Merkel u Turskoj: strašno je što Rusi rade sirijskim civilima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Merkel u Turskoj: strašno je što Rusi rade sirijskim civilima
http://vijesti.hrt.hr/321205/turska-ne-moze-sama-merkel-i-davutoglu-za-vecu-ulogu-nato-a
Turska ne može sama zbirnuti sirijske izbjeglice, rekao je premijer Ahmet Davutoglu njemačkoj kancelarki u Istanbulu dok 30.000 ljudi u bijegu iz Alepa stiže na tursku granicu. S Angelom Merkel pozvao je na stvaranje sigurnih putova do Europe i veću ulogu NATO-a u borbi protiv krijumčara ljudima.
Merkel je rekla kako je zapanjena patnjom sirijskih civila blokiranih na sirijsko-turskoj granici i upozorila na bombardiranje Alepa. Zračne napade na taj drugi najveći sirijski grad već tjedan dana predvodi ruska vojska, uz postrojbe predsjednika Bašara al-Asada.
Oko 30.000 ljudi čeka na turskoj granici, koja je i dalje zatvorena, nakon bijega od napada na Alep, potvrdio je Davutoglu. Kao i uvijek pomoći ćemo sirijskoj braći i prihvatiti ih kada to bude potrebno, dodao je šef islamsko-konzervativne vlade i ponovio obećanje predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana. No upozorio je da njegova zemlja, u kojoj se već nalazi 2,7 milijuna Sirijaca, ne može sama podnijeti teret.
Turska ne može sama zbirnuti sirijske izbjeglice, rekao je premijer Ahmet Davutoglu njemačkoj kancelarki u Istanbulu dok 30.000 ljudi u bijegu iz Alepa stiže na tursku granicu. S Angelom Merkel pozvao je na stvaranje sigurnih putova do Europe i veću ulogu NATO-a u borbi protiv krijumčara ljudima.
Merkel je rekla kako je zapanjena patnjom sirijskih civila blokiranih na sirijsko-turskoj granici i upozorila na bombardiranje Alepa. Zračne napade na taj drugi najveći sirijski grad već tjedan dana predvodi ruska vojska, uz postrojbe predsjednika Bašara al-Asada.
Oko 30.000 ljudi čeka na turskoj granici, koja je i dalje zatvorena, nakon bijega od napada na Alep, potvrdio je Davutoglu. Kao i uvijek pomoći ćemo sirijskoj braći i prihvatiti ih kada to bude potrebno, dodao je šef islamsko-konzervativne vlade i ponovio obećanje predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana. No upozorio je da njegova zemlja, u kojoj se već nalazi 2,7 milijuna Sirijaca, ne može sama podnijeti teret.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Merkel u Turskoj: strašno je što Rusi rade sirijskim civilima
Merkel u Turskoj... Ma tko te ebe jalova babo.
Guest- Guest
u toj izjavi , merkel ništa ne spominje to što piše u naslovu, iako čudno da ljudi bježe, valjda bi trebali dočekati vladine snage kao oslobodioce, a ne se strašiti za život i bježati
Guest- Guest
Merkel je rekla kako je zapanjena patnjom sirijskih civila blokiranih na sirijsko-turskoj granici i upozorila na bombardiranje Alepa. Zračne napade na taj drugi najveći sirijski grad već tjedan dana predvodi ruska vojska,upravo_sa_jebachine wrote:u toj izjavi , merkel ništa ne spominje to što piše u naslovu, iako čudno da ljudi bježe, valjda bi trebali dočekati vladine snage kao oslobodioce, a ne se strašiti za život i bježati
alo, si gledo Dnevnik, izričito je rečeno kako Merkel kaže da ljudi pate zbog ruskih bombardiranja, prikazivane su bolnice u kojima su osakaćeni "umjereni pobunjenici"i svi prozivaju Ruse, nakon toga ide prilog o Grčkoj i Makedoncima kako dižu žice, si gledo il nisi?
2015-11-10
nisam, došao sam iz teretane haha.
a ono, baš me zanima kmečanje naših domaćih antifašista, marksista, ljevičara, od provocatora, do radničke fronte, do 30-40% Rh stanovnika do živog zida itd.., koji su govorili da ih trebamo primati jer ih šalje amerike, neoliberalni kapitalizam, zapad, itd, ali ove šalju rusi, antifašizam, socijalizam, kako će naši ljevičari i 1/3 populacije reagirati na to?
a ono, baš me zanima kmečanje naših domaćih antifašista, marksista, ljevičara, od provocatora, do radničke fronte, do 30-40% Rh stanovnika do živog zida itd.., koji su govorili da ih trebamo primati jer ih šalje amerike, neoliberalni kapitalizam, zapad, itd, ali ove šalju rusi, antifašizam, socijalizam, kako će naši ljevičari i 1/3 populacije reagirati na to?
Guest- Guest
Po ovome znači trebalo je stalno govoriti kako su Rusi poslali sve i onda ništa se neće primati. Jebote život koji pacijenti...upravo_sa_jebachine wrote:nisam, došao sam iz teretane haha.
Guest- Guest
Pusti provokatora i marxa, usput marx je bio jebeni rasist i da je on na vlasti nula obojanih bi ušla u evropu, jedino šta je on mislio da šljaker može vodit preduzeće, a znamo da ne može jer inače ne bi bio šljaker.upravo_sa_jebachine wrote:nisam, došao sam iz teretane haha.
Nego reko, pusti to, molim kvalitetan osvrt na Merkeline izjave i šta se iza toga krije?
2015-11-10
Pa dobro, sad će kmečati da ih moramo primati jer ih šalje Rusija Ono, jadni civili i ISIL-ovci, ne može čovjek više normalno ni sjeći glave nevjernicima zbog Putina Uostalom, teroristi putuju prvom klasomupravo_sa_jebachine wrote:nisam, došao sam iz teretane haha.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Fénix wrote:Po ovome znači trebalo je stalno govoriti kako su Rusi poslali sve i onda ništa se neće primati. Jebote život koji pacijenti...upravo_sa_jebachine wrote:nisam, došao sam iz teretane haha.
pa pogledaj izjave tipa od živog zida, do udruga, pa komentare (prije ovih silovanja) barem 40% ljudi po internetu, pa do stavova forumaša..
tipa "mi smo slali oružje, dužni smo ih primati" "mi smo na strani NAToa, dužni smo ih primati" "mi smo na strani neoliberalnog kapitalizma" dužni smo ih primati.
Onda oni iz Centra za mirovne studije napišu kolumnu da za silovanje u Kolnu je kriv "neoliberalni kapitalizam a ne arapi", a provocator pljeska itd..
ali ovu ekipu šalju rusi, kako će naši kmečavci opravdati to?
ta marksistička filozofija "iskupljenja za tuđe grijehe" , baš me zanima kako će ovdje funkcionirati.. koje će biti opravdanje..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iracanin-koji-je-silovao-djecaka-iz-srbije-na-bazenu-nisam-znao-da-je-to-zabranjeno-bio-sam-u-krizi/873702.aspx
Dobra stvar je što ovakve stvari izlaze u medije, tako da teorija kuhane žabe ovdje ide nama u korist. Ja nisam sada zatvaranje granica, ja sam da se ove godien primi još 2milijuna arapa
Guest- Guest
A propos toga jesu li na vlasti fašisti ili antifašisti: kako bi Tito, Churchill, Staljin i Hićo reagirali na trpanje muslićima u Europu? Ok, još se najviše bojim Hiće u tom pogledu, lik je ionako pisao da je islam jača religija od kršćanstva i da bi Nijemci profitirali kad bi primili islam. Eto, Frau Merkel čita sve do posljednjeg Hićinog slovaudba wrote:Pusti provokatora i marxa, usput marx je bio jebeni rasist i da je on na vlasti nula obojanih bi ušla u evropu,upravo_sa_jebachine wrote:nisam, došao sam iz teretane haha.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
gledao sam ja.... popodne, umotane curice, bježe od rusa, pobunjenik u bolnici u turskoj, oderalo ga na spavanju i tako to.. zbog ruskih bombardiranja pokenilo se par desetaka tisuća izbjeglica, a valjda za onih desetak miliona raseljinih od prije odgovoran je ljudožder asad, mada je većina njih pobjegla na teritorij koji on kontrolira...udba wrote:Merkel je rekla kako je zapanjena patnjom sirijskih civila blokiranih na sirijsko-turskoj granici i upozorila na bombardiranje Alepa. Zračne napade na taj drugi najveći sirijski grad već tjedan dana predvodi ruska vojska,upravo_sa_jebachine wrote:u toj izjavi , merkel ništa ne spominje to što piše u naslovu, iako čudno da ljudi bježe, valjda bi trebali dočekati vladine snage kao oslobodioce, a ne se strašiti za život i bježati
alo, si gledo Dnevnik, izričito je rečeno kako Merkel kaže da ljudi pate zbog ruskih bombardiranja, prikazivane su bolnice u kojima su osakaćeni "umjereni pobunjenici"i svi prozivaju Ruse, nakon toga ide prilog o Grčkoj i Makedoncima kako dižu žice, si gledo il nisi?
Europa je trebala otvoriti frontu u Ukrajini s Rusijom, onda ne bi imala ovolikih problema sa imigrantima.
Guest- Guest
udba wrote:Pusti provokatora i marxa, usput marx je bio jebeni rasist i da je on na vlasti nula obojanih bi ušla u evropu, jedino šta je on mislio da šljaker može vodit preduzeće, a znamo da ne može jer inače ne bi bio šljaker.upravo_sa_jebachine wrote:nisam, došao sam iz teretane haha.
Nego reko, pusti to, molim kvalitetan osvrt na Merkeline izjave i šta se iza toga krije?
što se tiče merkelice, osoba je psihički probila, i napisao bih šta treba sa njom, ali ne želim radi policije.. adio.
žena koja je prije par godina izjavila da je multikulturalizam mrtav, i gdje je njemačka bila primjer kako se ponaša sa imigrantima(njemačku su svi izbjegavali, jer se trebalo raditi i deportiralo se ljude lako), odjedanput postala ruglo europe..
preko noći. ali dobro je, teorija kuhane žabe
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:gledao sam ja.... popodne, umotane curice, bježe od rusa, pobunjenik u bolnici u turskoj, oderalo ga na spavanju i tako to.. zbog ruskih bombardiranja pokenilo se par desetaka tisuća izbjeglica, a valjda za onih desetak miliona raseljinih od prije odgovoran je ljudožder asad, mada je većina njih pobjegla na teritorij koji on kontrolira...udba wrote:Merkel je rekla kako je zapanjena patnjom sirijskih civila blokiranih na sirijsko-turskoj granici i upozorila na bombardiranje Alepa. Zračne napade na taj drugi najveći sirijski grad već tjedan dana predvodi ruska vojska,upravo_sa_jebachine wrote:u toj izjavi , merkel ništa ne spominje to što piše u naslovu, iako čudno da ljudi bježe, valjda bi trebali dočekati vladine snage kao oslobodioce, a ne se strašiti za život i bježati
zapravo, preko 80% izbjeglica su simpatizeri FSA(uglavnom arapi suniti).. vrlo malo je izbjeglih šita, ima nešto kurda, i sitno kršćana.. alepo je grad koji se praktički smanjio na 1/3 populacijski mislim.. dok Damask i nije toliko demografski oštećen
Guest- Guest
ali generalno nije važno tko ih šalje, assad, fsa, iran, turci, rusi, arapi, izrael, ameri, isil, važno je što ih jedino europa prima, i to je greška...
i još veća ironija, ispada da je samo 1/3 sirijaca, uglavnom dolaze afganistanci, iračani somalijci, bangladešani, pakistanci, itd
i još veća ironija, ispada da je samo 1/3 sirijaca, uglavnom dolaze afganistanci, iračani somalijci, bangladešani, pakistanci, itd
Guest- Guest
udba wrote:jedino šta je on mislio da šljaker može vodit preduzeće, a znamo da ne može jer inače ne bi bio šljaker.
u kontekstu feudalne Europe, radnici su bili intelektualno daleko sposobniji od degeneriranog plemstva i parazitskog svećenstva, koji su bili vlasnici proizvodnih kapaciteta i zemlje
Last edited by deda na aparatima on 8/2/2016, 21:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
većina raseljenih je na teritoriju vlade, a sad koga oni podržavaju to znaju samo oni, ako što znaju tko im može pružiti najviše sigurnosti i reda
onaj jedan je reko da su Rusi ustvari pravi teroristi, a ne isis, jesi li snimio to?mutava baštarda wrote:gledao sam ja.... popodne, umotane curice, bježe od rusa, pobunjenik u bolnici u turskoj, oderalo ga na spavanju i tako to.. zbog ruskih bombardiranja pokenilo se par desetaka tisuća izbjeglica, a valjda za onih desetak miliona raseljinih od prije odgovoran je ljudožder asad, mada je većina njih pobjegla na teritorij koji on kontrolira...
Rješenje vlastitih problema je - još više povećati probleme. Dobra 'logika' ako mene pitaš... :kidd:upravo_sa_jebachine wrote:Fénix wrote:Po ovome znači trebalo je stalno govoriti kako su Rusi poslali sve i onda ništa se neće primati. Jebote život koji pacijenti...upravo_sa_jebachine wrote:nisam, došao sam iz teretane haha.
pa pogledaj izjave tipa od živog zida, do udruga, pa komentare (prije ovih silovanja) barem 40% ljudi po internetu, pa do stavova forumaša..
tipa "mi smo slali oružje, dužni smo ih primati" "mi smo na strani NAToa, dužni smo ih primati" "mi smo na strani neoliberalnog kapitalizma" dužni smo ih primati.
Onda oni iz Centra za mirovne studije napišu kolumnu da za silovanje u Kolnu je kriv "neoliberalni kapitalizam a ne arapi", a provocator pljeska itd..
ali ovu ekipu šalju rusi, kako će naši kmečavci opravdati to?
ta marksistička filozofija "iskupljenja za tuđe grijehe" , baš me zanima kako će ovdje funkcionirati.. koje će biti opravdanje..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iracanin-koji-je-silovao-djecaka-iz-srbije-na-bazenu-nisam-znao-da-je-to-zabranjeno-bio-sam-u-krizi/873702.aspx
Dobra stvar je što ovakve stvari izlaze u medije, tako da teorija kuhane žabe ovdje ide nama u korist. Ja nisam sada zatvaranje granica, ja sam da se ove godien primi još 2milijuna arapa
Guest- Guest
nisam to vidio...udba wrote:onaj jedan je reko da su Rusi ustvari pravi teroristi, a ne isis, jesi li snimio to?mutava baštarda wrote:gledao sam ja.... popodne, umotane curice, bježe od rusa, pobunjenik u bolnici u turskoj, oderalo ga na spavanju i tako to.. zbog ruskih bombardiranja pokenilo se par desetaka tisuća izbjeglica, a valjda za onih desetak miliona raseljinih od prije odgovoran je ljudožder asad, mada je većina njih pobjegla na teritorij koji on kontrolira...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Sejo Đulić ruši predrasude, režirao je predstavu o zločinu Armije nad hrvatskim civilima u Grabovici
» Šta rade Rusi u Srbiji?
» Zabrinutost: što to rade Rusi u Nišu?
» MI smo gosti Angele Merkel ; Imigranti u Njemačkoj ODBIJAJU da rade
» Sejo Đulić ruši predrasude, režirao je predstavu o zločinu Armije nad hrvatskim civilima u Grabovici
» Šta rade Rusi u Srbiji?
» Zabrinutost: što to rade Rusi u Nišu?
» MI smo gosti Angele Merkel ; Imigranti u Njemačkoj ODBIJAJU da rade
Page 1 of 3