SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Video trenutka bombardiranja civilnog vozila u ulici Salah al-Din u blizini ulaza u kompaniju za električnu energiju južno od Wadi Gaze, što je dovelo do smrti 3 balija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mete su bile kuće u izbjegličkim kampovima Nuseirat i Buraij, u centralnoj Gazi. Ministarstvo zdravstva u Gazi saopćilo je da su od jučer ubijena 52 Palestinca.
U posljednja 24 sata u Gazi ubijeno više od 50 ljudi
Mete su bile kuće u izbjegličkim kampovima Nuseirat i Buraij, u centralnoj Gazi. Ministarstvo zdravstva u Gazi saopćilo je da su od jučer ubijena 52 Palestinca.
U posljednja 24 sata u Gazi ubijeno više od 50 ljudi
2014-04-11
KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BALIJO USRANA
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je da su Liban i libanski narod nova meta izraelske politike genocida, okupacije i invazije, koju izraelska vlada vodi od 7. oktobra 2023. godine.
“Pozivamo sve strukture čija je obaveza da osiguraju globalni mir, stabilnost i sigurnost, te sve organizacije za ljudska prava, posebno Vijeće sigurnosti Ujedinjenih nacija, da poduzmu brzu akciju”, kazao je Erdogan na nalogu na društvenim mrežama.
Erdogan: Islamski svijet treba zauzeti odlučniji stav protiv izraelskih napada
KMMMEEEEEEEEEEEEEEE KMMMEEEEEE KMMMEEEEEEEEEEEE
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je da su Liban i libanski narod nova meta izraelske politike genocida, okupacije i invazije, koju izraelska vlada vodi od 7. oktobra 2023. godine.
“Pozivamo sve strukture čija je obaveza da osiguraju globalni mir, stabilnost i sigurnost, te sve organizacije za ljudska prava, posebno Vijeće sigurnosti Ujedinjenih nacija, da poduzmu brzu akciju”, kazao je Erdogan na nalogu na društvenim mrežama.
Erdogan: Islamski svijet treba zauzeti odlučniji stav protiv izraelskih napada
KMMMEEEEEEEEEEEEEEE KMMMEEEEEE KMMMEEEEEEEEEEEE
2014-04-11
Izrael vodi glup rat po meni.
Akcijom, izazivas reakciju.
Umesto da useme te Palestince u neku Americku pricu i
te okolo drzavice, oni se gledaju samo preko nisana.
Kada ne vidis nesto vise, onda vidis preko nisana.
Zapad je precutao realno Genocid nad Palestincima.
Nagurali ih u Gazu i kao kokoske nosilje po kavezima.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Hezbollah je objavio izjavu, kao i svoju prvu kartu u nekoliko dana, koja prikazuje žalovanje za Alijem Karakijem, zapovjednikom Hezbollahove južne fronte koji je također eliminiran u izraelskom preciznom napadu na bunker središnjeg zapovjedništva Hezbollaha u južnom Bejrutu.
2014-04-11
Znači Hrvati i Srbi su podstanari u BiH dakle pravljenje islamskog vilajeta.
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon. I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete. I sad ću ih ja sve potamaniti.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58635-ovi-iz-hezbolaha-se-prave-pametni-generalu-galaksije
Onda taj Bakir kaže da nije to trebao javno reči dakle prevedeno mi to mislimo al se to ne smije javno reči al to je naš cilj.
Pa ima u stranci onoga Patkovića koji je ubijao Hrvate za šta je bio osuđen i bio u 7 muslimanskoj i podržava Hamas jer su se i oni borili s njima za islamsku BiH i on je sad član SDA dakle to je ono SDA pokazuje da je on primjer od čovjeka i kakav treba biti ( dakle ubijate Hrvate, raditi islamski vilajet meni poviše glave itd ).
Pa onda taj Komšić koji je SDA projekt s tim istim ciljem.
Pa taj Hamas pa mu je Hezbolah saveznik a okupirao je Libanon. I sad će general galaksije potamanit taj Hezbolah jer je on i vama u Bosni saveznik ko i Hamasu a instalirao se tu u taj Libanon ko i vi u Bosni šta hoćete. I sad ću ih ja sve potamaniti.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t58635-ovi-iz-hezbolaha-se-prave-pametni-generalu-galaksije
2014-04-11
RayMabus wrote:
“Ja mislim da smo mi vlasnici ove zemlje i da imamo neugodne podstanare, iza kojih uvijek moramo uvijek čistiti, mesti, popravljati, izrađivati, graditi, nadograđivati. I ne bih se složio s tim, uopšte se ne osjećam tako, naravno da taj dio može biti za razmišljanja, ali ja bih to tako postavio. Ne bih nikada dozvolio da je nešto važnije u Bosni i Hercegovini od mene, odnosno ni na koji način ne bih dozvolio da je neko drugi voli više od mene”, ’emotivno’ je odgovorio Alić na pitanje novinara „da li smo možda mi podstanari u svojoj zemlji?“
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2024/9/15/dzaferovi-podstanari-govor-mrznje-ili-govor
Podsjeća me na ono što smo toliko puta čuli i čitali o "Židovima, kao podstanarima" u arapskom svijetu.
Kao, Židove samo treba" izgurati u more" i problem riješen.
Kako takav narativ obično završava smo već vidjeli...Ne jednom i ne samo u slučaju Židova.
by RayMabus Tue 17 Sep - 10:37
Znači, u Libanon postoji službena libanonska vojska koja je multikulti i slabija je vojno od Hezbolaha.
Sad recimo da svaka tvoja bomba u prosjeku ubije jednog borca Hezbolaha u Libanonu a ti dnevno svaki dan baciš sto avio bombi na njihove vojne štabove, vojna skladišta i drugo te mjesta za lansiranje raketa u južnom Libanonu i općenito u LIbanonu i to je dnevno 100 Hezbolahića manje a mjesečno tri tisuće.
Izvoli radit za generala galaksije.
---
Libanon: Samo jučer ubijeno više od 100 ljudi
Više od 100 ljudi ubijeno je jučer diljem Libanona u izraelskim napadima, prema tamošnjem ministarstvu zdravstva. Isti izvor navodi više od 1.000 Libanonaca ubijeno i 6.000 ranjeno u posljednja dva tjedna, ne navodeći koliko je među njima civila. Vlada je rekla da je milijun ljudi - petina stanovništva - napustilo svoje domove.
Izraelci ubili vođu Hamasa u Libanonu
Vođa Hamasa u Libanonu ubijen je u izraelskom napadu, objavila je palestinska militantna skupina. Fateh Sherif Abu el-Amin poginuo je zajedno s nekim članovima svoje obitelji u napadu na jugu Libanona, rečeno je.
Hamas vodi rat protiv Izraela u Gazi gotovo godinu dana. Slično libanonskoj militantnoj skupini Hezbollah, podupire je Iran. Jutrošnja izjava Hamasa uslijedila je nakon što je druga palestinska militantna skupina, Narodna fronta za oslobođenje Palestine (PFLP), rekla da su trojica njezinih vođa ubijena u napadu u centru Bejruta.
Izrael jutros izveo rijedak udar na centar Bejruta. Ubijen vođa Hamasa u Libanonu
Znači, u Libanon postoji službena libanonska vojska koja je multikulti i slabija je vojno od Hezbolaha.
Sad recimo da svaka tvoja bomba u prosjeku ubije jednog borca Hezbolaha u Libanonu a ti dnevno svaki dan baciš sto avio bombi na njihove vojne štabove, vojna skladišta i drugo te mjesta za lansiranje raketa u južnom Libanonu i općenito u LIbanonu i to je dnevno 100 Hezbolahića manje a mjesečno tri tisuće.
Izvoli radit za generala galaksije.
---
Libanon: Samo jučer ubijeno više od 100 ljudi
Više od 100 ljudi ubijeno je jučer diljem Libanona u izraelskim napadima, prema tamošnjem ministarstvu zdravstva. Isti izvor navodi više od 1.000 Libanonaca ubijeno i 6.000 ranjeno u posljednja dva tjedna, ne navodeći koliko je među njima civila. Vlada je rekla da je milijun ljudi - petina stanovništva - napustilo svoje domove.
Izraelci ubili vođu Hamasa u Libanonu
Vođa Hamasa u Libanonu ubijen je u izraelskom napadu, objavila je palestinska militantna skupina. Fateh Sherif Abu el-Amin poginuo je zajedno s nekim članovima svoje obitelji u napadu na jugu Libanona, rečeno je.
Hamas vodi rat protiv Izraela u Gazi gotovo godinu dana. Slično libanonskoj militantnoj skupini Hezbollah, podupire je Iran. Jutrošnja izjava Hamasa uslijedila je nakon što je druga palestinska militantna skupina, Narodna fronta za oslobođenje Palestine (PFLP), rekla da su trojica njezinih vođa ubijena u napadu u centru Bejruta.
Izrael jutros izveo rijedak udar na centar Bejruta. Ubijen vođa Hamasa u Libanonu
2014-04-11
2014-04-11
Tijekom noći, izraelske zračne snage pokrenule su nekoliko napada na Hezbollahova skladišta oružja u predgrađima Beiruta, kao i u južnom Libanonu, pri čemu su dva od tih napada rezultirala eliminacijom viših zapovjednika Hezbollaha koji su djelovali u južnom Libanonu. Prvi udar, koji su izveli i izraelski zrakoplovi i topništvo, rezultirao je smrću Ahmada Moustafe al-Haja Alija, zapovjednika Hezbollahove fronte Houla koji je bio odgovoran za lansiranje stotina raketa u regiju Gornje Galileje; dok je Drugi udar rezultirao eliminacijom Mohammada Ali Hamdana, zapovjednika Hezbollahove protutenkovske jedinice u području Meiss al-Jabal.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jesu li vam podstanari Hrvati i Srbi u BiH balije usrane ?
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Šarović opet: HDZ i SNSD treba izbaciti iz igre i napraviti vlast bez njih
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Šarović opet: HDZ i SNSD treba izbaciti iz igre i napraviti vlast bez njih
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
Page 4 of 4