ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal? - Page 3 Empty Re: Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?

Post by provocator Mon 8 Feb - 15:53

deda na aparatima wrote:
provocator wrote:
deda na aparatima wrote:Crveni će pozelenit na reforme koje dolaze, bit će još smjena i otpuštanja protuhrvatskog kadra iz državnih službi.
I što će onda biti? Opet će HDZ koalirati sa likovima poput Stanimirovića ili Gajice? Protuhrvatski kadar će se maknut kako bi se napravilo mjesta za stare koalicijske kadrove.

A što ti imaš protiv Srba i ostalih manjina? Nisi valjda netolerantan.
Ja nisam spominjao manjine već određene osobe. A to što tebi ne smeta činjenica da je Stanimirović u odori JNA bio u Vukovaru i ispraćao ranjenike na Ovčaru isključivo je tvoj problem. Uostalom ni HDZ-u to nije smetalo.

provocator

2015-08-11

Back to top Go down

Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal? - Page 3 Empty Re: Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?

Post by vuksadinare Mon 8 Feb - 15:54

provocator wrote:
deda na aparatima wrote:
vuksadinare wrote:cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
da nije bilo Mamića klub bi se zvao NK Croatia, a ne Dinamo
Pa kak je krenulo možda se na kraju, zahvaljujući Mamiću, bude zvao Jugoslavija... Znaš onu: jučer Croatia, danas Dinamo, sutra Jugoslavija. pirat
Ja ipak mislim da bi se prije mogao zvati pogana vlaka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 8 Feb - 15:56

vuksadinare wrote:
Eva wrote:
vuksadinare wrote:Jbg..budi,o iskreni u hrvatskoj najveci broj.ljudi voli lovu i uspjesne u ubiranju love neovisno kako...sve ostalo je filozofiranje i laganje..cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
Meni je Mamić najodvratnija osoba u HR. Oličenjea zla, primitivizma i neukusa.
Ali je spoban menadzer i trgovac...jbg zoki npr ne zna privatno zaradit ni soma kuna da nije politicar...a ljudi vole one koji znaju zaradit jer i sami racunaju jednom korist od toga
Samo je lopov i ljiga. Ne plaćaj ti 25% poreza, isto buš bogat, ali i lopov. Mislim o kojoj umješnosti ti govoriš, kad je riječ samo o kriminalu koji se treba sankcionirati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by lobo1 Mon 8 Feb - 17:26

Ero wrote:
Eva wrote:Pa nije isključeno da do toga i ne dođe. Predsjednica ima prava ali i obveze. Kolinda je ovom brzopletom smjenom Lozančića otvorila Pandorinu kutiju.
Otvorila je konzervu, kojoj je potekao rok trajanja i iz  koje zaudara da te Bog sačuva. B-)

Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal? - Page 3 Original    Gospon  Ero , baš  me  slatko , nasmija  misliš da  bu  eva  i provoki..".crveni  fašisti!  skužili  da  se pokvarena  konzerva  baca    u   smeće

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics