DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
Informer
Informer | 18.07.2018. | 23:39
Politika ● 0
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik tvrdi da u Sarajevu postoji najmanje sedam baza terorističke organizacije ISIS!
Dodik kaže da je reč o arapskim naseljima koja su okružena zidinama i potpuno izolovana od ostatka sveta, pa tamo čak ne smeju da uđu ni lokalni, "obični muslimani". Prema njegovim rečima, zbog toga nije čudno to što je u gotovo svakom terorističkom napadu u Evropi učestvovao čovek sa dokumentima BiH, a to samo dokazuje da pretnja novim ratom Nasera Orića mora ozbiljno da uzbuni svakog Srbina!
Dodik ističe da se potencijalni teroristi iz Sirije vraćaju u Sarajevo, a da opasnost predstavljaju i migranti.
- Od 10.000 migranata koji uđu u BiH, njih 200 do 300 imaju dokumenta, dok za ostale ne znamo ko su, niti šta im je namera. BiH će sve više biti etiketirana ne samo kao propala zemlja, već i kao leglo islamskog terorizma, s kojim Evropa i svet imaju ozbiljnih problema. Nema velikog terorističkog akta u svetu, od Njujorka, Vašingtona, pa do Londona, Madrida i Pariza da učesnici nemaju dokumenta BiH. U Sarajevu postoji sedam arapskih naselja okruženih zidom, izolovanih od lokalne sredine. Prave se enklave u koje čak ni lokalni muslimani ne smeju da uđu. Zato se mora razmišljati o tome u čemu mi živimo i zašto je izjava Nasera Orića problematična i zašto mora da probudi svakog Srbina - upozorava Dodik.
screenshot
ISIS
Komentarišući ove navode, šef Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić kaže da je Dodik ukazao na činjenicu koja je službama dobro poznata.
- Postoje vehabijski centri na nekoliko lokacija u BiH, u kojima nemaju pristupa ni lokalne ni centralne vlasti. Tamo se, kao i na Kosovu, obučavaju teroristi. Nije slučajno da među eksponiranim borcima ISIS koji napadaju Evropu uvek ima državljana BiH. Posebno zabrinjava činjenica da na prostoru na kojima postoji međunarodno vojno prisustvo ima ovakvih vehabijskih centara. Izgleda nema odlučne namere i volje da se obračunaju sa tim - podvlači Bečić, dodajući da u BiH već godinama neometano deluju ekstremistički portali koji pozivaju na nasilje i džihad i verovatno službe za vrbovanje ljudi.
- Sir je besplatan samo u mišolovci. Već je prikupljen novac za Sarajevo u Saudijskoj Arabiji, ali i u drugim arapskim državama. Sve što Dodik kaže je istina! Saudijska Arabija širi po svetu radikalni islam. Problemi će tek da se dešavaju u budućnosti jer je seme terorizma već počelo da daje plodove - naglašava Delić.
- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
http://informer.rs/vesti/politika/389733/dramaticno-dodik-nece-da-cuti-u-sarajevu-ima-sedam-baza-teroristicke-organizacije-isis-1531949993
Informer | 18.07.2018. | 23:39
Politika ● 0
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik tvrdi da u Sarajevu postoji najmanje sedam baza terorističke organizacije ISIS!
Dodik kaže da je reč o arapskim naseljima koja su okružena zidinama i potpuno izolovana od ostatka sveta, pa tamo čak ne smeju da uđu ni lokalni, "obični muslimani". Prema njegovim rečima, zbog toga nije čudno to što je u gotovo svakom terorističkom napadu u Evropi učestvovao čovek sa dokumentima BiH, a to samo dokazuje da pretnja novim ratom Nasera Orića mora ozbiljno da uzbuni svakog Srbina!
Galijašević: Ti centri služe za "rehabilitaciju" terorista Stručnjak za terorizam Dževad Galijašević ocenjuje da je Dodik u pravu i da su ova naselja pretnja. - Enklave su nepristupačne i napravljene su uz neviđeno kršenja zakona, u sprezi organizovanog kriminala, Izetbegovićeve stranke i globalne terorističke mreže. To su centri za "rehabilitaciju" poraženih pripadnika Nusra fronta, Al Kaide i ISIS. Kršeći zakone BiH koji ne dozvoljavaju strancima posed nekretnina, formirano je mnogo fiktivnih preduzeća koja su im paravan - ističe Galijašević. |
Dodik ističe da se potencijalni teroristi iz Sirije vraćaju u Sarajevo, a da opasnost predstavljaju i migranti.
- Od 10.000 migranata koji uđu u BiH, njih 200 do 300 imaju dokumenta, dok za ostale ne znamo ko su, niti šta im je namera. BiH će sve više biti etiketirana ne samo kao propala zemlja, već i kao leglo islamskog terorizma, s kojim Evropa i svet imaju ozbiljnih problema. Nema velikog terorističkog akta u svetu, od Njujorka, Vašingtona, pa do Londona, Madrida i Pariza da učesnici nemaju dokumenta BiH. U Sarajevu postoji sedam arapskih naselja okruženih zidom, izolovanih od lokalne sredine. Prave se enklave u koje čak ni lokalni muslimani ne smeju da uđu. Zato se mora razmišljati o tome u čemu mi živimo i zašto je izjava Nasera Orića problematična i zašto mora da probudi svakog Srbina - upozorava Dodik.
screenshot
ISIS
Komentarišući ove navode, šef Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić kaže da je Dodik ukazao na činjenicu koja je službama dobro poznata.
- Postoje vehabijski centri na nekoliko lokacija u BiH, u kojima nemaju pristupa ni lokalne ni centralne vlasti. Tamo se, kao i na Kosovu, obučavaju teroristi. Nije slučajno da među eksponiranim borcima ISIS koji napadaju Evropu uvek ima državljana BiH. Posebno zabrinjava činjenica da na prostoru na kojima postoji međunarodno vojno prisustvo ima ovakvih vehabijskih centara. Izgleda nema odlučne namere i volje da se obračunaju sa tim - podvlači Bečić, dodajući da u BiH već godinama neometano deluju ekstremistički portali koji pozivaju na nasilje i džihad i verovatno službe za vrbovanje ljudi.
PRLJAVE PARE BIVŠEG ŠEFA DIPLOMATIJE! NATO VUK SKRIVA KEŠ ISIS TERORISTA?!
RADIKALNI ISLAM
General u penziji Božidar Delić potvrđuje Dodikove tvrdnje da u BiH postoje terorističke organizacije.- Sir je besplatan samo u mišolovci. Već je prikupljen novac za Sarajevo u Saudijskoj Arabiji, ali i u drugim arapskim državama. Sve što Dodik kaže je istina! Saudijska Arabija širi po svetu radikalni islam. Problemi će tek da se dešavaju u budućnosti jer je seme terorizma već počelo da daje plodove - naglašava Delić.
ZAPAD NAORUŽAVA SAMO MUSLIMANE
Dodik je dodao i da su se zapadne zemlje postarale da se u Republici Srpskoj ukinu sve fabrike oružja i municije, a da ih u Federaciji BiH ostane šest.- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
http://informer.rs/vesti/politika/389733/dramaticno-dodik-nece-da-cuti-u-sarajevu-ima-sedam-baza-teroristicke-organizacije-isis-1531949993
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
razori ih Dodize
immortal-
2014-04-16
Re: DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
Ne kažem da nema, ali brate mili meni dopizdilo slušati ovakve priče svako dvije godine a pogotovo svake četiri godine pred opće izbore. Isto sve stalno, koji mjesec pred izbore ovakva retorika poslije sve po starom. Ne samo Dodik već sa svih strana.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
red ustaša pa red isilovaca, samo para nigdje na vidikunewuser wrote:Ne kažem da nema, ali brate mili meni dopizdilo slušati ovakve priče svako dvije godine a pogotovo svake četiri godine pred opće izbore. Isto sve stalno, koji mjesec pred izbore ovakva retorika poslije sve po starom. Ne samo Dodik već sa svih strana.
Treba se ujediniti, povezati hrvatsku, islamsku i šiptarsku zastavu i pomlati preostale Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
newuser wrote:Ne kažem da nema, ali brate mili meni dopizdilo slušati ovakve priče svako dvije godine a pogotovo svake četiri godine pred opće izbore. Isto sve stalno, koji mjesec pred izbore ovakva retorika poslije sve po starom. Ne samo Dodik već sa svih strana.
A pozicije se utvrđuju i pojačavaju krediti...prije konačne podjele. Koja neumitno dolazi.
Sva sreća pa Srebi imaju svoju republiku, granicu i policiju, manje su izloženi vehabitima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne moze dodik da se izbori sa naklonoscu zapada prema nasim
neprijateljima tako sto im pod nos stavlja njihove ljute suparnike
na ranu se stavlja melem, a ne otrov
ja bi(h) to reko diretno u oci svima koji afirmisu takvu naopaku politiku
nebitno na kojoj su funkciji, samo da imam šanse
neprijateljima tako sto im pod nos stavlja njihove ljute suparnike
na ranu se stavlja melem, a ne otrov
ja bi(h) to reko diretno u oci svima koji afirmisu takvu naopaku politiku
nebitno na kojoj su funkciji, samo da imam šanse
Guest- Guest
Bolje bilo što, samo ne Srboslavija.
Nismo Srbi i gotovo. Može nešto drugo, ali Srbi ne.
crvenkasti-
2014-04-17
tako jecrvenkasti wrote:Bolje bilo što, samo ne Srboslavija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Eroo wrote:- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
Car.
2015-08-06
Baš, ne znaš što je gore da te kolje srbin ili mujagaepikur37 wrote:Hektorović wrote:Eroo wrote:- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
Car.
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Eroo wrote:- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
Car.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
raznorazni karadzici i mladici su generirali bosanske mudzahedine.da nije prvih nebi bilo drugih.95e smo se mogli rijesit prvih a kasnije i drugih.neodlucni i traljavi tudjman nije znao kapitalizirat 95u....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:Eroo wrote:- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
Car.
Jasna stvar, nama je od vitalnog interesa ostanak dodika i sačuvati savez sa srbima.
O ovim pravašima i ljudima iz RH koji nisu upućeni nema smisla trošiti vrijeme.
2015-08-06
Kakve zastave budalo? Dosta je jedna redarstvena akcija lokalnog lovackog drustva.crvenkasti wrote:Treba se ujediniti, povezati hrvatsku, islamsku i šiptarsku zastavu i pomlati preostale Srbe.
omni-
2014-04-12
Ja nisam pravaš pa mi objasni razliku kad te kolje srbljo i kad te kolje mujagaepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:Eroo wrote:- Naši ljudi u zajedničkim institucijama, član Predsedništva BiH i ljudi u Ministarstvu odbrane dozvolili su da proizvodnja oružja i municije ostane u nadležnosti muslimana. Promenićemo to brzo - poručuje Dodik.
Car.
Jasna stvar, nama je od vitalnog interesa ostanak dodika i sačuvati savez sa srbima.
tre wrote:Ja nisam pravaš pa mi objasni razliku kad te kolje srbljo i kad te kolje mujagaepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Car.
Zato sam stavio ovaj dio gore.
Ti nisi upućen u situaciju u BiH a uz dužno poštovanje koje znaš da imam, preosobno ti cijelu sliku generira protekli rat i sukob sa srbima.
Dal je suljo ili savo, ovo ili ono.
ČLionjenica je da kad je BiH u pitanju mi puno lakše nađemo zajedničku sa Srbima nego s mujama i vrlo lako bi se i dogovorili.
2015-08-06
bosnac je bosanac..isto jede..isti dijalekt..isti zrak udise..samo vjera drugacija..govorio ej nekad za juge moj pok.stric...koji ej cesto bosnu pohodioepikur37 wrote:tre wrote:Ja nisam pravaš pa mi objasni razliku kad te kolje srbljo i kad te kolje mujagaepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Car.
Ti nisi upućen u situaciju u BiH a uz dužno poštovanje koje znaš da imam, preosobno ti cijelu sliku generira protekli rat i sukob sa srbima.
ČLionjenica je da kad je BiH u pitanju mi puno lakše nađemo zajedničku sa Srbima nego s mujama i vrlo lako bi se i dogovorili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bosnac je bosanac..isto jede..isti dijalekt..isti zrak udise..samo vjera drugacija..govorio ej nekad za juge moj pok.stric...koji ej cesto bosnu pohodioepikur37 wrote:tre wrote:Ja nisam pravaš pa mi objasni razliku kad te kolje srbljo i kad te kolje mujagaepikur37 wrote:Hektorović wrote:
vucina unista...po običaju :D
2015-08-06
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Milorad Dodik: Veličanstvena pobjeda SNSD-a, RS je u sedam dana dva puta pobjedila
» Dodik: BiH je logistička baza terorizma u Evropi i svetu
» Nevladine Organizacije u BiH se bune jer Dodik želi znati tko ih financira…
» Saudijski princ Mohammed bin Salman : Danas postoji trougao zla koji čine Iran sa ekstremnim šiitima, zatim Muslimansko bratstvo i terorističke organitzacije ISIS i Al Kaida
» Milorad Dodik u trodnevnoj posjeti Izraelu: Primit će priznanje Svjetske cionističke organizacije
» Dodik: BiH je logistička baza terorizma u Evropi i svetu
» Nevladine Organizacije u BiH se bune jer Dodik želi znati tko ih financira…
» Saudijski princ Mohammed bin Salman : Danas postoji trougao zla koji čine Iran sa ekstremnim šiitima, zatim Muslimansko bratstvo i terorističke organitzacije ISIS i Al Kaida
» Milorad Dodik u trodnevnoj posjeti Izraelu: Primit će priznanje Svjetske cionističke organizacije
Page 1 of 5