Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 35 of 38
Page 35 of 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Ewa,dosta si savladala osnove ruskog.Eva wrote:Koje kakij, to znači ja znaju, no nje hoću tebja skazat
A dali znaš kako Rusi kažu kad nekoga posebno žele uvrijediti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O spasibo moj harošij i ljubimij drug. Sevodnja, vot sejičas, poetamu što u menja kunjikuli do konca fevralja, ja načinaju šjestova urovnja ruskova jazika.
Njet, ja ne znaju kak biti prosta na ruskom
Guest- Guest
Njet, eta bila malinkaja šutkaveber wrote:kaj ti je gugl translejtor, jebate.
Guest- Guest
a tek da vidiš kak spika francuski.Dread_Pirate_Roberts wrote:si videl, a?
gugl se zblesavi.
2014-12-30
Ma i nije prosto.Eva wrote:O spasibo moj harošij i ljubimij drug. Sevodnja, vot sejičas, poetamu što u menja kunjikuli do konca fevralja, ja načinaju šjestova urovnja ruskova jazika.
Kažu "svoloč".
2014-04-22
Što eto jest?jastreb wrote:Ma i nije prosto.Eva wrote:O spasibo moj harošij i ljubimij drug. Sevodnja, vot sejičas, poetamu što u menja kunjikuli do konca fevralja, ja načinaju šjestova urovnja ruskova jazika.
Kažu "svoloč".
Guest- Guest
Va fanculo, stronzoveber wrote:a tek da vidiš kak spika francuski.Dread_Pirate_Roberts wrote:si videl, a?
gugl se zblesavi.
Guest- Guest
Ni ja točno ne znam. U jednoj knjizi Vlado Dapčević kaže da je to najveća uvreda Rusu,a u ruskim filmovima čuo sam tu riječ 2 puta. Jednom su je preveli kao hulja ,a drugi put kao svinja.Eva wrote:Što eto jest?jastreb wrote:Ma i nije prosto.Eva wrote:O spasibo moj harošij i ljubimij drug. Sevodnja, vot sejičas, poetamu što u menja kunjikuli do konca fevralja, ja načinaju šjestova urovnja ruskova jazika.
Kažu "svoloč".
2014-04-22
Njet, svinja jest svinjA tože na ruskovomu. Ja budu sprašivat moju učiteljicu i skažu tebja. Nadajus što eto njet takoj plahoje što bi ja polučila ošibku u jejo.jastreb wrote:Ni ja točno ne znam. U jednoj knjizi Vlado Dapčević kaže da je to najveća uvreda Rusu,a u ruskim filmovima čuo sam tu riječ 2 puta. Jednom su je preveli kao hulja ,a drugi put kao svinja.Eva wrote:Što eto jest?jastreb wrote:Ma i nije prosto.Eva wrote:O spasibo moj harošij i ljubimij drug. Sevodnja, vot sejičas, poetamu što u menja kunjikuli do konca fevralja, ja načinaju šjestova urovnja ruskova jazika.
Kažu "svoloč".
Guest- Guest
to mi zvuči talijanski.Eva wrote:Va fanculo, stronzoveber wrote:a tek da vidiš kak spika francuski.Dread_Pirate_Roberts wrote:si videl, a?
gugl se zblesavi.
slobodno možeš na engleskom ili njemačkom.
2014-12-30
Mein Schatzi, wie geht es dir?veber wrote:to mi zvuči talijanski.Eva wrote:Va fanculo, stronzoveber wrote:a tek da vidiš kak spika francuski.Dread_Pirate_Roberts wrote:si videl, a?
gugl se zblesavi.
slobodno možeš na engleskom ili njemačkom.
Guest- Guest
nemoj ti meni šaci. to ostavi za jastreba.
ja sam jako dobro.
ja sam jako dobro.
2014-12-30
na viEva wrote:Veberu, a kak si sa zagorskim?
2014-12-30
Kaj si japi moral vi vikati?veber wrote:na viEva wrote:Veberu, a kak si sa zagorskim?
Guest- Guest
za razliku od tebe ja sam purger. djed mi je rođen u zagrebu.
na selu smo imali samo posjede, onda su došli šumadinci pa se naselili u vile.
pokurili klavire, parket i tako to.
u bazenu držali ovce....
u bazenu držali ovce....
2014-12-30
I kaj su vam vrnuli natrag? Imaš bazenčić. Mogli bi nas pozvati na party kad zatopli
Guest- Guest
To kažu i turistički radnici, noćna im je mora dobiti zidove, kažu da su strašno neodgojeni i bezobrazni. Ovi na forumu potvrđuju pravilo, mada mislim da su to Jugoslaveni a tek onda im je nekada netko bio Židov, sto je irelevantno zapravo. Opet znam dvojicu, jednoga u stvarnom životu i jednoga s foruma , mateo koji su krasni ljudi.Totenkopf wrote:još je albert einstein ustvrdio kako je antisemitizam reakcija nežidova na ponašanje samih židova....
moglo bi se kazati da se njegova teorija o antisemitizmu potvrđuje i na forumu, svakim novim danom....
to su jednostavno neodgojeni ljudi, mitomani, tankih živaca, čast izuzecima kao što je bio npr. uvaženi kolega mateobauer....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mislim da su to Evini bili :)veber wrote:za razliku od tebe ja sam purger. djed mi je rođen u zagrebu.
u bazenu držali ovce....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mi nemamo bazen.kaja_333 wrote:Mislim da su to Evini bili :)veber wrote:za razliku od tebe ja sam purger. djed mi je rođen u zagrebu.
u bazenu držali ovce....
Guest- Guest
Page 35 of 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 35 of 38