Rusija napreduje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rusija napreduje
Mi već jesmo na strani protiv Rusah, mi smo u NATO-u.jastreb wrote:Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Da,ali sukoba još nema.Regoč wrote:Mi već jesmo na strani protiv Rusah, mi smo u NATO-u.jastreb wrote:Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema sukoba, ali pozicije su zadane. Zna se tko će s kim protiv koga.jastreb wrote:Da,ali sukoba još nema.Regoč wrote:Mi već jesmo na strani protiv Rusah, mi smo u NATO-u.jastreb wrote:Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
To što smo u NATO savezu,to je samo na papiru. To je teorija.
U praksi bi se situacija u Europi(u slučaju oružanih sukoba) toliko iskomplicirala da članstvo u NATO paktu ne bi značilo ništa.
I to bi se sve promijenilo preko noći.
Misliš li da bi Švabo išao protiv Rusa za račun SAD-a? Bi vraga!
U praksi bi se situacija u Europi(u slučaju oružanih sukoba) toliko iskomplicirala da članstvo u NATO paktu ne bi značilo ništa.
2014-04-22
Tko ga pita? Dođe zapovied i krećeš. Njemačka je i dalje okupirana zemlja, a mediji su joj u stranom vlasništvu.jastreb wrote:To što smo u NATO savezu,to je samo na papiru. To je teorija.
Možda Švabo samo to i čeka.Regoč wrote:Tko ga pita? Dođe zapovied i krećeš. Njemačka je i dalje okupirana zemlja, a mediji su joj u stranom vlasništvu.jastreb wrote:To što smo u NATO savezu,to je samo na papiru. To je teorija.
Prevrat, svrgnuće Merkelice i južnoamerički scenarij.
Yankee go home! Aus!
2014-04-22
Koliko ja pojmim i upažam jedine države koje bi stvarno služile SAD-u su Hrvatska i pola Crne Gore.
Te paradržava Kosovo.
Te paradržava Kosovo.
2014-04-22
jastreb wrote:To što smo u NATO savezu,to je samo na papiru. To je teorija.
Jasno, ili da bi grčka išla na Ruse za račun amera i Turaka...gluposti.
NATO je trula koalicija koja može funkcionirati samo kad se ratuje s brunejima ili uskršnjim otocima....čim se primakne europi unutarnje razlike dolaze do izražaja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve se otimaju. Kmetčad su postali nakon 70 godinah ispiranja mozga.jastreb wrote:Možda Švabo samo to i čeka.Regoč wrote:Tko ga pita? Dođe zapovied i krećeš. Njemačka je i dalje okupirana zemlja, a mediji su joj u stranom vlasništvu.jastreb wrote:To što smo u NATO savezu,to je samo na papiru. To je teorija.
Yankee go home! Aus!
Regoč wrote:Sve se otimaju. Kmetčad su postali nakon 70 godinah ispiranja mozga.jastreb wrote:Možda Švabo samo to i čeka.Regoč wrote:Tko ga pita? Dođe zapovied i krećeš. Njemačka je i dalje okupirana zemlja, a mediji su joj u stranom vlasništvu.jastreb wrote:To što smo u NATO savezu,to je samo na papiru. To je teorija.
Yankee go home! Aus!
o je činjenica Nijemci su škart nacija, posve upropašteni bez šanse za oporavak.
Ali zato Francuzi, Mađari, Talijani pa i Poljaci drugo predu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa tako sam nešto i ja mislio.epikur37 wrote:jastreb wrote:To što smo u NATO savezu,to je samo na papiru. To je teorija.
Jasno, ili da bi grčka išla na Ruse za račun amera i Turaka...gluposti.
NATO je trula koalicija koja može funkcionirati samo kad se ratuje s brunejima ili uskršnjim otocima....čim se primakne europi unutarnje razlike dolaze do izražaja.
Recimo Afganistan i tsl.to prolazi. No kad bi bilo stani-pani ovdje na našem kontinentu,tu bi već bilo problema.
I Jugoslavija je pristupila Trojnom paktu,pa su već istog dana izbile demonstracije i puč.
Tako nešto ponovilo bi se i u drugim zemljama EU kada bi se sukobi prenijeli na kontinent.
2014-04-22
Ovisi u čemu. Svatko bi gledao da se izvuče od obveze ratovanja, ali ako bi bio rat protiv "vjekovnoga neprijatelja", svi bi s radošću išli. Da bude rat protiv Ukrajine, mi bismo gledali biti sa strane, nisu nam Ukrajinci ništa krivi. No, Poljaci bi se gurali u prve redove. Sa Srbijom obrnuto. Poljaci bi se pokušali odmaknuti, mi bismo s radošću bili udarni val.jastreb wrote:Koliko ja pojmim i upažam jedine države koje bi stvarno služile SAD-u su Hrvatska i pola Crne Gore.
Te paradržava Kosovo.
asilovski wrote:" turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba" majkomila...upravo_sa_jebachine wrote: Što bi moglo dovesti do turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba.. itd..
i onda rokačina turska vs rusija
ali zakurac, ide sve ovo u Njemačku i Švedsku, a ostat će malo za Hrvatsku i Srbiju
Maškare rulz i u vrh mozga, ne samo odjećom izvana.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Opet na vrhu svijeta: Rusija pod sankcijama napreduje više nego što se mislilo
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Socijalizam napreduje
» socijalizam napreduje vol.3
» Bolest napreduje
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Socijalizam napreduje
» socijalizam napreduje vol.3
» Bolest napreduje
Page 3 of 3