20. vek - genocid nad srbima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
20. vek - genocid nad srbima
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=12&dd=23&nav_category=640&nav_id=1633981
Guest- Guest
Re: 20. vek - genocid nad srbima
sve je to tacno
kao i cinjenuca da smo odklonom
od zapada. nakon 8.sednice postali
meta tog istog zapada.
kao i cinjenuca da smo odklonom
od zapada. nakon 8.sednice postali
meta tog istog zapada.
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
i to je tacno, dopustam
ali efikasno ili efikasnije
za razliku od kloniranih
cetnika koji su " neucinkoviti "
ali efikasno ili efikasnije
za razliku od kloniranih
cetnika koji su " neucinkoviti "
Guest- Guest
a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
President srbije nije ništa od ponudjenog-on je glava kriminalne familije.
A za ovog njegovog sendvičara se u potpunosti slažem-GKK je...
Guest- Guest
Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
ocigledno da ne znas nista o njima.
tvoje o meni, boli me q
Guest- Guest
ono sto prost narod kaze,nit smrdi nit mirisi,mada ni opozicija nije nista bolja,tako da je on trenutno najbolja opcija nazalost,pogledaj canka,cedu praska a i pizona,u tu skupinu bi ga svrstao i to mu je kompliment,stanojko bi ga nazvao sendvicar a spominjao je i jos neke rekvizite ali nebi sad o tomeBrat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
Brat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
tacno,
ja sam sendvicar srbije
a ti si gore od budale
kad mene nazivas sendvicarem
Guest- Guest
Unimatrix_Zero wrote:ono sto prost narod kaze,nit smrdi nit mirisi,mada ni opozicija nije nista bolja,tako da je on trenutno najbolja opcija nazalost,pogledaj canka,cedu praska a i pizona,u tu skupinu bi ga svrstao i to mu je kompliment,stanojko bi ga nazvao sendvicar a spominjao je i jos neke rekvizite ali nebi sad o tomeBrat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
tacno
nabijem na qurac eu- azijsku uniju
I sve kvazi patriote koji unistise
srbiju i spc svojom idejom da je rusija pravi izbor.
nude srbiju rusiji ko svoju dedovinu.
i sta hoces koji q
Last edited by pizzon on 23/12/2019, 11:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
sta neznam jebem te u mozak koji ti je beogradska kosava produvala? tadic pedercina ko i ti,poznat po tome sto vas je organizovao da paradirate po gradu,izdajnik i kurtonjava na kvadrat,slobo jebiga zajasio malo duze,opozicija su mu bili vukodlak draskovic i seselj ko bajagi,sta ustvari ti znas sto ja neznam,znas kurac od ovce,ovaj danas lumen ajd i napravi ponesto dobro ali ima pretjerani strah od tog tvog zapada,sto nije nabavio S 400? ti bi radije branio domovinu pederlukom jelda nego oruzjem idi jebi svoju materpizzon wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
ocigledno da ne znas nista o njima.
tvoje o meni, boli me q
tamo odakle ste dosli da se
vratite i pravite aziju.
ili,
citajte kako je srbija obnavljana
i te metode uvazite
vratite i pravite aziju.
ili,
citajte kako je srbija obnavljana
i te metode uvazite
Guest- Guest
da uzmes glogov kolac i probodes onu mrcinu u kuci cveca tamo,on vas po noci opseda i krade vam ovce tj takve budale ko ti
za mene je tito samo simbol
srpske gluposti i samounistenja.
taj glogov kolac davno nam je obecao kvazi patriota drug seselj.
vise voli da nudi srbiju nego da
razresi titov cvor.
srpske gluposti i samounistenja.
taj glogov kolac davno nam je obecao kvazi patriota drug seselj.
vise voli da nudi srbiju nego da
razresi titov cvor.
Guest- Guest
posaljite ga u Las Vegas to bi bila odlicna atrakcija a zaradili bi valjda i nesto,ovako samo zagadjuje Srbiju
drugovi
nemo bre da se svadate
nemo bre da se svadate
2014-04-19
pa nesvadjamo se,samo sam mu rekao da si jebe materprckov wrote:drugovi
nemo bre da se svadate
e nevalja ti to jebigaUnimatrix_Zero wrote:pa nesvadjamo se,samo sam mu rekao da si jebe materprckov wrote:drugovi
nemo bre da se svadate
kazes mu - ja se s tobom nimalo ne slazem, a ne to
kuzis
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Unimatrix_Zero wrote:ono sto prost narod kaze,nit smrdi nit mirisi,mada ni opozicija nije nista bolja,tako da je on trenutno najbolja opcija nazalost,pogledaj canka,cedu praska a i pizona,u tu skupinu bi ga svrstao i to mu je kompliment,stanojko bi ga nazvao sendvicar a spominjao je i jos neke rekvizite ali nebi sad o tomeBrat Brale wrote:Unimatrix_Zero wrote:a sta ti je president srbije? zapadnjak ili cejen? sta je slobo bio,tadic i ekipa? baljezgas gluposti,glumis nekog intelektualca a glup si ko pimpek
razumem da je vama sveto pismo ono što govore čada i čanak jerbo su autošovinisti i njihove gluposti vam miluju uši i mozak. istina je da su obojica u finim kombinacijama sa poremećenikom i da im se isplati da budu na njegovom brodu ludaka... uostalom, gazda im je isti (soroš)
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Povjesničar Stjepan Lozo: ‘SPC izravno stoji iza besramne klevete Hrvata za genocid nad Srbima’
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
» Povjesničar Stjepan Lozo: ‘SPC izravno stoji iza besramne klevete Hrvata za genocid nad Srbima’
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
Page 1 of 3