Hrvatska reprezentacija
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Hrvatska reprezentacija
to je sve manje-više istina...
ali pričam o njegovom karakteru...
budi je*eno muško pa kaži, pogriješio sam...
taj i taj nije bio 100% spreman, trebao dam dati priliku ovome ili onome...
a ne sudac, termini utakmice, ne poštuju nas dovoljno...
jer eto mi igramo u 15 a talijani u 21 sat ...
a ne kaže da smo mi igrali dan i pol prije talijana...
ma ...
ali pričam o njegovom karakteru...
budi je*eno muško pa kaži, pogriješio sam...
taj i taj nije bio 100% spreman, trebao dam dati priliku ovome ili onome...
a ne sudac, termini utakmice, ne poštuju nas dovoljno...
jer eto mi igramo u 15 a talijani u 21 sat ...
a ne kaže da smo mi igrali dan i pol prije talijana...
ma ...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
darth_vader likes this post
Ja sam prije mislila da si ti puno inteligentniji i informiraniji. Evo ti članak iz vl ali posebno pogledaj video, neće da se zalijepi, stavila bih bila samo njega. Žene bolje kuže i bolje prate od vas muških. Dalićev jedini grijeh je što je "klečavac".T. wrote:dalić sve više podsjeća na njegovog prethodnika čačića...
svi su krivi, sve je krivo, samo njegove odgovornosti nema ni da je svijećom tražiš...
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5142
2021-02-20
Ako ćemo gledat trenera onda je Dalić sve dobro napravio, naime vodio je do zadnje sekunde.
On je dobro postavija sve, činjenica je da je Hrvatska u dvije utakmice vodila do zadnje sekunde no ovo dva gola u zadnjim sekundama ... to je viša sila, ne da nešto dalje i ajmo se ća kupat doma i to je to. Aj doma.
Ne može trener bit kriv kad je u te dvije utakmice vodija do zadnje sekunde. Znači da je on dobro to postavija al jbga ovi dali gol u zadnjim sekundama i tako dva puta šta je ono jel ... neće i gotovo, to je tako.
Po meni Dalić nije ništa kiksa jer njegov posao je da posloži da dobije utakmicu itd a on je vodija do zadnjih sekunda u obe. Jbga al nije do njega. Peh jednostavno. I to dva puta zaredom peh.
Po meni ovo je neki problem u ovom zadnjem obrambenom vezu.
On je dobro postavija sve, činjenica je da je Hrvatska u dvije utakmice vodila do zadnje sekunde no ovo dva gola u zadnjim sekundama ... to je viša sila, ne da nešto dalje i ajmo se ća kupat doma i to je to. Aj doma.
Ne može trener bit kriv kad je u te dvije utakmice vodija do zadnje sekunde. Znači da je on dobro to postavija al jbga ovi dali gol u zadnjim sekundama i tako dva puta šta je ono jel ... neće i gotovo, to je tako.
Po meni Dalić nije ništa kiksa jer njegov posao je da posloži da dobije utakmicu itd a on je vodija do zadnjih sekunda u obe. Jbga al nije do njega. Peh jednostavno. I to dva puta zaredom peh.
Po meni ovo je neki problem u ovom zadnjem obrambenom vezu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Hoćeš reći da sam ja sotonisti? Prilično jadan da hominem argument. Jer je toliko prozirno lažan da je to urnebesno smiješno.T. wrote:ne komuniciram sa sotonistima...
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5142
2021-02-20
metilda wrote:Ja sam prije mislila da si ti puno inteligentniji i informiraniji. Evo ti članak iz vl ali posebno pogledaj video, neće da se zalijepi, stavila bih bila samo njega. Žene bolje kuže i bolje prate od vas muških. Dalićev jedini grijeh je što je "klečavac".T. wrote:dalić sve više podsjeća na njegovog prethodnika čačića...
svi su krivi, sve je krivo, samo njegove odgovornosti nema ni da je svijećom tražiš...
Za mene osobno jedan od inteligentnijih forumasa .Sve sto je napisao o Dalicu potpisujem i ne samo to.Ide mi na onu stvar kada cujem takve spike da je netko kriv za tvoj poraz.Elem,moj sin je igrao tenis na jednom juniorskom turniru u Njemachkoj protiv prvaka Njemacke i ucesnika za juniore na Wimbledonu.Dijete kao dijete na samo spminjanje Wimdledona se vec predao.Onda sam ja sjeo sa njim i imao dug razgovor na tu temu.Igrao je i izgubio od tog schwabe koji je imao najboljeg njemachkog trenera za taj uzrast Gido Jake.Iako je izgubio kupio sam mu veliku tortu jer se borio i tukao sa tim malim onako kako treba satko tko se bavi sprtom.Muski,pa tko pobijedi ,pruzis ruku i neshto iz toga nauchish za slijedeci put.A ne kriv mi je onaj ,ovaj,a sebe ne vidish da si sam sebi kriv iz vishe razloga.Taj balkanski mentalitet okrivljavati druge za svoje neuspjehe je bolest prve kategorije.
dan i noć ne izlazi iz tzv. katoličke crkve, a pri tome tvrdi da nije sotonjara...
što dalje reći, koju posluku porati ?
što dalje reći, koju posluku porati ?
Kriv Dalic sto je mentalitet takav.
Ja sam rekao da ce prve dve da se vuku Balkanski dripci
sa peskirom u ruci i da traze hladovinu na plazi, zatim
kada posedaju, neko ce upitati, ima li hladne pive negde,
dok ce treci traziti okom neke guzice po plazi.
Trecu utakmicu, kada su znali da se vracaju kuci, krenuli
su da igraju.
Greska je mozda Kramaric, Budimir daleko opasniji po
Italiju bio.
Daliceva greska, nije ih digao od prve utakmice da grizu.
Spanci grizli, trecu se vukli i oni po plazi sa peskirom,
hladovina, guzice i 1:0 sa Albanijom.
Mentalitet i oni, ali kada su obezbedili prolaz.
Ja sam rekao da ce prve dve da se vuku Balkanski dripci
sa peskirom u ruci i da traze hladovinu na plazi, zatim
kada posedaju, neko ce upitati, ima li hladne pive negde,
dok ce treci traziti okom neke guzice po plazi.
Trecu utakmicu, kada su znali da se vracaju kuci, krenuli
su da igraju.
Greska je mozda Kramaric, Budimir daleko opasniji po
Italiju bio.
Daliceva greska, nije ih digao od prve utakmice da grizu.
Spanci grizli, trecu se vukli i oni po plazi sa peskirom,
hladovina, guzice i 1:0 sa Albanijom.
Mentalitet i oni, ali kada su obezbedili prolaz.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Selekcija Švicarske se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva nakon što je danas u duelu osmine finala pobijedila reprezentaciju Italije rezultatom 2:0.
2014-04-11
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti/35638/ne-mogu-da-verujem-da-su-ovi-jadnici-izbacili-hrvatsku/vest
2014-08-25
Meloni se izblamirala. Platili sudcu da sudi za Italiju pa kad nije ništa prošlo onda daj osam minuta produžetke i to im je prošlo u zadnjim sekundama.
I onda sad došli na Švicarce i sad se izblamirali pred cijelim svijetom i vidi se kako su prošli Hrvatsku ( potkupili sudca ).
I onda sad došli na Švicarce i sad se izblamirali pred cijelim svijetom i vidi se kako su prošli Hrvatsku ( potkupili sudca ).
2014-04-11
Sada ako Nemacka izgubi, javlja se Piksi da je igrao
nereseno sa Danskom.
nereseno sa Danskom.
2014-08-25
NJEMAČKA - DANSKA 2:0 Sjajna Njemačka u četvrtfinalu Eura
2014-04-11
usput pročitaoSerbinho-3 wrote:https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti/35638/ne-mogu-da-verujem-da-su-ovi-jadnici-izbacili-hrvatsku/vest
[size=40]Reprezentativac Slovenije odgovorio Aleksandru Vučiću[/size]
Adem Vuchiqi je u jednom od svojih obraćanja izjavio da "nije sramota izgubiti od Engleske, ali je sramota da vam igrač Celja koji ima platu 5.000 evra da gol".
Mislio je, jasno, na Karničnika, koji je, osim što je dao gol u toj utakmici, odigrao sve vreme na visokom nivou. Da je u pitanju odličan fudbaler svedoči i činjenica da ga je španska "Marka" uvrstila u idealni tim prve runde Evropskog prvensta.
Slovenački mediji danas prenose izjavu Karničnika, tačnije njegov odgovor predsedniku Srbije.
"Video sam šta je rekao. Mogu samo da ga pozdravim. Verujem da je malo razočaran. I on očigledno zna kolika je moja plata, tako da… nemam šta da dodam", rekao je Karničnik.
Slovenački novinari su potom, u šali, pitali Karničnika "da li možda zna šta portugalski predsednik misli o njemu?".
Slovenija se, za razliku od Srbije, plasirala u osminu finala gde će joj rival biti selekcija Portugalije.
vili40-
2015-08-02
Portugal - Slovenija 0:0: Opsada gola Slovenaca od starta, Portugal dominira
2014-04-11
Penali: Portugal teškom mukom prošao u četvrtfinale, Slovenci "pali" tek na penalima
Odlična igra Slovenije al nemaju napadače koji bi ostvarili napad i dali gol i sad im se to baš pokazalo i u penalima tj da ih ne znaju zabijati kad je potrebno.
Odlična igra Slovenije al nemaju napadače koji bi ostvarili napad i dali gol i sad im se to baš pokazalo i u penalima tj da ih ne znaju zabijati kad je potrebno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Penali: Portugal teškom mukom prošao u četvrtfinale, Slovenci "pali" tek na penalima
A sta je Sesko promasio Pred kraj...E Boze pa Ono je nevjerojatno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Slovenska nogometna reprezentacija ostat će upamćena po jednom zaista nevjerovatnom dostignuću. To je prva selekcija u historiji evropskih i svjetskih prvenstava koja je eliminisana iz takmičenja nakon četiri remija na turniru u isto toliko utakmica, bez da je doživjela poraz.
2014-04-11
Malo košarka:
U srijedu Hrvatska igra protiv Novog Zelanda drugo kolo, a samo pobjednik turnira, na kojem su u drugoj skupini domaćin Grčka, Dominikanska Republika i Egipat, ići će na Olimpijske igre i upasti u skupinu A s Australijom, Kanadom i pobjednikom turnira u Španjolskoj. Ova pobjeda najvjerojatnije u polufinalu Hrvatsku miče od Grčke, koja je apsolutni favorit u drugoj grupi.
HRVATSKA - SLOVENIJA 108:92 Fenomenalna Hrvatska sjajno krenula u lov na OI
U srijedu Hrvatska igra protiv Novog Zelanda drugo kolo, a samo pobjednik turnira, na kojem su u drugoj skupini domaćin Grčka, Dominikanska Republika i Egipat, ići će na Olimpijske igre i upasti u skupinu A s Australijom, Kanadom i pobjednikom turnira u Španjolskoj. Ova pobjeda najvjerojatnije u polufinalu Hrvatsku miče od Grčke, koja je apsolutni favorit u drugoj grupi.
2014-04-11
gledao , razbili na proste faktore , doncic na aparatimaRayMabus wrote:Malo košarka:
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Slovenija je Novozelanđane savladala rezultatom, a za prolazak u polufinale joj je bila potrebna pobjeda s razlikom većom od 10 poena. Do posljednje sekunde ovog meča strepili su i Hrvati, pošto je Sloveniji trebala pobjeda od 29 i više razlike da ih preskoči na prvom mjestu. Imala je Slovenija na 18 sekundi prije kraja +27, a na kraju je u posljednjoj sekundi Dončić promašio trojku za prvo mjesto. Hrvatska je imala sreće te je ostala ipak prva i imat će lakšeg rivala u polufinalu. Sada u polufinalu Slovence najvjerovatnije čeka snažna Grčka, koja samo treba da večeras ostvari pobjedu nad slabašnim Egiptom i završi prva u grupi s kojom se križa grupa u kojoj su Slovenci. Hrvatska je završila ispred Slovenije i ona će u polufinalu najvjerovatnije igrati protiv Dominikanske Republike.
2014-04-11
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Hrvatska reprezentacija igra u Kaliningradu
» HLO:Reprezentacija-opasnih namjera!
» Hrvatska B košarkaška reprezentacija razbila Tursku u Istanbulu
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» U Bariju brutalno izviždana francuska reprezentacija
» HLO:Reprezentacija-opasnih namjera!
» Hrvatska B košarkaška reprezentacija razbila Tursku u Istanbulu
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu