Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Nogometna mafija ga štiti.Eva wrote:Joj, daj nemoj i ti glumit većeg mulca neg kaj jesi. Pa i vrapci na grani znaju da je Mamić ljiga i krimos. Jebote ropske ugovore je imal s klincima. I koja normalna žena bi s takvim likom štela imat posla. Alo, pa mene bi bilo sram da me takav pozdravi.marcellus wrote:telegram spina, on nije bio tada ni za što optužen a da je pod prismotrom nije mogla znati.
U Americi bi izbio skandal do neba radi korištenja tajnih službi za stranačke svrhe.
A i hillary je inače optužena za kriminal pa će postat predsjednica
Najjača mafija u RH.
Cijeli je HNS jedna opaka razbojnička špilja.
Dinamo je svake godine prvak,hajduk je pokopan,Rijeci ne daju da diše,a mali klubovi ostaju mali bez ikakve mogućnosti za napredak.
Reprezentaciju vode njihovi ljudi. Jedan pošteni trener kakav je bio Vahid Halilhodžić krenuo je u Dinamo uvesti reda,ali je brzo odlepršao.
Pogledaj samo te individue koje su na čelu Dinama,HNS-a i reprezentacije i sve će ti biti jasno.
U normalnim državama takvi bi likovi proizvodili kemijske olovke od praznih čahura i kamene pepeljare.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa daj nam tu i sad citiraj taj dio Ustava gdje se kaže kako je predsjednica države ili predsjednik Vlade ili predsjednik Sabora iznad Ustava i Zakona. Hajde druže.Ero wrote:Ona je institucija, što je itekako definirano u Ustavu.provocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
A siroče moje maleno, baš mi te žal.
Guest- Guest
Nije Milanovića odabrala, šta jes jes...Eva wrote:To se iz odabira frendova ne vidi.Ero wrote:Ona je institucija, što je itekako definirano u Ustavu.provocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
Eva wrote:A siroče moje maleno, baš mi te žal.
Ovo su stvarno posla šumarskih talibana. Dno dna.
Nisam ja nikakav tvoj drug.provocator wrote:Pa daj nam tu i sad citiraj taj dio Ustava gdje se kaže kako je predsjednica države ili predsjednik Vlade ili predsjednik Sabora iznad Ustava i Zakona. Hajde druže.Ero wrote:Ona je institucija, što je itekako definirano u Ustavu.provocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
Tako se obraćaj svojim šumarskim talibanima i ne meni.
Ma fuj, gadi mi se osim kaj je krimos, još je i takav primitivac da ga nemreš slušat. Čim otvori usta bujica psovki izlazi van. I jedna žena, dama i predsjednica dozvoli si da joj takav organizira feštu za rođendan. Pa da sam na vodi i suhom kruhu, kod takvog na večeru otišla ne bih. Ne bi mi dobar ukus i želudac to dozvolili.jastreb wrote:Nogometna mafija ga štiti.Eva wrote:Joj, daj nemoj i ti glumit većeg mulca neg kaj jesi. Pa i vrapci na grani znaju da je Mamić ljiga i krimos. Jebote ropske ugovore je imal s klincima. I koja normalna žena bi s takvim likom štela imat posla. Alo, pa mene bi bilo sram da me takav pozdravi.marcellus wrote:telegram spina, on nije bio tada ni za što optužen a da je pod prismotrom nije mogla znati.
U Americi bi izbio skandal do neba radi korištenja tajnih službi za stranačke svrhe.
A i hillary je inače optužena za kriminal pa će postat predsjednica
Najjača mafija u RH.
Cijeli je HNS jedna opaka razbojnička špilja.
Dinamo je svake godine prvak,hajduk je pokopan,Rijeci ne daju da diše,a mali klubovi ostaju mali bez ikakve mogućnosti za napredak.
Reprezentaciju vode njihovi ljudi. Jedan pošteni trener kakav je bio Vahid Halilhodžić krenuo je u Dinamo uvesti reda,ali je brzo odlepršao.
Pogledaj samo te individue koje su na čelu Dinama,HNS-a i reprezentacije i sve će ti biti jasno.
U normalnim državama takvi bi likovi proizvodili kemijske olovke od praznih čahura i kamene pepeljare.
Guest- Guest
Crveni će pozelenit na reforme koje dolaze, bit će još smjena i otpuštanja protuhrvatskog kadra iz državnih službi.
Guest- Guest
Pa hajde onda, gospon Ero, citiraj Ustav di je predsjednica iznad Ustava i Zakona.Ero wrote:Nisam ja nikakav tvoj drug.provocator wrote:Pa daj nam tu i sad citiraj taj dio Ustava gdje se kaže kako je predsjednica države ili predsjednik Vlade ili predsjednik Sabora iznad Ustava i Zakona. Hajde druže.Ero wrote:Ona je institucija, što je itekako definirano u Ustavu.provocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
Guest- Guest
nemoj molim te dvostruke kriterijeEro wrote:Kao prvo, nije baba (Talibane, vrijeđaš žene općenito) , ona predstavlja instituciju predsjednika države.debotoijusto wrote:ova smjena , kako god zavrsila , pocetak je pada popularnosti gospodje babe
mozemo mi drvit o propisima/sluzbama/strankama , kokos/jaje
ostaju cinjenice da se baba druzi s polusvijetom i talogom HR
Kao drugo, ni ti ne navodiš izvor, kad tvrdiš da se druži s polusvijetom i slično.
Znaš, po Milanoviću sam i ja "guslarski polusvijet", a znam da mi nije ni do gležnja po mnogo čemu.
On to može pričati u njjemačkom parlamentu, ali ne i mojim prijateljima...i šire.
ako je mesic...a josipovic..,. onda je i kolinda...
koji izvor da navedem za mamica/bujaneca da ispuni tvoje visoke standarde ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Druže ero ne kenjaj nego citiraj dio Ustava koji kaže kako je predsjednica IZNAD Ustava i Zakona. I naravno da si drug... Btw., pročitaj si Obiteljski zakon gdje se jasno kaže: bračni drugovi...Ero wrote:Nisam ja nikakav tvoj drug.provocator wrote:Pa daj nam tu i sad citiraj taj dio Ustava gdje se kaže kako je predsjednica države ili predsjednik Vlade ili predsjednik Sabora iznad Ustava i Zakona. Hajde druže.Ero wrote:Ona je institucija, što je itekako definirano u Ustavu.provocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
I što će onda biti? Opet će HDZ koalirati sa likovima poput Stanimirovića ili Gajice? Protuhrvatski kadar će se maknut kako bi se napravilo mjesta za stare koalicijske kadrove.deda na aparatima wrote:Crveni će pozelenit na reforme koje dolaze, bit će još smjena i otpuštanja protuhrvatskog kadra iz državnih službi.
Mamic je muljator,krimos ali da je nesposoban nije..to mu je danas kako citam i neprijatelj eduardo odao priznanje gdje dinamo pronalazi toliko talentiranih i kako se dobro prodaju..cuj izvuc zidovu vlasniku totenhema 15 milijuna eura nije mala stvar..oni jadnici na celu hajduka i njihova udruga koji sebe proglasavaju postenijim i od pape ne mogu za najboljeg igraca izvuc vise od milje eura i to dok ne padnu na koljena...i sad kakav izborvimas u hr nogometu...birat izmedju sposobnog ali lopine i postenog ali nesposobnog...gdje je tu sreca kako je rekao jedan bivsi igrac nekidan
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
provocator wrote:I što će onda biti? Opet će HDZ koalirati sa likovima poput Stanimirovića ili Gajice? Protuhrvatski kadar će se maknut kako bi se napravilo mjesta za stare koalicijske kadrove.deda na aparatima wrote:Crveni će pozelenit na reforme koje dolaze, bit će još smjena i otpuštanja protuhrvatskog kadra iz državnih službi.
A što ti imaš protiv Srba i ostalih manjina? Nisi valjda netolerantan.
Guest- Guest
Jbg..budi,o iskreni u hrvatskoj najveci broj.ljudi voli lovu i uspjesne u ubiranju love neovisno kako...sve ostalo je filozofiranje i laganje..cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
2015-09-08
da nije bilo Mamića klub bi se zvao NK Croatia, a ne Dinamovuksadinare wrote:cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
Guest- Guest
Meni je Mamić najodvratnija osoba u HR. Oličenje zla, primitivizma i neukusa.vuksadinare wrote:Jbg..budi,o iskreni u hrvatskoj najveci broj.ljudi voli lovu i uspjesne u ubiranju love neovisno kako...sve ostalo je filozofiranje i laganje..cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
Guest- Guest
Ali je spoban menadzer i trgovac...jbg zoki npr ne zna privatno zaradit ni soma kuna da nije politicar...a ljudi vole one koji znaju zaradit jer i sami racunaju jednom korist od togaEva wrote:Meni je Mamić najodvratnija osoba u HR. Oličenjea zla, primitivizma i neukusa.vuksadinare wrote:Jbg..budi,o iskreni u hrvatskoj najveci broj.ljudi voli lovu i uspjesne u ubiranju love neovisno kako...sve ostalo je filozofiranje i laganje..cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
2015-09-08
Pa meni je vise smijesno i degutatno kako oni jadnici iz hajduka ne znaju prodat i najbolje igrace za vise od sice..iz inkera utrpaju bar za dvije milje eura igraca a ovi kako kazu da su posteni i sve transparentno ne mogu uvalit za dobru pinku igrace..pa vi hajte transparentno u nogometnom biznisu..ni za kavu necete dobit..bas u nogo,etnpm biznosu najmanje vole rijec transparentno
2015-09-08
Pa kak je krenulo možda se na kraju, zahvaljujući Mamiću, bude zvao Jugoslavija... Znaš onu: jučer Croatia, danas Dinamo, sutra Jugoslavija.deda na aparatima wrote:da nije bilo Mamića klub bi se zvao NK Croatia, a ne Dinamovuksadinare wrote:cak i jedan bezbradica neskriveno se divi mamicu i toliko ga ne kritizira ko karamarka i kolindu
Ja nisam spominjao manjine već određene osobe. A to što tebi ne smeta činjenica da je Stanimirović u odori JNA bio u Vukovaru i ispraćao ranjenike na Ovčaru isključivo je tvoj problem. Uostalom ni HDZ-u to nije smetalo.deda na aparatima wrote:provocator wrote:I što će onda biti? Opet će HDZ koalirati sa likovima poput Stanimirovića ili Gajice? Protuhrvatski kadar će se maknut kako bi se napravilo mjesta za stare koalicijske kadrove.deda na aparatima wrote:Crveni će pozelenit na reforme koje dolaze, bit će još smjena i otpuštanja protuhrvatskog kadra iz državnih službi.
A što ti imaš protiv Srba i ostalih manjina? Nisi valjda netolerantan.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» '' Prekinuo šutnju Bivši NASA-in znanstvenik tvrdi da je pronađen dokaz života na Marsu, a objasnio je i zašto se o tome ne govori ''
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» '' Prekinuo šutnju Bivši NASA-in znanstvenik tvrdi da je pronađen dokaz života na Marsu, a objasnio je i zašto se o tome ne govori ''
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
Page 2 of 3