ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat - Page 3 Empty Re: Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat

Post by melkior Tue 22 Oct - 19:43

Službenik wrote:
melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
RayMabus wrote:
melkior wrote:
RayMabus wrote:Nema to veze.

Ako neka država želi poslat svoju vojsku u Ukrajinu to je je njena stvar. Ja ne želim imat ništa s time i neću da me uvlače u rat nit mene ni moju obitelj. Nek ide Plenkovic sam ako mu se ide. Nek se okane naših obitelji i da mi uvaljuje dicu u taj rat koji me se ne tiče uopće.
Hrvatska ne tumači samostalno čl.5. Sjevernoatlantskog ugovora o kolektivnoj obrani. A Rusija će imati svoju interpretaciju koja ne ovisi o nama. 

Članak 5.

Stranke su suglasne da će se oružani napad na jednu ili više njih u Europi ili u Sjevernoj Americi smatrati napadom na sve njih te su stoga suglasne da će, u slučaju takvog oružanog napada, svaka od njih, u ostvarivanju prava pojedinačne ili kolektivne samoobrane priznatog člankom 51. Povelje Ujedinjenih naroda, pomoći stranki ili strankama koje su napadnute, poduzimajući odmah, pojedinačno i zajedno s drugim strankama, mjere koje se smatraju potrebnima, uključujući uporabu oružane sile, radi uspostavljanja ili održavanja sigurnosti sjevernoatlantskog područja.
Svaki takav oružani napad i sve mjere poduzete kao rezultat tog napada odmah će biti prijavljeni Vijeću sigurnosti. Takve mjere će prestati kada Vijeće sigurnosti poduzme mjere potrebne za ponovnu uspostavu i održavanje međunarodnog mira i sigurnosti.

Bonus za kraj, vjerujete li Plenkoviću i hoćete li glasati za onog ljubitelja Židova, Dragana Primorca?
Znam ja šta je članak 5.

Nemam ja ništa protiv toga šta su naši vojnici u Poljskoj i Litvi. Mogu slobodno ako oće poslat tamo i deset tisuća vojnika. 

Al u Ukrajini koja je napala Rusiju ne želim niti jednoga. Neću da mi uvlači obitelj i dicu u taj rat za anglosasku imperiju koja napada nuklearnu silu jer je želi porobiti ( njene resurse i površinu ).
Ja ti kažem što će bit, Poljaci će poslati vojsku u Ukrajinu, Rusi će ispaliti Iskander na Poljsku i pobiti kontigent NATO-vih vojnika stacioniranih u Poljskoj.

sad su i oni gladni s korejskog poluotoka dosli ratovat i sve moguce , nema nazad
ipak mislim da prije nego cizma zapada zagazi na tlo ukrajine otvore se moderna skladista i podigne proizvodnja svega
ako to ne upali ivan mate i stipe ponovo budu gazili blato ukrajine no ovaj put iz pravednih razloga
Malo je kasno za to, EU nema municije za 5 dana konvencionalnog ratovanja u Ukrajini, a nuklearni arsenal stacioniran na teritoriju EU ionako kontroliraju Ameri. Nema municije, ali ima danka u krvi.

glupost , nije zapad rusija da se kurci nevidljivom najbrzom raketom i tenkom koji najbolji a ne moze dalje od crvenog trga
ima se i moze se B-)
Hoće Katar slati naftu za EU tenkove ili Ameri? Reći će Ursula Rusima, prodajte nam naftu da možemo ratovati protiv vas  :rasta

A djaval te nosil ... :^0
Morat ćemo Rusima ukinuti ekonomske sankcije ako ih želimo pobijediti na vojnom polju  affraid

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat - Page 3 Empty Re: Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat

Post by abraham Tue 22 Oct - 19:46

Bilo kako bilo dva casnika u Njemackoj nije ulazak u rat. Cak niti njihov odlazak u Ukrajinu. Rat je poceo kada je DNRH pocela slati oruzje i vojnu opremu u Ukrajinu i to nedugo nakon pocetka agresije. Zavaravati narod da sada DNRH nije upetljana je maloumno. Upetljana je i   Rusi znaju za to. No ne brinite, nece biti rata u DNRH: Rusi ne mogu do Kijeva a kamoli do DNRH a drugo, DNRH je tolkio mala i beznacajna da je vjerojatno zadnja briga ruskih vojnih planera..

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Službenik Tue 22 Oct - 19:47

melkior wrote:
Službenik wrote:
melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
RayMabus wrote:
melkior wrote:

Ako neka država želi poslat svoju vojsku u Ukrajinu to je je njena stvar. Ja ne želim imat ništa s time i neću da me uvlače u rat nit mene ni moju obitelj. Nek ide Plenkovic sam ako mu se ide. Nek se okane naših obitelji i da mi uvaljuje dicu u taj rat koji me se ne tiče uopće.
Hrvatska ne tumači samostalno čl.5. Sjevernoatlantskog ugovora o kolektivnoj obrani. A Rusija će imati svoju interpretaciju koja ne ovisi o nama. 

Članak 5.

Stranke su suglasne da će se oružani napad na jednu ili više njih u Europi ili u Sjevernoj Americi smatrati napadom na sve njih te su stoga suglasne da će, u slučaju takvog oružanog napada, svaka od njih, u ostvarivanju prava pojedinačne ili kolektivne samoobrane priznatog člankom 51. Povelje Ujedinjenih naroda, pomoći stranki ili strankama koje su napadnute, poduzimajući odmah, pojedinačno i zajedno s drugim strankama, mjere koje se smatraju potrebnima, uključujući uporabu oružane sile, radi uspostavljanja ili održavanja sigurnosti sjevernoatlantskog područja.
Svaki takav oružani napad i sve mjere poduzete kao rezultat tog napada odmah će biti prijavljeni Vijeću sigurnosti. Takve mjere će prestati kada Vijeće sigurnosti poduzme mjere potrebne za ponovnu uspostavu i održavanje međunarodnog mira i sigurnosti.

Bonus za kraj, vjerujete li Plenkoviću i hoćete li glasati za onog ljubitelja Židova, Dragana Primorca?
Znam ja šta je članak 5.

Nemam ja ništa protiv toga šta su naši vojnici u Poljskoj i Litvi. Mogu slobodno ako oće poslat tamo i deset tisuća vojnika. 

Al u Ukrajini koja je napala Rusiju ne želim niti jednoga. Neću da mi uvlači obitelj i dicu u taj rat za anglosasku imperiju koja napada nuklearnu silu jer je želi porobiti ( njene resurse i površinu ).
Ja ti kažem što će bit, Poljaci će poslati vojsku u Ukrajinu, Rusi će ispaliti Iskander na Poljsku i pobiti kontigent NATO-vih vojnika stacioniranih u Poljskoj.

sad su i oni gladni s korejskog poluotoka dosli ratovat i sve moguce , nema nazad
ipak mislim da prije nego cizma zapada zagazi na tlo ukrajine otvore se moderna skladista i podigne proizvodnja svega
ako to ne upali ivan mate i stipe ponovo budu gazili blato ukrajine no ovaj put iz pravednih razloga
Malo je kasno za to, EU nema municije za 5 dana konvencionalnog ratovanja u Ukrajini, a nuklearni arsenal stacioniran na teritoriju EU ionako kontroliraju Ameri. Nema municije, ali ima danka u krvi.

glupost , nije zapad rusija da se kurci nevidljivom najbrzom raketom i tenkom koji najbolji a ne moze dalje od crvenog trga
ima se i moze se B-)
Hoće Katar slati naftu za EU tenkove ili Ameri? Reći će Ursula Rusima, prodajte nam naftu da možemo ratovati protiv vas  :rasta

A djaval te nosil ... :^0
Morat ćemo Rusima ukinuti ekonomske sankcije ako ih želimo pobijediti na vojnom polju  affraid

Untisunpora .... jebali smo ježa!

scratch

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 19:47

Nek šalju Poljaci slobodno. 

Imamo mi pametnijeg posla od tih gluposti na sjeveru. To nije naš rat. To je rat Engleza i Rusa. Komšić vs Hrvati i Srbi u BiH.

Smjer Kupiansk, područje Stelmakhivka: kombinirane informacije 423. pukovnije i 27. motorizirane streljačke brigade. Neprijatelj je odbačen od sela skoro do Lozove. Na sjeveru, 27. brigada također je značajno napredovala, stekavši kontrolu nad gotovo 12 četvornih kilometara.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Tue 22 Oct - 19:50

melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
RayMabus wrote:
melkior wrote:

Članak 5.

Znam ja šta je članak 5.

ima se i moze se B-)
Što se tiče mornarice, suparništva s Kinom mogu Koreja i Japan spašavati ako negdje nađu sirovine. 
Kina ima industrijski potencijal za rat 2x veći nego što je bio Američki u ww2 a Rusija ima sirovine i energiju za sebe i Kinu. 
Amerika je samodostatna i može se povući kao i Britanci. A Evropa će raditi tenkove na baterije koji ostavljaju manji ugljični otisak...

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 19:53

Sretno i daleko vam svima lijepa kuća.

Novinska agencija Yonhap izvještava da Južna Koreja razmatra raspoređivanje obavještajnog osoblja u Ukrajini, kako bi pratili i analizirali taktiku bojnog polja otprilike 12.000 sjevernokorejskih vojnika koji upravo sada treniraju da se bore uz Rusiju; osim toga, također bi sudjelovali u ispitivanju Sjevernokorejaca koji su zarobljeni tijekom rata.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 22 Oct - 19:54

melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
debotoijusto wrote:
melkior wrote:
RayMabus wrote:
melkior wrote:

Članak 5.

Znam ja šta je članak 5.

ima se i moze se B-)

naivni ste kao siromah koji se nasladjuje sto gorivo poskupilo a bogatasu vozilo trosi 20l na 100k
danas sama poljska ima snagu da parira rusiji a jedna jadna ukrajina drzi u blatu mjesecima dok EU trenutno vise izdvaja novca za ocuvanje populacije dabrova nego za ukrajinu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham Tue 22 Oct - 19:55

Dakle, mali ste i nebitni i cijeli cirkus je za unutarnjo politicku upotrebu tj skore izbore i reizbor bobuljicavog gada. Osim u glavama krezavih sank bojovnbika, polupimenih i jednog admirala, DNRH nema nikakov strateski znacaj niti vaznost. Pored Turske, Grcke, Italije i Njemacke i Poljske na sjeveru, DNRH izgleda kao statisticka greska i u ljudstvu, opremi, financijskoj strukturi i svemu drugom. Ovim nametnutim problemom se odvlaci pozornost od katastrofalog predsjedavanja aktuelnog predsjadnika. Kila jebenog mozfga..

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 19:57

abraham wrote:Dakle, mali ste i nebitni i cijeli cirkus je za unutarnjo politicku upotrebu tj skore izbore i reizbor bobuljicavog gada. Osim u glavama krezavih sank bojovnbika, polupimenih i jednog admirala, DNRH nema nikakov strateski znacaj niti vaznost. Pored Turske, Grcke, Italije i Njemacke i Poljske na sjeveru, DNRH izgleda kao statisticka greska i u ljudstvu, opremi, financijskoj strukturi i svemu drugom. Ovim nametnutim problemom se odvlaci pozornost od katastrofalog predsjedavanja aktuelnog predsjadnika. Kila jebenog mozfga..
Onda neka nam se više skinu s kurca ako je to tako.

Žele nas uvuć u rat za svoje britanske ciljeve.

NEĆEMO.

ODJEBITE OD HRVATSKE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 22 Oct - 20:00

abraham wrote:Dakle, mali ste i nebitni i cijeli cirkus je za unutarnjo politicku upotrebu tj skore izbore i reizbor bobuljicavog gada. Osim u glavama krezavih sank bojovnbika, polupimenih i jednog admirala, DNRH nema nikakov strateski znacaj niti vaznost. Pored Turske, Grcke, Italije i Njemacke i Poljske na sjeveru, DNRH izgleda kao statisticka greska i u ljudstvu, opremi, financijskoj strukturi i svemu drugom. Ovim nametnutim problemom se odvlaci pozornost od katastrofalog predsjedavanja aktuelnog predsjadnika. Kila jebenog mozfga..

upravo tako i oni pokvarenjak od predsjednika ovcama prodaje pricu... jos jednom

Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat - Page 3 Bravissimo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 20:02

Da je njima to nebitno ne bi ni tražili od Hrvatske da išta pošalje.

Žele cijelu Europu uvući u taj svoj rat protiv Rusije i onda će na kraju se oni maknit a mi da ratujemo s Rusijom.

Naivni ste ako mislite da im je nebitno jer TO IM JE UPRAVO CILJ DA NAS UVUČU U TAJ RAT.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Tue 22 Oct - 20:04

Kao što rekoh štokholmnski sindrom na najjače. 
Kenwood Kenon laže već danima, mediji razvlače Milanovića, Kundid potpisao papir kojeg je već sutradan čovjek koji mu ga je gurnuo sam demantirao...
Ono beznačajna tema, potencijalni ww3 za kojeg smo spremni kao Hajduk u Evropskom natjecanju. 
Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat - Page 3 Detroi10

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 20:06

Vrlo ste naivni ako mislite da im je to nebitno.

Samo se time i bave tj da mic po mic uvuču sve države u Europi u taj rat i onda ga prepuste nama.

Jako ste naivni po tom pitanju jer to im je jedini cilj ovdje da nas sve uvuču u taj rat za anglosaske ciljeve a nakon čega će se oni makniti i pustit nas sve da se glođemo s Rusima za američke i britanske ciljeve.

To je jedino šta ih i zanima da nas uvuču u taj rat a za svoje ciljeve.

Zato i rade toliko razno raznih incijativa a uvijek pokušavaju ubaciti vojnike drugih država u istu i poslat u Ukrajinu pod razno raznim izgovorima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham Tue 22 Oct - 20:22

Jos jednom. DNRH je molila da ude u NATO. Ulazak ima benefite ali i obaveze. Uvijek postoji mogucnost da se istupi. Neka Milanovic raspise referendum i rijesi to. Milanovic predsjednik, premijer i izlaz iz NATO i EU. U biti najbolje rjesenje za DNRH. Sadasnje stanje je predobro za ono kako ste nucili sta bi se reklo predobro vam je jos uvijek.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 20:24

abraham wrote:Jos jednom. DNRH je molila da ude u NATO. Ulazak ima benefite ali i obaveze. Uvijek postoji mogucnost da se istupi. Neka Milanovic raspise referendum i rijesi to. Milanovic predsjednik, premijer i izlaz iz NATO i EU. U biti najbolje rjesenje za DNRH. Sadasnje stanje je predobro za ono kako ste nucili sta bi se reklo predobro vam je jos uvijek.
Ukrajina nije u NATO-u.

Ja ne znam šta tebi i tom Melioru nije jasno ?

Ukrajina je država koja je napala Rusiju.

Ukrajina nije u NATO-u.

Ukrajina je na razini Tanzanije šta se toga tiče.

Šta ima Hrvatska sa TANZANIJOM ?

NIŠTA.

E PA OĆETE PRESTAT VIŠE PRIČAT O NATO-u i KAKO JE OBAVEZA HRVATSKE I DRUGIH ČLANICA NATO-A DA SE UVLAČI U TUĐI RAT DRŽAVE KOJA JE NAPALA RUSIJU ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 22 Oct - 20:25

Zoki se plaši rata kak zajc lovca.. bas me zanima kako bi on reagirao da nas ide netko napast pošto je stalno defenzivan osim za ove nase domace stvari.. neovisno o Ukrajini ali kad nešto na nevolju zašnjofa on ima strategiju pali gas
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 22 Oct - 20:28

On me podsjeća na one likove kad upadnu u birtiju ko šerifi a kad fajt započne prvi bježi kroz prozor
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by abraham Tue 22 Oct - 20:29

Bilo kako bilo DNRH nitko ne dozivljava unutar EU. KAo niti MAltu ili Cipar. Dobro za osuncati kosti, pojest i popit i u 10 mjesecu biz ca. Jedino sta fali su kurve pa da budete europski Tajland. Sta vas vuce naprijed su sport i Rimac. Ostalo 0 bodova. Vukojebina sa puno suncanih dana. Plenkovic se dosada borio i gurao i nesto kao ima neke inicaijative ali premali, presiromasni i nebitni. JA sam osobno glasovao da vam se ukine fond pomoci nakon pandemije. Hranite se s mojih leda. U grlu vam zastalo.... salim se sirotinju treba pomoci. Cijeli ekonomski rast vam je baziran na EU fondovima. Sta vas adzenjare farbaju nesta drugo a realnost je nesta drugo.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 20:31

Ukrajina nije NATO.

Prisljavate me da pišem velikim slovima jer mi stalno istu laž prodajete.

Ukrajina nije članica nato i niti jedna država članica nato-a ništa nije obavezna po nato člancima tamo.

UKRAJINA JE ŠRI LANKA.

TO JE JUŽNA AFRIKA.

USRANA BOCVANA.

NIKAKVI NATO ONA NIJE NIT JE ITKO OBAVEZAN IŠTA PA DA STALNO SPOMINJETE OBAVEZE PO ČLANCIMA NATO-A.

PRESTANITE VIŠE ŠIRITI LAŽI 

DA VAM JEBEN MAJKU USRANU

I PRESTANITE MI UVLAČITI PORODICU U RAT

I TOČKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 22 Oct - 20:41

abraham wrote:Bilo kako bilo DNRH nitko ne dozivljava unutar EU. KAo niti MAltu ili Cipar. Dobro za osuncati kosti, pojest i popit i u 10 mjesecu biz ca. Jedino sta fali su kurve pa da budete europski Tajland. Sta vas vuce naprijed su sport i Rimac. Ostalo 0 bodova. Vukojebina sa puno suncanih dana. Plenkovic se dosada borio i gurao i nesto kao ima neke inicaijative ali premali, presiromasni i nebitni. JA sam osobno glasovao da vam se ukine fond pomoci nakon pandemije. Hranite se s mojih leda. U grlu vam zastalo.... salim se sirotinju treba pomoci. Cijeli ekonomski rast vam je baziran na EU fondovima. Sta vas adzenjare farbaju nesta drugo a realnost je nesta drugo.
zašto vi iz Švedske ne bi poslali vojnike u Izrael ?

Nije članica NATO-a i boli vas kurac za to dole.

E PA TAKO I MENI ISTA STVAR ZA TU UKRAJINU.

JEL TI JASNO ?

NISAM TI JA KRIV ŠTA S NJIMA GRANIČIŠ NA BALTIKU.

TO MENE NE ZANIMA.

AKO TE NAPADNU ZANIMAT ĆE ME JER SI SAD ČLANICA NATO-A.

AL ME NE ZANIMA UKRAJINA.

I ODJEBI VIŠE S TOM RETORIKOM JER TI JE ČUDNO POSLAT VOJSKU U IZRALE JER ŠTA ĆE TAMO KAD NIJE ČLANICA NATO-A A OVDJE ME ZLOSTAVLJAŠ I UVLAČIŠ MI PORODICU U RAT ZA DRŽAVU KOJA JE NAPALA RUSIJU A ISTO NIJE ČLANICA NATO-A.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 22 Oct - 20:45

Ak se neš boriti za ukrajinu borit ćeš se za nešto drugo ima toga.. Kosovo, bosna možda baltičke države tarapana ti ne gine.. sto prije prije ce i proci.. zoki kaze nisi duzan ljude slati i u nato članice ako budu napadnute.. sinko za trazi ispisnicu iz nato-a i to je to.. ali zatrazi a nemoj samo ne bi ja ovo ne bi ono nisam duzan... sto bi se ti skrio negdje u slucaju globalnoga rata.. ne bu islo nisi svicarska
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics