"Ćuti, j**o ti pas mater"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: "Ćuti, j**o ti pas mater"
Fali samo Ivanisevic sa pogledom, ne verujuci sta iznova
cuje.
Novak je kreativan sa psovkama, ljudi vise i ne obracaju
paznju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Cuti bre, cuti, u picku materinu bre.
2014-08-25
Mi smo osvojili srebro u pojedinačnoj kategoriji za ženski tenis.
Prva medalja na OI za ženski tenis uopće.
Đoković ima srebro bez obzira kako ovo finale završi.
Punih 16 godina su srpska javnost i najbolji srpski teniser čekali da se bori za zlato na Olimpijskim igrama.
Rekordna 24 grend slema, 40 masters titula, 428 nedelja na vrhu ATP liste – Đoković je jednostavno postavio standarde.
Tokom svih ovih godina, ostaje to jedno "ali" i odnosi se upravo na ovo za šta se bori – olimpijsko zlato.
Jedna bronza iz Pekinga 2008, dva četvrta mesta iz Londona 2012. i Tokija 2021, te onaj šok u prvom kolu turnira u Riju 2016 – to su rezultati srpskog asa na najvećoj sportskoj smotri.
Ne navijam za nikoga jer mi je svejedno tako da nek pobijedi bolji i to je to.
Prva medalja na OI za ženski tenis uopće.
Đoković ima srebro bez obzira kako ovo finale završi.
Punih 16 godina su srpska javnost i najbolji srpski teniser čekali da se bori za zlato na Olimpijskim igrama.
Rekordna 24 grend slema, 40 masters titula, 428 nedelja na vrhu ATP liste – Đoković je jednostavno postavio standarde.
Tokom svih ovih godina, ostaje to jedno "ali" i odnosi se upravo na ovo za šta se bori – olimpijsko zlato.
Jedna bronza iz Pekinga 2008, dva četvrta mesta iz Londona 2012. i Tokija 2021, te onaj šok u prvom kolu turnira u Riju 2016 – to su rezultati srpskog asa na najvećoj sportskoj smotri.
Ne navijam za nikoga jer mi je svejedno tako da nek pobijedi bolji i to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Osvojio je i zlato na OI.
Čestitke.
10 x Australian Open
3 x Roland-Garros
7 x Wimbledon
4 x US Open
7 x ATP Finals
8 x year-end No.1s
2 x Career Golden Masters
1 x Davis Cup
428 weeks at No.1 (most ever)
1 x Olympics Gold Medal
Čestitke.
10 x Australian Open
3 x Roland-Garros
7 x Wimbledon
4 x US Open
7 x ATP Finals
8 x year-end No.1s
2 x Career Golden Masters
1 x Davis Cup
428 weeks at No.1 (most ever)
1 x Olympics Gold Medal
2014-04-11
NOVAK ĐOKOVIĆ osvojio je zlato u muškom singlu na Olimpijskim igrama u Parizu. U finalu je pobijedio Carlosa Alcaraza 7:6 (3), 7:6 (2). Prva je to zlatna medalja u karijeri 37-godišnjeg srpskog tenisača, koji je tako upotpunio karijerni "Golden Slam", odnosno osvajanje sva četiri Grand Slama i olimpijskog zlata. Dosad su to u povijesti tenisa uspjeli samo Steffi Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal i Serena Williams.
2014-04-11
Ovo mu je zbog Nadala bilo bitno jer se oni love tko je bolji a ovako da nije osvojio ovo bilo bi Nadal je osvojio i to a Đoković nije a sad nema te priče jer je i on to osvojio.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_men%27s_singles_champions
Uglavnom svakako čestitke. Nema se šta tu više dodat. Zlatna medalja u tenisu na OI. Bravo.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_men%27s_singles_champions
Uglavnom svakako čestitke. Nema se šta tu više dodat. Zlatna medalja u tenisu na OI. Bravo.
2014-04-11
Tenis je bio vrhunski. Nisam dugo gledao nešto onako.
Sve čestitke našem Novaku. Sad je na vhu planine.
Trebat će mu puno mudrosti za postupni silazak u dolinu.
Znam o čemu pričam.
Za onakav tenis ne smijemo zaboraviti čestitati i onom mladiću.
Od njega ćemo u budućnosti još gledati vrhunskog tenisa.
Sve čestitke našem Novaku. Sad je na vhu planine.
Trebat će mu puno mudrosti za postupni silazak u dolinu.
Znam o čemu pričam.
Za onakav tenis ne smijemo zaboraviti čestitati i onom mladiću.
Od njega ćemo u budućnosti još gledati vrhunskog tenisa.
Novak zaradio penziju, 2000 eura mesecno, plus 200.000
Eura,
2014-08-25
Jebote koliko sam vidio na X hejtera,mrze ga nevjerovatno a nista im nije napravio.Mrze ga zato sto pokazuje kriz i ljubi ga,sugeriraju kako se treba ponasati kao da mu oni placaju za zivot.Nevjerojatno mi je da taj srpski mentalitet ne odudara nista posebno od ovog ovdje ustashkog. samo shto su oni tamo komunjare i jugoslaveni.Balkanoidi koje bi ja zajedno sa ovim sa foruma zatvorio u logor i terao ih po cijeli dan da tucaju kamen majku im jebem bolesnu.Mnogi dolaze na njegove mecheve samo da bi ga provocirali,a ne znaju idioti da mu upravo tako daju svoju negativnu energiju koju on pretvara u svoju pozitivnu.Blizanac u horoskopu.Nije to sluchajno,istrazivao sam i skoro svi najbolji tenisei su bili blizanci u horoskopu i lavovi.Naravno,nije to pravilo ali mi upalo u ochi.Jebiga,takvi smo,nikada se ne predajemo vec prihvatamo svaki izazov i borbu.Serbinho-3 wrote:
mentalitet wrote:Jebote koliko sam vidio na X hejtera,mrze ga nevjerovatno a nista im nije napravio.Mrze ga zato sto pokazuje kriz i ljubi ga,sugeriraju kako se treba ponasati kao da mu oni placaju za zivot.Nevjerojatno mi je da taj srpski mentalitet ne odudara nista posebno od ovog ovdje ustashkog. samo shto su oni tamo komunjare i jugoslaveni.Balkanoidi koje bi ja zajedno sa ovim sa foruma zatvorio u logor i terao ih po cijeli dan da tucaju kamen majku im jebem bolesnu.Mnogi dolaze na njegove mecheve samo da bi ga provocirali,a ne znaju idioti da mu upravo tako daju svoju negativnu energiju koju on pretvara u svoju pozitivnu.Blizanac u horoskopu.Nije to sluchajno,istrazivao sam i skoro svi najbolji tenisei su bili blizanci u horoskopu i lavovi.Naravno,nije to pravilo ali mi upalo u ochi.Jebiga,takvi smo,nikada se ne predajemo vec prihvatamo svaki izazov i borbu.Serbinho-3 wrote:
Mrzi ga samo drugosMrdijansko-autošovinistička gamad koja svoje grantove od stranaca dobija blateći svoju zemlju i uspešne sunarodnike.
Jer kako Srbija sada da se ogleda u Đokoviću, najboljem i najvećem sportisti svih vremena, a ne zlikovcima poput Miloševića i kompanije.
BraĆela- Posts : 43
2023-08-17
Đoković je Hrvat.BraĆela wrote:
Jer kako Srbija sada da se ogleda u Đokoviću, najboljem i najvećem sportisti svih vremena, a ne zlikovcima poput Miloševića i kompanije.
Ako meni ne vjeruješ zašto, a ti upitaj prvog Židova kojeg sretneš, on će ti sve na razumljiv način objasniti.
Uostalom, vidi se to i po izgledu. Da ste rekli Crnogorac pa ajd, a ovako...
crvenkasti wrote:Hrvat, Srbin, to je isti kurac.Smece. .
Hrvati.mentalitet wrote:Jebote koliko sam vidio na X hejtera,mrze ga nevjerovatno a nista im nije napravio.Mrze ga zato sto pokazuje kriz i ljubi ga,sugeriraju kako se treba ponasati kao da mu oni placaju za zivot.Nevjerojatno mi je da taj srpski mentalitet ne odudara nista posebno od ovog ovdje ustashkog. samo shto su oni tamo komunjare i jugoslaveni.Balkanoidi koje bi ja zajedno sa ovim sa foruma zatvorio u logor i terao ih po cijeli dan da tucaju kamen majku im jebem bolesnu.Mnogi dolaze na njegove mecheve samo da bi ga provocirali,a ne znaju idioti da mu upravo tako daju svoju negativnu energiju koju on pretvara u svoju pozitivnu.Blizanac u horoskopu.Nije to sluchajno,istrazivao sam i skoro svi najbolji tenisei su bili blizanci u horoskopu i lavovi.Naravno,nije to pravilo ali mi upalo u ochi.Jebiga,takvi smo,nikada se ne predajemo vec prihvatamo svaki izazov i borbu.Serbinho-3 wrote:
Hrvat si, jebiga. Znaš i ti da je tako, ito bolje od mene.
Dušu si možeš pomiriti na dva načina:
1. Nađi američku stranicu sa brodskim spiskovima useljenika iz Europe u USA.
Utipkaj svoje prezime, ili još bolje podatke svoga američkog pretka.
Saznat ćeš kako se izjašnajvao krajem 19.-og stoljeća.
2. Odi u zdravstveni dom i provjeri si Haplotip. Za to ćeš platiti ne više od 100 €.
Pizzon je Srbin original. Usporedite si podatke i to je to.
PS: Za savjet možeš upitati i Crvenkastog, njemu je sve to odavno jasno.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Treba čuti i drugo mišljenje, čak i kad je pogrešno
» Putin ćuti,Čurkin se javlja:Bela kuća da smanji emocije
» GLASNOVIĆ ZA AVAZ: OD MENE NEĆETE ČUTI RIJEČI “TREĆI ENTITET”
» Senf u gabuli!Ni jedan potez ne moze povuci bez Plenkija a on ni ne zeli cuti za Senfa
» DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
» Putin ćuti,Čurkin se javlja:Bela kuća da smanji emocije
» GLASNOVIĆ ZA AVAZ: OD MENE NEĆETE ČUTI RIJEČI “TREĆI ENTITET”
» Senf u gabuli!Ni jedan potez ne moze povuci bez Plenkija a on ni ne zeli cuti za Senfa
» DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
Page 1 of 2