Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
Page 1 of 1
Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
https://narod.hr/hrvatska/saric-ratni-put-gordana-bosanca-kao-homoseksualca-u-ormaru-bio-je-grozan-zato-glasajte-za-mozemo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
E ovo je dobro
2015-09-08
Re: Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
Znao sam da ce i homići reci da su '91 bili' ugroženi' i da ih je samo slobo mogao spasiti... prokleti tuđman
2015-09-08
Similar topics
» Kerum podržao Vicu : Neće Plenkovic dat pare ovima šta mu se rugaju i zato glasajte za Vicu plagijat
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
Page 1 of 1