami ne zbrisete na novi zeland..a imam i istjerivace agentureepikur37 wrote:počimlju ponovo...
Nađi si Panča još.
2015-09-08
pazi sniperLegendovich wrote:jastreb wrote:Hahaha ti si Don Kihot koji juri srpske vjtrenjace.vuksadinare wrote:
Da...zaokupljen sam jer vama agenturi ne dam disati..niti cu...dok sami ne zbrisete na novi zeland..a imam i istjerivace agenture
Nađi si Panča još.
2015-09-08
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Pupovac o Milanoviću: Govori, bre, srpski, da te ceo svet razume
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» 'Srpski svet' siri se i na Peljesac.Predromanicku crkvu kraj stona proglasili-pravoslavnom
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Pupovac o Milanoviću: Govori, bre, srpski, da te ceo svet razume
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» 'Srpski svet' siri se i na Peljesac.Predromanicku crkvu kraj stona proglasili-pravoslavnom
Page 1 of 1