Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
Page 1 of 1
Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2200563
Pa i ne triba. To nas iduće četiri godine svakako ne zanima.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
Orban je nervozan jer je bija 100% siguran da će instalirat DP na vlast i tako vladat politički Rvatckom a kad ono prc Milojka.
https://www.gloria.hr/fokus/neodoljivi-nasljednici-andreja-plenkovica-njegov-kolega-objavio-novu-fotografiju-premijerove-djece/10434373/
Ovaj mu ga još zakuca s ovim.
https://www.gloria.hr/fokus/neodoljivi-nasljednici-andreja-plenkovica-njegov-kolega-objavio-novu-fotografiju-premijerove-djece/10434373/
Ovaj mu ga još zakuca s ovim.
2014-04-11
Re: Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
Dakle privatne veze Slovačke i Hrvatske.
Slovačka je članica Višegradske skupine.
Preskočio Orbana. Ne daje mu na važnosti.
Slovačka je članica Višegradske skupine.
Preskočio Orbana. Ne daje mu na važnosti.
2014-04-11
Desničar sam koji je protiv korupcije. Plenky mi se ne sviđa al ima smisla za geostrategiju.
Slovačka.
Slovačka.
2014-04-11
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gotov si Plenky. Smijeh.
Ovi prca u svih šesnajst i Orbana i njegovu šemu di on želi biti neki faca s Višegradskom skupinom a crta mape koje imaju teritorije Slovačke i Hrvatske pod svojom kontrolom.
Ovi prca u svih šesnajst i Orbana i njegovu šemu di on želi biti neki faca s Višegradskom skupinom a crta mape koje imaju teritorije Slovačke i Hrvatske pod svojom kontrolom.
2014-04-11
Višegradska skupina
40.miljona Poljaka
10 miljina Čeha
5 miljona Slovaka
10.miljona Mađara
A Orban bi da bude glavni
Ne može
40.miljona Poljaka
10 miljina Čeha
5 miljona Slovaka
10.miljona Mađara
A Orban bi da bude glavni
Ne može
2014-04-11
Pa kad nije desnica...sto ce tamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa i ne triba iduće četiri godine da se tamo pridružuje.
Orban nek smišlja nove načine kako će napraviti koridor prema Italiji.
Ja mu preporučam Sloveniju.
Ima ih 2 miljona neće značajno poremetit odnos omjera Mađara i Slavena a Višegradska skupina dobija izlaz na more.
Orban nek smišlja nove načine kako će napraviti koridor prema Italiji.
Ja mu preporučam Sloveniju.
Ima ih 2 miljona neće značajno poremetit odnos omjera Mađara i Slavena a Višegradska skupina dobija izlaz na more.
2014-04-11
Nije geostrateški pametno da Hrvatska sad ulazi u taj savez bez Slovenije.
Evo zašto.
Slovenci su tisuću godina pod austrijskom okupacijom i čin ulaska u tu skupinu je emanicipacija od Austrije.
Dakle prvo to.
Evo zašto.
Slovenci su tisuću godina pod austrijskom okupacijom i čin ulaska u tu skupinu je emanicipacija od Austrije.
Dakle prvo to.
2014-04-11
U međuvremenu bi rastao Salvini u Italiji jer taj koridor je i koridor prema Italiji.
Dakle antinjemački koridor.
Mi bi se pravili grbavi i nisu naša posla a Beč bi nam jeo iz ruke kad je geopolitika u pitanju jer bez nas nema ni Njemačkog prodora na Balkan.
Dakle antinjemački koridor.
Mi bi se pravili grbavi i nisu naša posla a Beč bi nam jeo iz ruke kad je geopolitika u pitanju jer bez nas nema ni Njemačkog prodora na Balkan.
2014-04-11
kralj spadi odjeba skupinu iz 19st. , lagano + biljezim dlijetom u kamenu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Meni je najbolje što su odjebali onu štupidnu inicijativu 3 mora.vuksadinare wrote:Pa kad nije desnica...sto ce tamo
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» VW više ne želi imati posla s najbogatijim Bošnjakom
» Strani mediji bruje: Kineski gigant odabrao Srbiju?
» Puhovski ljut na RTL:'Ne zelim vise imati posla sa njima'
» Strani mediji u šoku: "Sljeme je najprljavija staza posljednjih godina"
» Zekanovic:Glasao sam protiv zakona a sa SDP -om nisam i necu imati posla,niti cu na njihovu direktivu izlaziti iz Sabora
» Strani mediji bruje: Kineski gigant odabrao Srbiju?
» Puhovski ljut na RTL:'Ne zelim vise imati posla sa njima'
» Strani mediji u šoku: "Sljeme je najprljavija staza posljednjih godina"
» Zekanovic:Glasao sam protiv zakona a sa SDP -om nisam i necu imati posla,niti cu na njihovu direktivu izlaziti iz Sabora
Page 1 of 1