Genocid Part 2
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Genocid Part 2
[size=40]Arogantna Nemačka: Adem Vuchiqi otkrio šta se desilo kada se naš predstavnik obratio Nemcima
U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti"- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH.
Izvor: B92.net
[/size]
[/size]
Na kraju panel diskusije obratio se predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi.
"Naš stalni predstavnik ovde je želeo da razgovara sa Nemcima kao glavnim tvorcima rezolucije. Da razgovara o tekstu, da vidimo da li možemo nešto zajedno da uradimo. A znate li kakav je odgovor dobio "Suočićete se sa rezolucijom na način na koji vam je mi budemo dali". Znam, mi smo previše mali, ali verujemo da će evropske i demokratske vrednosti uvek značiti da svi moramo da budemo uključeni u proces donošenja ovako važnih rezolucija", rekao je predsednik Srbije obraćajući se na kraju panel diskusije.
https://www.b92.net/info/politika/24526/arogantna-nemacka-Suljo-otkrio-sta-se-desilo-kada-se-nas-predstavnik-obratio-nemcima/vest
U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti"- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH.
Izvor: B92.net
[/size]
TANJUG/ TANJUG VIDEO
[size][/size]
Na kraju panel diskusije obratio se predsednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi.
"Naš stalni predstavnik ovde je želeo da razgovara sa Nemcima kao glavnim tvorcima rezolucije. Da razgovara o tekstu, da vidimo da li možemo nešto zajedno da uradimo. A znate li kakav je odgovor dobio "Suočićete se sa rezolucijom na način na koji vam je mi budemo dali". Znam, mi smo previše mali, ali verujemo da će evropske i demokratske vrednosti uvek značiti da svi moramo da budemo uključeni u proces donošenja ovako važnih rezolucija", rekao je predsednik Srbije obraćajući se na kraju panel diskusije.
https://www.b92.net/info/politika/24526/arogantna-nemacka-Suljo-otkrio-sta-se-desilo-kada-se-nas-predstavnik-obratio-nemcima/vest
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Ulicari.
Zafalio je perfomans sa Svastikama ispred UN, tako da
gleda Svet malo.
35 godina a i vise rovare po Balkanu.
Zafalio je perfomans sa Svastikama ispred UN, tako da
gleda Svet malo.
35 godina a i vise rovare po Balkanu.
2014-08-25
Jugoslavija je nastala 29 Novembra 1943 u Bosanskom kraljevskom gradu Jajce a nestala u Beogradu 1990 upadom Srbije u platni sistem Jugoslavije ,preuzivši zatim vojsku i tada započinje vojna kampanja velike srbije ,čiju naj veću žrtvu su podnijeli većinski narod Bosne kroz progone i genocide,za vašu informaciju veliko srpski projekat u zadnjih 200 godina su počinili 17 genocida nad Bošnjacima gdje su činili od 65 do 70 % stanovništva da bi podlijednji genocid u Srebrenici doveo na 5 % stanovništva sa 8 miliona ostalo je 1,5 milon Bošnjaka .
Ovo je prava historija naroda koji sebe smatra danas borcima za pravdu koji se zove Srbi.
Ovo je prava historija naroda koji sebe smatra danas borcima za pravdu koji se zove Srbi.
2014-08-25
Mujage sanjaju novi rat
Ako oni Srbe pobiju I istjeraju, onda smo mi Hrvati slijedeci na redu
Oni su toliko radikalizirani da je to nevjerojatno
Ako oni Srbe pobiju I istjeraju, onda smo mi Hrvati slijedeci na redu
Oni su toliko radikalizirani da je to nevjerojatno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
» Genocid biznis
» Genocid
» Genocid
» Genocid u Gazi
» Genocid biznis
Page 2 of 2