Istaknuti HDZ-ovac upleten u priču oko SOA-e i Wikileaksa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Istaknuti HDZ-ovac upleten u priču oko SOA-e i Wikileaksa
To je sam djelić istine. Radi tog sranja je izazvala špijunsku aferu di je Nijemce i Amere tražila za pomoć da sjebu Šarića, kak bi sebe oprala. Uvijek je delala iza leđa i potajice, podmukli karakter.Noor wrote:da morž s pantovčaka ima imalo karaktera i obraza, ostavku bi dala još 2010., kad je službeni auto MVP-a, kao veleposlanica u SAD-u neovlašteno koristila i ona i onaj njen jazavac...i kad su natukli skoro 50 tisuća privatnih km na račun svih nas.
Guest- Guest
Eva wrote:To je sam djelić istine. Radi tog sranja je izazvala špijunsku aferu di je Nijemce i Amere tražila za pomoć da sjebu Šarića, kak bi sebe oprala. Uvijek je delala iza leđa i potajice, podmukli karakter.Noor wrote:da morž s pantovčaka ima imalo karaktera i obraza, ostavku bi dala još 2010., kad je službeni auto MVP-a, kao veleposlanica u SAD-u neovlašteno koristila i ona i onaj njen jazavac...i kad su natukli skoro 50 tisuća privatnih km na račun svih nas.
njonjo na tuti je tad rekao da će zatražiti žurni raskid ugovora sa Šarićem, što je ok, ako je bilo neovlaštenog snimanja, al baš me zanima jel morž platio troškove iz svog džepa.
da, ogavan karakter
Guest- Guest
sitting_bull wrote:
pusti te vasine
gospodin Brkić, za vas...
Vidim da je šiting tu, sigurno je u priči plavuša i vasini kmetovi, čovjek o ničemu drugome ni ne zna ništa napisati
Guest- Guest
A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
Guest- Guest
tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
da sam židov, rekla bih ti..popuši mi židovsku karu.
Guest- Guest
Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
Guest- Guest
tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
u nedostatku pameti slijedi već viđeno.
a bolje i arapinu, nego ustaši.
Guest- Guest
Čuj curo kome te volja, nije na meni da o tome brinem niti me zanima pa ako ćeš to napraviti i cijelom arapskom proljećuNoor wrote:tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
Guest- Guest
Preseli se u Arabiju i puši im do mile volje. Koji qratz radiš ovdje?Noor wrote:tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
Ne mora u Arabiju, ima ih i daljnjem susjedstvu. A te dudate s veseljem dočekuju silovatelje.Ero wrote:Preseli se u Arabiju i puši im do mile volje. Koji qratz radiš ovdje?Noor wrote:tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
Ero wrote:Preseli se u Arabiju i puši im do mile volje. Koji qratz radiš ovdje?Noor wrote:tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
jebem radoznale Zlovence
Guest- Guest
tre911 wrote:Čuj curo kome te volja, nije na meni da o tome brinem niti me zanima pa ako ćeš to napraviti i cijelom arapskom proljećuNoor wrote:tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
aj, super
Guest- Guest
Djeluješ mi kao "antifašist". Po izričaju...Noor wrote:Ero wrote:Preseli se u Arabiju i puši im do mile volje. Koji qratz radiš ovdje?Noor wrote:tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
jebem radoznale Zlovence
Ero wrote:Djeluješ mi kao "antifašist". Po izričaju...Noor wrote:Ero wrote:Preseli se u Arabiju i puši im do mile volje. Koji qratz radiš ovdje?Noor wrote:tre911 wrote:Ali ti si samo obična glupača koja može pušiti nekome arapinu po mogućnosti ili više njih. U svakom slučaju si ko kurac u mrzloj vodi a to ti je još gore nego da ti neko kaže da si glupa ko kurac :)Noor wrote:tre911 wrote:A vidim da i ove dvije židovke lupetaju a pamet im ko kurac u mrzloj vodi
jebem radoznale Zlovence
je, pravo sam plava
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» CNN počeo rezati bilo koje spominjanje Wikileaksa
» Desničarski arhitekt opoziva predsjednice Brazila također upleten u korupciju
» ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
» CNN počeo rezati bilo koje spominjanje Wikileaksa
» Desničarski arhitekt opoziva predsjednice Brazila također upleten u korupciju
» ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
Page 2 of 2