Milan Kučan opet vidi 'bijele miševe'
Page 1 of 1
Milan Kučan opet vidi 'bijele miševe'
"Prvi predsjednik Slovenije: Tuđman je s Miloševićem dogovarao podjelu BiH - Index.hr" https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/prvi-predsjednik-slovenije-tudjman-je-s-milosevicem-dogovarao-podjelu-bih/2572883.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
Re: Milan Kučan opet vidi 'bijele miševe'
Lik bubne i ostane ziv .a zasto borisav jović,dačić pricaju da si se sa slobom dogovorio da slovenija može ići mirno a da za uzvrat ces ti milane kucane podrzati srpsku autonomiju u hrvatskoj i janša je to potvrdio..pizdo jedna alpska crvena..sad pricas o tuđmanu i okrivljavas ga kad nije ziv..a sto ne priznas da si se usro ko grlica kad je jna se sukobila u sloveniji i pobjego tri dana u austriju..kakav smrad
2015-09-08
"Slovensko-srpski sporazumi 1991. godine – Wikipedija" https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Slovensko-srpski_sporazumi_1991._godine
2015-09-08
Ako koji slovenski političar mi je bio smradusina to su ovaj dvolični kučan i slovenski četnik dimitrije rupel..
2015-09-08
On je zastupao slovenske interese...boli ga kitomir za vas
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Milan Kučan: BiH se raspada
» Vidi, vidi, koga ja ovo vidim, Allah ga nagradio lijepim džennetom
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Milan Kučan: BiH se raspada
» Vidi, vidi, koga ja ovo vidim, Allah ga nagradio lijepim džennetom
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 1 of 1