Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmytro Kuleba podnio je ostavku. Izjavu je primila Verkhovna Rada (ukrajinski parlament), prema Ruslanu Stefanchuku.
https://x.com/NOELreports/status/1831209325949235305
S obzirom da svi napuštaju Zelenskog možda bi tribalo te izbore održat da vidimo jel on uopće ima podršku.
https://x.com/NOELreports/status/1831209325949235305
S obzirom da svi napuštaju Zelenskog možda bi tribalo te izbore održat da vidimo jel on uopće ima podršku.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Opet nešto kukakju da su ih Rusi našamarali.
To će vam tako bit dok im ne uništite sve rafinerije a posebno ove u evropskom dijelu Rusije.
Ruski raketni napad na Ukrajinu sinoć.
U Lavovu je pet ljudi poginulo, a 38 ozlijeđeno. Među poginulima i ozlijeđenima ima djece. Puno je zgrada oštećeno.
To će vam tako bit dok im ne uništite sve rafinerije a posebno ove u evropskom dijelu Rusije.
Ruski raketni napad na Ukrajinu sinoć.
U Lavovu je pet ljudi poginulo, a 38 ozlijeđeno. Među poginulima i ozlijeđenima ima djece. Puno je zgrada oštećeno.
2014-04-11
Hoholo Mudovski wrote:Zašto? Jel Ukrajina davala minute šutnje kada su četnici ubijali po Ovčari?crvenkasti wrote:
I mi Šiptari i Hrvati bismo im trebali odati počast minutom šutnje.
U međunarodnim odnosima uvijek se vodi načelom reciprociteta.
Zato jer se u Ukrajini brani Kosovo.
Ruse još uvijek boli poniženje koje im je Zapad nanio kad su bombardirali Srbiju i priznali Kosovo usprkos njihovom najoštrijem protivljenju.
To je bio prvi test kojim su Ameri ispitivali dokle smiju ići. Kasnije su slijedile vojne akcije i sranja drugdje po svijetu.
Putin ne propušta spomenuti Kosovo ni u jednom svom govoru.
Rusi su strpljivo su čekali vrijeme kad će biti u u stanju osvetiti im se za sve.
A Kosovo je simbol sramote koju su morali preživjet.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne,crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:Zašto? Jel Ukrajina davala minute šutnje kada su četnici ubijali po Ovčari?crvenkasti wrote:
I mi Šiptari i Hrvati bismo im trebali odati počast minutom šutnje.
U međunarodnim odnosima uvijek se vodi načelom reciprociteta.
Zato jer se u Ukrajini brani Kosovo.
Ruse još uvijek boli poniženje koje im je Zapad nanio kad su bombardirali Srbiju i priznali Kosovo usprkos njihovom najoštrijem protivljenju.
To je bio prvi test kojim su Ameri ispitivali dokle smiju ići. Kasnije su slijedile vojne akcije i sranja drugdje po svijetu.
Putin ne propušta spomenuti Kosovo ni u jednom svom govoru.
Rusi su strpljivo su čekali vrijeme kad će biti u u stanju osvetiti im se za sve.
A Kosovo je simbol sramote koju su morali preživjet.
na Kosovu se brani Krim
Nek se Krim samo brani
ja ostajem po strani.
Baš me briga za Krim
nemam ništa s njim.
ja ostajem po strani.
Baš me briga za Krim
nemam ništa s njim.
crvenkasti-
2014-04-17
Olga Stefanishyna, potpredsjednica ukrajinske vlade odgovorna za "integraciju Kijeva u NATO i Europsku uniju", podnijela je ostavku".
crvenkasti-
2014-04-17
za par godina kada rat završi srblje će cvilit kako rusija "nepravedno" plaća reparaciju ukrajini i svaki metak zapadu. sve veći su izgledi da će morat vratiti kurile i prusiju s obeštećenjem. jedino se nadam da će patuljak hititi atomsku kaj će biti legimitet da zapad zastakli rusiju. i da se riješi problem hordi s istoka.
2014-12-30
veber wrote:za par godina kada rat završi srblje će cvilit kako rusija "nepravedno" plaća reparaciju ukrajini i svaki metak zapadu. sve veći su izgledi da će morat vratiti kurile i prusiju s obeštećenjem. jedino se nadam da će patuljak hititi atomsku kaj će biti legimitet da zapad zastakli rusiju. i da se riješi problem hordi s istoka.
Jedino izgledno je da bi mogli vratiti Galiciju Poljskoj.
Zakarpatje Mađarskoj, dijelove današnje Ukrajine.
Plači brezo bijela
Napokon malo dobrih vijesti za režim u Kijevu
gluperdo i gluperde jarani i polutani. rat se vodi isključivo novcem. a vaši jarani ga nemaju rusija se zaigrala s pol svijeta a imaju manji prihod od italije. a kada krene novo oružje bude kolonija pristala na sve uvjete.
2014-12-30
Ok neka ih Italija onda sredi kad Ukrajina ne može.veber wrote:gluperdo i gluperde jarani i polutani. rat se vodi isključivo novcem. a vaši jarani ga nemaju rusija se zaigrala s pol svijeta a imaju manji prihod od italije. a kada krene novo oružje bude kolonija pristala na sve uvjete.
U međuvremenu broj mrtvih u napadu na centar za obuku raste.
gluperdo, ratovi traju oko 6g. neki i 20.
rusija je izgubila rat prije tri godine.
nadam se samo da će aktivirat nuklearno da se zastakli do urala.
rusija je izgubila rat prije tri godine.
nadam se samo da će aktivirat nuklearno da se zastakli do urala.
2014-12-30
Ukrići su popušići.
Sad ćemo im gađat energetska postrojenja i sve vezano uz to tako da ove zime jedu govna dok navijaju za američku kabalu.
Sad ćemo im gađat energetska postrojenja i sve vezano uz to tako da ove zime jedu govna dok navijaju za američku kabalu.
2014-04-11
američka mornarica košta više nego kaj rusi stvore u jednoj godini.
mornarica im je kao jadrolinija. avioni im stalno padaju. podmornice se zadržavaju na dnu.
tenkovi im dobivaju po pički.
zato rat produžit na 8-10g da tatari krepaju.
mornarica im je kao jadrolinija. avioni im stalno padaju. podmornice se zadržavaju na dnu.
2014-12-30
đanki, daj si mira. pišeš gluposti godinama.RayMabus wrote:Ukrići su popušići.
2014-12-30
Naporan si Veberu.
Ja sam anđeo Prijestolnik i bit će kako ja hoću.
Sad ćemo im gađat sva energetska postrojenja i sve povezano s time pa eto kad im je draža američka kabala od vlastite države neka im tako i bude.
Sad ćemo im gađat sva energetska postrojenja i sve povezano s time pa eto kad im je draža američka kabala od vlastite države neka im tako i bude.
2014-04-11
Kad Hitler i Napoleoni nisu uspjeli, a da su pritom osvojili cijelu Evropu u kojoj su mnoge zemlje imale bdp veći od Rusije, zašto ne bi uspio našmrkani/striper/ kepec/ ćifutveber wrote:američka mornarica košta više nego kaj rusi stvore u jednoj godini.
Slava
nitko nije osvojio britaniju, norvešku. tvoji smradovi maznuli trećinu finske. u novom ratu ne buš snajperist, specijalist, traktorijaš. bit ćeš mrtav kao i ostala stoka. samo neka patuljko hiti atomsku da dobije neutronske gratis.Hoholo Mudovski wrote:Kad Hitler i Napoleoni nisu uspjeli, a da su pritom osvojili cijelu Evropu u kojoj su mnoge zemlje imale bdp veći od Rusije, zašto ne bi uspio našmrkani/striper/ kepec/ ćifutveber wrote:američka mornarica košta više nego kaj rusi stvore u jednoj godini.
Slava
inžinjeru na preši koji ide u 5 ujutro U-bahnom. podstanar i niš koristi kao većina polutana.
2014-12-30
ti si liječeni đanki. niškoristi. ovisi o ketadonima kaj si. malo GF, malo anđeo, više debil kao i svetoje. on je samo debil.RayMabus wrote:Naporan si Veberu.
2014-12-30
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II