Istaknuti HDZ-ovac upleten u priču oko SOA-e i Wikileaksa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Istaknuti HDZ-ovac upleten u priču oko SOA-e i Wikileaksa
U hakiranim poslovnim mailovima informatičke tvrtke Alfatec i talijanske firme Hacking team, koje je Jutarnji list na tragu zahtjeva predsjednice za smjenom šefa SOA-e Dragana Lozančića proglasio ugrožavanjem nacionalne sigurnosti, spominje se i član predsjedničinog Vijeća za domovinsku sigurnost i HDZ-u blizak Nikola Brzica.
Zanimljivo je da se Brzica, u nekoliko navrata, u medijima branio akciju predsjednice oko smjene Dragana Loznačića. Sad se, pak, čini da je i Brzica upoznat s navodnim obavještajnim skandalom recikliranom iz 2015. godine, što mediji nisu spominjali.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/mediji-su-malo-zaboravili-spomenuti-da-je-u-pricu-o-soa-i-i-wikileaksu-umijesan-i-utjecajni-clan-vladajuce-stranke/
Zanimljivo je da se Brzica, u nekoliko navrata, u medijima branio akciju predsjednice oko smjene Dragana Loznačića. Sad se, pak, čini da je i Brzica upoznat s navodnim obavještajnim skandalom recikliranom iz 2015. godine, što mediji nisu spominjali.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/mediji-su-malo-zaboravili-spomenuti-da-je-u-pricu-o-soa-i-i-wikileaksu-umijesan-i-utjecajni-clan-vladajuce-stranke/
Re: Istaknuti HDZ-ovac upleten u priču oko SOA-e i Wikileaksa
....pa realno gledajuci mada sam desnica...tajne sluzbe nam nisu bas briljirale i za vrijeme vladavine hdza i za vrijeme vladavine sdpa...dok politicari u hrvatskoj prestanu upotrebljavat tajne sluzbe za osobne potrebe i obracune,na zalost obavjestajne sluzbe ce i dalje biti na ovoj razini
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma to je bio diletanski potez saniranja puknutog himena.
Guest- Guest
HDZ ak hoće nekaj zamračit, a da to ni diletanski prozirno, nek se jave meni, da im velim kak buju to složili. Pizdeki nesposobni.
Guest- Guest
Curi...curi....pa to je bilo i za očekivati ako su tajne službe partijske.
Odlazak s vlasti je za njih ravno jednako potopu.
Odlazak s vlasti je za njih ravno jednako potopu.
Najjeftinije za HR je da to outsource-aju. Evo, ja baš imam slobodnog vremena.
Guest- Guest
Da je Lozančić karakter da bi ostavku čim se formirala saborska većina.
No, ipak ga razumijem. Ne može baš tako na cestu. I neće, ne brinite.
Do kraja života je na ovaj ili onaj način prikovan.
No, ipak ga razumijem. Ne može baš tako na cestu. I neće, ne brinite.
Do kraja života je na ovaj ili onaj način prikovan.
Isto bi učinila i Kolinda nakon kaj je ulovljena in flagrante s Mamićem. Predsjednica državu sramoti slaveći rođendan u kući kriminalca.
Guest- Guest
Da te uzmu za vanjskog suradnika tajnih službi?Eva wrote:Najjeftinije za HR je da to outsource-aju. Evo, ja baš imam slobodnog vremena.
Nema danas bolje na tržištu. Sve znam o svima.Ero wrote:Da te uzmu za vanjskog suradnika tajnih službi?Eva wrote:Najjeftinije za HR je da to outsource-aju. Evo, ja baš imam slobodnog vremena.
Guest- Guest
što veće sranje, istaknutiji gdz-ovac upleten u njega...
sitting_bull-
2015-09-28
Još malo, samo još malo...strpi se.sitting_bull wrote:što veće sranje, istaknutiji gdz-ovac upleten u njega...
I inovativna si kad su u pitanju konstrukti.To trebate ka ozeba sunce.Eva wrote:Nema danas bolje na tržištu. Sve znam o svima.Ero wrote:Da te uzmu za vanjskog suradnika tajnih službi?Eva wrote:Najjeftinije za HR je da to outsource-aju. Evo, ja baš imam slobodnog vremena.
Ero wrote:Još malo, samo još malo...strpi se.sitting_bull wrote:što veće sranje, istaknutiji gdz-ovac upleten u njega...
pusti te vasine neizravne prijetnje i želje.
savršeno je jasno kako bi tvoji šefovi i ti kitili kandelabre političkim neistomišljenicima i protivnicima, ali vas jebe kaj nije 1933. i nekoliko godina kasnije kad bi mogli doći do punog izražaja...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Ero wrote:Još malo, samo još malo...strpi se.sitting_bull wrote:što veće sranje, istaknutiji gdz-ovac upleten u njega...
pusti te vasine neizravne prijetnje i želje.
savršeno je jasno kako bi tvoji šefovi i ti kitili kandelabre političkim neistomišljenicima i protivnicima, ali vas jebe kaj nije 1933. i nekoliko godina kasnije kad bi mogli doći do punog izražaja...
Nisi se dosad dokazala, samo se razbacuješ tuđim karikaturama, nikakve vlastite uratke ne nudiš.Eva wrote:Najjeftinije za HR je da to outsource-aju. Evo, ja baš imam slobodnog vremena.
Eva wrote:Najjeftinije za HR je da to outsource-aju. Evo, ja baš imam slobodnog vremena.
imaš vremena, a nisi precjednica?!
sitting_bull-
2015-09-28
da morž s pantovčaka ima imalo karaktera i obraza, ostavku bi dala još 2010., kad je službeni auto MVP-a, kao veleposlanica u SAD-u neovlašteno koristila i ona i onaj njen jazavac...i kad su natukli skoro 50 tisuća privatnih km na račun svih nas.
Guest- Guest
Dobro kradem i lažem. Kaj više treba da bih bila na vlasti u HR?Regoč wrote:Nisi se dosad dokazala, samo se razbacuješ tuđim karikaturama, nikakve vlastite uratke ne nudiš.Eva wrote:Najjeftinije za HR je da to outsource-aju. Evo, ja baš imam slobodnog vremena.
Guest- Guest
To je sam djelić istine. Radi tog sranja je izazvala špijunsku aferu di je Nijemce i Amere tražila za pomoć da sjebu Šarića, kak bi sebe oprala. Uvijek je delala iza leđa i potajice, podmukli karakter.Noor wrote:da morž s pantovčaka ima imalo karaktera i obraza, ostavku bi dala još 2010., kad je službeni auto MVP-a, kao veleposlanica u SAD-u neovlašteno koristila i ona i onaj njen jazavac...i kad su natukli skoro 50 tisuća privatnih km na račun svih nas.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» CNN počeo rezati bilo koje spominjanje Wikileaksa
» Desničarski arhitekt opoziva predsjednice Brazila također upleten u korupciju
» ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
» CNN počeo rezati bilo koje spominjanje Wikileaksa
» Desničarski arhitekt opoziva predsjednice Brazila također upleten u korupciju
» ISTAKNUTI ČLAN HNS-a ŽESTOKO OPLEO PO MOST-u I PETROVU
» Preminuo Josip Vaništa istaknuti hrvatski intelektualac i umjetnik
Page 1 of 2