Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Ja nisam spominjao manjine već određene osobe. A to što tebi ne smeta činjenica da je Stanimirović u odori JNA bio u Vukovaru i ispraćao ranjenike na Ovčaru isključivo je tvoj problem. Uostalom ni HDZ-u to nije smetalo.deda na aparatima wrote:provocator wrote:I što će onda biti? Opet će HDZ koalirati sa likovima poput Stanimirovića ili Gajice? Protuhrvatski kadar će se maknut kako bi se napravilo mjesta za stare koalicijske kadrove.deda na aparatima wrote:Crveni će pozelenit na reforme koje dolaze, bit će još smjena i otpuštanja protuhrvatskog kadra iz državnih službi.
A što ti imaš protiv Srba i ostalih manjina? Nisi valjda netolerantan.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Ja ipak mislim da bi se prije mogao zvati pogana vlakaprovocator wrote:Pa kak je krenulo možda se na kraju, zahvaljujući Mamiću, bude zvao Jugoslavija... Znaš onu: jučer Croatia, danas Dinamo, sutra Jugoslavija.deda na aparatima wrote:da nije bilo Mamića klub bi se zvao NK Croatia, a ne Dinamovuksadinare wrote:cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Samo je lopov i ljiga. Ne plaćaj ti 25% poreza, isto buš bogat, ali i lopov. Mislim o kojoj umješnosti ti govoriš, kad je riječ samo o kriminalu koji se treba sankcionirati.vuksadinare wrote:Ali je spoban menadzer i trgovac...jbg zoki npr ne zna privatno zaradit ni soma kuna da nije politicar...a ljudi vole one koji znaju zaradit jer i sami racunaju jednom korist od togaEva wrote:Meni je Mamić najodvratnija osoba u HR. Oličenjea zla, primitivizma i neukusa.vuksadinare wrote:Jbg..budi,o iskreni u hrvatskoj najveci broj.ljudi voli lovu i uspjesne u ubiranju love neovisno kako...sve ostalo je filozofiranje i laganje..cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
Guest- Guest
Ero wrote:Otvorila je konzervu, kojoj je potekao rok trajanja i iz koje zaudara da te Bog sačuva.Eva wrote:Pa nije isključeno da do toga i ne dođe. Predsjednica ima prava ali i obveze. Kolinda je ovom brzopletom smjenom Lozančića otvorila Pandorinu kutiju.
Gospon Ero , baš me slatko , nasmija misliš da bu eva i provoki..".crveni fašisti! skužili da se pokvarena konzerva baca u smeće
2014-04-18
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» '' Prekinuo šutnju Bivši NASA-in znanstvenik tvrdi da je pronađen dokaz života na Marsu, a objasnio je i zašto se o tome ne govori ''
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» '' Prekinuo šutnju Bivši NASA-in znanstvenik tvrdi da je pronađen dokaz života na Marsu, a objasnio je i zašto se o tome ne govori ''
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
Page 3 of 3