Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2276357
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
Babuskara drugog posla nema...
2015-09-08
Re: Kandidatkinja MOZEMO trgala plakate HDZ-a!HDZ-ovac je snimio i prijavio policiji
50 metara od birališta plakati nemaju što tražiti pa je ovoga puta baba bila u pravu.vuksadinare wrote:Babuskara drugog posla nema...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:50 metara od birališta plakati nemaju što tražiti pa je ovoga puta baba bila u pravu.vuksadinare wrote:Babuskara drugog posla nema...
gdje to piše?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
posušit će joj Tomašević kaznu kada dođe na vlast za koji tjedan u zagrebu a lako moguće i u cijeloj RH za par godina.. jer ako HDZovci nastave gurati onoga debila Mihanovića u Splitu koji piše doktorate pomoći google trasnlatora i ne navodi tuđe izvore(dakle uopće nije napisao znanstveni rad, njegov doprinos znanosti je 0%), ili onoga budalu piromana Bobana koji se hvali kako je podmetnuo požar a još nije uhapšen, a u Zagrebu gurnuli isto tako debila koji je trebao tu biti da Bandić lakše pobjedi ,a Bandić jebiga sve zajeba sa previše viagre i kokaina, i sada im je takav lik sa jedva troznamenkastim IQom glavni kandidat za glavni grad RH, ništa čudno.. ovi radikalni ljevičari će gurati normalnije ljude, kako je mate kapović rekao, - guramo ljude sa štreberskim lookom, koji pametno pričaju ,a u pozadini radimo revoluciju
https://www.gong.hr/media/uploads/dokumenti/Clanci/Krsenjaizbornesutnje16i17svibnja2009.pdfepikur37 wrote:jastreb wrote:50 metara od birališta plakati nemaju što tražiti pa je ovoga puta baba bila u pravu.vuksadinare wrote:Babuskara drugog posla nema...
gdje to piše?
Evo ovdje ti piše kako se takvi plakati svugdje gdje se na njih ukaže-ulanjaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....predosjecam neku pizdariju malo tezu
2015-09-08
Policija je legitimirala kandidatkinju, no policajci su nakon razgovara zaključili da nema osnove za njihovo postupanje.epikur37 wrote:jastreb wrote:50 metara od birališta plakati nemaju što tražiti pa je ovoga puta baba bila u pravu.vuksadinare wrote:Babuskara drugog posla nema...
gdje to piše?
"Imamo dojavu oko 9:10 da osoba trga plakate kandidata u Ulici Vladimira Ruždjaka. Postupanjem na mjestu događaja nismo utvrdili elemente prekršaja ili kaznenog djela", rekli su Indexu iz zagrebačke policije.
"Građani su se žalili da su oko biračkih mjesta u krugu manjem od 50 metara i dalje plakati HDZ-a i nekih drugih stranaka, pa sam izašla provjeriti i skinula neke. Neki HDZ-ovac me vidio, napao, izvrijeđao i pozvao policiju. Iz DIP-a su rekli da građani imaju pravo skinuti plakate ako se nalaze u krugu manjem od 50 metara. Ja im činim uslugu da ne dobiju kaznu, brinem za njihovu lovu, a oni se ljute", rekla je Laća.
vili40-
2015-08-02
....onda je to posao komunalnih redara..a ne aktivista..baba pokusava ispast cinicna
2015-09-08
Ajd sto trga, al baca ih po tlu.
Prava ekoloski svjesna djevojcica:)
Prava ekoloski svjesna djevojcica:)
dijagram-
2015-08-09
jastreb wrote:50 metara od birališta plakati nemaju što tražiti pa je ovoga puta baba bila u pravu.vuksadinare wrote:Babuskara drugog posla nema...
HDZ izvrsio ekocid penetriranjem u stablo a gospodja aktivist
komunalni prekrsaj HDZ , kao prvo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Josip Meštrović
Danas ostaju bez plakata, sutra bez biznisa - IZAĐITE!
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Policija je legitimirala kandidatkinju, no policajci su nakon razgovara zaključili da nema osnove za njihovo postupanje.epikur37 wrote:jastreb wrote:50 metara od birališta plakati nemaju što tražiti pa je ovoga puta baba bila u pravu.vuksadinare wrote:Babuskara drugog posla nema...
gdje to piše?
"Imamo dojavu oko 9:10 da osoba trga plakate kandidata u Ulici Vladimira Ruždjaka. Postupanjem na mjestu događaja nismo utvrdili elemente prekršaja ili kaznenog djela", rekli su Indexu iz zagrebačke policije.
"Građani su se žalili da su oko biračkih mjesta u krugu manjem od 50 metara i dalje plakati HDZ-a i nekih drugih stranaka, pa sam izašla provjeriti i skinula neke. Neki HDZ-ovac me vidio, napao, izvrijeđao i pozvao policiju. Iz DIP-a su rekli da građani imaju pravo skinuti plakate ako se nalaze u krugu manjem od 50 metara. Ja im činim uslugu da ne dobiju kaznu, brinem za njihovu lovu, a oni se ljute", rekla je Laća.
A onda ok, svejedno je baba budaletina.
2015-08-06
Vili sto vi selaki imate sa zegejom.vili40 wrote:Josip Meštrović
Ovdje mi odlucujemo:)
dijagram-
2015-08-09
:)dijagram wrote:Vili sto vi selaki imate sa zegejom.vili40 wrote:Josip Meštrović
Tak je!
2015-08-06
Zegej je nas, ......i ovih..... sto dodju busom iz Leskovca i Posusja:)epikur37 wrote::)dijagram wrote:Vili sto vi selaki imate sa zegejom.vili40 wrote:Josip Meštrović
Tak je!
dijagram-
2015-08-09
nisam znao da je ortodox ljevicar...boze sacuvajdijagram wrote:Vili sto vi selaki imate sa zegejom.vili40 wrote:Josip Meštrović
2015-09-08
dijagram wrote:Zegej je nas, ......i ovih..... sto dodju busom iz Leskovca i Posusja:)epikur37 wrote::)dijagram wrote:Vili sto vi selaki imate sa zegejom.vili40 wrote:Josip Meštrović
Tak je!
taman, leskovački roštilj i hercegovačko vino, lepi zagreb naš :)
2015-08-06
mene više zanimaju izbori u zagrebu nego kod mene,a i promatram vuka sa plinare kako je malo za škoru i dp a onda se sažali nad uništavanjem plakata hdz-a kao da je to nešto strašno.Pa to bi svi morali raditi.dijagram wrote:Vili sto vi selaki imate sa zegejom.vili40 wrote:Josip Meštrović
vili40-
2015-08-02
Index je dobio i komentar kandidatkinje Možemo! koja je skinula plakate.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» RUNTIĆ : Istina je, HDZ me pokušao podmititi - sve sam prijavio policiji
» Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
» ''HDZ-ovac Ćiro Blažević snimio predizborni spot za Milorada Pupovca''
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji ....Tko je sravnio 'Medvednicu'?
» ''HDZ-ovac Ćiro Blažević snimio predizborni spot za Milorada Pupovca''
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
Page 1 of 4