Najljepši osmjeh...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najljepši osmjeh...
A ti bi dobio bičem !oldie wrote:šuti! - ko te šta pita!?- zna se da žena mora šutke slušati i potpuno se podčiniti...Trinity wrote:Da si mi bliže...zalijepila bih ti šamarčinu !aben wrote:Ne zna o čemu se radi ode, al miran potvrditi neke navode koji se pojavljuju;
Po mon iskustvu, žene su stvarno pretrpile neku strašnu nepravdu, doima se kao da su grješka prirode. Naime, sve žene koje san ja srea su bile gluplje od mene. A mnogi muški koe san srea, pametniji su od mene. To ne može biti slučajno.
Naravski, nisan miria, al odokativa analiza razlika muških i žena u verbalnoj reprezentacije stvarnosti kao i opća usmjerenost na rješenje a ne na problem, uzrok je mojih zaključaka.
To je jedno, a drugo je da me i sam pogled na neke žene, pogotovo na prijelazu iz svibnja u lipanj, definitivno osuđuju na vječne muke zbog prljavih misli koje u meni izaziva, tako da se čini da crkveni oci nisu daleko od istine.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
aaaaaaaah....Bože, i ti svašta držiš na zemlji....aben wrote:Ali zašto?Trinity wrote:Da si mi bliže...zalijepila bih ti šamarčinu !aben wrote:Ne zna o čemu se radi ode, al miran potvrditi neke navode koji se pojavljuju;
Po mon iskustvu, žene su stvarno pretrpile neku strašnu nepravdu, doima se kao da su grješka prirode. Naime, sve žene koje san ja srea su bile gluplje od mene. A mnogi muški koe san srea, pametniji su od mene. To ne može biti slučajno.
Naravski, nisan miria, al odokativa analiza razlika muških i žena u verbalnoj reprezentacije stvarnosti kao i opća usmjerenost na rješenje a ne na problem, uzrok je mojih zaključaka.
To je jedno, a drugo je da me i sam pogled na neke žene, pogotovo na prijelazu iz svibnja u lipanj, definitivno osuđuju na vječne muke zbog prljavih misli koje u meni izaziva, tako da se čini da crkveni oci nisu daleko od istine.
Pa dopuštam mogućnost da se krećem među glupačicama, pa da je generalizacija pogrješna.
Ali, sticajem okolnosti, koje su također on topic, mora san puno razgovarati sa ženama, i čini se da među njima, dakle ovima s kojima san ja bia u kontakti, postoji koncenzus o lošem položaju žena ne samo u društvu nego i biološki- bolno rađanje, mjesečne nervoze, emotivna promjenjljivost s mnogim fazama života, pišanje u šumi itd.
Da se razumimo, nijedna se nije tila minjati s menom, al su naglašavale negativne aspekte jednoglasno.
I ne znam čemu triska, nisan ja to izmislia, svi kaubojski filmovi u kojima pogine protagonist imaju jednu ženu zbog koje se već spašeni junak mora vratit u boj, u kojem pogiba.
Trinity-
2014-04-17
Zašto ja?...Zbog čega ne autor te izjave? Aah - on je zaštićen neprobojnim staklom...Trinity wrote:A ti bi dobio bičem !oldie wrote:šuti! - ko te šta pita!?- zna se da žena mora šutke slušati i potpuno se podčiniti...Trinity wrote:Da si mi bliže...zalijepila bih ti šamarčinu !aben wrote:Ne zna o čemu se radi ode, al miran potvrditi neke navode koji se pojavljuju;
Oldi, ti si istinoljubiv, jel misliš da su žene općenito gluplje?
Ako si zaražen korektnošću, preformulirat ću, čini li ti se da žene zauzimaju veći vjernički udio?
Ako si zaražen korektnošću, preformulirat ću, čini li ti se da žene zauzimaju veći vjernički udio?
2014-04-16
koliko znam nešto manji prosječan iq imaju (zanemarivo), ali to se uglavnom može zahvaliti tome što su kroz povijest (zahvaljujući i religijama) sustavno potiskivane i sputavane u školovanju i bilo kakvom drugom intelektualnom razvoju...Kada im je to dopušteno (ili omogućeno) vrlo brzo su dostigle muške...Postoje istraživanja koja govore da u zadnjih stotinjak godina ljudima raste iq, ali ženama brže o odnosu na muške...aben wrote:Oldi, ti si istinoljubiv, jel misliš da su žene općenito gluplje?
Btw i sve te razne testove su pravili uglavnom muški, pa su valjda stavljali ono šta im više odgovara
Dakle, nurture?
Društvo je krivo?
Ti si sto posto za žene svećenike( ovo san doda za triniti)
Uglavnon, nisan zadovoljan odgovoron
Društvo je krivo?
2014-04-16
To svakako...oldie wrote:koliko znam nešto manji prosječan iq imaju (zanemarivo), ali to se uglavnom može zahvaliti tome što su kroz povijest (zahvaljujući i religijama) sustavno potiskivane i sputavane u školovanju i bilo kakvom drugom intelektualnom razvoju...Kada im je to dopušteno (ili omogućeno) vrlo brzo su dostigle muške...Postoje istraživanja koja govore da u zadnjih stotinjak godina ljudima raste iq, ali ženama brže o odnosu na muške...aben wrote:Oldi, ti si istinoljubiv, jel misliš da su žene općenito gluplje?
Btw i sve te razne testove su pravili uglavnom muški, pa su valjda stavljali ono šta im više odgovara
Trinity-
2014-04-17
oldie te iznenadio? Zamisli, i mene...aben wrote:Dakle, nurture?
Društvo je krivo?
Trinity-
2014-04-17
Kažen ti, svi protivnici crkve koi drže do svog društvenog statusa će biti za to
Društvena legitimacija je pro pederi, pro feministi i pro dječica (samo ona rođena)
Društvena legitimacija je pro pederi, pro feministi i pro dječica (samo ona rođena)
2014-04-16
hm....zbog čega?Trinity wrote:oldie te iznenadio? Zamisli, i mene...aben wrote:Dakle, nurture?
Društvo je krivo?
jebi ga, ja ti objašnjavam da su žene stoljećima zapostavljane i marginalizirane (i) radi "svetih" knjiga i seksističkih stajališta "svetih" ljudi, a ti se čudiš i zbunjena otrčiš predstavniku istih (svećeniku) ujutro na misu
nisam ni očekivao da ćeš bit zadovoljan...aben wrote:Dakle, nurture?
Društvo je krivo?
- ja za žene svećenike? - što se mene tiče, predstavnici te visokoprofitabilne organizacije (kojoj ne pripadam) mogu svoj unutarnji ustroj napraviti kako god im se sviđa - meni ni u džep ni iz džepa
Zbog toga šta ne kuži kako najlakše rastočiti crkvu, oduzeti joj standardna obilježja i pustiti da propadne u redefiniravanju
2014-04-16
A, dobro, mislia san da bi moga biti za, naš ono, ka kad protivnici braka( koi se ne misle ženiti) zastupaju pravo na homo brak, kužiš
2014-04-16
Znači između nas dvoje više neće biti komunikacije?Vegvísir wrote:Ha čuj, u principu mi je tako svejedno kakvi su nečiji stavovi o postojanju boga (ili o bilo čemu drugom).
Problem je kad se ti stavovi nameću kao jedini ispravni. Da mi netko dođe i počne piliti i mentalno silovati da ti stavovi trebaju biti i moji stavovi, jebiga, tu prestaje komunikacija.
2014-04-14
kingkong wrote:Znači između nas dvoje više neće biti komunikacije?Vegvísir wrote:Ha čuj, u principu mi je tako svejedno kakvi su nečiji stavovi o postojanju boga (ili o bilo čemu drugom).
Problem je kad se ti stavovi nameću kao jedini ispravni. Da mi netko dođe i počne piliti i mentalno silovati da ti stavovi trebaju biti i moji stavovi, jebiga, tu prestaje komunikacija.
Osim one nužne administratorske što mi je dužnost, ako kreneš sa stilom kakav je opisan u boldanom dijelu, vjerojatno i neće.
Guest- Guest
Meni je to sveta dužnost...a hoćeš li ti to prihvatiti ili ne...to više nije moja stvar. Istina je jedna..ne može ih biti više..to valjda znaš...a ja sam u pravu ne samo zato što vjerujem već i zato što ZNAM.Vegvísir wrote:kingkong wrote:Znači između nas dvoje više neće biti komunikacije?Vegvísir wrote:Ha čuj, u principu mi je tako svejedno kakvi su nečiji stavovi o postojanju boga (ili o bilo čemu drugom).
Osim one nužne administratorske što mi je dužnost, ako kreneš sa stilom kakav je opisan u boldanom dijelu, vjerojatno i neće.
2014-04-14
kingkong wrote:Meni je to sveta dužnost...a hoćeš li ti to prihvatiti ili ne...to više nije moja stvar. Istina je jedna..ne može ih biti više..to valjda znaš...a ja sam u pravu ne samo zato što vjerujem već i zato što ZNAM.Vegvísir wrote:kingkong wrote:Znači između nas dvoje više neće biti komunikacije?Vegvísir wrote:Ha čuj, u principu mi je tako svejedno kakvi su nečiji stavovi o postojanju boga (ili o bilo čemu drugom).
A ja znam da je najbolje ignorirati ljude koji svoju svetu dužnost pokušavaju obnašati nada mnom. Neka oni obnašaju, to nije moja stvar pa fino filtriram i ignoriram.
Guest- Guest
Vegvisir; ja sam ti dao do znanja a dalje više neću daviti; jer bi postalo kontraproduktivno. Eto vidiš ko'lko samo na ovoj temi ima spamova..
2014-04-14
kingkong wrote:Meni je to sveta dužnost...a hoćeš li ti to prihvatiti ili ne...to više nije moja stvar. Istina je jedna..ne može ih biti više..to valjda znaš...a ja sam u pravu ne samo zato što vjerujem već i zato što ZNAM.Vegvísir wrote:kingkong wrote:Znači između nas dvoje više neće biti komunikacije?Vegvísir wrote:Ha čuj, u principu mi je tako svejedno kakvi su nečiji stavovi o postojanju boga (ili o bilo čemu drugom).
I svakoj individui je obraniti svoju individualnost i integritet.... svim sredstvima... tako da king....što siješ to češ i požnjeti, ali onda ne govori da je to zbog kršćanstva jer nije nego je zbog tvog i sličnih stavova...
A ako znaš, kako znaš? Znanje se temelji na činjenicama koje vjera ne može dati. Drugim riječima sereš ko sredozemna medvjedica...
2014-04-29
kingkong wrote:Vegvisir; ja sam ti dao do znanja a dalje više neću daviti; jer bi postalo kontraproduktivno. Eto vidiš ko'lko samo na ovoj temi ima spamova..
Da možeš vrlo vjerojatno bi davao do znanja kao i talibani.... takve treba na jednu livadu da se pokolju međusobno i ostave normalne na miru...
2014-04-29
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najljepši dio Eura
» Najljepši je Plenky :)
» Najljepši statusi matije babića
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
» Najljepši je Plenky :)
» Najljepši statusi matije babića
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 3