Sljedeći rat izbija na Balkanu.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sljedeći rat izbija na Balkanu.
Tri svjetska termalna izvora za ratne sukobe su Bliski istok, Balkan i Euroazijski dio. U dvije regije več traje ratni sukob, a trenutno na Balkanu je mir ali varljiv i perfidan i jedna šibica to europsko 'bure baruta' može potpaliti. Jedino pitanje, da li i kome odgovara to i u kojem trenutku. Jedno je sigurno da taj rat ali i ova dva rata, najmanje odgovara Europi tj EU. Europa je najslabija karika u lancu četiri karike, koje diktiraju globalna politička događanja, a to su SAD-e, Kina i Rusija. Ako izbije novi sukob na Balkanu to je definitivno početak novog svjetskog rata. '(Politico).
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sljedeći rat izbija na Balkanu.
pa i red je, prošlo je već previše vremena od zadnjeg...
Srbi su Ruski igrači u Bosni, muslimani Turski, Arapski, Američki i Njemački,... A čiji smo mi?
... Mi smo svoji navek bilo.. no problem je što su se Bošnjaci zamjerili židima a to nije dobro.. zamjeriš se židu zamjerio se ameri a a amer nece uci u sukob sa židima zbog tamo nekih bošnjaka..a turska ima svojih problema Izrael im kuca na vrata.. a Švabe u ovom trenutku najmanje zanima bosna više vlastiti problem.. sto se Srbije tice ne bi se vise kladio da Rusi igraju na njih nakon otkrića da su sa ukrima u dilu oko oruzja.. a suljo dvije godine nije išo kod putka..uglavnom nikom nije bajno..Hoholo Mudovski wrote:Srbi su Ruski igrači u Bosni, muslimani Turski, Arapski, Američki i Njemački,... A čiji smo mi?
2015-09-08
Uglavnom Kosovo je ključ rata.. ako suljo odluci okinuti prvi metak nastaje rusvaj.. tu bi šipci isto mogli vidjet svoju šansu da cimnu Sulju da okine
2015-09-08
... vidjet cemo.. prva faza pred rat je da nemas dobre političke odnose.. a tu politički odnosi od početka devedesetih Nika nisu bili na nizoj razini i nekoj su verziji hladnog rata
2015-09-08
Prva faza pred rat je da imaš Idiote na vlasti. I to je riješeno na svim stranama...vuksadinare wrote:... vidjet cemo.. prva faza pred rat je da nemas dobre političke odnose.. a tu politički odnosi od početka devedesetih Nika nisu bili na nizoj razini i nekoj su verziji hladnog rata
Četnike tamanimo ( istočnoukrajinsko bojište ), Armiju BiH tamanimo ( Gaza i Bliski istok ).
Sve ide po planu.
LP od GF5
Sve ide po planu.
LP od GF5
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nitko si ne može priuštiti novi rat. Ne da ne bi htjeli, ali nemaju s čim, i još važnije, s kim. Mladež iselila na Zapad, u Bosni nema tko ratovati osim uvoznog ISIL-a. Jedino tko je stvarno spreman za rat jesu Šiptari, ali u tom slučaju najebat će Sjeverna Makedonija, Kosovo je ionako riješeno. Rata u Bosni neće biti jer Bošnjaci znaju da nemaju podršku Zapada kao prije 30 godina. Onaj tko prvi ispali metak na Balkanu će da najebe, izuzev Šiptara.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ono što je komično jest da i Bošnjaci i Srbi i Šiptari, svi zajedno navijaju da pobijedi Trump.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zato se triba osigurati da ih nema i da su zauzeti svojim ratovima dole po Aziji i Africi i drugdje.melkior wrote:u Bosni nema tko ratovati osim uvoznog ISIL-a.
Taj plan se sad sprovodi.
Izraelska vojska upravo je ubila 20 Palestinaca u jednom zračnom napadu na KAFE SHOP u Hara Al-Hamamu, izbjegličkom kampu Tulkarm, ZAPADNA OBALA. Ovaj incident označava najveći masakr na Zapadnoj obali od Druge intifade.
Deseci Palestinaca su ubijeni i ranjeni kada je izraelski borbeni zrakoplov udario u masu u palestinskom izbjegličkom kampu Tulkarm na sjevernoj Zapadnoj obali.
2014-04-11
Patković je tijekom rata bio zapovjednik 7. Muslimanske brigade Armije BiH u čijem su se sastavu borili i islamski borci iz cijeloga svijeta. Prigodom nedavnog prosvjeda u Zenici zbog rata u Gazi, Patković, koji se u međuvremenu politički angažirao pristupivši vodećoj Stranci demokratske akcije Bakira Izetbegovića, stavio se na stranu Hamasa čiji su se borci, kako je rekao, borili u Bosni i Hercegovini tijekom rata.
"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.
Optužen zapovjednik 7. muslimanske brigade zbog ubojstva zapovjednika HVO-a
Treba veće bombe bacati na tu Gazu.
Hamas mora biti uništen.
"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.
Optužen zapovjednik 7. muslimanske brigade zbog ubojstva zapovjednika HVO-a
Treba veće bombe bacati na tu Gazu.
Hamas mora biti uništen.
2014-04-11
Znači Hrvati i Srbi su podstanari u BiH dakle pravljenje islamskog vilajeta.
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon. I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete. I sad ću ih ja sve potamaniti.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58558-sda-hrvati-i-srbi-su-podstanari-u-bih-i-treba-ih-izbaciti-da-mi-obnovimo-osmanijsko-carstvo
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon. I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete. I sad ću ih ja sve potamaniti.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58558-sda-hrvati-i-srbi-su-podstanari-u-bih-i-treba-ih-izbaciti-da-mi-obnovimo-osmanijsko-carstvo
2014-04-11
IDF: U napadu na Zapadnoj obali smo ubili lokalnog lidera Hamasa
Izraelska vojska izjavila je da je danas u zračnom napadu ubila vođu mreže Hamasa u palestinskom gradu Tulkarmu. Prema vojnim izvještajima, Zahi Yaser Abd al-Razeq Oufi "opskrbljivao je oružjem teroriste na području Zapadne obale i planirao izvesti teroristički napad u neposrednoj budućnosti". "Osim toga, Oufi je sudjelovao u planiranju i izvođenju brojnih značajnih i ekstremnih terorističkih napada protiv izraelskih civila u Judeji i Samariji, uključujući napade koji su doveli do ozljeđivanja dodatnih izraelskih civila," navodi se u priopćenju.
IDF je također izjavio da je eliminirao "više drugih značajnih terorista" u ovom napadu.
Palestinsko ministarstvo zdravstva izvijestilo je da je u napadu poginulo najmanje 18 ljudi te da je pogođena lokacija bila izbjeglički kamp.
Izraelska vojska izjavila je da je danas u zračnom napadu ubila vođu mreže Hamasa u palestinskom gradu Tulkarmu. Prema vojnim izvještajima, Zahi Yaser Abd al-Razeq Oufi "opskrbljivao je oružjem teroriste na području Zapadne obale i planirao izvesti teroristički napad u neposrednoj budućnosti". "Osim toga, Oufi je sudjelovao u planiranju i izvođenju brojnih značajnih i ekstremnih terorističkih napada protiv izraelskih civila u Judeji i Samariji, uključujući napade koji su doveli do ozljeđivanja dodatnih izraelskih civila," navodi se u priopćenju.
IDF je također izjavio da je eliminirao "više drugih značajnih terorista" u ovom napadu.
Palestinsko ministarstvo zdravstva izvijestilo je da je u napadu poginulo najmanje 18 ljudi te da je pogođena lokacija bila izbjeglički kamp.
2014-04-11
.. Ne kuzim zasto bi trump odgovarao Albancima i Bošnjacima kad nekako više je na strani Srbije.. nisu mu ovi baš nešto simpatični istina ni mi nešto.. melanija ima nesto srpske krvi dadilja od djece mu je bila srpkinja sin mu je karinđo neku srpkinja.. ne srecom po srbe tesko ce trump pokraj kamale na tron.. bolje da je nominaciju prepustio svom pomocnikumelkior wrote:Ono što je komično jest da i Bošnjaci i Srbi i Šiptari, svi zajedno navijaju da pobijedi Trump....
2015-09-08
melkior wrote:Ono što je komično jest da i Bošnjaci i Srbi i Šiptari, svi zajedno navijaju da pobijedi Trump.
Samo Putin i Zelenski navijaju za Kamalu
sretno svima u ubijanju za prazan prostor, dok plenki i plenkovic trpaju ekipu iz azije/afrike da zamjene bijele balkance koji će zagnjojiti za korumpirane političare i prazan teritorij
isto se događa i rusima, gnjoje a putin uvozi više ljudi iz afrike i azije nego cijeli zapad zajedno.
vjerojatno će i ukrajinci nažalost to napraviti
isto se događa i rusima, gnjoje a putin uvozi više ljudi iz afrike i azije nego cijeli zapad zajedno.
Boli me briga za Rusiju i Ukrajinu... Dok ekipa piše stand with... Ovi misle natrpati Hrvatsku s 500k u fertilnoj dobi i to im je već 3 godine manji problem nego rat u Ukrajini jer će Orci, ako Ukrajina zbog rata za koji je sama ( uz američku duboku državu) kriva, preplaviti Međuzemlje...AssadNaPodmornici wrote:sretno svima u ubijanju za prazan prostor, dok plenki i plenkovic trpaju ekipu iz azije/afrike da zamjene bijele balkance koji će zagnjojiti za korumpirane političare i prazan teritorij
Svijet se više ne treba nešto dijeliti na lijevo - desno, Istok - Zapad, nego Globalizam i antiglobalizam.
Oko toga se najviše sukobljava u svijetu
pa to i je jedina podjela danas, ovo sve drugo je bacanje prašine u oči...Hoholo Mudovski wrote:Svijet se više ne treba nešto dijeliti na lijevo - desno, Istok - Zapad, nego Globalizam i antiglobalizam.
Oko toga se najviše sukobljava u svijetu
trebalo bi ustavom propisati da smiju postojati samo dvije političke opcije, globalistička i antiglobalistička...
kakvi crni domoljubi, liberali, naprednjaci ili nazadnjaci...
pa kako narod odluči, neka tako bude...
Bog je dao ratove. Rata je oduvijek bilo, patnje i mučenja. I u miru isto čine ako država nije uređena. Najljepše je živjeti u miru i blagostanju. Ako nam to ne dopuštaju treba povući prave poteze. Kako ići rat ako te vodi i naređuje onaj kojem ne pripadaš? Takav vodi u propast narod i državu. Oduvijek sam zastupala mišljenje da čistokrvni Hrvati moraju vladati svakim pedljom države i biti raspoređeni na svim funkcijama cijele države. Imamo li to? nemamo
91. su navodili iste protiv istih
želimo li to opet
91. su navodili iste protiv istih
želimo li to opet
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ukrajinski vicepremijer : Sjeverni tok 2 izbija Ukrajini miljardu dolara prihoda od tranzita
» Zašto CIA ne može predvidjeti sljedeći Putinov potez?
» Bild: Njemačka sljedeći tjedan ide u lockdown
» Tko će biti sljedeći predsjednik Republike Hrvatske?
» 'Ebo majku sljedeći put bacamo bombe u BiH parlament
» Zašto CIA ne može predvidjeti sljedeći Putinov potez?
» Bild: Njemačka sljedeći tjedan ide u lockdown
» Tko će biti sljedeći predsjednik Republike Hrvatske?
» 'Ebo majku sljedeći put bacamo bombe u BiH parlament
Page 1 of 2