ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

izdalo

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

izdalo - Page 2 Empty Re: izdalo

Post by Hoholo Mudovski 20/9/2024, 07:21

immortal wrote:

i ja sam imala kad sam bila 
Vidjela sam -
...

o viđenom sam izvijestila svećenika ali nije me doživio

Bez brige, biti će ekipe na forumu koji će te doživit

Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Službenik 20/9/2024, 21:32

immortal wrote:Ukazanja Gospe u Međugorju nisu laž

Vidjela sam - mislila sam kip sa samog prilaza brdu i pomislila kako nije daleko zadnja postaja
tek kasnije se pokazalo kako je zadnja postaja i kip Gospe na vrhu brda koje je visoko i kako je nemoguće vidjeti ga tamo gdje sam ja vidjela 

vidjela sam i mnoštvo bijelih mrtvačkih kostura glava 
najprije nekoliko,  zatim kako ih je sve više i sve brdo prekriveno njima 

prošla sam kroz ekipu kroz koju nitko od onih koji su išli sa mnom nisu mogli proći, čekali su

viđenja su popratile poruke kao i prolaz kroz tu grupu

osim vjernika na brdo dolaze sotonisti

slično je bilo moje djelovanje u ratu
sama ne bih mogla ni dio

meni je osobno vrlo apsurdno ako je netko vidio nešto, doživio opetovano da netko sedmi donosi odluke postoje li ukazanja na određenom mjestu ili ne 

još gluplje da se tu javljaju agnostici koji imaju kurac
jer kurac je dar onima koji su Boga prihvatili
ili nam službeniče želiš reći da nemaš kurac
molim te izjasni se

ta riječ je bila zabranjena za mene i vrlo sramotna dok nisam saznala za istinu o kojoj svedočim
to je organ koji je Bog dao i dao mu ime i ne posjeduje ga nitko tko Boga nije prihvatio

Mislim, meni je bezveze da o kurcu govori osoba koja kurac nema prateći tvoju logiku.

Iako vjerujem da si povezana s kurcem na naravan način što pozdravljam.

Hosana u visini.

Ali jebeš to.

Jebate koje litanije od tebe i Metilde.

Ugl .... mostarsko-duvanjski biskup laže ka pas ako se vas pita?

Biskup je podsjetio da odluka Dikasterija u jučerašnjoj Noti, kad se spominju Gospine poruke, to se mora razumjeti kao navodne poruke, odnosno navodni fenomen te da su se vjernici u pitanju pobožnosti prema Mariji Kraljici mira ovlašteni pridržavati je se na razborit način. Ovo ne podrazumijeva izjavu o nadnaravnom karakteru fenomena i važno je podsjetiti da vjernici nisu dužni vjerovati u ovaj fenomen. Jer Isus Krist jest konačna Božja riječ, Prvi i Posljednji. On je punina Objave.

OK. Sve 5.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by immortal 20/9/2024, 22:14

Službenik wrote:

Vidjela sam - mislila sam kip sa samog prilaza brdu i pomislila kako nije daleko zadnja postaja
tek kasnije se pokazalo kako je zadnja postaja i kip Gospe na vrhu brda koje je visoko i kako je nemoguće vidjeti ga tamo gdje sam ja vidjela 

prošla sam kroz ekipu kroz koju nitko od onih koji su išli sa mnom nisu mogli proći, čekali su

sama ne bih mogla ni dio

meni je osobno vrlo apsurdno ako je netko vidio nešto, doživio opetovano da netko sedmi donosi odluke postoje li ukazanja na određenom mjestu ili ne 

molim te izjasni se

ta riječ je bila zabranjena za mene i vrlo sramotna dok nisam saznala za istinu o kojoj svedočim
to je organ koji je Bog dao i dao mu ime i ne posjeduje ga nitko tko Boga nije prihvatio

Mislim, meni je bezveze da o kurcu govori osoba koja kurac nema prateći tvoju logiku.

Hosana u visini.

Ali jebeš to.

Biskup je podsjetio da odluka Dikasterija u jučerašnjoj Noti, kad se spominju Gospine poruke, to se mora razumjeti kao navodne poruke, odnosno navodni fenomen te da su se vjernici u pitanju pobožnosti prema Mariji Kraljici mira ovlašteni pridržavati je se na razborit način. Ovo ne podrazumijeva izjavu o nadnaravnom karakteru fenomena i važno je podsjetiti da vjernici nisu dužni vjerovati u ovaj fenomen. Jer Isus Krist jest konačna Božja riječ, Prvi i Posljednji. On je punina Objave.

OK. Sve 5.
je ti logika

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by metilda 21/9/2024, 08:52

Evo dobro, kad mene spominješ, da ti kažem koju pametnu. Svaki članak, knjiga, post, objava, nota ili sam govor imaju svoj tekst i kontekst. Nije nimalo čudno što antikatolički nouinari vade iz konteksta da nije proglašena nadnaravnost ukazanja. Lijepo sam ti objasnila zašto nije - zato jer ukazanja još traju. Tek kad završe i kad se dogodi obećani znak - tada će kurija i službeno priznati da je to uistinu bila Gospa. Ali ono što kontekst note sadržava ili kako mi volimo reći - ono što se čita između redaka - ta je nadnaravnost već pretpostavljena citiranjem i odobravanjem Gospinih poruka. Samo izrazito nepismen čovjek može to ne primijetiti. Međutim, rekla bih da ti cijelu Notu nisi ni pročitao. Time se svrstavaš u one gore negdje spomenute indolentne mužeke. Što se tiče izjave biskupa Palića, njegovo naglašavanje kako nije priznata nadnaravnost u skladu je sa Notom, ali i sa poviješću biskupskih odnosa  prema Međugorju. Njegovi prethodnici su bili izrazito negativno nastrojeni prema fenomenu Međugorja, ne priznajući ni očigledne pozitivne plodove. Ovaj makar priznaje njih. I cjelokupni katolički kler je podijeljen u vezi Međugorja. Moj bivši župnik je naprimjer pokazivao gotovo pa mržnju ne propuštajući ni jednu jedinu misu da bi se narugao s Gospom. Hoće li on sada likovati ili će prihvatiti da je Međugorje i službeno priznato kao svetište u kojemu snažno djeluje Duh Sveti? Dobro ti je rekla mortalka - ti si se posvadio s logikom.

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/9/2024, 09:04

jebes ove hercegovacke prevarante no sto papa zbori o nadnaravnom ukazanju irskog biskupa ?

Irsku potresa veliki skandal zbog novog otkrića o svećeničkom seksualnom zlostavljanju vjernika. Biskup Eamonn Casey, jedan od najpoznatijih katoličkih svećenika u Irskoj, optužen je u dokumentarnom filmu emitiranom na nacionalnoj televiziji RTÉ da je bio serijski pedofil koji je seksualno zlostavljao maloljetne djevojčice, pa čak i svoju petogodišnju nećakinju.

S obzirom da je Casey umro prije sedam godina, nakon ovih strašnih otkrića postavljen je zahtjev da se njegovi posmrtni ostaci uklone iz kripte u koju se ukapaju bivši biskupi Galwaya. Popularni radijski voditelj Joe Duffy rekao je da su se telefonske linije užarile nakon što su objavljeni detalji biskupova predatorskog ponašanja. Bijesni slušatelji tražili su da se njegov lijes odmah deložira.

https://www.telegram.hr/vijesti/biskup-silovao-petogodisnju-necakinju-a-rodakinji-napravio-sina-izdala-nas-je-crkva-u-kojoj-smo-odrasle/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by metilda 21/9/2024, 09:16

Ah, kad shvatite da ste u svađi s logikom, žurno na čvrst teren svećeničke pedofilije. Nama vjernicima je jasno da se u prošlom stoljeću u svećenički red uvuklo mnoštvo devijantnih osoba, homoseksualaca i pedofila koji su tu vidjeli dobar prostor za lagodan život i za lagan plijen za svoje zločinačke pohote. U jugoslaviji je također u Crkvu infiltriran značajan broj agenata tajnih službi koje su imale zadatak na perfidan način srušiti povjerenje naroda u Crkvu. Mene nije posebno briga što papa misli o tome, bitno je što radi po tom pitanju. A ne radi mnogo. Zato sam negdje gore napisala da mi nije baš omiljeni papa.

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by Službenik 21/9/2024, 10:13

immortal wrote:
Službenik wrote:

sama ne bih mogla ni dio

molim te izjasni se

Hosana u visini.

Ali jebeš to.

OK. Sve 5.
je ti logika

Raščistite to s mostarskim biskupom. A osobno, svatko je slobodan vjerovati u što hoće.

Meni je Perun Gromovnik faca.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics