USA izbori
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: USA izbori
U Svedskim medijima dan, tjedan zalosti. Ljudi ce biti malo zbunjeni jer su svi mediji na drzavnoj sisi predvidali da ce Trump dobiti cca 16% glasova. Nadam se da ce biti ukinutio do iducih izbora.
abraham- Posts : 14631
2014-04-14
Cestitam Trumpu.. ovo je zapravo pobjeda protiv woke ideologije koja je iskreno dopizdila svima.. odricanje od boga a forsiranje pederima i ostalih devijacija, migrantima dođe na naplatu.. treba imati mjere u svemu
vuksadinare- Posts : 100178
2015-09-08
i kod nas je tako, index je objavljivao amo reći "trump vodi po anketama" a sa druge strane dnevno milijun kolumni i gostiju "haris mora pobijediti".. koje nitko nije čitao.abraham wrote:U Svedskim medijima dan, tjedan zalosti. Ljudi ce biti malo zbunjeni jer su svi mediji na drzavnoj sisi predvidali da ce Trump dobiti cca 16% glasova. Nadam se da ce biti ukinutio do iducih izbora.
trump je obećao masovne deportacije, vidit ćemo hoće li imati muda to izvesti. ako on to krene izvoditi, moglo bi ga se pratit po europi
Ovi izbori su značajni za čovječanstvo od lažnog slijetanja na Mjesec 1969
Upravo sam odslušao obraćanje Trumpa. Začuda, djelovao mi je normalno.
Kako god, velika razlika u el. glasovima je svakako dobro rješenje za USA,
da ne spominjem Israel. Loše po Kinu, a za Ruse i Kosovo će da vidime.
Trump neće riješit sve na svijetu, kao što nije ni u prvom mandatu..
ali sad ima iskustvo prvog mandata, i šta su mu radili cijelo vrijeme, sudski ga gonili i pokušali ga odgurnuti s vlasti više puta, te 2 x išli ubiti..
tako da, svaka mu čast na hrabrosti, on je živi primjer pobjedničke solarne muške energije-
bit će zanimljivo šta će sad bit-
AssadNaPodmornici likes this post
Tebi je nešto teško sletilo na glavu već kod poroda.Hoholo Mudovski wrote:Ovi izbori su značajni za čovječanstvo od lažnog slijetanja na Mjesec 1969
Ja bi tebi dao ruski standard pa vidiHoholo Mudovski wrote:Ovi izbori su značajni za čovječanstvo od lažnog slijetanja na Mjesec 1969
2015-09-08
Ovako na prvu, jako bitan trenutak. Dosta je aspekata koji se mogu komentirati i ja cu navesti neke. Bitno rezanje krila gender ideologiji i drugim nenormalnim stvarima. Kroz samo zadnjih desetak godina je doslo vise "pokreta" koji su bili nenaravni i sami su se ugaslili tj implodirali , me too, blm i slicne pizdarije. Gender je potican od malo jacih igraca tj bogatijih.
Druga stvar je relativno brzi kraj rata u Ukrajini. Vec je spremno cca 500 milijardi dolara ali kao zajam i tu je razlika. Obaranje cijene enrgenata je drugi korak. Mislim da kepec mora panicno traziti izlaznu taktiku.
Candice Owen je rekla da crnci sada napokon izlaze iz plantaze(mentalitet), sta je pozitivno.
Carine i nameti ce nastetiti Kini kojoj pak ostaje mogucnost da pokusaju vratiti teritorije od Rusije????? Nikada se ne zna.
Otvaju se vrata za Tulsi Gabbard da bude prva predsjednica i ubijeden sam da ce to biti.
Europa se mora okrenuti sebi i napusti ljevicaresko zelene utopije koje lijepo zvuce ali su nerealne i stetne za njihove gradane. Vracanje razumu i razvoju tehnologija.
Odlican izbor naroda u USA. Mislim da ce se to osjetiti na rastu njihopve ekonomije i boljem zivotu.
Ovo su americki izbori i neka svatko sebi izabere tko mu odgovara. Tko radi za njihove i interese drzave. Jebeno jednostavno.
Druga stvar je relativno brzi kraj rata u Ukrajini. Vec je spremno cca 500 milijardi dolara ali kao zajam i tu je razlika. Obaranje cijene enrgenata je drugi korak. Mislim da kepec mora panicno traziti izlaznu taktiku.
Candice Owen je rekla da crnci sada napokon izlaze iz plantaze(mentalitet), sta je pozitivno.
Carine i nameti ce nastetiti Kini kojoj pak ostaje mogucnost da pokusaju vratiti teritorije od Rusije????? Nikada se ne zna.
Otvaju se vrata za Tulsi Gabbard da bude prva predsjednica i ubijeden sam da ce to biti.
Europa se mora okrenuti sebi i napusti ljevicaresko zelene utopije koje lijepo zvuce ali su nerealne i stetne za njihove gradane. Vracanje razumu i razvoju tehnologija.
Odlican izbor naroda u USA. Mislim da ce se to osjetiti na rastu njihopve ekonomije i boljem zivotu.
Ovo su americki izbori i neka svatko sebi izabere tko mu odgovara. Tko radi za njihove i interese drzave. Jebeno jednostavno.
2014-04-14
kamala je odigrala loše izbore. ok i republikanci su radili greške.
ali gdje su se stvari okrenule po meni.
prvo je j.d wance odradio debatu sa walzom, na nekom mainstream mediju. lik je prije toga imao reputaciju da je "čudan", jer je 3 puta mijenjao prezime, 2 puta religiju, i 2016 je bio za hillary clinton.
međutim na toj debati je dominirao, i to na mainstream medijima koje slušaju ljevičari, ispao je normalan a ne "čudan".
i on je nakon toga vrlo često gostovao na mainstream medijima.
ja ga recimo sam prvi put slušao skoro 3 sata na joe rogan podcastu i lik je skroz normalan, djeluje kao obični čovjek.
on se prebacio u katoličku vjeru, a žena mu je hindus, djeca mješane rase, kaže da mu žena nije kršćanka..to možda odbije dio radikalnih protestanata, ali pozitivno djeluje na ostale.
zatim kamala harris je loše odradila gostovanje na fox newsu. utekla.
trump odradio joe rogana 3 sata. treba imati muda. ok rogan je bio blag prema njemu, ali u tih 3 sata trump je djelovao normalno. plus lik je odrađivao druga gostovanja, kod crnaca, rapera, podcaste, lik bio ušao u takvo okruženje i onda bi doslovno se publika smijala ... kamala je djelovala umjetno i skriptirano.
i već sam naveo j.d vance kod rogana, a kamala odbila rogana.
---------
inače kako sam rekao prije najjača stavka za demokrate je bio abortus, jer u americi imaš hrpu fanatičnih republikanaca koji bi zabranili svaki abortus, i retardiranih i kada je majka ugrožena ili kada je plod produkt silovanja.
i na račun toga su demokrati skoro dobili izbore koje su trebali izgubiti 2022.
međutim J.D Vance i Trump su ovdje ispali umjereni , rekli su da neće na federalnoj razini raditi nikakve promjene, da ljudi imaju lokalne referendume na razini država i neka odlučuju. velika većina amera ne želi federalno mješanje , i tu je trump kampanja odigrala odlično.
kamala je i dalje bacala sve na tu kartu ali nije prošlo.
e da kamaline priče "on je fašist, hitler" što je počela govoriti zadnjih tjedan dana, izgledale su očajno, čak i ljevičarski analitičari su rekli da je to debilna taktika.
jedini jači pozitivni efekt kamaline debate jest što je pomela donalda trumpa na debati. ali nakon toga sve loše.
ali gdje su se stvari okrenule po meni.
prvo je j.d wance odradio debatu sa walzom, na nekom mainstream mediju. lik je prije toga imao reputaciju da je "čudan", jer je 3 puta mijenjao prezime, 2 puta religiju, i 2016 je bio za hillary clinton.
međutim na toj debati je dominirao, i to na mainstream medijima koje slušaju ljevičari, ispao je normalan a ne "čudan".
i on je nakon toga vrlo često gostovao na mainstream medijima.
ja ga recimo sam prvi put slušao skoro 3 sata na joe rogan podcastu i lik je skroz normalan, djeluje kao obični čovjek.
on se prebacio u katoličku vjeru, a žena mu je hindus, djeca mješane rase, kaže da mu žena nije kršćanka..to možda odbije dio radikalnih protestanata, ali pozitivno djeluje na ostale.
zatim kamala harris je loše odradila gostovanje na fox newsu. utekla.
trump odradio joe rogana 3 sata. treba imati muda. ok rogan je bio blag prema njemu, ali u tih 3 sata trump je djelovao normalno. plus lik je odrađivao druga gostovanja, kod crnaca, rapera, podcaste, lik bio ušao u takvo okruženje i onda bi doslovno se publika smijala ... kamala je djelovala umjetno i skriptirano.
i već sam naveo j.d vance kod rogana, a kamala odbila rogana.
---------
inače kako sam rekao prije najjača stavka za demokrate je bio abortus, jer u americi imaš hrpu fanatičnih republikanaca koji bi zabranili svaki abortus, i retardiranih i kada je majka ugrožena ili kada je plod produkt silovanja.
i na račun toga su demokrati skoro dobili izbore koje su trebali izgubiti 2022.
međutim J.D Vance i Trump su ovdje ispali umjereni , rekli su da neće na federalnoj razini raditi nikakve promjene, da ljudi imaju lokalne referendume na razini država i neka odlučuju. velika većina amera ne želi federalno mješanje , i tu je trump kampanja odigrala odlično.
kamala je i dalje bacala sve na tu kartu ali nije prošlo.
e da kamaline priče "on je fašist, hitler" što je počela govoriti zadnjih tjedan dana, izgledale su očajno, čak i ljevičarski analitičari su rekli da je to debilna taktika.
jedini jači pozitivni efekt kamaline debate jest što je pomela donalda trumpa na debati. ali nakon toga sve loše.
Zasto zacudo??? Jeste li uopce pratili kampanju protukandidatkinje??? Kocijaski jezik, proglasavanja protivnika Hitlerom, nacistom, fasitom, lopovom i i svim negativnim izmima sta postoje. Pravi kocijaski narativ kao i lijeva strana u DNRH , recimo. Ti si nacist i tu bi kao trebala zavrsiti prica. Na zalost izlizali su toliko tu kvalifikaciju da vise ni Mengele ne izgleda bas tako los. To je rezultat te i takovih kampanja. Trump nije neki hare krishna i odgovarao je u skladu sa protivnickom retorikom. Americki narod je uspio progledati kroz te sarene papirice, bljeskalivce i muziku Beyonce. Vidjeli su da je rast placa pod Biden-Harris bio jedan postotak u cetiri godine a pod Trump 8 postotaka. Samo jedan detalj. Granice ne postoje ali ne useljavaju frankofoni kanadani vec sljam sa svih strana svijeta. Itd, itd, itd,.... Znam da ste navijali za Kammalu jer je zgodna zena i kesi se na sve kao lud na brasno ali to nije dovoljno za voditi korporaciju kao sta je USA.Eroo wrote:Upravo sam odslušao obraćanje Trumpa. Začuda, djelovao mi je normalno.
2014-04-14
AssadNaPodmornici likes this post
Dobili smo predsjednikavuksadinare wrote:Ja bi tebi dao ruski standard pa vidiHoholo Mudovski wrote:Ovi izbori su značajni za čovječanstvo od lažnog slijetanja na Mjesec 1969
ja sam u slavljeničkom modu jer je Zapadna civilizacija dobila nadu.
inače trump vodi i popular vote iako je pola kalifornije prebrojano. lik može biti prvi republikanac nakon nekoliko desetljeća koji će osvojiti i popular vote.
toliko o tome, da će demokrati natrpati ameriku sa latinosima i muslimanima i da će ovi glasovati za demokrate.
a ono latinosi dali glas trumpu, čak i muslimani i arapi. bolesno. da je to netko mogao zamisliti 2016.
dakle latinosi koji dobili papire, počinju se osjećati kao ameri, i onda daju glas stranci koja je više nacionalistička.
dapače čak je i trump obećao masovne deportacije i ovima to ne smeta, jer i zašto bi? onaj tko ima papire, želi se očistiti drugih.
toliko o tome, da će demokrati natrpati ameriku sa latinosima i muslimanima i da će ovi glasovati za demokrate.
a ono latinosi dali glas trumpu, čak i muslimani i arapi. bolesno. da je to netko mogao zamisliti 2016.
dakle latinosi koji dobili papire, počinju se osjećati kao ameri, i onda daju glas stranci koja je više nacionalistička.
dapače čak je i trump obećao masovne deportacije i ovima to ne smeta, jer i zašto bi? onaj tko ima papire, želi se očistiti drugih.
jbt puka je sa lažnim sljetanjem.vuksadinare wrote:Ja bi tebi dao ruski standard pa vidiHoholo Mudovski wrote:Ovi izbori su značajni za čovječanstvo od lažnog slijetanja na Mjesec 1969
najjača stvar i SSSR i Kina svi čestitali americi tada.
indijci kada su prolazili nedavno na mjesec sa svojom sondom, snimili su tragove američkih sljetanja.
ja otišao na neki indijski portal, kada su sletili(sa sondom) na mjesec, i ekipa cila ponosna, govore da je indija sada najjača civilizacija na planeti, i pazi u komentarima ekipa se čudi bijelcima koji negiraju sljetanje na mjesec, i onda tvrde isti ti zamazani indijci da im nije jasno kako su dopustili tim low iq bijelcima da vladaju njima.. hahah
sada kada trump očisti NASU od woke virusa plus Elon Musk, biti će i sljetanje na mjesec ponovo vrlo brzo , pa će biti "trump zavjera, nisu sletili na mjesec , trump snima u hollywoodu"
Rusi su u zadnja 2x falili letjelicama prema Marsu i Mjesecu.
Za vrijeme CCCP su uspjeli čak i robot-vozilo poslati na Mjesec,
od tada ništa od njih nismo vidjeli, što bi bilo vrijedno spomenuti.
U isto vrijeme Indija i Kina doslovce marširaju mimo njih.
Za vrijeme CCCP su uspjeli čak i robot-vozilo poslati na Mjesec,
od tada ništa od njih nismo vidjeli, što bi bilo vrijedno spomenuti.
U isto vrijeme Indija i Kina doslovce marširaju mimo njih.
Ništa. Ukrajinci i Poljaci će opet biti Rusi, a mi Hrvati opet Srbi.
Ali ovi drugi, kao npr. Estonci ili Šiptari, e oni su najebali.
Ali ovi drugi, kao npr. Estonci ili Šiptari, e oni su najebali.
crvenkasti-
2014-04-17
Sjetio sam se nedavno izjave jednog republikanskoj senatora.. trump je pobijedio onog trenutka kad su demokrate i kamala uvukli obamu u kampanju bolje onda da su bidena ostavili... dakle.. obama koji je kao predsjednik najviše gurao gender revoluciju, migrantizam covjek koji je valjda bivsi predsjednik Amerike koji je u kratkom roku za poceo najviše ratova u predizbornoj kampanji trumpa optuzio da je ratoboran i da je fašist.. kakav autogol demokrata i kamale.. nedavno je također izasla anketa da je obama jedan od najnepopularnijih americkih bivsih predsjednika cak ne popularniji i od georga busha.. i onda ga ovi ufuraju u kampanju
2015-09-08
Čestitke Trumpu. Pogotovo mi je drago da je pobjeda čista i da nema optužbi za izborne malverzacije i prevare. Očekuje se veći ekonomski rast Amerike, završetak rata u Ukrajini i slom wokizma u cijelom svijetu.
melkior- Posts : 17474
2015-08-09
.. Ono moraš biti debil i tvrditi da je pederizam normalan da se muško oblači kao žensko i tvrdi da je žensko i obrnotu normalno a da ljudi koji vjeruju u boga, vole tradicionalno i da je brak između zene i muškarca prirodan za njih tvrditi da su nenormalni, za ludnicu, da su fašisti, glupi, nazadni i eto im sad.. kako ce biti bolno vracanje iz fantazija wokizma u normalnosti.. cista psihoza
2015-09-08
Meni je, doduše, malo i žao.
Ja sam se nadao da će biti građanski rat u Americi.
Izgleda da ništa od toga.
Ja sam se nadao da će biti građanski rat u Americi.
Izgleda da ništa od toga.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori
Page 8 of 11