USA izbori
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: USA izbori
Meni je, doduše, malo i žao.
Ja sam se nadao da će biti građanski rat u Americi.
Izgleda da ništa od toga.
Ja sam se nadao da će biti građanski rat u Americi.
Izgleda da ništa od toga.
crvenkasti- Posts : 29677
2014-04-17
vuksadinare wrote:.. Ono moraš biti debil i tvrditi da je pederizam normalan da se muško oblači kao žensko i tvrdi da je žensko i obrnotu normalno a da ljudi koji vjeruju u boga, vole tradicionalno i da je brak između zene i muškarca prirodan za njih tvrditi da su nenormalni, za ludnicu, da su fašisti, glupi, nazadni i eto im sad.. kako ce biti bolno vracanje iz fantazija wokizma u normalnosti.. cista psihoza
Evo, Vuk već postaje Srbin.
Nije mu dugo trebalo.
crvenkasti-
2014-04-17
.. da je islam'stup mira' a kršćanstvo zločin i terorizam.. da su migranti 'Doturi i inžinjeri'.. da za njih vrijedi pravilo 'ne trebaju vam putovnice' samo rušite granice 'sto je njihovo to je vaše' i onda se cude ko pura dreku zasto desnica jaca trump pobjeđuje.. ono 'glupi' bas za njih vrijedi
vuksadinare- Posts : 100178
2015-09-08
Tebi bi bilo bolje da zatrazis oprost od zene i smjestaj u zagrebu kako je krenulo u Srbiji jos ce te zatuc kao sendvicaracrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:.. Ono moraš biti debil i tvrditi da je pederizam normalan da se muško oblači kao žensko i tvrdi da je žensko i obrnotu normalno a da ljudi koji vjeruju u boga, vole tradicionalno i da je brak između zene i muškarca prirodan za njih tvrditi da su nenormalni, za ludnicu, da su fašisti, glupi, nazadni i eto im sad.. kako ce biti bolno vracanje iz fantazija wokizma u normalnosti.. cista psihoza
Nije mu dugo trebalo.
vuksadinare- Posts : 100178
2015-09-08
AssadNaPodmornici likes this post
Poraz Kamale i pobjeda Trumpa veliki je poraz globalnog feminizma, a ujedno velika pobjeda muškosti i muške emančipacije. Jedini je problem što muška emančipacija svoj vrhunac ostvaruje promjenom spola ili barem roda. 90% tranzića su muški koji hoće biti žene, a ne obrnuto. Ne guraju se žene u muške discipline, već se muški guraju u ženske sportske discipline. I ja priznajem da je meni ljepše u ženskom wc-u nego u muškom
melkior- Posts : 17474
2015-08-09
vuksadinare wrote:Tebi bi bilo bolje da zatrazis oprost od zene i smjestaj u zagrebu kako je krenulo u Srbiji jos ce te zatuc kao sendvicaracrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:.. Ono moraš biti debil i tvrditi da je pederizam normalan da se muško oblači kao žensko i tvrdi da je žensko i obrnotu normalno a da ljudi koji vjeruju u boga, vole tradicionalno i da je brak između zene i muškarca prirodan za njih tvrditi da su nenormalni, za ludnicu, da su fašisti, glupi, nazadni i eto im sad.. kako ce biti bolno vracanje iz fantazija wokizma u normalnosti.. cista psihoza
Nije mu dugo trebalo.
Samo se prešaltamo, Boli nas kurac.
u
crvenkasti-
2014-04-17
Niti jedna žena nije dala sebi ugraditi ćunu, ali ima mnogo muških što su sebi dali ugraditi sisemelkior wrote:Poraz Kamale i pobjeda Trumpa veliki je poraz globalnog feminizma, a ujedno velika pobjeda muškosti i muške emančipacije. Jedini je problem što muška emančipacija svoj vrhunac ostvaruje promjenom spola ili barem roda. 90% tranzića su muški koji hoće biti žene, a ne obrnuto. Ne guraju se žene u muške discipline, već se muški guraju u ženske sportske discipline. I ja priznajem da je meni ljepše u ženskom wc-u nego u muškom
2015-08-09
Sad ćemo i mi muški koji volimo nositi žensku odjeću u javnosti nagrabusiti, može nas spasiti jedino Trump ako prizna da potajice nosi ženske tangice dok ga Melanija bičujemelkior wrote:Niti jedna žena nije dala sebi ugraditi ćunu, ali ima mnogo muških što su sebi dali ugraditi sisemelkior wrote:Poraz Kamale i pobjeda Trumpa veliki je poraz globalnog feminizma, a ujedno velika pobjeda muškosti i muške emančipacije. Jedini je problem što muška emančipacija svoj vrhunac ostvaruje promjenom spola ili barem roda. 90% tranzića su muški koji hoće biti žene, a ne obrnuto. Ne guraju se žene u muške discipline, već se muški guraju u ženske sportske discipline. I ja priznajem da je meni ljepše u ženskom wc-u nego u muškom
2015-08-09
Ili da ga barem cinka Melanija, Melanija posljednja nada ženske nadmoćimelkior wrote:Sad ćemo i mi muški koji volimo nositi žensku odjeću u javnosti nagrabusiti, može nas spasiti jedino Trump ako prizna da potajice nosi ženske tangice dok ga Melanija bičujemelkior wrote:Niti jedna žena nije dala sebi ugraditi ćunu, ali ima mnogo muških što su sebi dali ugraditi sisemelkior wrote:Poraz Kamale i pobjeda Trumpa veliki je poraz globalnog feminizma, a ujedno velika pobjeda muškosti i muške emančipacije. Jedini je problem što muška emančipacija svoj vrhunac ostvaruje promjenom spola ili barem roda. 90% tranzića su muški koji hoće biti žene, a ne obrnuto. Ne guraju se žene u muške discipline, već se muški guraju u ženske sportske discipline. I ja priznajem da je meni ljepše u ženskom wc-u nego u muškom
2015-08-09
cestitke... sad bude naramak retardiranih poteza narednih godina i nada da se posveti samo korupcii i gledanju u ogledalo , tako nam bog pomogao
debotoijusto- Posts : 31536
2014-04-12
Hoholo Mudovski- Posts : 7076
2023-08-31
najgore od svega sto podragao ove isprdke da ponovo zivnu i zagade prostor narednih godina
BIVŠI gradonačelnik Splita Željko Kerum poručio je na Facebooku da može pobijediti Ivicu Puljka i ponovno postati gradonačelnik Splita.
"Dragi prijatelji, pobijedio je Trump! Naši "vrsni analitičari" i raznorazni političari lijeve opcije su do zadnjeg trena govorili da je mrtva trka, a na kraju uvjerljiva pobjeda Trumpa!
Ovo pišem da vam skrenem pažnju da je sve moguće! Mene interesira naš grad Split. Poručujem vam da mogu pobijediti Puljka i ponovno postati gradonačelnik Splita. Živili mi.
I CAN SPLIT AGAIN", poručio je Kerum.
"Čestitke Donaldu Trumpu na pobjedi", počeo je Sinčić svoju objavu.
"Velika je to pobjeda za suverenizam svuda i veliki poraz za globalizam. Pobjedi je najviše doprinio Musk kupnjom Twittera čime se razbio medijski monopol establišmenta, a najviše očekujem od Roberta Kennedyja, svog prijatelja i suborca, koji ima neriješenih računa sa farmacijom i obavještajnom zajednicom. Ovo nije pobjeda pojedinaca, nego Pokreta naroda protiv establišmenta", piše Sinčić.
Čestitajući Trumpu na društvenoj mreži X, Dodik je napisao kako je to jedna od najvažnijih izbornih pobjeda u novijoj povijesti SAD-a, ali i cijelog svijeta.
U izjavi lokalnim medijima Dodik je kazao kako u Trumpovom liderstvu vidi mogućnost za drugačiji, pravičniji pristup, koji neće nametati ideje koje sami Amerikanci ne podržavaju u svojim domovima.
"Očekujem da će nova američka administracija biti partner koji razumije značaj stabilnosti i pruža podršku lokalnim liderima da sami odlučuju o svojoj budućnosti", kazao je Dodik dodajući kako se raduje danu kada će odnosi Republike Srpske i SAD-a biti zasnovani na "iskrenom poštovanju i zajedničkim ciljevima".
"Za Republiku Srpsku i mene, Trumpova pobjeda simbolizira povratak vrijednostima koje njegujemo - obitelji, slobodi izbora i pravu da sačuvamo svoje tradicije", poručio je Dodik.
"Svima nama koji pripadamo suverenističkom taboru pobjeda Trumpa odgovara jer će sigurno i u svijetu i u Europi ojačati snage koje podupiru obiteljske vrijednosti te se protive suludim politikama koje se skrivaju iza tzv. woke pokreta, rodnog ludila i lgbtq agende", objavio je Bulj na Facebooku
"Čestitke građanima SAD-a i Donaldu Trumpu na važnoj pobjedi za čovječanstvo! Građani SAD-a su unatoč stotinama milijardi eura vrijedne propagande kvazi Demokrata prepoznali da oni predstavljaju istinsku ugrozu za SAD i čovječanstvo.
U takvim uvjetima nikakva propaganda ne pomaže. Uskoro će i Europa biti u istoj situaciji kao i SAD i mi ćemo morati na izborima svrgnuti one koji danas uništavaju Europu i njene građane", stoji u objavi na Kolakušićevoj stranici.
BIVŠI gradonačelnik Splita Željko Kerum poručio je na Facebooku da može pobijediti Ivicu Puljka i ponovno postati gradonačelnik Splita.
"Dragi prijatelji, pobijedio je Trump! Naši "vrsni analitičari" i raznorazni političari lijeve opcije su do zadnjeg trena govorili da je mrtva trka, a na kraju uvjerljiva pobjeda Trumpa!
Ovo pišem da vam skrenem pažnju da je sve moguće! Mene interesira naš grad Split. Poručujem vam da mogu pobijediti Puljka i ponovno postati gradonačelnik Splita. Živili mi.
I CAN SPLIT AGAIN", poručio je Kerum.
"Čestitke Donaldu Trumpu na pobjedi", počeo je Sinčić svoju objavu.
"Velika je to pobjeda za suverenizam svuda i veliki poraz za globalizam. Pobjedi je najviše doprinio Musk kupnjom Twittera čime se razbio medijski monopol establišmenta, a najviše očekujem od Roberta Kennedyja, svog prijatelja i suborca, koji ima neriješenih računa sa farmacijom i obavještajnom zajednicom. Ovo nije pobjeda pojedinaca, nego Pokreta naroda protiv establišmenta", piše Sinčić.
Čestitajući Trumpu na društvenoj mreži X, Dodik je napisao kako je to jedna od najvažnijih izbornih pobjeda u novijoj povijesti SAD-a, ali i cijelog svijeta.
U izjavi lokalnim medijima Dodik je kazao kako u Trumpovom liderstvu vidi mogućnost za drugačiji, pravičniji pristup, koji neće nametati ideje koje sami Amerikanci ne podržavaju u svojim domovima.
"Očekujem da će nova američka administracija biti partner koji razumije značaj stabilnosti i pruža podršku lokalnim liderima da sami odlučuju o svojoj budućnosti", kazao je Dodik dodajući kako se raduje danu kada će odnosi Republike Srpske i SAD-a biti zasnovani na "iskrenom poštovanju i zajedničkim ciljevima".
"Za Republiku Srpsku i mene, Trumpova pobjeda simbolizira povratak vrijednostima koje njegujemo - obitelji, slobodi izbora i pravu da sačuvamo svoje tradicije", poručio je Dodik.
"Svima nama koji pripadamo suverenističkom taboru pobjeda Trumpa odgovara jer će sigurno i u svijetu i u Europi ojačati snage koje podupiru obiteljske vrijednosti te se protive suludim politikama koje se skrivaju iza tzv. woke pokreta, rodnog ludila i lgbtq agende", objavio je Bulj na Facebooku
"Čestitke građanima SAD-a i Donaldu Trumpu na važnoj pobjedi za čovječanstvo! Građani SAD-a su unatoč stotinama milijardi eura vrijedne propagande kvazi Demokrata prepoznali da oni predstavljaju istinsku ugrozu za SAD i čovječanstvo.
U takvim uvjetima nikakva propaganda ne pomaže. Uskoro će i Europa biti u istoj situaciji kao i SAD i mi ćemo morati na izborima svrgnuti one koji danas uništavaju Europu i njene građane", stoji u objavi na Kolakušićevoj stranici.
debotoijusto- Posts : 31536
2014-04-12
Postoji mogućnost da se Trump ponovo povuče i ne učini ništa. Možda se ništa neće promijeniti jednako kao što se nije promijenilo ni kad je pobijedio 2016.
Možda neće biti nikakvih promjena u civilnom društvu, državi, institucijama, ničemu.
Ima još nade.
Možda neće biti nikakvih promjena u civilnom društvu, državi, institucijama, ničemu.
Ima još nade.
Last edited by crvenkasti on 6/11/2024, 11:40; edited 3 times in total
crvenkasti-
2014-04-17
ahahahahahahHoholo Mudovski wrote:Huti napravili čin dobre volje, Trump je na potezu
ne znam jel ovo sprd, ali sa Trumpom nema zajebancije..
crvenkasti wrote:Postoji mogućnost da se Trump ponovo povuče i ne učini ništa. Možda se ništa neće promijeniti jednako kao što se nije promijenilo ni kad je pobijedio 2016.
Ima još nade.
Treba se nadati da sad iza Trampa stoje moćniji i odlučniji ljudi.
Možda mu Elon Musk neće dopustiti da opet povuče?
crvenkasti-
2014-04-17
puno špekuliranja. ima trump iza sebe dio židovskog lobija čak i arapskog lobija, dio miljardera, dio wallstreeta, stotine republikanskih senatora i kongresnika, 70-80milijuna glasova, te iskustvo iz 2016, te ovaj put iskusniju i čišću administraciju.
kakav deep state, on njih pomete u roku 24h, samo je pitanje koliko će tih deep state političara odjedanput reći "mi smo oduvijek za trumpa" da zadrže privilegije. nitko mu neće ništa moći.
naravno druga je stvar što će hrpa vas biti razočarana nekim aspektima, jer vjerujete da je zemlja ravna ploča, da ljudi nisu sletili na mjesec, da cijepiva protiv dječje paralize izazivaju autizam(dok realno autizam najviše izaziva junk food u trudnoći i kod male djece, jer im do mozga ne dolaze hranjive tvari) ili da su se ruske kurbe u moskvi pišali po trumpu, pa ga zbog toga putin drži za jaja i ovaj će mu predati cijelu ukrajinu.. a onda će biti "kabala kabala, deep state deep state izdalo kosovo i srpsku"..
kakav deep state, on njih pomete u roku 24h, samo je pitanje koliko će tih deep state političara odjedanput reći "mi smo oduvijek za trumpa" da zadrže privilegije. nitko mu neće ništa moći.
naravno druga je stvar što će hrpa vas biti razočarana nekim aspektima, jer vjerujete da je zemlja ravna ploča, da ljudi nisu sletili na mjesec, da cijepiva protiv dječje paralize izazivaju autizam(dok realno autizam najviše izaziva junk food u trudnoći i kod male djece, jer im do mozga ne dolaze hranjive tvari) ili da su se ruske kurbe u moskvi pišali po trumpu, pa ga zbog toga putin drži za jaja i ovaj će mu predati cijelu ukrajinu.. a onda će biti "kabala kabala, deep state deep state izdalo kosovo i srpsku"..
evo gledam malo izbore..
gledam u kaliforniji pobrojeno 53% glasova, kamala ima prednost od 1.7 milijuna.
dakle može još maksimalno tu dobiti 2milijuna glasova.
ostatak države malo trump malo demokrati.
a trump vodi na razini USA sa skoro 5milijuna glasova.. neka demokrati uberu još 2 milijuna glasova, sa istočne obale jer tamo je prebrojeno 50-70% , ostatak države preko 90%- Trump zapravo sigurno prema ovome pobjeđuje u ukupnim glasovima, imati će 2-3milijuna više glasova od Kamale.
Ne znam koji je zadnji republikanac to ostvario. Možda Ronald Regan? Onda tada se Amerika natrpala sa desecima pa skoro stotinjak milijuna nebijelaca, jer su demokrati računali da će im ovi dovoditi izbore, a ono prc, ovi krenuli glasovati desno.
gledam u kaliforniji pobrojeno 53% glasova, kamala ima prednost od 1.7 milijuna.
dakle može još maksimalno tu dobiti 2milijuna glasova.
ostatak države malo trump malo demokrati.
a trump vodi na razini USA sa skoro 5milijuna glasova.. neka demokrati uberu još 2 milijuna glasova, sa istočne obale jer tamo je prebrojeno 50-70% , ostatak države preko 90%- Trump zapravo sigurno prema ovome pobjeđuje u ukupnim glasovima, imati će 2-3milijuna više glasova od Kamale.
Ne znam koji je zadnji republikanac to ostvario. Možda Ronald Regan? Onda tada se Amerika natrpala sa desecima pa skoro stotinjak milijuna nebijelaca, jer su demokrati računali da će im ovi dovoditi izbore, a ono prc, ovi krenuli glasovati desno.
2014-04-19
baska srp i cekic
2014-04-19
Triba samo pogledat i usporedit jučerašnji večernji dnevnik te današnji podnevni dnevnik Rvacke krugovaldalekovidnice i vidit kako je Rvacka u (na) kurcu.
Branki Slavici se vagina po rvackom vrimenu od večeri kad je bila skroz mokra do ujutro skroz osušila, Gojanici niti glasa, valjda joj se i usta osušila.
Ali se zato muškardinima orosila gu'ica i to od Rvacke Demokracke Zajebnice do Izdajničkog pokreta i spremni su na primanje dilda.
Uputit ću pismo šjoru amerikanskomu prezidentu Trumpu i pridočit mu ča su sve rvacki novinari i novinarke i orošena prkna iz Rvacke Demokracke Zajebnice itd. činili u korist Kamale Hariss, a suprotivno njemu.
Još jučer je Trump za Rvacku krugovaldalekovidnicu bil osuđeni kriminalac, a danas mu prinose čestitke od Andreja Orošenka.
Sunce im jebem usrano ''rvacko'' da im jebem, nima ovdi niti konopa niti škuda koliko ima Juda i kurbinih sinova majku im jebem usranu.
Slava!
E.
Branki Slavici se vagina po rvackom vrimenu od večeri kad je bila skroz mokra do ujutro skroz osušila, Gojanici niti glasa, valjda joj se i usta osušila.
Ali se zato muškardinima orosila gu'ica i to od Rvacke Demokracke Zajebnice do Izdajničkog pokreta i spremni su na primanje dilda.
Uputit ću pismo šjoru amerikanskomu prezidentu Trumpu i pridočit mu ča su sve rvacki novinari i novinarke i orošena prkna iz Rvacke Demokracke Zajebnice itd. činili u korist Kamale Hariss, a suprotivno njemu.
Još jučer je Trump za Rvacku krugovaldalekovidnicu bil osuđeni kriminalac, a danas mu prinose čestitke od Andreja Orošenka.
Sunce im jebem usrano ''rvacko'' da im jebem, nima ovdi niti konopa niti škuda koliko ima Juda i kurbinih sinova majku im jebem usranu.
Slava!
E.
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» USA izbori
» IZBORI U HDZ-u
» Izbori
Page 9 of 11