SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Kao i Albanci, glume zrtve a sve bi oterali.
Ajde, obicni ljudi po Bosni, nisu bas ta prica, treba biti
posten, pa reci.
Sada ti neki furaju pricu o Ilirima kao i Albanci.
Balkan se pre toga zvao Iliria, Grcka rec za Balkan.
Iliri, poput Balkanci.
Ajde ti nepismenom Albancu objasniti i Muji iz adobo ja.
Albanaca pre dolaska Turaka, nije bilo na Balkanu.
Grci imaju Istoriju, koju Albanci negiraju, tvrde da je
zapravo sve to njihovo, dok ih Grci prcaju bukvalno.
Kompleks prcanja od strane Grka, oni kasnije ispokjavaju
prema bivsoj Jugoslaviji, jer su videli da su mekani i
pickice.
Samo tvrdo, otprilike.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
Hezbollah je objavio smrt još dva časnika koji su eliminirani jučerašnjim preciznim zračnim napadom izraelskih zračnih snaga na predgrađa Beiruta. Osim Ibrahima Aqila, vjeruje se da je Hezbollah izgubio najmanje 14 zapovjednika i časnika u napadu; s 498 terorista Hezbollaha koji su eliminirani od listopada.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
by RayMabus Mon 16 Sep - 14:48
Evo recimo ovi Jerihon.
To se spominje u Bibliji i sad oni to nazivaju srcem ilegalne izraelske okupacije a nikakvih mujaga Arapa tada nije bilo nego samo Židova.
Dakle pila naopako jer gdje mujage dođu to je sve njihovo.
Tako i ta Bosna.
SAD ĆU VAS SVE ZAKLAT ZBOG TOG KOMŠIĆA.
Evo recimo ovi Jerihon.
To se spominje u Bibliji i sad oni to nazivaju srcem ilegalne izraelske okupacije a nikakvih mujaga Arapa tada nije bilo nego samo Židova.
Dakle pila naopako jer gdje mujage dođu to je sve njihovo.
Tako i ta Bosna.
SAD ĆU VAS SVE ZAKLAT ZBOG TOG KOMŠIĆA.
2014-04-11
by RayMabus Mon 16 Sep - 15:54
Moji su na vlasti u Izraelu još najmanje dvije godine a Hamas u Gazi je okruženju.
SPREMA IM SE ISTRIJEBLJENJE.
LP OD GF5
Moji su na vlasti u Izraelu još najmanje dvije godine a Hamas u Gazi je okruženju.
SPREMA IM SE ISTRIJEBLJENJE.
LP OD GF5
2014-04-11
by RayMabus Mon 16 Sep - 16:58
Oćeš ti meni radit islamski vilajet poviše glave ?
JEBEN VAM MAJKU MUSLIMANSKU
POKLAT ĆU VAS SVE
TO SE ODNOSI NA SVE MUSLIMANE
Oćeš ti meni radit islamski vilajet poviše glave ?
JEBEN VAM MAJKU MUSLIMANSKU
POKLAT ĆU VAS SVE
TO SE ODNOSI NA SVE MUSLIMANE
2014-04-11
by RayMabus Mon 16 Sep - 17:44
Balije usrane
Meni ste se našli radit islamsku BiH poviše glave i uzimat mi mog člana predsjedništva i to nakon višestrukih upozorenja s moje strane šta će uslijediti nastavite li u tom pravcu.
SAD ĆU VAS SVE ZAKLAT.
Balije usrane
Meni ste se našli radit islamsku BiH poviše glave i uzimat mi mog člana predsjedništva i to nakon višestrukih upozorenja s moje strane šta će uslijediti nastavite li u tom pravcu.
SAD ĆU VAS SVE ZAKLAT.
2014-04-11
by RayMabus Mon 16 Sep - 17:54
Novo klanje Židova i mujaga.
A kako je Hezbolah ipak čisti iranski proxy tamo Iran ne može ostat neutralan.
BUDETE SVI ZAKLANI BALIJE USRANE.
DAT ĆU VAM JA ISLAMSKI VILAJET.
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA.
LP od GF5
Novo klanje Židova i mujaga.
A kako je Hezbolah ipak čisti iranski proxy tamo Iran ne može ostat neutralan.
BUDETE SVI ZAKLANI BALIJE USRANE.
DAT ĆU VAM JA ISLAMSKI VILAJET.
NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA.
LP od GF5
2014-04-11
by RayMabus Mon 16 Sep - 18:33
Treba veće bombe bacati na tu Gazu.
Hamas ( muslimansko brastvo ) mora biti uništen.
Krajnja desnica je došla na vlastu Izraelu nakon što sam ja vido da je 2022 godine prethodna ljevičarska vlada podržala Komšića i islamski vilajet meni poviše glave pa sam ih ja smjenio i postavio krajnju desnicu tamo na vlast i ona sad vlada u Izraelu četiri godine počevši računati od 2022 godine pa nadalje dakle Komšićev i njihov mandat teku usporedno.
SDA je ogranak muslimanskog brastva u Bosni i na Balkanu.
SAD ĆU IM PRVO POBIT BRAĆU MUSLIMANSKU.
Hamas ( muslimansko brastvo ) mora biti uništen.
Krajnja desnica je došla na vlastu Izraelu nakon što sam ja vido da je 2022 godine prethodna ljevičarska vlada podržala Komšića i islamski vilajet meni poviše glave pa sam ih ja smjenio i postavio krajnju desnicu tamo na vlast i ona sad vlada u Izraelu četiri godine počevši računati od 2022 godine pa nadalje dakle Komšićev i njihov mandat teku usporedno.
SDA je ogranak muslimanskog brastva u Bosni i na Balkanu.
SAD ĆU IM PRVO POBIT BRAĆU MUSLIMANSKU.
2014-04-11
Sad ću vas istjerat iz Libanona.
Ovo sumoji upisi od 16.09 a pokolj vam je počeo sutradan ( 17.09 ).
17 Sep 2024
Najmanje devet osoba je poginulo, među kojima je osmogodišnja djevojčica, a više od 2.750 ranjeno u eksplozijama pejdžera koje su se danas skoro istovremeno desile širom Libana, kazao je tamošnji ministar zdravstva.
Ovo sumoji upisi od 16.09 a pokolj vam je počeo sutradan ( 17.09 ).
17 Sep 2024
Najmanje devet osoba je poginulo, među kojima je osmogodišnja djevojčica, a više od 2.750 ranjeno u eksplozijama pejdžera koje su se danas skoro istovremeno desile širom Libana, kazao je tamošnji ministar zdravstva.
2014-04-11
DOBRO JUTRO BALIJE USRANE
Izrael u posljednja 24 sata u Pojasu Gaze ubio 44 Palestinca
Izrael u posljednja 24 sata u Pojasu Gaze ubio 44 Palestinca
2014-04-11
Ovo je za vas SMEČE BALIJSKO
Izraelska strana objavila je video projektila iz vojnih skladišta koji će biti lansirani na Libanon.
Izraelska strana objavila je video projektila iz vojnih skladišta koji će biti lansirani na Libanon.
2014-04-11
Nije im svakako dosadno, nesto se desava.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Dešava se masakr Hezbolaha tako da nemaju vojnika za poslat u pomoč Komšiću.
Moja najdraža taktika ti je napad je najbolja obrana pa sam im sad došao dole u Libanon pa ću ih sve sad tamo potamanit.
----
Đeneral vasione je u Libanonu kršćanska falanga.
Već sam vam napisao ujutro prije nego šta su ih ovi počeli sakatitit šta želim: želim da ih potamanite jer po istom ključu iako su oni šijiti al pomažu Hamasu a koji su sunit i muslimansko brastvo kao i Armija BiH, tako bi napravili i u Bosni tj pomogli Armiji BiH iako su ovi suniti ( te su također muslimansko brastvo kao i Hamas ) u Bosni.
Ajmo tamnite Hezbolahiće.
Moja najdraža taktika ti je napad je najbolja obrana pa sam im sad došao dole u Libanon pa ću ih sve sad tamo potamanit.
----
Đeneral vasione je u Libanonu kršćanska falanga.
Već sam vam napisao ujutro prije nego šta su ih ovi počeli sakatitit šta želim: želim da ih potamanite jer po istom ključu iako su oni šijiti al pomažu Hamasu a koji su sunit i muslimansko brastvo kao i Armija BiH, tako bi napravili i u Bosni tj pomogli Armiji BiH iako su ovi suniti ( te su također muslimansko brastvo kao i Hamas ) u Bosni.
Ajmo tamnite Hezbolahiće.
2014-04-11
U posljednja 24 sata, Hezbollah je objavio smrt još dva člana, od kojih je jedan eliminiran izraelskim osvetničkim udarima jutros protiv južnog Libanona, čime je njihov broj mrtvih od listopada porastao na 502.
2014-04-11
Društvene mreže preplavile su snimke ljudi koji napuštaju jug Libanona i pokušavaju doći do glavnog grada Bejruta. Sve se glasnije izražava bojazan da bi se Libanon mogao pretvoriti u novu Gazu.
Masovni izraelski napadi na Libanon, najmanje 100 mrtvih; Vlasti: Ovo je genocid
Masovni izraelski napadi na Libanon, najmanje 100 mrtvih; Vlasti: Ovo je genocid
2014-04-11
Sramota.
Siloviti udari Izraela, gotovo 300 mrtvih. Kreću novi udari, ljudi masovno bježe
Sram ih bilo. Treba ih opet tužiti za genocid.
Siloviti udari Izraela, gotovo 300 mrtvih. Kreću novi udari, ljudi masovno bježe
Sram ih bilo. Treba ih opet tužiti za genocid.
2014-04-11
Balija kmeči.
Turski predsjednik Erdogan: - Izrael je pretvorio svoje zatvore u koncentracijske logore - Gaza je postala najveće groblje žena i djece - Više od 17.000 palestinske djece ubijeno u Gazi.
Turski predsjednik Erdogan: - Izrael je pretvorio svoje zatvore u koncentracijske logore - Gaza je postala najveće groblje žena i djece - Više od 17.000 palestinske djece ubijeno u Gazi.
2014-04-11
Hamas mora biti uništen.
Hamas mora biti uništen.
2014-04-11
Patković je tijekom rata bio zapovjednik 7. Muslimanske brigade Armije BiH u čijem su se sastavu borili i islamski borci iz cijeloga svijeta. Prigodom nedavnog prosvjeda u Zenici zbog rata u Gazi, Patković, koji se u međuvremenu politički angažirao pristupivši vodećoj Stranci demokratske akcije Bakira Izetbegovića, stavio se na stranu Hamasa čiji su se borci, kako je rekao, borili u Bosni i Hercegovini tijekom rata.
"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.
Optužen zapovjednik 7. muslimanske brigade zbog ubojstva zapovjednika HVO-a
Hamas mora biti uništen.
"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.
Optužen zapovjednik 7. muslimanske brigade zbog ubojstva zapovjednika HVO-a
Hamas mora biti uništen.
2014-04-11
Scene bombaškog napada na džamiju zapadno od Rafe.
2014-04-11
Video trenutka bombardiranja civilnog vozila u ulici Salah al-Din u blizini ulaza u kompaniju za električnu energiju južno od Wadi Gaze, što je dovelo do smrti 3 balija.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jesu li vam podstanari Hrvati i Srbi u BiH balije usrane ?
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Šarović opet: HDZ i SNSD treba izbaciti iz igre i napraviti vlast bez njih
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Šarović opet: HDZ i SNSD treba izbaciti iz igre i napraviti vlast bez njih
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
Page 3 of 4