Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat
mentalitet wrote:Daklem,ustashoidi ipak idu da popushe rusima kurchinu.Sada ce pogrebnici i crkva zaraditi dobru lovu,narafski ako ih nadju i ne zagnoje zauvijek svetu Rusku zemlju.
To
Pukla NATO bruka u Zagrebu: Skinuta tajnost podataka, vojnici ipak idu u Ukrajinu
https://lat.rt.rs/srbija-i-balkan/114138-hrvatska-nato-vojnici/
Reklo bi se "car je gol!"
Službenik- Posts : 3259
2022-02-24
Ovo nije točno što gore piše.Službenik wrote:mentalitet wrote:Daklem,ustashoidi ipak idu da popushe rusima kurchinu.Sada ce pogrebnici i crkva zaraditi dobru lovu,narafski ako ih nadju i ne zagnoje zauvijek svetu Rusku zemlju.
To
Pukla NATO bruka u Zagrebu: Skinuta tajnost podataka, vojnici ipak idu u Ukrajinu
Srpska Podvala.
Činjenica je:
Hrvatska šalje par vojnika u Njemačku i neće ići u Ukrajinu
Ako netko ode u Ukrajinu to neće biti Hrvati - za sada.
Oni koji se vrate, to će biti prekaljeni nacistički bojovnici.
Takvi su, dokazano, najučinkovitiji. Srbi od takvih bježe ko vrag od pakla.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovako su devedesetih 2 častnika, Milanović & Kenwood Kenon išli u misiju u Brisel s klauzulom da ne mogu dospjeti u ratom zahvaćenu zemlju.crvenkasti wrote:Oni koji se vrate, to će biti prekaljeni nacistički bojovnici.
zapadne vriednosti se moraju branit. Cini se da su neki zaboravili koje su to vrijednosti na kojim se danas temelji zapad pa da ih podsjetim i tako moralno osnazim: - neometana ilegalna migracija, socijalna pravda, klimatska pravda, dekonstrukcija heteronormativnosti i krscanskog morala, diversity equity and inclusion, inkluzivni jezik, borba protiv mikro agresije i missgendering-a, prinudni govor, cenzura, zabrana slobode govora, govor mrznje, odrzivi razvoj, degrowth, ESG, kolektivizam, kriticka rasna teorija i druge kriticke neomarksisticke teorije, feminizam, neomarksizam, sto milijardi zakonskih regulacija, borba protiv islamofobije, homofobije, ksenofobije i mizoginije, genitalna mutilacija maloljetnika, ideoloski globalizam itd itd. Zato ja evo dajem citavu ekipu iz partije mozemo da ide u Ukrajinu da nas brani od Rusije zajedno sa gradonacelnikom Zagreba, uz to pride posaljem i debu da ne bude da sam se stiso, jer znam da ce oni junacki branit ove nase svete vrijednosti i da jedva cekaju da odu. A ako im zatreba koji internet general izravno cemo ih povezat sa nasim forumskim generalima koji ce organizirat akcije otpora
2014-04-19
Najmudriji SDP-njara tvrdi ono sta i ja tvrdim. Cirkus da se pozicionira pred predsjednicke izbore. Covjek je na izvoru (sdp) i valjda majku mu zna o cemu prica. Koje dobre stvari bobuljicavi moze navesti da je uradio u zadnjih pet godina??? U premijerskom mandatu?????DA jos mi je u pameti kako su osvijetlili i ozvucili stan , Prgometa, mislim i doveli svoje novinare. sve da ga se rijesi. Kao kakav dobar B spijunski triler. Muhahahahahaaaa
2014-04-14
I ovi se slažu s tobom & piculomabraham wrote:Najmudriji SDP-njara tvrdi ono sta i ja tvrdim.
Što se tiče rata u Ukrajini prosjek EU je da su afirmativni prema ratu, centar, i ono oko centra s većim dometom lijevo nego desno.
Ekstremna desnica i ljevica nisu sklone ratu.
O razlozima možemo raspravljati.
Meni je iznenađenje naša zelena ljevica koja je kontra rata ( pretpostavljam zbog toga što nisu atentični, nego ekstremni komunisti koji su izišli iz šume i uhvatili uhljebljenje promoviraju klimatski fanatizam) dok bi zelena kolegica Annalena Baerbock bacila nuklearnu na Moskvu.
Da je Ekstremna desnica kontra rata to je jasno jer se radi o patriotima kojima je stalo do zemlje u kojoj žive.
SDP mi je također iznenađenje. Oni bi trebali biti kao Picula, barem mlađi kadrovi tipa Bauk. Vjerujem da ih unutrašnja stranačka subordinacija drži pod kontrolom.
Također vjerujem da i među HDZom ima normalnih ljudi, ali iz istih razloga ne žele uništiti političku karijeru.
Ekstremna desnica i ljevica nisu sklone ratu.
O razlozima možemo raspravljati.
Meni je iznenađenje naša zelena ljevica koja je kontra rata ( pretpostavljam zbog toga što nisu atentični, nego ekstremni komunisti koji su izišli iz šume i uhvatili uhljebljenje promoviraju klimatski fanatizam) dok bi zelena kolegica Annalena Baerbock bacila nuklearnu na Moskvu.
Da je Ekstremna desnica kontra rata to je jasno jer se radi o patriotima kojima je stalo do zemlje u kojoj žive.
SDP mi je također iznenađenje. Oni bi trebali biti kao Picula, barem mlađi kadrovi tipa Bauk. Vjerujem da ih unutrašnja stranačka subordinacija drži pod kontrolom.
Također vjerujem da i među HDZom ima normalnih ljudi, ali iz istih razloga ne žele uništiti političku karijeru.
Hoholo Mudovski wrote:Ovo nije točno što gore piše.Službenik wrote:mentalitet wrote:Daklem,ustashoidi ipak idu da popushe rusima kurchinu.Sada ce pogrebnici i crkva zaraditi dobru lovu,narafski ako ih nadju i ne zagnoje zauvijek svetu Rusku zemlju.
To
Srpska Podvala.
Činjenica je:
Ujduvma bve!
Inače pun kuvac poljskih, fvancuskih i inih ''pav časnika za vezu'' već gnoje istočne poljane.
Slava - ZDS!
Istina za mrtve sa zastavama svojih država na rukavima po Ukrajini,Službenik wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ovo nije točno što gore piše.Službenik wrote:mentalitet wrote:Daklem,ustashoidi ipak idu da popushe rusima kurchinu.Sada ce pogrebnici i crkva zaraditi dobru lovu,narafski ako ih nadju i ne zagnoje zauvijek svetu Rusku zemlju.
To
Srpska Podvala.
Činjenica je:
Ujduvma bve!
Inače pun kuvac poljskih, fvancuskih i inih ''pav časnika za vezu'' već gnoje istočne poljane.
Slava - ZDS!
kao što je istina da briselski ćato uz pomoć fanova zvijezde zelenskog pokušava uvući zemlju u Ukrajinsko blato.
Ali ovo treba gledati onako kako je prezentirano.
Ako je izričita zabrana da se tamo ulazi onda je to tako, ali i takva operacija je uvlačenja jer će drug iz misije raditi bilo što što može potencijalno rezultirati sarmatom na bazu u Njemačkoj.
mi smo strana u sukobu od 1. dana, ovo ništa ne mijenja na stvari...Hoholo Mudovski wrote:
ja bi pustio da ide tko hoće, dragovoljno...
samo da im država kasnije ne plaća invalidnine, opskrbnine i sprovode...
ako se uopće bude imalo što pokopati...
Hoholo Mudovski likes this post
Na listi smo neprijateljskih zemalja.T. wrote:mi smo strana u sukobu od 1. dana, ovo ništa ne mijenja na stvari...Hoholo Mudovski wrote:
ja bi pustio da ide tko hoće, dragovoljno...
samo da im država kasnije ne plaća invalidnine, opskrbnine i sprovode...
ako se uopće bude imalo što pokopati...
Bonus od 10% na plaću Plenkoviću kod budućeg posla u Briselu.
Ja mislim da je Kosovo najebalo.
Mi se možemo izvući. Opet ćemo reći da smo Srbi. Rusima smo mi ionako isti.
crvenkasti-
2014-04-17
Yodu i Longija odma u uniformu. Zelenski je u potrebi za mladim mesom...
Cujem..Rusija cupa cipove iz wesh masina,da bi sklepali nes cime se mogu boriti.NATO ih nacisto gazi..
crvenkasti wrote:Ja mislim da je Kosovo najebalo.
ak osi Srbin,ona si Rus,to je ionako isto..sada,da cutis..
feler u pokušaju izjednačavanja.Hoholo Mudovski wrote:Ovako su devedesetih 2 častnika, Milanović & Kenwood Kenon išli u misiju u Brisel s klauzulom da ne mogu dospjeti u ratom zahvaćenu zemlju.crvenkasti wrote:Oni koji se vrate, to će biti prekaljeni nacistički bojovnici.
anemično đubre je završilo u parizu, a zoki kao pripadnik OESS-a u nagornom karabahu, a nakon toga kao savjetnik u hrvatskoj misiji EU-a u NATO savezu.
razvidno je kako zoki iznutra zna kako neke stvari u NATO savezu funkcioniraju i ne priča i izmišlja kao anemični psihopata.
uostalom, nije zoki jedini koji se ne slaže sa slanjem svojih vojnika u ovu misiju: italija kategorički odbija sudjelovanje svojih vojnika u toj misiji, a koliko je poznato do sada je tek devet zemalja dalo suglasnost za svoje vojnike.
prokleto anemično đubre je s maminom potvrdom o anemiji sebe osiguralo, a sada bi zbog vlastite promocije slao hrvatske časnike u ratne operacije.
sitting_bull-
2015-09-28
A cujem,i da se ispod radara proglasavaju zakoni,po ugledu na one na demokratskom zapadu,koji omogucuju utamnicenje,bez nekog pravog procesa sudjenja.Ukratko,ako se prihvacas ono sto kaze aktualna vlast,lokalna ii europska,u vezi svega,i ako slusas i ne do Bog siris vijesti,iz neprijateljskog tabora jer su cista proipaganda-po rijecima Veliko brata,onda si najebo.Engleska priprema uhicenja oko 400 dripaca,koji su preko net-a objavljivali vijesti iz RTa,Sputnika,Pravde...dakle samo prenijeli vijest...kao opomenu svima koji rade protiv utanacemnog misljenja na zapadu
Sasvim sigurno da je Milanović u oba izvanredna stanja za vrijeme svog mandata, pandemiji i ratu u Ukrajini ispao državnik za razliku od demagoga Plenkovića koji odrađuje domaći zadatak za Brisel, prvo vatica i iglica prije 2 godine da bi uvalio dio od 5milijarda proizvoda koji je Ursula kupila preko whats appa, a sada samo 2 časnika u misiji koja je obavijena tajnom.sitting_bull wrote:feler u pokušaju izjednačavanja.Hoholo Mudovski wrote:Ovako su devedesetih 2 častnika, Milanović & Kenwood Kenon išli u misiju u Brisel s klauzulom da ne mogu dospjeti u ratom zahvaćenu zemlju.crvenkasti wrote:Oni koji se vrate, to će biti prekaljeni nacistički bojovnici.
anemično đubre je završilo u parizu, a zoki kao pripadnik OESS-a u nagornom karabahu, a nakon toga kao savjetnik u hrvatskoj misiji EU-a u NATO savezu.
razvidno je kako zoki iznutra zna kako neke stvari u NATO savezu funkcioniraju i ne priča i izmišlja kao anemični psihopata.
uostalom, nije zoki jedini koji se ne slaže sa slanjem svojih vojnika u ovu misiju: italija kategorički odbija sudjelovanje svojih vojnika u toj misiji, a koliko je poznato do sada je tek devet zemalja dalo suglasnost za svoje vojnike.
prokleto anemično đubre je s maminom potvrdom o anemiji sebe osiguralo, a sada bi zbog vlastite promocije slao hrvatske časnike u ratne operacije.
Dva časnika djeluju zanemarivo kao i jedan metak koji je pokrenuo ww1.
Similar topics
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» ''Plenković potvrdio da želi smijeniti Božu Petrova''
» Odlazi li Zdravko Maric?Plenkovic nesto zna ali ne zeli reci do sutra...
» Plenković ne želi gradonačelnika Zagreba iz redova HDZ-a jer bi tada taj kandidat bio jači i od njega!
» Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
» ''Plenković potvrdio da želi smijeniti Božu Petrova''
» Odlazi li Zdravko Maric?Plenkovic nesto zna ali ne zeli reci do sutra...
» Plenković ne želi gradonačelnika Zagreba iz redova HDZ-a jer bi tada taj kandidat bio jači i od njega!
» Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
Page 5 of 6