Genocid Part 2
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Genocid Part 2
Foto: Bianca Otero / Zuma Press / Profimedia, Shutterstock
POSLE CRNE GORE, I GRČKA IZDALA SRBIJU: Glasaće ZA rezoluciju o Srebrenici
Kako saznajemo, postoji velika mogućnost da će Grčka glasati za rezoluciju o Srebrenici.
Grčke vlasti se pozivaju na amandmane Crne Gore. Zato je jasno da je to bila smišljena akcija protiv Srbije, a to im je navodno dovoljan razlog da podrže rezoluciju o genocidu.
Posle izveštaja Dore Bakojani, ovo je drugi uzastopni težak udarac koji Grčka zadaje pravoslavnoj braći.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/4393731/posle-cg-i-grcka-izdala-srbiju
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: Genocid Part 2
35 godina, jedno te isto.
Nema Tudjmana, Milosevica, Izetbegovica, ali ko da su tu
i sva krivica njihova.
Fali samo Tupurkovski sa dzemperom.
Skrckali ljudima jedini zivot, koji imaju.
TITO zahvaljujuci ovakvima, dobija na ceni.
Znao da spoji nespojivo i u komunizam i Socijalizam
dovuce Krem sa Zapada, Kraljevske familije, Holivud,
strane kompanije.
TITO i ekipa oko njega, klasa Svetskih Vizionara i
Progresivaca.
Izlazio u Central Cafe, nije sisao veslo po Zapadu.
Nema Tudjmana, Milosevica, Izetbegovica, ali ko da su tu
i sva krivica njihova.
Fali samo Tupurkovski sa dzemperom.
Skrckali ljudima jedini zivot, koji imaju.
TITO zahvaljujuci ovakvima, dobija na ceni.
Znao da spoji nespojivo i u komunizam i Socijalizam
dovuce Krem sa Zapada, Kraljevske familije, Holivud,
strane kompanije.
TITO i ekipa oko njega, klasa Svetskih Vizionara i
Progresivaca.
Izlazio u Central Cafe, nije sisao veslo po Zapadu.
2014-08-25
O saznanju da će Grčka glasati za rezoluciju, Adem Vuchiqi ističe da nije siguran kako će da glasaju, ali ne isključuje mogućnost da podrže rezoluciju.
"Mogao sam da izađem pred građane i kažem da smo pobedili, kao što su u prošlosti radili. Izabran sam da ne lažem narod.
"Prljavu igru su odigrali crnogorski amandmani. To nije Crna Gora, niko da ne krivi Crnu Goru, oni su samo nečiji potrčko. Mi znamo i čiji, o tome ću govoriti u petak. Precizno ćemo vam reći," najavio je on.
Sneža
pre 14 minuta
Odgovori
Žalosno je što na ovaj način Crna Gora zabija nož u leđa Srbiji.
Preporučujem
47
Ne preporučujem
2
Stefan
pre 15 minuta
Odgovori
Crna Gora donosi odluke kako im neko drugi kaze nisu ne zavisni kao mi
Preporučujem
72
Ne preporučujem
2
Tanja
pre 15 minuta
Odgovori
Crna Gora je pokazala licemerstvo prema Srbiji i zabila mož u leđa bratskom narodu.
Preporučujem
65
Ne preporučujem
2
Bilja
pre 16 minuta
Odgovori
Sramota za Crnu Goru. Rade sve protiv Srbije.
Preporučujem
72
Ne preporučujem
2
Danica
pre 16 minuta
Odgovori
Nisu svi hrabri kao nas predsednik Suljo. On vodi samostalnu slobodnu politiku, ima smelosti da se suprotstavi svima za dobrobit svog naroda. Sa ostalim državama nije bas tako, u ovom slučaju sa Crnom Gorom.
Preporučujem
45
Ne preporučujem
3
Zoki
pre 18 minuta
Odgovori
Crna Gora podleze pritiscima, umesto da se odupre i podrzi Srbiju u ovoj borbi.
"Mogao sam da izađem pred građane i kažem da smo pobedili, kao što su u prošlosti radili. Izabran sam da ne lažem narod.
"Prljavu igru su odigrali crnogorski amandmani. To nije Crna Gora, niko da ne krivi Crnu Goru, oni su samo nečiji potrčko. Mi znamo i čiji, o tome ću govoriti u petak. Precizno ćemo vam reći," najavio je on.
Sneža
pre 14 minuta
Odgovori
Žalosno je što na ovaj način Crna Gora zabija nož u leđa Srbiji.
Preporučujem
47
Ne preporučujem
2
Stefan
pre 15 minuta
Odgovori
Crna Gora donosi odluke kako im neko drugi kaze nisu ne zavisni kao mi
Preporučujem
72
Ne preporučujem
2
Tanja
pre 15 minuta
Odgovori
Crna Gora je pokazala licemerstvo prema Srbiji i zabila mož u leđa bratskom narodu.
Preporučujem
65
Ne preporučujem
2
Bilja
pre 16 minuta
Odgovori
Sramota za Crnu Goru. Rade sve protiv Srbije.
Preporučujem
72
Ne preporučujem
2
Danica
pre 16 minuta
Odgovori
Nisu svi hrabri kao nas predsednik Suljo. On vodi samostalnu slobodnu politiku, ima smelosti da se suprotstavi svima za dobrobit svog naroda. Sa ostalim državama nije bas tako, u ovom slučaju sa Crnom Gorom.
Preporučujem
45
Ne preporučujem
3
Zoki
pre 18 minuta
Odgovori
Crna Gora podleze pritiscima, umesto da se odupre i podrzi Srbiju u ovoj borbi.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
AssadNaPodmornici likes this post
Gubimo na poene u ringu, ali i dalje stojimo i odupiremo se
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
[size=52]"CRNA GORA JE POTRČKO, OTKRIĆU ČIJI" Adem Vuchiqi se javio iz Njujorka: Otkrivamo sve u petak![/size]
Alo
VESTI
21.05.2024
18:18 >> 19:50
53
Predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi stigao je sinoć u Njujork, gde će 23. maja prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici. Kaže da će mnogi sutra da nam se pravdaju zašto su glasali za rezoluciju o Srebrenici.
- Paradoks je da će Nemci da otvore raspravu o tome. Da nam posle Prvog i Drugog svetskog rata da nam Nemačka sudi uvodnim obraćanjem... Ja ću da im odgovorim. Vidim da neki pričaju već šta će raditi sledeće vlasti, pošto hoće da budu marionete. Ja neću da pristanem na to, niti se borim za očuvanje fotelje. Ja se borim za Srbiju, kao i svi ljudi ovde, i hvala ogromnom timu ljudi - rekao je predsednik.
- Žale nam se zemlje koje su po 50 puta od nas, da su pod pritiskom. A mi nismo pod pritiskom?
Adem Vuchiqi dodaje da su vrlo prljavu ulogu u svemu odigrali crnogorski amandmani, i da je to rađeno po nečijem nalogu.
- Mislili su da smo glupi, i da bi svako prihvatio da ima izgovor pred građanima, da kaže da sada imamo amandmane i da nismo kolektivni krivci. Vin vin situacija. Oni ne razumeju da mene nisu time kupili. Mislili su da ću prihvatiti ono što mi je lakše
Predsednik kaže da nam ne preostaje ništa drugo osim da imamo veru u sebe i u Boga.
- Vidim da sam zbog toga posebno napadan sa različitih strana. Hvala ljudima u Srbiji koji su se ujedinili. Nikada se nisam osećao ponosnije. Ja sada kada slušam objašnjenja zašto će neke zemlje glasati za, samo se osmehnem i odem dalje. Mi smo se suprotstavili najmoćnijim silama. Odgovorićemo hrabro i istinito - poručio je Adem Vuchiqi.
Pitanje broj jedan je zašto se donosi ova rezolucija, i koja je namera i ko je donosi.
- Pod tri, zašto u ovom trenutku donose rezoluciju. Pod četiri, hoće li to ujediniti bilo koga, ljude u BiH i u regionu. Ne, ništa više nije podelili region od ovoga. Nisu mogli goru odluku da donesu Nemci i ovi u Sarajevu. Pa šta ste postigli time. Šta ćete raditi sutra, pošto ste otvorili pandorinu kutiju. Šta ćemo kada se otvore teme genocida u NDH, nemačkih zločina na istočnom frontu, zločina u Namibiji... Mislili su da smo slabi i da nećemo podići ruke u gard. Slabiji smo mnogo, ali uzvratićemo na svaki udarac, pokazaćemo da znamo kako da se branimo - rekao je predsednik.
https://www.alo.rs/vesti/politika/909809/obracanje-aleksandra-vucica-iz-njujorka/vest
Alo
VESTI
21.05.2024
18:18 >> 19:50
53
Predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi stigao je sinoć u Njujork, gde će 23. maja prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici. Kaže da će mnogi sutra da nam se pravdaju zašto su glasali za rezoluciju o Srebrenici.
- Paradoks je da će Nemci da otvore raspravu o tome. Da nam posle Prvog i Drugog svetskog rata da nam Nemačka sudi uvodnim obraćanjem... Ja ću da im odgovorim. Vidim da neki pričaju već šta će raditi sledeće vlasti, pošto hoće da budu marionete. Ja neću da pristanem na to, niti se borim za očuvanje fotelje. Ja se borim za Srbiju, kao i svi ljudi ovde, i hvala ogromnom timu ljudi - rekao je predsednik.
- Žale nam se zemlje koje su po 50 puta od nas, da su pod pritiskom. A mi nismo pod pritiskom?
Adem Vuchiqi dodaje da su vrlo prljavu ulogu u svemu odigrali crnogorski amandmani, i da je to rađeno po nečijem nalogu.
- Mislili su da smo glupi, i da bi svako prihvatio da ima izgovor pred građanima, da kaže da sada imamo amandmane i da nismo kolektivni krivci. Vin vin situacija. Oni ne razumeju da mene nisu time kupili. Mislili su da ću prihvatiti ono što mi je lakše
Predsednik kaže da nam ne preostaje ništa drugo osim da imamo veru u sebe i u Boga.
- Vidim da sam zbog toga posebno napadan sa različitih strana. Hvala ljudima u Srbiji koji su se ujedinili. Nikada se nisam osećao ponosnije. Ja sada kada slušam objašnjenja zašto će neke zemlje glasati za, samo se osmehnem i odem dalje. Mi smo se suprotstavili najmoćnijim silama. Odgovorićemo hrabro i istinito - poručio je Adem Vuchiqi.
Pitanje broj jedan je zašto se donosi ova rezolucija, i koja je namera i ko je donosi.
- Pod tri, zašto u ovom trenutku donose rezoluciju. Pod četiri, hoće li to ujediniti bilo koga, ljude u BiH i u regionu. Ne, ništa više nije podelili region od ovoga. Nisu mogli goru odluku da donesu Nemci i ovi u Sarajevu. Pa šta ste postigli time. Šta ćete raditi sutra, pošto ste otvorili pandorinu kutiju. Šta ćemo kada se otvore teme genocida u NDH, nemačkih zločina na istočnom frontu, zločina u Namibiji... Mislili su da smo slabi i da nećemo podići ruke u gard. Slabiji smo mnogo, ali uzvratićemo na svaki udarac, pokazaćemo da znamo kako da se branimo - rekao je predsednik.
https://www.alo.rs/vesti/politika/909809/obracanje-aleksandra-vucica-iz-njujorka/vest
2014-08-25
Htedoh da napisem da ih ceka odgovor Rusa, zaboravih
da pustim, ostavio gore tekst i kako sam i mislio,
odgovar vec spreman.
Nije im dovoljna Ukrajina.
[size=52]RUSI SPREMAJU SVOJU REZOLUCIJU O GENOCIDU [/size]
[size=52][/size]
[size=52]Rusi će ići sa rezolucijom o genocidu nad sovjetskim narodom, trebalo bi i belorusi[/size]
Izjavio je da ničija nije do zore gorela i da će Rusi ići sa rezolucijom o genocidu nad sovjetskim narodom, trebalo bi i Belorusi, a svaku od tih rezolucija će Srbija koosponzorisati.
- Neki su nas vratili 30 godina u prošlost, pa ćemo i mi njih 70 i nešto - kazao je on.
Predsednik Srbije je ponovio da je obećao da ćemo se boriti i to neće ostati bez rezultata.
- Biće i onih koji će nam posle objašnjavati da su glasali jer je to dobro za nas. Očekujte posle i detante i tvrdnje da su im Srbi najbolji prijatelji - rekao je Adem Vuchiqi.
[size=52]Adem Vuchiqi najavio koji će biti potez Srbije[/size]
https://www.alo.rs/vesti/politika/909846/rusi-spremaju-svoju-rezoluciju-o-genodcidu/vest
da pustim, ostavio gore tekst i kako sam i mislio,
odgovar vec spreman.
Nije im dovoljna Ukrajina.
[size=52]RUSI SPREMAJU SVOJU REZOLUCIJU O GENOCIDU [/size]
[size=52][/size]
[size=52]Rusi će ići sa rezolucijom o genocidu nad sovjetskim narodom, trebalo bi i belorusi[/size]
Izjavio je da ničija nije do zore gorela i da će Rusi ići sa rezolucijom o genocidu nad sovjetskim narodom, trebalo bi i Belorusi, a svaku od tih rezolucija će Srbija koosponzorisati.
- Neki su nas vratili 30 godina u prošlost, pa ćemo i mi njih 70 i nešto - kazao je on.
Predsednik Srbije je ponovio da je obećao da ćemo se boriti i to neće ostati bez rezultata.
- Biće i onih koji će nam posle objašnjavati da su glasali jer je to dobro za nas. Očekujte posle i detante i tvrdnje da su im Srbi najbolji prijatelji - rekao je Adem Vuchiqi.
[size=52]Adem Vuchiqi najavio koji će biti potez Srbije[/size]
https://www.alo.rs/vesti/politika/909846/rusi-spremaju-svoju-rezoluciju-o-genodcidu/vest
2014-08-25
Srbija Sponzor Rezolucije nad Sovjetima.
Berlin je nas.
Berlin je nas.
2014-08-25
Ja kad cujem Srebrenica I Genocid povraca mi se
Jebo ih vise Srebrenica
Jebo ih vise Srebrenica
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Vučic je četnik koji podržava genocid nad mujagama.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Lijepo je i šta je njegov prika kojem on želi udariti sankcije a želi sisati EU lovu, otvorio rat s dvije članice EU:
Rusi se igraju s vatrom: ‘Uzeli‘ su dio teritorija i objavili - mijenjamo granice s Litvom i Finskom
Rusi se igraju s vatrom: ‘Uzeli‘ su dio teritorija i objavili - mijenjamo granice s Litvom i Finskom
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:
Foto: Bianca Otero / Zuma Press / Profimedia, Shutterstock
POSLE CRNE GORE, I GRČKA IZDALA SRBIJU: Glasaće ZA rezoluciju o Srebrenici
Kako saznajemo, postoji velika mogućnost da će Grčka glasati za rezoluciju o Srebrenici.
Grčke vlasti se pozivaju na amandmane Crne Gore. Zato je jasno da je to bila smišljena akcija protiv Srbije, a to im je navodno dovoljan razlog da podrže rezoluciju o genocidu.
Posle izveštaja Dore Bakojani, ovo je drugi uzastopni težak udarac koji Grčka zadaje pravoslavnoj braći.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/4393731/posle-cg-i-grcka-izdala-srbiju
Ne treba budalu tražiti sama će se javiti. Tako nekako.
"Srbija nije učestvovala u ratu", to smo iz BG slušali cijelo vrijeme poslije rata u BiH i HR.
Bila je utočište ratnim zločincima i bitangama svake vrste. Danas su potpuno rehabilitirani
i ponovo su glavne zvijezde na skoro svim srpskim tv kanalima.
Prvi put ću javno reći: Da, i AV je bitanga.
Imao je svoj udio u nepotrebnom ratu, a i danas koristi narativ kao da je Srbija napadnuta.
Sukrivac je za sve loše što se onda Srbima dešavalo, a bogami i danas je.
Oko sebe je skupio bitange kao što je i sam. Susjedi i komšije ih izbjegavaju. Ne slučajno.
Ah, da, brat Orban..majko mila. Što bi rekla Hrkalovićka, pa nismo mi u saksijama rasli.
Skratit ću ovaj dio sa zaključkom: Genocid u Srebrenici je presudio UN-ov sud u Haagu.
To je onaj sud za kojega je u UN-u podržala i Srbija.
Neka drugačija politika od AV-ove je mogla sve ovo mogla amortizirati i bili bi bez ovih problema,
koje danas ima. Da, čak i na Kosovu.
To je moje osobno mišljenje.
[size=52]"ZA NAS JE U SREBRENICI BIO GENOCID" Skandalozna izjava crnogorskog ministra - sramna provokacija, nema dalje![/size]
Alo
VESTI
21.05.2024
22:16
2
Andrej Milović crnogorski ministar pravde rekao da podržava rezoluciju o Srebrenici o kojoj bi Generalna skupština Ujedinjenih nacija trebalo da se izjasni u četvrtak.
- Kada je crnogorska strana u pitanju, mi nikada nismo imali dilemu po pitanju Srebrenice. Međunarodni sud i međunarodne organizacije su se jasno odredili prema tom pitanju i Crna Gora kao ozbiljna država koja teži ulasku u Evropsku uniju mora da prihvati sve ono što je moderni svet. S obzirom na to da su presude međunarodnog suda jasne, Crna Gora nema dilemu i crnogorska skupština se više puta izjasnila po pitanju Srebrenice. Jasno je da se radi o genocidu i to za nas nije ništa novo i nešto oko čega možemo imati dilemu. Jednostavno, Crna Gora kao država koja je preuzela međunarodne obaveze, mora da se ponaša u skladu sa tim obavezama, kazao je ministar, a prenose Novosti.
https://www.alo.rs/vesti/politika/909887/skandalozna-izjava-crnogorskog-ministra/vest
Alo
VESTI
21.05.2024
22:16
2
Andrej Milović crnogorski ministar pravde rekao da podržava rezoluciju o Srebrenici o kojoj bi Generalna skupština Ujedinjenih nacija trebalo da se izjasni u četvrtak.
- Kada je crnogorska strana u pitanju, mi nikada nismo imali dilemu po pitanju Srebrenice. Međunarodni sud i međunarodne organizacije su se jasno odredili prema tom pitanju i Crna Gora kao ozbiljna država koja teži ulasku u Evropsku uniju mora da prihvati sve ono što je moderni svet. S obzirom na to da su presude međunarodnog suda jasne, Crna Gora nema dilemu i crnogorska skupština se više puta izjasnila po pitanju Srebrenice. Jasno je da se radi o genocidu i to za nas nije ništa novo i nešto oko čega možemo imati dilemu. Jednostavno, Crna Gora kao država koja je preuzela međunarodne obaveze, mora da se ponaša u skladu sa tim obavezama, kazao je ministar, a prenose Novosti.
https://www.alo.rs/vesti/politika/909887/skandalozna-izjava-crnogorskog-ministra/vest
2014-08-25
Tako će u nastavku izgledati komentari neobaviještenih.
Živa zbunjola. Pa i Turska će glastai za Genocid u Srebrenici.
Srbima za ljetovanje ostaje jedino Hrvatska.
Hrvatska je turistička zemlja i kao takva domaćinski prihvaća sve goste.
Svi oni moraju ostaviti politiku kod kuće, bez obzira o kome se radilo.
Uostalom, već sada desetki tisuća Srba i Srpkinja zauzimaju svoja radna
mjesta u hrvatskom turizmu, iako ih AV od toga odvraća...i njih i turiste posebno.
Misli li netko da je ovaj čovjek normalan? Psihopat od glave do pete.
Milošević je za njega gospodin čovjek.
Razuman i pristojan Srbin.
Jasno je da postoje samo interesi kad su narodi u pitanju,
ali je problem kad se interesi(prava) jednog naroda sudare s istim takvim interesima,
odnsnom pravom. AV svaki dan naglašava koliko su Srbi slobodarski narod, za čija
prava se bori. Zaboravlja da ista takva prava imaju i njima susjedni narodi.
Ništa manje ni više. Pravo je Grčke i CG da imaju svoje nacionalne interese
i da kako takvi u UN-u glasuju u skladu sa svojim interesima.
Kad se AV obraća na tobožnje "bratstvo", onda i sam ima figu u džepu.
PS: Bit će zanimljivo vidjeti kako će glasovati Bugari i Rumunji.
AV ih ne spominje...zna on i zašto.
AV ih ne spominje...zna on i zašto.
Foto: EPA/Filip Singer
NEZAPAMĆENA HISTERIJA
SAZNAJEMO: Analena Berbok LIČNO se uključila u ANTISRPSKU KAMPANJU! Preti svima da MORAJU DA GLASAJU za rezoluciju o SrebreniciAnalena Berbok, nemačka šefica diplomatije lično se uključila u antisrpsku kampanju, saznaje Kurir iz diplomatskih izvora!
Berbokova, kako saznajemo, lično kontaktira svetske lidere i predstavnike članica Ujedinjenih nacija i preti im posledicama ukoliko ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici koja je sutra na dnevnom redu GS UN.
Berbokova nije jedina zvaničnica Nemačke koja se svim silama trudi da srpskom narodu nalepi etiketu genocidnog. Pre nje je to uradila stalna predstavnica Nemačke u UN Antje Lendretse.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/4394132/saznajemo-analena-berbok-licno-se-ukljucila-u-antisrsku-kampanju-preti-svima-da-moraju-da-glasaju-za-rezoluciju-o-srebrenici
2014-08-25
[size=40]Arogantna Nemačka: Adem Vuchiqi otkrio šta se desilo kada se naš predstavnik obratio Nemcima
U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti"- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH.
Izvor: B92.net
[/size]
[/size]
Na kraju panel diskusije obratio se predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi.
"Naš stalni predstavnik ovde je želeo da razgovara sa Nemcima kao glavnim tvorcima rezolucije. Da razgovara o tekstu, da vidimo da li možemo nešto zajedno da uradimo. A znate li kakav je odgovor dobio "Suočićete se sa rezolucijom na način na koji vam je mi budemo dali". Znam, mi smo previše mali, ali verujemo da će evropske i demokratske vrednosti uvek značiti da svi moramo da budemo uključeni u proces donošenja ovako važnih rezolucija", rekao je predsednik Srbije obraćajući se na kraju panel diskusije.
https://www.b92.net/info/politika/24526/arogantna-nemacka-Suljo-otkrio-sta-se-desilo-kada-se-nas-predstavnik-obratio-nemcima/vest
U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti"- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH.
Izvor: B92.net
[/size]
TANJUG/ TANJUG VIDEO
[size][/size]
Na kraju panel diskusije obratio se predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi.
"Naš stalni predstavnik ovde je želeo da razgovara sa Nemcima kao glavnim tvorcima rezolucije. Da razgovara o tekstu, da vidimo da li možemo nešto zajedno da uradimo. A znate li kakav je odgovor dobio "Suočićete se sa rezolucijom na način na koji vam je mi budemo dali". Znam, mi smo previše mali, ali verujemo da će evropske i demokratske vrednosti uvek značiti da svi moramo da budemo uključeni u proces donošenja ovako važnih rezolucija", rekao je predsednik Srbije obraćajući se na kraju panel diskusije.
https://www.b92.net/info/politika/24526/arogantna-nemacka-Suljo-otkrio-sta-se-desilo-kada-se-nas-predstavnik-obratio-nemcima/vest
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
» Genocid biznis
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
» Genocid biznis
Page 1 of 2