SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Bošnjački političar Džafer Alić, istaknuti član Stranke demokratske akcije, inače najveće, najsnažnije i najutjecajnije bošnjačke stranke izgovorio je ono što se odavna zna, ali još nije tako jasno, izravno izrečeno, a to je njegova izjava kako u “Bošnjaci vlasnici Bosne i Hercegovine, a svi ostali podstanari iza kojih oni (Bošnjaci ) stalno moraju mesti i čistiti”!
Podstanari su Hrvati, Srbi i ostali!
Iako je ova izjava izazvala zgražanje kod međunarodnih predstavnika u BiH, osobno držim kako je ovo jako dobro, jer je jedan ostrašćeni, ali nedovoljno pametan muslimanski političar rekao ono što praktično cijela bošnjačko-muslimanska politička elita ne samo misli, nego u tom pravcu i djeluje!
Zahtjevi za njegovom smjenom sa mjesta predsjednika skupštini Hercegovačko-neretvanske županije (kantona) su bespotrebni.
Njegovom smjenom SDA i bošnjačko-muslimanske stranke bi pred međunarodnom javnošću barem nakratko zameli tragove, a nama je interes kako bi se potpuno razotkrili u svojoj politici koja misli kako je vrijeme obnavljati Osmanlijsko carstvo!
Gosp. Džafer Alić samo je javno izrekao ono što svi znamo! Bahatost i oholost muslimansko-bošnjačkih lidera pokazuje se u punom “sjaju”, ali “ničija nije do zore svijetlila”.
https://www.maxportal.hr/kolumne/dapic-uvredljiva-je-opasna-ali-i-korisna-izjava-sda-a-politicara-dzafera-alica/
“Jedna izjava koju nije trebao dati i ne liči na njega. S obzirom na to kakve su frustracije pretrpjeli hercegovački Bošnjaci ili Bošnjaci u Srednjoj Bosni, nije za opravdati, ali možemo imati neko razumijevanje da im se ‘otme’ takva neprihvatljiva izjava. Ali, to nije trebao kazati”, prokomentirao je predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović nedavni „biser“ predsjedavajućeg Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona i stranačkog kolege Džafera Alića o “stanodavcima“ i “podstanarima“ u Bosni i Hercegovini.
“Ja mislim da smo mi vlasnici ove zemlje i da imamo neugodne podstanare, iza kojih uvijek moramo uvijek čistiti, mesti, popravljati, izrađivati, graditi, nadograđivati. I ne bih se složio s tim, uopšte se ne osjećam tako, naravno da taj dio može biti za razmišljanja, ali ja bih to tako postavio. Ne bih nikada dozvolio da je nešto važnije u Bosni i Hercegovini od mene, odnosno ni na koji način ne bih dozvolio da je neko drugi voli više od mene”, ’emotivno’ je odgovorio Alić na pitanje novinara „da li smo možda mi podstanari u svojoj zemlji?“
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2024/9/15/dzaferovi-podstanari-govor-mrznje-ili-govor
Podstanari su Hrvati, Srbi i ostali!
Iako je ova izjava izazvala zgražanje kod međunarodnih predstavnika u BiH, osobno držim kako je ovo jako dobro, jer je jedan ostrašćeni, ali nedovoljno pametan muslimanski političar rekao ono što praktično cijela bošnjačko-muslimanska politička elita ne samo misli, nego u tom pravcu i djeluje!
Zahtjevi za njegovom smjenom sa mjesta predsjednika skupštini Hercegovačko-neretvanske županije (kantona) su bespotrebni.
Njegovom smjenom SDA i bošnjačko-muslimanske stranke bi pred međunarodnom javnošću barem nakratko zameli tragove, a nama je interes kako bi se potpuno razotkrili u svojoj politici koja misli kako je vrijeme obnavljati Osmanlijsko carstvo!
Gosp. Džafer Alić samo je javno izrekao ono što svi znamo! Bahatost i oholost muslimansko-bošnjačkih lidera pokazuje se u punom “sjaju”, ali “ničija nije do zore svijetlila”.
https://www.maxportal.hr/kolumne/dapic-uvredljiva-je-opasna-ali-i-korisna-izjava-sda-a-politicara-dzafera-alica/
“Jedna izjava koju nije trebao dati i ne liči na njega. S obzirom na to kakve su frustracije pretrpjeli hercegovački Bošnjaci ili Bošnjaci u Srednjoj Bosni, nije za opravdati, ali možemo imati neko razumijevanje da im se ‘otme’ takva neprihvatljiva izjava. Ali, to nije trebao kazati”, prokomentirao je predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović nedavni „biser“ predsjedavajućeg Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona i stranačkog kolege Džafera Alića o “stanodavcima“ i “podstanarima“ u Bosni i Hercegovini.
“Ja mislim da smo mi vlasnici ove zemlje i da imamo neugodne podstanare, iza kojih uvijek moramo uvijek čistiti, mesti, popravljati, izrađivati, graditi, nadograđivati. I ne bih se složio s tim, uopšte se ne osjećam tako, naravno da taj dio može biti za razmišljanja, ali ja bih to tako postavio. Ne bih nikada dozvolio da je nešto važnije u Bosni i Hercegovini od mene, odnosno ni na koji način ne bih dozvolio da je neko drugi voli više od mene”, ’emotivno’ je odgovorio Alić na pitanje novinara „da li smo možda mi podstanari u svojoj zemlji?“
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2024/9/15/dzaferovi-podstanari-govor-mrznje-ili-govor
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Treba veće bombe bacati na tu Gazu.
Hamas koji je dio muslimanskog brastva kao i SDA mora biti uništen.
Hamas koji je dio muslimanskog brastva kao i SDA mora biti uništen.
2014-04-11
Re: SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Vođa Huta poručio ovo je peta faza eskalacije, ono što dolazi je daleko veće
Vođa jemenskih Huta Sayyed Abdul-Malik Badreddine Al-Houthi upozorio je u nedjelju da je ono što dolazi od napada na Izrael "daleko veće".
Al-Houthi je rekao da je jemenski raketni napad koji je ciljao izraelsku dubinu u nedjelju “izveden s visokotehnološki projektil koji je izbjegao neprijateljsku obranu i prešao 2040 km u sklopu pete faze eskalacije".
U međuvremenu, Sayyed Al-Houthi je potvrdio da će jemenske operacije "nastavljati sve dok traje agresija i opsada Gaze", napominjući da je stav u Sani "čvrst dok se Palestina ne očisti od izraelske okupacije".
Rekao je da su Ansarullah (zvanični naziv Huta) i jemenske oružane snage koordinirale sa skupinama otpora Osovine otpora, zaklinjajući se da je ono što dolazi daleko veće.
Samo ti cepaj al to ništa neće zaustaviti Jerveje da izbrišu Hamas sa lica zemlje ( ta neće ih valjda ostavit tu sebi ispod nosa pa da im opet naprave pokolj ).
Vođa jemenskih Huta Sayyed Abdul-Malik Badreddine Al-Houthi upozorio je u nedjelju da je ono što dolazi od napada na Izrael "daleko veće".
Al-Houthi je rekao da je jemenski raketni napad koji je ciljao izraelsku dubinu u nedjelju “izveden s visokotehnološki projektil koji je izbjegao neprijateljsku obranu i prešao 2040 km u sklopu pete faze eskalacije".
U međuvremenu, Sayyed Al-Houthi je potvrdio da će jemenske operacije "nastavljati sve dok traje agresija i opsada Gaze", napominjući da je stav u Sani "čvrst dok se Palestina ne očisti od izraelske okupacije".
Rekao je da su Ansarullah (zvanični naziv Huta) i jemenske oružane snage koordinirale sa skupinama otpora Osovine otpora, zaklinjajući se da je ono što dolazi daleko veće.
Samo ti cepaj al to ništa neće zaustaviti Jerveje da izbrišu Hamas sa lica zemlje ( ta neće ih valjda ostavit tu sebi ispod nosa pa da im opet naprave pokolj ).
2014-04-11
Huti balističkim projektilima pogodili središnji dio Izraela, Netanyahu prijeti odgovorom na napad
Jemenski Huti danas su preuzeli odgovornost za napad balističkim projektilima koji su jutros prvi put doprli do središnjeg dijela Izraela i zaprijetili novim napadima. "To je natjeralo više od dva milijuna cionista da pobjegnu u skloništa po prvi put u povijesti neprijateljstava", rekao je vojni glasnogovornik Houthia u izjavi.
Benjamin Netanyahu poručio je Hutijima u Jemenu da će Izrael "skupo platiti" za napad na izraelski teritorij. "Hutiji bi trebali znati da ćemo skupo platiti svaki pokušaj da nam naude", rekao je i izrazio odlučnost da učini sve što može kako bi evakuirano stanovništvo iz te regije vratio kući.
https://x.com/NewsArticleColl/status/1835392106170351961
Jemenski Huti danas su preuzeli odgovornost za napad balističkim projektilima koji su jutros prvi put doprli do središnjeg dijela Izraela i zaprijetili novim napadima. "To je natjeralo više od dva milijuna cionista da pobjegnu u skloništa po prvi put u povijesti neprijateljstava", rekao je vojni glasnogovornik Houthia u izjavi.
Benjamin Netanyahu poručio je Hutijima u Jemenu da će Izrael "skupo platiti" za napad na izraelski teritorij. "Hutiji bi trebali znati da ćemo skupo platiti svaki pokušaj da nam naude", rekao je i izrazio odlučnost da učini sve što može kako bi evakuirano stanovništvo iz te regije vratio kući.
https://x.com/NewsArticleColl/status/1835392106170351961
2014-04-11
jebo ih Tito koji im je bosnu dao
reče srbin bosancu na videu
ja sam učio srpsko-hrvatski
a ovaj njemu da govori bosanski
ovaj opet reče da bosanski ne postoji i kako se bosanski nigdje nije učio
izmišljena nacija i jezik
2014-04-16
immortal wrote:jebo ih Tito koji im je bosnu dao
Tito im nije dao Bosnu. BiH je tada kao NR/SR bila definirana kao država Srba, Hrvata i muslimana, kasnije Muslimana.
Jezik je bio hrvatsko-srpski/srpsko-hrvatski. Jedino što im je dao veliko M. Aliju je bivši režim strpao u zatvor.
Taj je ''bošnjački'' projekt oživio puno prije Tileta, kad je BiH zauzela A-U. Tada se počelo forsirati narodnosno bošnjaštvo i bosanski jezik. Habsburgovci nisu htjeli niti čut za pripajanje BiH Trojednici, čak niti one djelove koji su se povijesno zvali Turska Hrvatska niti djelove koji su bili napučeni hrvatskim življem, a naslonjeni na Trojednicu. Tu je sjeme tog zla.
Živio Franjo Josip jeba mu ja Sisi.
Službenik wrote:immortal wrote:jebo ih Tito koji im je bosnu dao
Tito im nije dao Bosnu. BiH je tada kao NR/SR bila definirana kao država Srba, Hrvata i muslimana, kasnije M uslimana.
Jezik je bio hrvatsko-srpski/srpsko-hrvatski. Jedino što im je dao veliko M . Aliju je bivši režim strpao u zatvor.
Taj je ''bošnjački'' projekt oživio puno prije Tileta, kad je BiH zauzela AU. Tada se počelo forsirati narodnosno bošnjaštvo i bosanski jezik. Habsburgovci nisu htjeli niti čuti za pripajanje BiH Trojednici, čak niti jedno djelo koje su se povijesno zvali Turska Hrvatska niti djelo koje su bile napučene hrvatskim životom, a naslonjene na Trojednicu. Tu je sjeme tog zla.
tako dakle da sve skupa zbrojimo kaj je na Balkanu prisutno kao nacionalistički PROJEKT:
Velikosrpski
Velikohrvatski
Velikoalbanski
Bošnjački projekt
uglavnom lijepa zbirka za popušiti rat na Balkanu
tu je sjeme zla, a ne ovo kaj ne razumijem u čemu je poanta: Tursku Hrvatsku nisu htjeli Habsburgovci ???
ali uglavnom lijepo je pročitati da netko zna nešto od povijesti a ne ova nepismena babuskara koja veli da je Tito dao Bosancima Bosnu
Bosna je postojala davno još u srednjem vijeku kao kraljevina
kada nisu ni srbi ni hrvati znali jesti žlicom
Bosna je postojala davno još u srednjem vijeku kao kraljevina
kada nisu ni srbi ni hrvati znali jesti žlicom
Veće bombe treba bacat na tu Gazu. One od tri tone su najbolje.
Izraelske snage ubile 20 Palestinaca u napadima na grad Gazu i Nuseirat
Đenosajd kmeeeeeeee
Đenosajd kmeeeeeeee
2014-04-11
Ovi Jerveji baš ništa ne znaju. Ne znaju ni kako se pravilno radi genocid nad dva miljona islamske nejači u potpunom okruženju. Veće bombe treba bacat na tu Gazu.
345. dana kopnene invazije izraelske vojske na pojas Gaze, borci otpora i dalje se bore protiv izraelskih snaga i gađaju buldožere, transportere i tenkove IDF-a.
345. dana kopnene invazije izraelske vojske na pojas Gaze, borci otpora i dalje se bore protiv izraelskih snaga i gađaju buldožere, transportere i tenkove IDF-a.
2014-04-11
Sora wrote:Službenik wrote:immortal wrote:jebo ih Tito koji im je bosnu dao
Tito im nije dao Bosnu. BiH je tada kao NR/SR bila definirana kao država Srba, Hrvata i muslimana, kasnije M uslimana.
Jezik je bio hrvatsko-srpski/srpsko-hrvatski. Jedino što im je dao veliko M . Aliju je bivši režim strpao u zatvor.
Taj je ''bošnjački'' projekt oživio puno prije Tileta, kad je BiH zauzela AU. Tada se počelo forsirati narodnosno bošnjaštvo i bosanski jezik. Habsburgovci nisu htjeli niti čuti za pripajanje BiH Trojednici, čak niti jedno djelo koje su se povijesno zvali Turska Hrvatska niti djelo koje su bile napučene hrvatskim životom, a naslonjene na Trojednicu. Tu je sjeme tog zla.
tako dakle da sve skupa zbrojimo kaj je na Balkanu prisutno kao nacionalistički PROJEKT:
Velikosrpski
Velikohrvatski
Velikoalbanski
Bošnjački projekt
tu je sjeme zla, a ne ovo kaj ne razumijem u čemu je poanta: Tursku Hrvatsku nisu htjeli Habsburgovci ???
Velikohrvatskog projekta više nema. Osim ako pod njim ne računaš krezave tonsonovce i ZDS bojnu okupljenu oko Pjenave i Ćipeta.
Da, Tursku Hrvatsku koja se pojavljuje na mnogim zemljovidima. Prostor između Une i Vrbasa.
Povijesno gledajući, stari hrvatski prostor ispražnjen od Hrvata (danas Gradišćanski Hrvati) tijekom stogodišnjeg rata s Turcima.
Naravno, kad su Habsburzi zauzeli BiH to je nestalo i na zemljovidima i u politici.
Uspostavljen je kondominij BiH, pod zajedničkom upravom Austrije i Ugarske.
I naravno, ta politika je poticala ''bosanstvo/bošnjaštvo''.
Poslije će Alija to uz islam preuzeti kao temelj nove nacije - bošnjačke.
To ti je drugarice Sora povijest.
Zamjena za Gallanta ( ministar obrane Izraela ) je navodno bivši član Likuda Gideon Sa'ar. Od Likuda je stvorio rascjepkanu stranku pod nazivom Nova nada.
Gallant je nesposoban. Ne zna ni izvršit etničko čišćenje pojasa Gaze.
Gallant je nesposoban. Ne zna ni izvršit etničko čišćenje pojasa Gaze.
2014-04-11
Sa'ar je izjavio da se protivi rješenju s dvije države, tvrdeći da "Ne postoji rješenje s dvije države; postoji najviše slogan s dvije države",i da bi biti "pogreška vraćati se ideji uspostave palestinske države u Judeji i Samariji kao rješenju sukoba". Izrazio je podršku dugoročnom rješenju koje uključuje Jordan . Podržavao je aneksiju Zapadne obale i podržavao ideju palestinske autonomije u federaciji s Jordanom. Godine 2020. izjavio je "Između rijeke Jordan i mora neće postojati niti jedna neovisna država".
Kao tinejdžer, Saar se pridružio ultra-nacionalističkom pokretu Tehiya koji je prosvjedovao protiv evakuacije izraelskih naselja na Sinajskom poluotoku 1982. prema mirovnom sporazumu između Egipta i Izraela.
Dana 14. listopada 2023., u intervjuu za izraelski Channel 12 News, Sa'ar je rekao da Pojas Gaze "mora biti manji na kraju" rata između Izraela i Hamasa , rekavši "Tko god započne rat protiv Izraela mora izgubiti teritorij. "
Kao tinejdžer, Saar se pridružio ultra-nacionalističkom pokretu Tehiya koji je prosvjedovao protiv evakuacije izraelskih naselja na Sinajskom poluotoku 1982. prema mirovnom sporazumu između Egipta i Izraela.
Dana 14. listopada 2023., u intervjuu za izraelski Channel 12 News, Sa'ar je rekao da Pojas Gaze "mora biti manji na kraju" rata između Izraela i Hamasa , rekavši "Tko god započne rat protiv Izraela mora izgubiti teritorij. "
2014-04-11
Službenik wrote:Sora wrote:Službenik wrote:immortal wrote:jebo ih Tito koji im je bosnu dao
Velikosrpski
Velikohrvatski
Velikoalbanski
Bošnjački projekt
tu je sjeme zla, a ne ovo kaj ne razumijem u čemu je poanta: Tursku Hrvatsku nisu htjeli Habsburgovci ? ??
Velikohrvatskog projekta više nema. Osim ako pod njim ne računaš križave tonsonovce i ZDS bojnu okupljenu oko Pjenave i Ćipeta.
Da, Tursku Hrvatsku koja se pojavljuje na mnogim zemljovidima. Prostor između Une i Vrbasa. Povijesno gledajući, stari hrvatski prostor ispražnjen od Hrvata (danas Gradišćanski Hrvati) tijekom stogodišnjeg rata s Turcima. Naravno, kad su Habsburzi zauzeli BiH to je nestalo i na zemljovidima iu politici. Uspostavljen je kondominij BiH, pod zajedničkom upravom Austrije i Ugarske. I naravno, ta politika je poticala ''bosanstvo/bošnjaštvo''. Poslije će Alija to uz islam preuzeti kao temelj nove nacije - bošnjačke. To ti je drugarice Sora povijest.
HRvatska do DRINE JEL PROPALO TO?
NO, opcija s Hercegovinom u sklopu RH NIJE
abome ALIJA NIJE izmislio bošnjaštvo
Kaj je tebi???
Sad ćemo napravit klanje Židova i mujaga.
Pozdravite Komšića balije usrane.
Pozdravite Komšića balije usrane.
2014-04-11
RayMabus wrote:Veće bombe treba bacat na tu Gazu. One od tri tone su najbolje.
Đenosajd kmeeeeeeee
jesi ti svjestan da te nitko ne čita?
ja zašto kaj misliš?
Vi ste usrane balije.
Niste vi nikakvi Bosanci povijesno jer to su Hrvati i Srbi.
Vi ste samo usrane balije koje ću ja sve priklat radi tog Komšića.
I SAD ODJEBI.
U SKOKOVIMA.
Niste vi nikakvi Bosanci povijesno jer to su Hrvati i Srbi.
Vi ste samo usrane balije koje ću ja sve priklat radi tog Komšića.
I SAD ODJEBI.
U SKOKOVIMA.
2014-04-11
Da vas malo podsjetim : izraelski ambasador u Albaniji je zadužen i za BiH i podržao je Čovića i odma su ovi iz Sarajeva se žalili i tadašnja ljevičarska vlada je smijenila tog ambasadora i stavila podobnog koji podržava Komšića.
-
24.08.2022.
Izraelski premijer Yair Lapid naredio je ukor izraelskog ambasadora u Albaniji koji je zadužen i za Bosnu i Hercegovinu nakon što je podržao plan izborne reforme u BiH na način kako odgovara HDZ-u i Zagrebu, prenosi izraelski Haaretz.
Izraelski premijer ukorio ambasadora za BiH zbog otvorene podrške hrvatskom prijedlogu izborne reforme
A onda je đeneral smjenio tu ljevičarsku vladu i na vlast u Izraelu doveo krajnje desničare.
29.12.2022.
Ovo će biti njegova šesta vlada, a udruživanjem krajnje desnih i ultraortodoksnih stranaka sa njegovim desničarskim Likudom, to će biti njegova i najteža linija u zemlji do sada.
Izrael i zvanično dobio novu vladu, Benjamin Netanyahu novi premijer
HAOS BRE.
2014-04-11
Klanje se nastavlja jer su krajni desničari još najmanje dvije godine na vlasti.
Hamas ćemo istrijebiti a onu đamiju šta ste napravili na židovskom svetom brdu da zapišate teritorij ćemo srušiti i napraviti fast food na tom mjestu.
Hamas ćemo istrijebiti a onu đamiju šta ste napravili na židovskom svetom brdu da zapišate teritorij ćemo srušiti i napraviti fast food na tom mjestu.
2014-04-11
Dakle krajnja desnica u Izraelu je još najmanje dvije godine na vlasti a do tada ćemo fino nastaviti masirati Gazu bombama.
https://en.wikipedia.org/wiki/Israel%E2%80%93Hamas_war
I možeš mi se napušit kurca droljetino balijska usrana.
https://en.wikipedia.org/wiki/Israel%E2%80%93Hamas_war
I možeš mi se napušit kurca droljetino balijska usrana.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jesu li vam podstanari Hrvati i Srbi u BiH balije usrane ?
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Šarović opet: HDZ i SNSD treba izbaciti iz igre i napraviti vlast bez njih
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Šarović opet: HDZ i SNSD treba izbaciti iz igre i napraviti vlast bez njih
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
Page 1 of 4