Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Tp je objava rata Švedskoj.
Rusi su ludi!
A budući je sad i Švedska u NATO paktu, onda je to objava rata čitavom NATO paktu!
Rusi su ludi!
A budući je sad i Švedska u NATO paktu, onda je to objava rata čitavom NATO paktu!
crvenkasti- Posts : 29698
2014-04-17
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Ovdje nema žrtava, čak ni DNK.
Poznato je o 49 mrtvih i 219 ozlijeđenih nakon ruskog udara na Poltavu. Pod ruševinama bi moglo biti još 18 ljudi, - načelnik regionalne vojne uprave Poltava.
https://x.com/Gerashchenko_en/status/1830990179554734105
https://x.com/Gerashchenko_en/status/1830990179554734105
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ma jes vidija ti to. Ta Poltava je u sovjetsko vrijeme a i kasnije dok Ukrajina nije razmontirala skupe bombardere koje nije imala para održavat bila najveća bombarderska baza i onda se njima učinilo zgodnim da će tu radit obuku jer ima zgrada i prostorija. To šta je to blizu ruske granIce s kojom su u ratu to nikom ništa.
I onda ih fino poklopili balističkim raketama.
Problem je to radit tamo kraj slovačke granice di se on neće usudit tako to gađat ili ako se i usudi treba ipak nešto vremena dok ta raketa dođe do tamo pa se do tada mogu sklonit i u skloništa.
Al ne oni će baš kraj njegove granice, njemu ispod nosa.
Pa eto dobro kad oćeš. Malo balističkih i DOVIĐEMA.
I onda ih fino poklopili balističkim raketama.
Problem je to radit tamo kraj slovačke granice di se on neće usudit tako to gađat ili ako se i usudi treba ipak nešto vremena dok ta raketa dođe do tamo pa se do tada mogu sklonit i u skloništa.
Al ne oni će baš kraj njegove granice, njemu ispod nosa.
Pa eto dobro kad oćeš. Malo balističkih i DOVIĐEMA.
2014-04-11
Povodom ruskog terorističkog napada na Poltavu, gdje je najmanje 49 ljudi poginulo, a više od 200 ih je ranjeno, čelnik njemačke oporbene stranke CDU Friedrich Merz dao je oštru izjavu:
"Ovo nisu nikakva normalna ratna dejstva. Ovo su najteži oblici ratnih zločina protiv civilnog stanovništva Ukrajine. (...)"
"Ovo nije rat između Ukrajine i Rusije. Ovo je ilegalni agresorski rat Rusije protiv stanovništva koje nikada nije predstavljalo prijetnju. Predugo smo oklijevali, a prekasno smo počeli pomagati Ukrajincima. Sada smo u situaciji da moraju još više pomoći Ukrajini (...)"
"Očekujem od kancelara Scholza da prenese jasnu poruku svima onima koji još uvijek vjeruju da se ovaj problem može riješiti umiljavanjem i diplomacijom. (...) Ovaj problem će biti riješen tek kada se Putin suoči s uzaludnošću pobjede u ovom vojno daleko smo od ove točke (...)"
"Ukrajini smo nametnuli nepotrebna ograničenja kada je riječ o korištenju oružja na ruskom tlu. To je bilo pogrešno od samog početka. Ukrajina mora biti sposobna uništiti ruske logističke linije čak i na ruskom tlu. Ako se Ukrajini ne dopusti da to učini, bilo bi kao da je jedna ruka vezana za leđa."
https://x.com/Tendar/status/1831046360495251866
Ja ne vidim nikakvi terorizam u Poltavi. Gađao vam je vojnu bazu. Stavite mu je opet blizu granice ispod nosa tako da vas gađa ponovo. Gomila debila jbte.
Ne možeš radit tu obuku kraj slovačke granice ili u državama NATO-a nego baš moraš njemu ispod nosa.
Ajde u pičku materinu lipo. Goni se u tri pizde materine. Idiote.
"Ovo nisu nikakva normalna ratna dejstva. Ovo su najteži oblici ratnih zločina protiv civilnog stanovništva Ukrajine. (...)"
"Ovo nije rat između Ukrajine i Rusije. Ovo je ilegalni agresorski rat Rusije protiv stanovništva koje nikada nije predstavljalo prijetnju. Predugo smo oklijevali, a prekasno smo počeli pomagati Ukrajincima. Sada smo u situaciji da moraju još više pomoći Ukrajini (...)"
"Očekujem od kancelara Scholza da prenese jasnu poruku svima onima koji još uvijek vjeruju da se ovaj problem može riješiti umiljavanjem i diplomacijom. (...) Ovaj problem će biti riješen tek kada se Putin suoči s uzaludnošću pobjede u ovom vojno daleko smo od ove točke (...)"
"Ukrajini smo nametnuli nepotrebna ograničenja kada je riječ o korištenju oružja na ruskom tlu. To je bilo pogrešno od samog početka. Ukrajina mora biti sposobna uništiti ruske logističke linije čak i na ruskom tlu. Ako se Ukrajini ne dopusti da to učini, bilo bi kao da je jedna ruka vezana za leđa."
https://x.com/Tendar/status/1831046360495251866
Ja ne vidim nikakvi terorizam u Poltavi. Gađao vam je vojnu bazu. Stavite mu je opet blizu granice ispod nosa tako da vas gađa ponovo. Gomila debila jbte.
Ne možeš radit tu obuku kraj slovačke granice ili u državama NATO-a nego baš moraš njemu ispod nosa.
2014-04-11
Nakon ruskog udara na Poltava, predsjednik Latvije pozvao je na ukidanje svih ograničenja ukrajinskoj upotrebi zapadnog oružja
Prema šefu zemlje, Edgarsu Rinkēvičsu, dopuštenje za udare dugog dometa neće značiti eskalaciju, ali će zauzvrat pomoći u spašavanju života civila.
Ja im neću dat nikakvu dozvolu a kome je se daje njegova stvar.
Prema šefu zemlje, Edgarsu Rinkēvičsu, dopuštenje za udare dugog dometa neće značiti eskalaciju, ali će zauzvrat pomoći u spašavanju života civila.
Ja im neću dat nikakvu dozvolu a kome je se daje njegova stvar.
2014-04-11
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski objavio je da je grad Poltava pogođen s dvije balističke mrakete te da je poginula najmanje 51 osoba, dok ih je najmanje 235 ranjeno. Prema prvim izvještajima, projektilima Iskander pogođeni su obrazovna ustanova i susjedna medicinska ustanova, pri čemu je djelomično uništena i zgrada Vojnog instituta za komunikacije. Ruski proratni Telegram kanali tvrde da su žrtve bili stručnjaci za komunikacije i elektroničko ratovanje, odnosno da je meta bila vojna. Ukrajinski mediji javljaju da su mnogi stradali zarobljeni ispod ruševina.
2014-04-11
Ovome Zelenskome pola kabineta daje ostavke jer neće da gađa rafinerije nego sluša gospodare ( kabalu ).
JOŠ TRI OSTAVKE U VLADI UKRAJINE: Zelenski smenio zamenika šefa Kabineta, potpredsednica potvrdila odlazak, ministar dobija otkaz
Raspad sistema. Raspašoj.
JOŠ TRI OSTAVKE U VLADI UKRAJINE: Zelenski smenio zamenika šefa Kabineta, potpredsednica potvrdila odlazak, ministar dobija otkaz
Raspad sistema. Raspašoj.
2014-04-11
Slava Ukrajini.
Pametnije mu je da je gađa rafinerije po Rusiji. Ja sam mu već zapiva ima par tjedana unatrag šta će mu se desiti ako to ne napravi.
Pametnije mu je da je gađa rafinerije po Rusiji. Ja sam mu već zapiva ima par tjedana unatrag šta će mu se desiti ako to ne napravi.
2014-04-11
Je li to nachelo vrijedi i za Jasenovac?Ja sam ipak za Pravdu u kojoj ce pochinioci zlochina biti dovedeni pred sud gdje ce im se poshteno i fer suditi a kada se donese presuda onda se skida krivica sa cijelog naroda osim ako taj narod i dalje velicha neki zlochin.Hoholo Mudovski wrote:Zašto? Jel Ukrajina davala minute šutnje kada su četnici ubijali po Ovčari?crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:
I mi Šiptari i Hrvati bismo im trebali odati počast minutom šutnje.
U međunarodnim odnosima uvijek se vodi načelom reciprociteta.
Ukrajina u rasulu.
Sve šta kažem tako će vam bit.
Nisan ja moga znat prije par tjedana ( par tjedan i prije njegovog upada u Kursk, da budemo jasni odma ) kad san mu zapiva svoje šta će mu se desit ako mi ne gađa rafinerije po Rusiji jer meni treba inflacija zbog izbora u Austriji ovo šta se dešava sada tj raspad sistema.
Samo ti nastavi po svome i nemoj mi gađat rafinerije paš vidit di ćeš bit.
LP od GF5.
Sve šta kažem tako će vam bit.
Nisan ja moga znat prije par tjedana ( par tjedan i prije njegovog upada u Kursk, da budemo jasni odma ) kad san mu zapiva svoje šta će mu se desit ako mi ne gađa rafinerije po Rusiji jer meni treba inflacija zbog izbora u Austriji ovo šta se dešava sada tj raspad sistema.
Samo ti nastavi po svome i nemoj mi gađat rafinerije paš vidit di ćeš bit.
LP od GF5.
2014-04-11
Ima još starije od ovoga datuma 23.07 al evo i ovo vam je dovoljno za dokaz:
Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.
Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.
Lijep pozdrav od GALAKTIČKE KONFEDERACIJE.
ĐUBRADI.
IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
by RayMabus Tue 23 Jul - 23:16Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.
Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.
Lijep pozdrav od GALAKTIČKE KONFEDERACIJE.
ĐUBRADI.
2014-04-11
23.07.2024 godine je taj moj upis s tim da ima i starije od toga.
A vidiš kad je krenula ofenziva na Kursk: dva tjedna kasnije od tog mog upisa.
Upad ukrajinske vojske u Kursku oblast 2024. započeo je 6. kolovoza 2024., tijekom Rusko-ukrajinskoga rata, kada su Oružane snage Ukrajine prešle rusko-ukrajinsku granicu i započele vojne operacije na teritoriju ruske Kurske oblasti.
Sad se usudi ne gađat te rafinerije pa ćeš vidit šta će ti se desit.
A vidiš kad je krenula ofenziva na Kursk: dva tjedna kasnije od tog mog upisa.
Upad ukrajinske vojske u Kursku oblast 2024. započeo je 6. kolovoza 2024., tijekom Rusko-ukrajinskoga rata, kada su Oružane snage Ukrajine prešle rusko-ukrajinsku granicu i započele vojne operacije na teritoriju ruske Kurske oblasti.
Sad se usudi ne gađat te rafinerije pa ćeš vidit šta će ti se desit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Povodom ruskog terorističkog napada na Poltavu, gdje je najmanje 49 ljudi poginulo, a više od 200 ih je ranjeno, čelnik njemačke oporbene stranke CDU Friedrich Merz dao je oštru izjavu:
https://x.com/Tendar/status/1831046360495251866Ja ne vidim nikakvi terorizam u Poltavi. Gađao vam je vojnu bazu. Stavite mu je opet blizu granice ispod nosa tako da vas gađa ponovo. Gomila debila jbte.
2014-04-16
Pa nek naprave svoje rakete pa nek gađaju.
Šta stalno žica druge i druge uvlači u taj svoj rat.
I da to nije nikakvi terorizam nit civilna meta nego vojni objekt a to je legitimna meta u ratu.
KRAJ RASPRAVE.
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski objavio je da je grad Poltava pogođen s dvije balističke mrakete te da je poginula najmanje 51 osoba, dok ih je najmanje 235 ranjeno. Prema prvim izvještajima, projektilima Iskander pogođeni su obrazovna ustanova i susjedna medicinska ustanova, pri čemu je djelomično uništena i zgrada Vojnog instituta za komunikacije. Ruski proratni Telegram kanali tvrde da su žrtve bili stručnjaci za komunikacije i elektroničko ratovanje, odnosno da je meta bila vojna. Ukrajinski mediji javljaju da su mnogi stradali zarobljeni ispod ruševina.
Šta stalno žica druge i druge uvlači u taj svoj rat.
I da to nije nikakvi terorizam nit civilna meta nego vojni objekt a to je legitimna meta u ratu.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
Sta ae desava na ukrajinskom camcu?Izgleda izbusen ko svicarski sir,pa misevi prvi bjeze ,pacovi jos cekaju jer ne vjeruju da su davno potonuli.
Masovne ostavke u kabinetu Zelenskog.
https://x.com/i/trending/1831135947393761697
Masovne ostavke u kabinetu Zelenskog.
https://x.com/i/trending/1831135947393761697
tko o čemu, četnik o jasenovcu. do tada vas je bilo ko rusa 25 milijunaa a onda su vas usraše pobili 35 milijuna, daj gnomu odjebi, u jasenovciu i staroj gradišci su većinom stradali židovi i cigsnai. ok vi ste cigani pa možete proći pod srblje. srbija i dalje genocidna, zatukli ste 7000 mujaga. a pohvalili ste se nijemcima da 1941 nema židova u srbiji. ne znaš tko je gori. rusi ili vazali srbi.mentalitet wrote:Je li to nachelo vrijedi i za Jasenovac?Ja sam ipak za Pravdu u kojoj ce pochinioci zlochina biti dovedeni pred sud gdje ce im se poshteno i fer suditi a kada se donese presuda onda se skida krivica sa cijelog naroda osim ako taj narod i dalje velicha neki zlochin.Hoholo Mudovski wrote:Zašto? Jel Ukrajina davala minute šutnje kada su četnici ubijali po Ovčari?crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:
2014-12-30
Srbi su čudo jedno.mentalitet wrote:Je li to nachelo vrijedi i za Jasenovac?Ja sam ipak za Pravdu u kojoj ce pochinioci zlochina biti dovedeni pred sud gdje ce im se poshteno i fer suditi a kada se donese presuda onda se skida krivica sa cijelog naroda osim ako taj narod i dalje velicha neki zlochin.Hoholo Mudovski wrote:Zašto? Jel Ukrajina davala minute šutnje kada su četnici ubijali po Ovčari?crvenkasti wrote:Hoholo Mudovski wrote:
Čas ispada da su Hrvati zapravo Srbi
Onda isti izvlače Jasenovac
Pa ako su Hrvati Srbi, onda su se Srbi sami poubijali u Jasenovcu. GledanoniznSrpske perspektive
Gledajući iz Hrvatske logor Jasenovac treba prepustiti struci, a ne politici. Samo problem je što su Židovi uveli neke dogme oko tih logora pa su struci vezane ruke.
Logor Jasenovac je bio u vrijeme mojih pradjedova i sad bi ja trebao klečati što je u modi ili davati minutu šutnje.
To su bedastoće
Ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmytro Kuleba podnio je ostavku. Izjavu je primila Verkhovna Rada (ukrajinski parlament), prema Ruslanu Stefanchuku.
https://x.com/NOELreports/status/1831209325949235305
S obzirom da svi napuštaju Zelenskog možda bi tribalo te izbore održat da vidimo jel on uopće ima podršku.
https://x.com/NOELreports/status/1831209325949235305
S obzirom da svi napuštaju Zelenskog možda bi tribalo te izbore održat da vidimo jel on uopće ima podršku.
2014-04-11
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II