Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
More se i'to. Neki su izašli iz šume i dočekala ih vila, sve sa glasovirom. Usred Zagreba.Regoč wrote:A jel može vratim se s posla kući, a ono na livadi iznikli Bili Dvori Regočevi?Ero wrote:Milicija kaže da ne zna tko je srušio restoran. Valjda nitko ne zna.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
doli uvik guzva u radni dan
Zamisli, vratiš se s posla kući, a ono nema kuće. Sve ravno i već posijana trava, zimzeleno drveće i tako...Divota.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
Jesu to neki iz Makarske? Oni čiji bi sinovi, osim židovskih kućah, htjeli i židovsku Hrvatsku.Ero wrote:More se i'to. Neki su izašli iz šume i dočekala ih vila, sve sa glasovirom. Usred Zagreba.Regoč wrote:A jel može vratim se s posla kući, a ono na livadi iznikli Bili Dvori Regočevi?Ero wrote:Milicija kaže da ne zna tko je srušio restoran. Valjda nitko ne zna.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
doli uvik guzva u radni dan
Zamisli, vratiš se s posla kući, a ono nema kuće. Sve ravno i već posijana trava, zimzeleno drveće i tako...Divota.
Sruši se restoran,nitko ništa ne zna,ali da taknu šator milion ljudi i poklonika i uhljeba bi bilo na ulici....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Boban ikona hrvatskog nogometa i Hrvatske.Ero wrote:Ovo mu narodna milicija nikad nije oprostila.. .
Na toj utakmici je počeo raspad Jugoslavije.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Šta će drugo fudbaler nego bavit se birtijaštvom i ugostiteljstvom. Ah da, može biti trener ili nastavit karijeru kao klubski funkcioner, i pokušao je to Boban, u Dinamu i HNS-u. ali mu je Mamić jednim pogledom dao do znanja da se mani ćorava posla i da mu je bolje da toči piće gostima za šankom.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zvonimir Boban: Bio sam mlad i glup!
» RUNTIĆ : Istina je, HDZ me pokušao podmititi - sve sam prijavio policiji
» Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
» RUNTIĆ : Istina je, HDZ me pokušao podmititi - sve sam prijavio policiji
» Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
Page 2 of 2