Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
Tko je sravnio 'Medvednicu'?
Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji
Radili smo po zakonu i kada je i sam zakon djelovao bolno glup, a pravda po običaju odvratno spora, tvrdi Boban
31228 pregleda
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Autor:
Marin Penavić
- Budale su uvijek problem drugima, ne sebi. Tako je i s grabežljivcima i kriminalcima – započinje svoju stranu priče oko rušenja kultnog restorana Medvednica na Bukovačkoj cesti naš proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban, vlasnik lokala.
Istekao ugovor o najmu
- Normalnom svijetu, a smatram se dijelom tog svijeta, ostaje da činjenicama u kojima je jedna i jedina istina, pokušaju obraniti svoj obraz i svoje interese. Druge pak budale to neće zanimati, ali to je već njihov problem – kaže Boban koji je nedavno od svog oca preuzeo brigu o lokalu. Restoran Medvednica prije dva tri tjedna sravljen je do temelja, a policija još istražuje po čijem nalogu. U najmu ga je imao Miljenko Drežnjak, no ugovor je istekao prije nekoliko godina.
- Dakle, teški kriminalni čin i kazneno djelo rušenja restorana Medvednica prijavio sam policiji u Petrovoj ulici. Nadam se i vjerujem da će se vrlo brzo otkriti počinitelj tog teškog kaznenog djela – uvjeren je Zvonimir Boban koji nam objasnio kako je cijela priča oko lokala krenula:
- Restoran Medvednicu kupio je kao dio firme Lotrščak s mojim novcem moj otac Marinko u valjda jedinoj u potpunosti iskeširanoj privatizaciji u Hrvata. Cijena, 4 milijuna i 800 tisuća tadašnjih njemačkih maraka, “onih novaca” , kako naš narod kaže. Lako je to provjeriti, a cijela dražba i sve ponude od kojih je naša bila daleko najbolja, bile su objavljene u vašem cijenjenom listu. Zemlja na kojoj se objekt nalazi u vlasništvu je Grada Zagreba i u toku je izrada dokumentacije o novoj parcelizaciji i formiranju građevne čestice - kaže Boban. Odgovorio je i na optužbe bivšeg najmoprimca Drežnjaka s kojim je vodio postupke na sudu.
“Drežnjak laže!”
- Gospodin Drežnjak, bivši najmoprimac, koji je u zanosu svog nepoštenja pokušao reći svoje istine, nije u pravu. I laže. Njemu je kao najmoprimcu po isteku ugovornog roka otkazana suradnja. U ugovoru je jasno stajalo da najmodavac nema obavezu produljenja suradnje, a da se nikakva dodatna ulaganja od strane najmoprimca neće priznati. Takav ugovor je solemniziran i ovjeren kod javnog bilježnika i zbog istog je naša firma dobila sudski postupak u sporu protiv gospodina Drežnjaka.
U bolnoj i dugoj “ovršnoj odiseji” objekt je vraćen u naš posjed. Radili smo po zakonu i kada je i sam zakon djelovao bolno glup, a pravda po običaju odvratno spora, ali ovo je istina i nju je lako provjeriti. Postoji dokumentacija i ugovori koji su vjerodostojniji od svih priča i lajanja. Pa i od mojih - zaključuje na kraju naš proslavljeni nogometaš.
>>Ni istražiteljima nije jasno tko je srušio kultnu Medvednicu
Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji
Radili smo po zakonu i kada je i sam zakon djelovao bolno glup, a pravda po običaju odvratno spora, tvrdi Boban
31228 pregleda
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Autor:
Marin Penavić
- Budale su uvijek problem drugima, ne sebi. Tako je i s grabežljivcima i kriminalcima – započinje svoju stranu priče oko rušenja kultnog restorana Medvednica na Bukovačkoj cesti naš proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban, vlasnik lokala.
Istekao ugovor o najmu
- Normalnom svijetu, a smatram se dijelom tog svijeta, ostaje da činjenicama u kojima je jedna i jedina istina, pokušaju obraniti svoj obraz i svoje interese. Druge pak budale to neće zanimati, ali to je već njihov problem – kaže Boban koji je nedavno od svog oca preuzeo brigu o lokalu. Restoran Medvednica prije dva tri tjedna sravljen je do temelja, a policija još istražuje po čijem nalogu. U najmu ga je imao Miljenko Drežnjak, no ugovor je istekao prije nekoliko godina.
- Dakle, teški kriminalni čin i kazneno djelo rušenja restorana Medvednica prijavio sam policiji u Petrovoj ulici. Nadam se i vjerujem da će se vrlo brzo otkriti počinitelj tog teškog kaznenog djela – uvjeren je Zvonimir Boban koji nam objasnio kako je cijela priča oko lokala krenula:
- Restoran Medvednicu kupio je kao dio firme Lotrščak s mojim novcem moj otac Marinko u valjda jedinoj u potpunosti iskeširanoj privatizaciji u Hrvata. Cijena, 4 milijuna i 800 tisuća tadašnjih njemačkih maraka, “onih novaca” , kako naš narod kaže. Lako je to provjeriti, a cijela dražba i sve ponude od kojih je naša bila daleko najbolja, bile su objavljene u vašem cijenjenom listu. Zemlja na kojoj se objekt nalazi u vlasništvu je Grada Zagreba i u toku je izrada dokumentacije o novoj parcelizaciji i formiranju građevne čestice - kaže Boban. Odgovorio je i na optužbe bivšeg najmoprimca Drežnjaka s kojim je vodio postupke na sudu.
“Drežnjak laže!”
- Gospodin Drežnjak, bivši najmoprimac, koji je u zanosu svog nepoštenja pokušao reći svoje istine, nije u pravu. I laže. Njemu je kao najmoprimcu po isteku ugovornog roka otkazana suradnja. U ugovoru je jasno stajalo da najmodavac nema obavezu produljenja suradnje, a da se nikakva dodatna ulaganja od strane najmoprimca neće priznati. Takav ugovor je solemniziran i ovjeren kod javnog bilježnika i zbog istog je naša firma dobila sudski postupak u sporu protiv gospodina Drežnjaka.
U bolnoj i dugoj “ovršnoj odiseji” objekt je vraćen u naš posjed. Radili smo po zakonu i kada je i sam zakon djelovao bolno glup, a pravda po običaju odvratno spora, ali ovo je istina i nju je lako provjeriti. Postoji dokumentacija i ugovori koji su vjerodostojniji od svih priča i lajanja. Pa i od mojih - zaključuje na kraju naš proslavljeni nogometaš.
>>Ni istražiteljima nije jasno tko je srušio kultnu Medvednicu
Re: Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
Oooo,jbte, još se pita tko...
Re: Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
Mema vise...
Ovo bi trebao bit poziv stranim investitorima da ulažu u HR...
- Restoran Medvednicu kupio je kao dio firme Lotrščak s mojim novcem moj otac Marinko u valjda jedinoj u potpunosti iskeširanoj privatizaciji u Hrvata. Cijena, 4 milijuna i 800 tisuća tadašnjih njemačkih maraka, “onih novaca” , kako naš narod kaže. Lako je to provjeriti, a cijela dražba i sve ponude od kojih je naša bila daleko najbolja, bile su objavljene u vašem cijenjenom listu.
Eto mu kad ulaže. Bolje da je zapio.
Ovo mu narodna milicija nikad nije oprostila.. .
Pokušao se iskupiti podrškom Milanoviću. Tko zna što mu bi?Ero wrote:Ovo mu narodna milicija nikad nije oprostila.. .
To mu je bila velika greška. Oni nikad ne praštaju...Regoč wrote:Pokušao se iskupiti podrškom Milanoviću. Tko zna što mu bi?Ero wrote:Ovo mu narodna milicija nikad nije oprostila.. .
Zato se i pitam čime su ga ucienili.Ero wrote:To mu je bila velika greška. Oni nikad ne praštaju...Regoč wrote:Pokušao se iskupiti podrškom Milanoviću. Tko zna što mu bi?Ero wrote:Ovo mu narodna milicija nikad nije oprostila.. .
navodno rade veliki rotor
doli uvik guzva u radni dan
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Gužva je, prema gore se stoji stotinama metarah, ponekad i preko kilometra. A dolje još ono skretanje na Rebro koje zaustavlja promet prema Maksimirskoj. Grozota. E, sad, je li to, ne znam.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
kvazi desnicariEro wrote:Tko je sravnio 'Medvednicu'?
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
cesto prolazim tamo , jutri pakao...i popodne isto ostatak dana sporo i zahtjeva dodatnu koncentraciju od pjesaka upada vozila i nervozeRegoč wrote:Gužva je, prema gore se stoji stotinama metarah, ponekad i preko kilometra. A dolje još ono skretanje na Rebro koje zaustavlja promet prema Maksimirskoj. Grozota. E, sad, je li to, ne znam.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
http://www.jutarnji.hr/veliki-projekt-u-zagrebu-iduce-godine-gradit-ce-se-megarotor-koji-ce-rasteretiti-put-do-bolnice-rebro/1442304/
2014-04-12
Često? Kaj ti nisi blitvar?debotoijusto wrote:cesto prolazim tamo , jutri pakao...i popodne isto ostatak dana sporo i zahtjeva dodatnu koncentraciju od pjesaka upada vozila i nervozeRegoč wrote:Gužva je, prema gore se stoji stotinama metarah, ponekad i preko kilometra. A dolje još ono skretanje na Rebro koje zaustavlja promet prema Maksimirskoj. Grozota. E, sad, je li to, ne znam.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
http://www.jutarnji.hr/veliki-projekt-u-zagrebu-iduce-godine-gradit-ce-se-megarotor-koji-ce-rasteretiti-put-do-bolnice-rebro/1442304/
Milicija kaže da ne zna tko je srušio restoran. Valjda nitko ne zna.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
Zamisli, vratiš se s posla kući, a ono nema kuće. Sve ravno i već posijana trava, zimzeleno drveće i tako...Divota.
na privremenom radu u ZG...15g,Regoč wrote:Često? Kaj ti nisi blitvar?debotoijusto wrote:cesto prolazim tamo , jutri pakao...i popodne isto ostatak dana sporo i zahtjeva dodatnu koncentraciju od pjesaka upada vozila i nervozeRegoč wrote:Gužva je, prema gore se stoji stotinama metarah, ponekad i preko kilometra. A dolje još ono skretanje na Rebro koje zaustavlja promet prema Maksimirskoj. Grozota. E, sad, je li to, ne znam.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
2014-04-12
Aaa, zato ta ikavsko-iekavska mješavina.debotoijusto wrote:na privremenom radu u ZG...15g,Regoč wrote:Često? Kaj ti nisi blitvar?debotoijusto wrote:cesto prolazim tamo , jutri pakao...i popodne isto ostatak dana sporo i zahtjeva dodatnu koncentraciju od pjesaka upada vozila i nervozeRegoč wrote:Gužva je, prema gore se stoji stotinama metarah, ponekad i preko kilometra. A dolje još ono skretanje na Rebro koje zaustavlja promet prema Maksimirskoj. Grozota. E, sad, je li to, ne znam.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
A jel može vratim se s posla kući, a ono na livadi iznikli Bili Dvori Regočevi?Ero wrote:Milicija kaže da ne zna tko je srušio restoran. Valjda nitko ne zna.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
Zamisli, vratiš se s posla kući, a ono nema kuće. Sve ravno i već posijana trava, zimzeleno drveće i tako...Divota.
aeRegoč wrote:Aaa, zato ta ikavsko-iekavska mješavina.debotoijusto wrote:na privremenom radu u ZG...15g,Regoč wrote:Često? Kaj ti nisi blitvar?debotoijusto wrote:cesto prolazim tamo , jutri pakao...i popodne isto ostatak dana sporo i zahtjeva dodatnu koncentraciju od pjesaka upada vozila i nervozeRegoč wrote:Gužva je, prema gore se stoji stotinama metarah, ponekad i preko kilometra. A dolje još ono skretanje na Rebro koje zaustavlja promet prema Maksimirskoj. Grozota. E, sad, je li to, ne znam.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
uzeo sam najbolje od dvije sredine
duh splita a ne dovikujem se kroz prozor te ne gledam tko sto kuha
2014-04-12
More se i'to. Neki su izašli iz šume i dočekala ih vila, sve sa glasovirom. Usred Zagreba.Regoč wrote:A jel može vratim se s posla kući, a ono na livadi iznikli Bili Dvori Regočevi?Ero wrote:Milicija kaže da ne zna tko je srušio restoran. Valjda nitko ne zna.debotoijusto wrote:navodno rade veliki rotor
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zvonimir Boban: Bio sam mlad i glup!
» RUNTIĆ : Istina je, HDZ me pokušao podmititi - sve sam prijavio policiji
» Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
» RUNTIĆ : Istina je, HDZ me pokušao podmititi - sve sam prijavio policiji
» Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
» Projekti teški 5 milijardi: Slovenci, GP Krk i Euro-Asfalt počinju graditi najskuplju cestu u RH. Idu i drugi projekti teški 25 milijardi
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
Page 1 of 2