ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija napreduje

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Rusija napreduje - Page 2 Empty Re: Rusija napreduje

Post by melkior 6/2/2016, 17:33

asilovski wrote:
melkior wrote:
asilovski wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:da Europa ima mozga, kao što nema. Prvo nebi primala nikakve imigrante prije.

Ali i sada bi bilo super da zatvori granicu. Što to znači? Znači da Turci nebi mogli više primati, i to bi dovelo do destabilizacije Turske. Što bi moglo dovesti do turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba.. itd..

da su pametni europljani, zatvaranje sada granice, a onda turci neznaju di će više sa ovim arapima, pa njima sranje, pa eventualno prisiljeni intervenirati jer ne žele da se napune, i onda rokačina turska vs rusija

ali zakurac, ide sve ovo u Njemačku i Švedsku, a ostat će malo za Hrvatsku i Srbiju
" turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba" majkomila...
A što ti imaš protiv turske intervencije u Rusiji? Ja mislim da bi bila super jedna turska intervencija u Rusiji! :^0
ma ne ali takva intervencija Turske bi mogla uzrokovati čak i sukob sa Rusijom hahhaha
Misliš da bi se Rusi usprotivili turskoj intervenciji u Rusiji? affraid Mokvom bi sigurno prodefilirali mirovni aktivisti velikog sultana Erdogana  :clown

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 6/2/2016, 17:37

Možda je yoda mislio da Rusi nisu baš toliko ludi da, ukoliko Turska izvede neki oblik intervencije u Rusiji, uzvrate i tak naprave sukob. Ono, Turska je ipak NATO i tak to. :)

2015-09-11

Back to top Go down

Post by jastreb 6/2/2016, 17:37

Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by melkior 6/2/2016, 17:38

melkior wrote:
asilovski wrote:
melkior wrote:
asilovski wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:da Europa ima mozga, kao što nema. Prvo nebi primala nikakve imigrante prije.

Ali i sada bi bilo super da zatvori granicu. Što to znači? Znači da Turci nebi mogli više primati, i to bi dovelo do destabilizacije Turske. Što bi moglo dovesti do turske intervencije u rusiji, pa čak i samog sukoba.. itd..

da su pametni europljani, zatvaranje sada granice, a onda turci neznaju di će više sa ovim arapima, pa njima sranje, pa eventualno prisiljeni intervenirati jer ne žele da se napune, i onda rokačina turska vs rusija

ali zakurac, ide sve ovo u Njemačku i Švedsku, a ostat će malo za Hrvatsku i Srbiju
A što ti imaš protiv turske intervencije u Rusiji? Ja mislim da bi bila super jedna turska intervencija u Rusiji! :^0
ma ne ali takva intervencija Turske bi mogla uzrokovati čak i sukob sa Rusijom hahhaha
Misliš da bi se Rusi usprotivili turskoj intervenciji u Rusiji? affraid Mokvom bi sigurno prodefilirali mirovni aktivisti velikog sultana Erdogana  :clown
Hitno u Rusiji aktivirat Centar za mirovne studije love  Ono, vodimo ljubav, a ne rat pillowfight

Možda da im pošaljemo naše aktiviste? chase 
A ništa, morat će Europa otvorit granice za 60 milijuna turskih izbjeglica  :earthhug:
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 6/2/2016, 17:39

AlfaOmega wrote:Možda je yoda mislio da Rusi nisu baš toliko ludi da, ukoliko Turska izvede neki oblik intervencije u Rusiji, uzvrate i tak naprave sukob. Ono, Turska je ipak NATO i tak to. :)
Hoćeš, reć, Europa nije luda da radi Turske i Amerike se usosi ratom s Rujama, pa i pod cijenu opstanka NATO saveza affraid
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 6/2/2016, 17:40

jastreb wrote:Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
I mene.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 6/2/2016, 17:41

AlfaOmega wrote:
melkior wrote:
asilovski wrote:

Uzeo si mi riječi sa tipkovnice. :))
a o tome se i radi, to bi bilo super, turci bi morali intervenirati..

1)kurdi jačaju 2)njihovi puleni gube, 3)arapi stižu u istambul, onda bi nastala tarapana
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/2/2016, 17:43

AlfaOmega wrote:Možda je yoda mislio da Rusi nisu baš toliko ludi da, ukoliko Turska izvede neki oblik intervencije u Rusiji, uzvrate i tak naprave sukob. Ono, Turska je ipak NATO i tak to. :)
ne ja i očekujem rusku intervenciju koja bi se i desila.. taman za razjebati turke..

ali zato kažem da EU ima mozga, zatvorila bi granicu, i onda bi se sav ovaj šljam koji se raspoređuje po europi, rasporedio oko istambula, turska bi u tom slučaju postala zemlja slučaj, morala bi djelovati.. morala bi zatvoriti granicu prema siriji i iraku, što bi dovelo do žestokog klanja itd, ili bi morala nešto poduzeti.. sada je najbolje vrijeme za zatvoriti granicu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 6/2/2016, 17:43

melkior wrote:
Hoćeš, reć, Europa nije luda da radi Turske i Amerike se usosi ratom s Rujama, pa i pod cijenu opstanka NATO saveza affraid
Evropa će ionak uskoro biti misaona imenica. Tak da je totalno irelevantno kaj oni uopće misle. :)

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/2/2016, 17:44

ovo je idealna situacija za razjebati tursku, samo da Eu elita ima mozga, jačanje kurda, arapi se gomilaju u u turskoj, a njihovi puleni gube teritorij.. samo treba zatvoriti granicu prema turskoj da se gomila ekipa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 6/2/2016, 17:48

Da se razumimo, Evropa je izgubila mozak sa završetkom drugog svjetskog rata. Sad pričati kak Evropa treba vak ili nak, to su mislim besmislice, ono...

2015-09-11

Back to top Go down

Post by melkior 6/2/2016, 17:54

upravo_sa_jebachine wrote:ovo je idealna situacija za razjebati tursku, samo da Eu elita ima mozga,
EU elita nema mozga.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit 6/2/2016, 17:58

Redovita linija Alepo Koeln
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 6/2/2016, 18:02

Charles Lister‏[ltr]@Charles_Lister[/ltr]
If it isn’t already, EU should be preparing for #Syria refugee flows the like of which we’ve never seen before. #Aleppo’s emptying en masse.

Đihad Čarlika govnar CIA-in plače majkomila
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 6/2/2016, 18:09

Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 6/2/2016, 18:09

asilovski wrote:
Hezbe deru kanibale
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by stenjalica 6/2/2016, 18:18

Carigrad se vraća pravoslavlju a i Bugarska i Rumunjska

antiruska histerija u Hrvatskoj danas kroz film Baltički križ
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/2/2016, 19:55

The Russian Phoenix: Hope or Illusion?
http://www.veteranstoday.com/2016/02...e-or-illusion/

Neloš članak iz VT
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/2/2016, 20:05

Rusija napreduje - Page 2 Image6

The Islamist rebels of Jabhat Al-Nusra (Syrian Al-Qaeda group), the Free Syrian Army (FSA), Harakat Ahrar Al-Sham, and Harakat Nouriddeen Al-Zinki have begun to use child soldiers in their fight against the Syrian government forces inside the Aleppo Governorate after the latter launched a large-scale offensive to capture much of the province’s northern countryside.

-------------------------

Tzv. - umjreni isis - sve više koristi

dicu ( aj nisu dica već mulci adolescenti)

i po meni je to OK jer bolje je da tamo

zagnoje negoda mi se muvaju po Europi.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/2/2016, 20:08

Rusija napreduje - Page 2 P_35dlkb1

Novija karta, bolje se vide ceste ka Alepu.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Regoč 6/2/2016, 20:39

jastreb wrote:Ako se Hrvatska u nekom eventualnom globalnom sukobu stavi na stranu kontra Rusa,upišite me u registar izdajnika.
Mi već jesmo na strani protiv Rusah, mi smo u NATO-u.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics