ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini - moderirana tema

Page 39 of 44 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44  Next

Go down

Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 39 Empty Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 12:08

abraham wrote:Jos jedan od genijalnih poteza je ukidanje Crnomorske flote. Svedena je na to da joj i Loso moze komandovati ili admiraliti. Muhahahahhaaa Sada se mora lizati obrezani da se ude ili izide iz bare zvana Crno More. Genijalno. Mislim ako to nije genijalno, sto je?????
bile su priče ovako
"Rusi su 2014 morali uzeti Krim radi Crno Morske flote"
"KRim je utvrda koja ima radare i zračne baze i strateške SAM sustave koji čuvaju Rusiju od NATO napada sa  Crnog Mora". Ako Rusi nemaju sve ovo i flotu, kreće svjetski rat.

Flota sa Krima je uništena ili je utekla. 
Na Krimu su Ukrajinci zapadim krstarećim i balističkim raketama uništili sve strateške radare, sve poznate strateške SAM sustave, i sve poznate zračne i vojne baze. Dakle de facto su demilitarizirali Krim, i... nije izbio treći svjetski rat.

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 39 Empty Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema

Post by abraham 11/11/2024, 12:17

AssadNaPodmornici wrote:da iz Finske mogu ložiti Himars po St.Petersrburugu nekada glavnom gradu Ruskog Carstva. 
Iz Finske  mogu Finci sa svojim elitnijim lakim brigadama presjećim vrlo lako cestu za Rusku luku Mumarask gdje im je centar Artičke flote i gdje su im nuklearne podmornice. Ta granica je zbog rata tako slabo čuvana da bi Finci bez problema presjekli komunikaciju i usput bi porušili sve tvornice i elektrane i skladišta oko St.Petersburga , sve u prvih tjeda dana.. 

i.. gle čuda, ne prijeti Putin invazijom i ne uzbuđuje se oko toga. 
Zato i kažem , te NATO priče nemaju logike, jer jednostavno izuzev par izjava, nije bilo nikakvog relnog procesa niti šanse da UA uđe u NATO.
Nisu imali niti NATO oružje(izuzev par stotina trumpovih javelina i stingera), nije bilo nikakvih pregovora, niti su bili u planu.

UA je sada naoružana do zuba dalekometnim NATO oružjem sa kojim mogu ciljati Moskvu a imati će ga još više i UA vojska je duboko integrirana u NATO obavješjtani i vojni aparat, da eto .. kao "biti će neutralni".. možeš mislit.
Arkticka flota je bila u raspadu prije 15 godina. Kursk je potonu 2000. i tada se vidjelo da je cijela flota u raspadu. Koliko se sjecam, izvan sjaja reflektora, su USA i Norveska pomogle da se saniraju neke nuklarne instalacije i u rcikliranju brodovlja tamo jer rusija nije imala ni finacije ni znanja da to obavi. Jedino je kepecove tastine radi, potusena cijela posada Kursk-a. Ono, tvrd voda. Neka izgine nasa mladost, bogati nece je Norvezani, mrski fasisti, spasavati. Bilo kako bilo ali u tisni su drugi spasavali da tamo ne dode do nuklarne katastrofe. Ne znam kakovo je stanje tamo sada ali poznavajuci rusku poslovicnu korumpiranost, nesposobnost i neukost, ne vjerujem da je napravljen veliki pomak. Mozda i grijesim. Mozda..... Kila mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 11/11/2024, 12:36

Jos jedna o udica na koju se pecaju rusofili ili mrzitelji zpada, svejedno. BRIKS. Muhahahahaa koji kretenluk. Svaki sahovski klub ili DVD i,maju bolju orgamizaciju i poredak od BRIKS-a. Nemaju ni statut a zovu se kao organizacija. Kao mali sam imao jako finog pas. Ekstremno dresiran. Ja ga zovem da dode ili da ne dode ako nece i on dode ili ne dode kada mu neodgovara. Sta sam voli tu bestiju. Bio sam mali i to me izgradili kao osobu. Nikada nisam bio clan nikakovog kluba, organizacije ili tako necega gdje treba neka iskaznica ili stega. Cek pa ja sam onda BRKSist. M uhahahahaa Kila mozga..

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 12:38

što se tiče BRICS(BRAZIL , RUSIJA, INDIJA, KINA, JAR)

Osonovali su neku svoju banku. Koja će biti kontra zapadnih financijskih institucija.
ISTA BRICS banka, uvodi sankcije RUSIJI

eto toliko o Bricsu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 12:50

Još nove snimke spaljenih Rusa iz smjera Kurska 

Na indexu panične objave da je Rusija pokrenula opći napad u regiji Kursk. Ja za sada vidim samo ove snimke, uništenih Ruskih grupa tehnike i ljudi. Ne znam jesu li Rusi probili igdje. UA je tjednima najavila RU napad. 
Samo prema dostupnim snimkama Rusi imaju brutalne gubitke veće nego mi u prvom danu Oluje (dan kada je najviše branitelja poginulo u jednom danu u cijelom ratu), ali smo probili svugdje front osim kod Petrinje(to smo imali 50% svih gubitaka).
Kod Rusa za sada ne vidim ništa o proboju fronta a angažirani broj vojnika je manji nego za Oluju 3x(vjerojatno je i Ukrajinaca 3x manje nego Srba),.
Vidit ćemo koliko će trajati ovi Ruski napadi i hoće li drugi val mesnato mehaniziranih napada donijeti uspjeha.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 13:14

Rusi objavili objašnjenje zašto im je jedna kolona skršena. 
Ukratko lokalni zapovjednik je lagao da su osvojili cestu i područje, i onda komanda ucrtala tu cestu i teritorij u "sigurnu zonu" i poslala napad na iduće selo.. 
naravno jadni Rusi skršeni a da selo nisu niti vidjeli niti Ukrajince. Ruski blogeri jebu mater komandi koja je desetke Rusa pretvorila u pljeskavice i čevape, jer lokalni zapovjednik laže a ovi nesposobni na vrh drže lokalnog zapovjednika na poziciji

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 11/11/2024, 13:39

AssadNaPodmornici wrote:
abraham wrote:Jos jedan od genijalnih poteza je ukidanje Crnomorske flote. Svedena je na to da joj i Loso moze komandovati ili admiraliti. Muhahahahhaaa Sada se mora lizati obrezani da se ude ili izide iz bare zvana Crno More. Genijalno. Mislim ako to nije genijalno, sto je?????
bile su priče ovako
"Rusi su 2014 morali uzeti Krim radi Crno Morske flote"
"KRim je utvrda koja ima radare i zračne baze i strateške SAM sustave koji čuvaju Rusiju od NATO napada sa  Crnog Mora". Ako Rusi nemaju sve ovo i flotu, kreće svjetski rat.

Flota sa Krima je uništena ili je utekla. 
Na Krimu su Ukrajinci zapadim krstarećim i balističkim raketama uništili sve strateške radare, sve poznate strateške SAM sustave, i sve poznate zračne i vojne baze. Dakle de facto su demilitarizirali Krim, i... nije izbio treći svjetski rat.
2014. 90% ukrajinske mornarice prešlo je na stranu Rusije, uključujući i 2 zapovjednika, jedan za drugim. 
Ukrajinska mornarica ne postoji više. 
U alternativnoj povijesti američki ratni brod DonaldCook prista je na Krim sa šalunzima za zidiće nove mornaričke baze.
Tako da se ne može pričati o potpunom neuspjehu Rusije. 
Da nije bilo državnog udara Krim bi bio Ukrajinski a na vlasti u Kijevu proevropski predsjednik koji bi stvarao uvjete za primanje u EU. 
Problem je bio što je EU dogovorila EU, ali nije NATO, i tada je sve krenilo. 
... 
Ili Peskov nije upućen ili je propaganda još na steroidima

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 11/11/2024, 13:45

Piglet wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
Piglet wrote:Pa stavi, možeš skupa s screenshotovima. Kako znaš da neće nitko poslušati, ako mogu ludog Berića slušati kako trabunja ili Lošu, onda mogu i MacGregora. 

Ionako yoda stalno stavlja ruske telegram kanale, treba čuti i drugu stranu, a ne kao u Rusiji, cenzura i represija na svaku kritiku.
ok, staviti ću, a kada je cenzura u pitanju, nemoj misliti da neće Trump dobiti glavu na pladnju od onog koji je bio odgovoran za američkog državljana Gonzala Liru, bio taj kriv ili ne.
Trump je dobio izbore na platformi slobode, a ujedno čitam, amerika prijeti EU izlaskom iz nato ako cenzuriraju twiter :)
Vidiš što je sloboda govora i transparentnost. 

Čudno da se ne zalažeš za slobodu govora u Rusiji jer ona ne postoji. Nakon zadnjeg govora u Vladai klubu gdje se Putin malo neporezno zaletio i javno priznao da namjerava još veću trpačinu, administracija u Kremlju je poslala medijama naputke kako trebaju pisati o tom govoru. Još donedavno su Rusi kažnjavali ako bi se spomenuo rat i ironično da su s tim prestali kad je ludi Putin sam počeo koristiti takve izraze.

Ti si se uhvatio Gonzala Lire, a promiče ti ultimativna globalistička kabala u Rusiji koja je gora nego jugokomunistička štampa kad je pisala o Titu. Potajno ih trpaju, javna je tajna da svi sve znaju, ali moraju šutjeti o tome.
Uhvatio sam se njega jer je Američki državljanin. 
Ta činjenica nije ista sadašnjoj i budućoj administraciji koja je već upoznata sa slučajem. 
U ruskom zatvoru nije strada nijedan američki novinar, a mislim da ako je zabranjeno stranim novinskim kućama raditi u Rusiji to je samo zato što se provodili načelo reprociteta koje je osnova međunarodnih odnosa.
Edit 
Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 39 20241136

Last edited by Hoholo Mudovski on 11/11/2024, 13:50; edited 1 time in total

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 13:47

Super istina je što pričaš. 
Rusija uništila UA mornaricu i uzela im Krim u 2014.
A UA uništila isto RU mornaricu i demilitarizirali im Krim sa zapadnim balističkim i krstarecim raketama 

Jebeno. Jebena logika, jer prije rata nas je uvjeravali da Rusija treba militarizirani Krim jer bez njega i njegovih vojnih instalacija u rukama Rusije počinje WW3.

A evo UA je uništila sve te vojne instalacije i nema WW3. Ali eto Putin se može pohvaliti da nema niti UA sirotinja više mornaricu i da je ubio mnogo Ukrajinaca pardon svojih Rusa jer Ukrajinci ne postoje.

2018-06-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 11/11/2024, 13:52

AssadNaPodmornici wrote:Super istina je što pričaš. 
A UA uništila isto RU mornaricu i demilitarizirali im Krim sa zapadnim balističkim i krstarecim raketama 

Jebeno. Jebena logika, jer prije rata nas je uvjeravali da Rusija treba militarizirani Krim jer bez njega i njegovih vojnih instalacija u rukama Rusije počinje WW3.

A evo UA je uništila sve te vojne instalacije i nema WW3. Ali eto Putin se može pohvaliti da nema niti UA sirotinja više mornaricu i da je ubio mnogo Ukrajinaca pardon svojih Rusa jer Ukrajinci ne postoje.
Činjenica je da je prva točka kod obje strane članstvo u NATO. 
Ostalo je jeftina propaganda

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Piglet 11/11/2024, 17:03

Rusi najavljuju da bi mogli početi zamrzavati bankovne račune građanima kako ne bi počeli masovno povlačiti i prodavati rublju i tako izazvati hiperinflaciju.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 11/11/2024, 17:27

AssadNaPodmornici wrote:Super istina je što pričaš. 

... Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 39 20241111

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 18:20

Piglet wrote:

Rusi najavljuju da bi mogli početi zamrzavati bankovne račune građanima kako ne bi počeli masovno povlačiti i prodavati rublju i tako izazvati hiperinflaciju.
Ludilo, dakle da objasnim ostalima što znači zamrzavanje imovine na jezik 5 godišnjaka (nije se još to sprovelo). U kontekstu ovoga rata to je doslovno otimanje imovine RU građana da bi je zacementirali u bankama a na takav način Rusija financira rat preko inflacije. Dakle doslovno zamisli da imaš realnu inflaciju par desetaka % i toliko ti novac propada ako ga ne trošiš a ne možeš ga trošiti jer država je u ratu. 
Kada rat završi, to ti ne vrijedi kurca. Naravno ovo je ekstremni primjer ali nije nemoguć. Realno je da će im država oteti jedan dio imovine preko inflacije neizravno umjesto preko poreza ili nacionalizacije ali dođe ti na isti k.
Usput hrpa RU poduzeća koja proizvode oružje su navodno na rubu bankrota i njih će RU država trebati nacionalizirati ili sanirati ili oboje. 
Glavno da je Rusija navodno veća ekonomija od japana prema nekim čudnim statistikama ili njemačke

2018-06-14

Piglet and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 18:24

I sada dolazimo do onoga što ja pričam mjesecima a Index koji je u isto vrijeme dosta pro Ruski (jer im je većina čitatelja iz Srbije) i anti Trump je napisao pametan i objektivan članak.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/trumpov-plan-zaustavljanja-rata-u-ukrajini-je-zapravo-uzasan-za-rusiju/2614316.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Doslovno kao da je neko napravio sintezu mojih upisa o Trumpovom planu i zaključili su da je katastrofa za Rusiju i da će Rusija biti ta koja će vjerojatno odjebati sporazum a da će onda Trump pojačati pomoć Ukrajini. 

A onda će biti "izdaja izdaja bre, kabla kabala karbala"

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 18:35

U međuvremenu Ruska masovna kontra ofanziva kod Kurska napreduje nešto kao rikverc faza sa ogromnim gubicima 

Ima snimka navodno prvog Sj Korejaca pogođenog dronom.. Izgleda kao sjeverni Korejaca.. Mlad, mršav, obrijan, svijetle puti, dobro opremljen.. Može biti i neki od Ruskih azijata ali oni su stariji, deblji, često imaju brade... Naravno ne možeš biti 100% siguran

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 21:23

Trump objavio tweet sa kime je već pričao nakon izbora
i guess what..

tamo je zelenski a nema putina

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/11/2024, 21:48

AssadNaPodmornici wrote:Trump objavio tweet sa kime je već pričao nakon izbora
i guess what..

tamo je zelenski a nema putina

RTS objavila je u nedjelju navečer, pozivajući se na Kabinet predsjednika Srbije, da je Aleksandar Adem Vuchiqi telefonski razgovarao s Donaldom Trumpom, prenose srpski medij

O razgovoru se ubrzo putem Instagrama oglasio i sam Adem Vuchiqi.

‘Odličan razgovor sa novoizabranim predsjednikom #SAD Donaldom Trumpom. Srdačan i sadržajan. Vjerujem u snažnije partnerstvo sa SAD-om pod vodjtvom predsjednika Trumpa.

Iskoristio sam priliku da i dalje unapređujemo naše odnose u svim sferama. Izrazio sam nadu da će posjetiti Srbiju.

Zahvalio se na ogromnoj podršci koju je dobio od građana Srbije i srpskog naroda te vjerujem da ćemo moći nastaviti s daljnjim unapređenjem naših odnosa.

Čak je govorio i o postignutim uspjesima naše nacije i naše zemlje‘, rekao je Adem Vuchiqi u videu koji je objavio na Instagramu.

evo je prvorodjenog djilas pranka :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/11/2024, 21:59

Bolestan video Ukrajinci uz pomoć jednog (ili više?) Leo2 njemačkog tenka satrali Ruski mehanizirano mesnati napad. Jbt jedna Njemački /UA tenk napravio masakr. Iskustvo i obuka i zapadna tehnologija vs Ruske sirotinje nakrcane u oklopna vozila. 4 osobe u tenku +dronovi što su ih navodili doslovno pobili/ranili nekoliko desetaka ljudi i uništili nekoliko komada tehnike bez gubitka.

Video je malo izrezan sačekati ću da ga netko analizira na youtubu tipa lokacija gdje se dogodilo, točno što su pogodci tenka itd

Ukratko Rusi diljem fronte od kada je Trump predsjednik u očaju bacaju velike količine mesa i oklopa uz minimalni napredak. Doslovno od Zaporozje, Donbas do Kurska

2018-06-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/11/2024, 22:28

Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 39 GcIKNO5WAAAw-7d?format=jpg&name=4096x4096

Užas!
Rusi su došli do Daljnjeg!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by T. 12/11/2024, 00:11

Russia handed over 563 dead to the Ukrainian side while Ukraine transferred 37 dead to the Russians. That is 15 dead Ukrainians for a single dead Russian. The following video illustrates the horrific carnage on the Ukrainian side. This was filmed in Kursk.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 12/11/2024, 07:57

Ukri su opet podigli ljestvicu u inovaciji dronova
https://x.com/wartranslated/status/1855957243151188258?t=hyt4oxbM0kSUjU7heedndA&s=19

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 39 of 44 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics