Rusija napreduje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rusija napreduje
Misliš da bi se Rusi usprotivili turskoj intervenciji u Rusiji? Mokvom bi sigurno prodefilirali mirovni aktivisti velikog sultana Erdoganaasilovski wrote:ma ne ali takva intervencija Turske bi mogla uzrokovati čak i sukob sa Rusijom hahhahamelkior wrote:A što ti imaš protiv turske intervencije u Rusiji? Ja mislim da bi bila super jedna turska intervencija u Rusiji!asilovski wrote:" turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba" majkomila...upravo_sa_jebachine wrote:da Europa ima mozga, kao što nema. Prvo nebi primala nikakve imigrante prije.
Ali i sada bi bilo super da zatvori granicu. Što to znači? Znači da Turci nebi mogli više primati, i to bi dovelo do destabilizacije Turske. Što bi moglo dovesti do turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba.. itd..
da su pametni europljani, zatvaranje sada granice, a onda turci neznaju di će više sa ovim arapima, pa njima sranje, pa eventualno prisiljeni intervenirati jer ne žele da se napune, i onda rokačina turska vs rusija
ali zakurac, ide sve ovo u Njemačku i Švedsku, a ostat će malo za Hrvatsku i Srbiju
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Možda je yoda mislio da Rusi nisu baš toliko ludi da, ukoliko Turska izvede neki oblik intervencije u Rusiji, uzvrate i tak naprave sukob. Ono, Turska je ipak NATO i tak to.
Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hitno u Rusiji aktivirat Centar za mirovne studije Ono, vodimo ljubav, a ne ratmelkior wrote:Misliš da bi se Rusi usprotivili turskoj intervenciji u Rusiji? Mokvom bi sigurno prodefilirali mirovni aktivisti velikog sultana Erdoganaasilovski wrote:ma ne ali takva intervencija Turske bi mogla uzrokovati čak i sukob sa Rusijom hahhahamelkior wrote:A što ti imaš protiv turske intervencije u Rusiji? Ja mislim da bi bila super jedna turska intervencija u Rusiji!asilovski wrote:" turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba" majkomila...upravo_sa_jebachine wrote:da Europa ima mozga, kao što nema. Prvo nebi primala nikakve imigrante prije.
Ali i sada bi bilo super da zatvori granicu. Što to znači? Znači da Turci nebi mogli više primati, i to bi dovelo do destabilizacije Turske. Što bi moglo dovesti do turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba.. itd..
da su pametni europljani, zatvaranje sada granice, a onda turci neznaju di će više sa ovim arapima, pa njima sranje, pa eventualno prisiljeni intervenirati jer ne žele da se napune, i onda rokačina turska vs rusija
ali zakurac, ide sve ovo u Njemačku i Švedsku, a ostat će malo za Hrvatsku i Srbiju
Možda da im pošaljemo naše aktiviste?
A ništa, morat će Europa otvorit granice za 60 milijuna turskih izbjeglica
2015-08-09
Hoćeš, reć, Europa nije luda da radi Turske i Amerike se usosi ratom s Rujama, pa i pod cijenu opstanka NATO savezaAlfaOmega wrote:Možda je yoda mislio da Rusi nisu baš toliko ludi da, ukoliko Turska izvede neki oblik intervencije u Rusiji, uzvrate i tak naprave sukob. Ono, Turska je ipak NATO i tak to.
2015-08-09
I mene.jastreb wrote:Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
2015-08-09
a o tome se i radi, to bi bilo super, turci bi morali intervenirati..AlfaOmega wrote:Uzeo si mi riječi sa tipkovnice. :))melkior wrote:A što ti imaš protiv turske intervencije u Rusiji? Ja mislim da bi bila super jedna turska intervencija u Rusiji!asilovski wrote:" turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba" majkomila...upravo_sa_jebachine wrote:da Europa ima mozga, kao što nema. Prvo nebi primala nikakve imigrante prije.
1)kurdi jačaju 2)njihovi puleni gube, 3)arapi stižu u istambul, onda bi nastala tarapana
Guest- Guest
ne ja i očekujem rusku intervenciju koja bi se i desila.. taman za razjebati turke..AlfaOmega wrote:Možda je yoda mislio da Rusi nisu baš toliko ludi da, ukoliko Turska izvede neki oblik intervencije u Rusiji, uzvrate i tak naprave sukob. Ono, Turska je ipak NATO i tak to.
ali zato kažem da EU ima mozga, zatvorila bi granicu, i onda bi se sav ovaj šljam koji se raspoređuje po europi, rasporedio oko istambula, turska bi u tom slučaju postala zemlja slučaj, morala bi djelovati.. morala bi zatvoriti granicu prema siriji i iraku, što bi dovelo do žestokog klanja itd, ili bi morala nešto poduzeti.. sada je najbolje vrijeme za zatvoriti granicu
Guest- Guest
Evropa će ionak uskoro biti misaona imenica. Tak da je totalno irelevantno kaj oni uopće misle.melkior wrote:Hoćeš, reć, Europa nije luda da radi Turske i Amerike se usosi ratom s Rujama, pa i pod cijenu opstanka NATO savezaAlfaOmega wrote:Možda je yoda mislio da Rusi nisu baš toliko ludi da, ukoliko Turska izvede neki oblik intervencije u Rusiji, uzvrate i tak naprave sukob. Ono, Turska je ipak NATO i tak to.
ovo je idealna situacija za razjebati tursku, samo da Eu elita ima mozga, jačanje kurda, arapi se gomilaju u u turskoj, a njihovi puleni gube teritorij.. samo treba zatvoriti granicu prema turskoj da se gomila ekipa
Guest- Guest
Da se razumimo, Evropa je izgubila mozak sa završetkom drugog svjetskog rata. Sad pričati kak Evropa treba vak ili nak, to su mislim besmislice, ono...
EU elita nema mozga.upravo_sa_jebachine wrote:ovo je idealna situacija za razjebati tursku, samo da Eu elita ima mozga,
2015-08-09
Charles Lister[ltr]@Charles_Lister[/ltr]
If it isn’t already, EU should be preparing for #Syria refugee flows the like of which we’ve never seen before. #Aleppo’s emptying en masse.
Đihad Čarlika govnar CIA-in plače majkomila
If it isn’t already, EU should be preparing for #Syria refugee flows the like of which we’ve never seen before. #Aleppo’s emptying en masse.
Đihad Čarlika govnar CIA-in plače majkomila
Kermit-
2014-04-17
Carigrad se vraća pravoslavlju a i Bugarska i Rumunjska
antiruska histerija u Hrvatskoj danas kroz film Baltički križ
antiruska histerija u Hrvatskoj danas kroz film Baltički križ
stenjalica-
2015-10-18
The Russian Phoenix: Hope or Illusion?
http://www.veteranstoday.com/2016/02...e-or-illusion/
Neloš članak iz VT
http://www.veteranstoday.com/2016/02...e-or-illusion/
Neloš članak iz VT
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
The Islamist rebels of Jabhat Al-Nusra (Syrian Al-Qaeda group), the Free Syrian Army (FSA), Harakat Ahrar Al-Sham, and Harakat Nouriddeen Al-Zinki have begun to use child soldiers in their fight against the Syrian government forces inside the Aleppo Governorate after the latter launched a large-scale offensive to capture much of the province’s northern countryside.
-------------------------
Tzv. - umjreni isis - sve više koristi
dicu ( aj nisu dica već mulci adolescenti)
i po meni je to OK jer bolje je da tamo
zagnoje negoda mi se muvaju po Europi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mi već jesmo na strani protiv Rusah, mi smo u NATO-u.jastreb wrote:Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Opet na vrhu svijeta: Rusija pod sankcijama napreduje više nego što se mislilo
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Socijalizam napreduje
» socijalizam napreduje vol.3
» Bolest napreduje
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Socijalizam napreduje
» socijalizam napreduje vol.3
» Bolest napreduje
Page 2 of 3