Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti
Page 1 of 1
Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti
[size=44]Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti
R.I.Prije 7 minuta
8
[/size]
Foto: EPA
BOŠNJAČKI član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je ideja o formiranju trećeg entiteta u BiH "samo kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka" i da "nema ništa" od toga.
"Taj treći entitet nitko ne bi znao ni nacrtati. Kuda bi povukao linije... Nema ništa od trećeg entiteta. Ali od ravnopravnosti ljudi, od ravnopravnosti naroda će biti itekako. I Hrvata, Srba i Bošnjaka", kazao je Izetbegović u intervjuu za N1.
Povodom navoda da Srbija ulaže milijardu eura u modernizaciju vojske, Izetbegović je rekao da "i Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvale se time", a kad on govori o jačanju namjenske proizvodnje, onda kažu da se priprema za rat.
"Nevjerojatno je kako se pokušava taj dvostruki standard primijeniti kad su u pitanju patrioti BiH. Mislim da bi čitava regija trebala ići prema demilitarizaciji, neka se ostave aviona. Djeca im se sele, penzije su jako niske, ljudi jedva žive, živci se razvlače od tih priča o tim ratovima. Što će im to? Nas prisiljavaju da to pratimo i mi ćemo to pratiti. Nemamo mi para ni za kakve avione, ni za kakve helikoptere, ali namjenska industrija je već takva da nikad nam se više ne može dogoditi 1992. godina. Da je sad 1992. godina, mi imamo toliko toga u BiH da se možemo obraniti", rekao je Izetbegović.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izetbegovic-srbija-i-hrvatska-se-naoruzavaju-mi-cemo-to-itekako-pratiti/2015145.aspx
R.I.Prije 7 minuta
8
[/size]
Foto: EPA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
BOŠNJAČKI član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je ideja o formiranju trećeg entiteta u BiH "samo kost ubačena između Hrvata i Bošnjaka" i da "nema ništa" od toga.
"Taj treći entitet nitko ne bi znao ni nacrtati. Kuda bi povukao linije... Nema ništa od trećeg entiteta. Ali od ravnopravnosti ljudi, od ravnopravnosti naroda će biti itekako. I Hrvata, Srba i Bošnjaka", kazao je Izetbegović u intervjuu za N1.
Povodom navoda da Srbija ulaže milijardu eura u modernizaciju vojske, Izetbegović je rekao da "i Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvale se time", a kad on govori o jačanju namjenske proizvodnje, onda kažu da se priprema za rat.
"Nevjerojatno je kako se pokušava taj dvostruki standard primijeniti kad su u pitanju patrioti BiH. Mislim da bi čitava regija trebala ići prema demilitarizaciji, neka se ostave aviona. Djeca im se sele, penzije su jako niske, ljudi jedva žive, živci se razvlače od tih priča o tim ratovima. Što će im to? Nas prisiljavaju da to pratimo i mi ćemo to pratiti. Nemamo mi para ni za kakve avione, ni za kakve helikoptere, ali namjenska industrija je već takva da nikad nam se više ne može dogoditi 1992. godina. Da je sad 1992. godina, mi imamo toliko toga u BiH da se možemo obraniti", rekao je Izetbegović.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izetbegovic-srbija-i-hrvatska-se-naoruzavaju-mi-cemo-to-itekako-pratiti/2015145.aspx
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti
Pa neka i oni nabave avione, ono ako oni nemogu sad bi se Hrvatska trebala odreć aviona i avijacije
Svašta
Svašta
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ma ne moraju... samo neka kazu da zele u Tursku, Hrvatska ih sigurno besplatno vozi, a pomogla bi i srbijaRayMabus wrote:Pa neka i oni nabave avione, ono ako oni nemogu sad bi se Hrvatska trebala odreć aviona i avijacije
Svašta
immortal-
2014-04-16
Ovi mali Alijin stvarno čudna biljnka, ima Tursku iza sebe , moga je miljon puta dogovoriti donacije mirnodopske i obrambene tehnike uz dozvolu NATO ali ne njemu je lakše srat okolo
2014-04-11
Izmetbegović i SDA nikad nisu ni prihvatili koncept OS Bih
I ova namjenska industrija je samo tamo gdje SDA ima vlast
Pričaju o naoružanju a sami cijelo vrijeme imaju vojsku unutar vojske
I ova namjenska industrija je samo tamo gdje SDA ima vlast
Pričaju o naoružanju a sami cijelo vrijeme imaju vojsku unutar vojske
2014-04-11
koji pušači kurca, kokuz država nemaju para za penzije ni za lijekove gori od nas i gori čak i od srbije al oni će pratit utrku u naoružanju
Neka im Rusi prodaju motore. Eksploziv i kućišta imaju.
Guest- Guest
Pa ako je stvar postavljena obrambeno onda mogu no onda to uključuje to da ja napadam a za to mi trebaju dati stvarno dobar razlogmarcellus wrote:koji pušači kurca, kokuz država nemaju para za penzije ni za lijekove gori od nas i gori čak i od srbije al oni će pratit utrku u naoružanju
2014-04-11
kofein wrote:Neka im Rusi prodaju motore. Eksploziv i kućišta imaju.
tre wrote:kofein wrote:Neka im Rusi prodaju motore. Eksploziv i kućišta imaju.
Ode minaret
Guest- Guest
https://www.dnevno.hr/vijesti/regija/komsic-zaprepastio-regiju-usporedio-covica-s-pavelicem-1202522/
2014-04-14
2014-04-14
epikur37 wrote:Povodom navoda da Srbija ulaže milijardu eura u modernizaciju vojske, Izetbegović je rekao da "i Srbija i Hrvatska nabavljaju avione, raketne sisteme i hvale se time", a kad on govori o jačanju namjenske proizvodnje, onda kažu da se priprema za rat.
Namjenska industrija zadnjih par godina u njih dobro radi na račun Sirijskih pobunjenika i Jemena... Prije toga je bila u kolapsu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
abraham wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/regija/komsic-zaprepastio-regiju-usporedio-covica-s-pavelicem-1202522/
koja konjusina
al ce kmecati kad padnu prve naglavnice iznad vode, a tek piloni
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Izetbegović: Ne postoji stranka s kojom SDA ne bi koalirala, sve ćemo pozvati na razgovor
» Izetbegović Hrvatima: Ne stavljajte okove četiri puta brojnijem narodu, organizirat ćemo se i razbiti ih
» Izetbegović ponovno prijeti Hrvatima: Bošnjaka je četiri puta više, razbit ćemo okove
» Izetbegović: Očistit ćemo SDA i otvoriti vrata za Srbe i Hrvate
» Izetbegović: Ne postoji stranka s kojom SDA ne bi koalirala, sve ćemo pozvati na razgovor
» Izetbegović Hrvatima: Ne stavljajte okove četiri puta brojnijem narodu, organizirat ćemo se i razbiti ih
» Izetbegović ponovno prijeti Hrvatima: Bošnjaka je četiri puta više, razbit ćemo okove
Page 1 of 1