Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
http://www.index.hr/black/clanak/lista-najljepsih-nacija-u-europi-svedjani-na-vrhu-a-evo-kako-su-prosli-hrvati/961929.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
tssss...od hrvata ljepsi englezi,njemci,irci..onda ti ej sve jasno koliko ej smijesna ova lista....da englezi..a enma ruznijeg naroda...kao i svabe...
2015-09-08
Re: Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
...ma smijesno..ovo mi izgleda vise kao rasisticka lista
2015-09-08
U hrvatskoj je ogromna razlika po regijama ...ljudi iz dalmacije su u pravilu dosta!zgodniji nego iz ostwlih djelova Rh
Guest- Guest
mozda prije..no sad se sve to zmiksalo pomijesalo...recimo slavonci su mix svega...licana,dalmosa,era,bosanaca....jedino zagorci jos su navek svoji..Pinochet wrote:U hrvatskoj je ogromna razlika po regijama ...ljudi iz dalmacije su u pravilu dosta!zgodniji nego iz ostwlih djelova Rh
2015-09-08
Sumnjiva mi je karta ljepote na kojoj Englezi visoko kotiraju.
catabbath wrote:Sumnjiva mi je karta ljepote na kojoj Englezi visoko kotiraju.
catabbath wrote:Sumnjiva mi je karta ljepote na kojoj Englezi visoko kotiraju.
baš, nema ružnijih i debljih žena, jedino što tamo valja su indijke
ova karta mi vise ide po onoj uzecici..'tko ima vise love time je i ljepsi' ..interesantno kako upravo su najruzniji oni po ovoj karti kojima je gospodarstvo u qurtzu...+đaba ti sto si lijep ali si siromah mi imamo vise love i shodno tome smo i ljepsi'
2015-09-08
vuksadinare wrote:interesantno kako upravo su najruzniji oni po ovoj karti kojima je gospodarstvo u qurtzu...
Luxembourg nula.
Guest- Guest
luxemburg je premali..ne racuna se...ima ih na ruke jedne ruke..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:interesantno kako upravo su najruzniji oni po ovoj karti kojima je gospodarstvo u qurtzu...
Luxembourg nula.
2015-09-08
eto vidis,kako to ide...vuksadinare wrote:ova karta mi vise ide po onoj uzecici..'tko ima vise love time je i ljepsi' ..interesantno kako upravo su najruzniji oni po ovoj karti kojima je gospodarstvo u qurtzu...+đaba ti sto si lijep ali si siromah mi imamo vise love i shodno tome smo i ljepsi'
Guest- Guest
vuksadinare wrote:luxemburg je premali..ne racuna se...ima ih na ruke jedne ruke..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:interesantno kako upravo su najruzniji oni po ovoj karti kojima je gospodarstvo u qurtzu...
Luxembourg nula.
Pa u tome izgleda i jeste kvaka. :)
Nula također i Makedonija i San Marino. Izgleda da je logika bila što manja zemlja to ružniji ljudi, što je upravo ekstremno glupo. Očito je riječ o tome da male zemlje nisu dovoljno učinkovite na kulturološko-propagandni način.
Guest- Guest
kao sajentisti uzeli prosjek faca britanskih(tu se dakle ubrajaju i Škoti,nes Irci,ali i mix kojecega drugog,pa ispalo ovo..Pica je jako fina..
Guest- Guest
Ovo kazu da je tipicni Balkanac..
Guest- Guest
to da, skandinvaci i skandinavke su općenito najljepše... to nije upitno.. inače zanimljivo, ljudi na balkanu visoko kotiraju, pogotovo iz predjela dinarida(južna hrvtatska, hercegovina, djelovi bosne, crne gore i srbije) ... recimo hrvati porijeklom iz "planina" su u pravilu zgodniniji i ljepši nego hrvati porijeklom iz sjeverne hrvatske..(ok slavonci su mix). život u "brdima" je bio suroviji i brutalniji, a to u prirodi znači žešća selekcija pa su ljudi iz tih krajeva zgodniji
Guest- Guest
glupost...za preživljavanje u prirodi izgled uopće nije bitan...jedino možda ak se hoćeš svidjeti nekom međedu pa te ne pojeDe nego pojeBe...Pinochet wrote:to da, skandinvaci i skandinavke su općenito najljepše... to nije upitno.. inače zanimljivo, ljudi na balkanu visoko kotiraju, pogotovo iz predjela dinarida(južna hrvtatska, hercegovina, djelovi bosne, crne gore i srbije) ... recimo hrvati porijeklom iz "planina" su u pravilu zgodniniji i ljepši nego hrvati porijeklom iz sjeverne hrvatske..(ok slavonci su mix). život u "brdima" je bio suroviji i brutalniji, a to u prirodi znači žešća selekcija pa su ljudi iz tih krajeva zgodniji
E svasta ga ti naprica Yoda...
vidio sam srbe na granici sa Makedonijom,uglavnom oni koji nikad sa planina nisu slicni..formom tijela pecinskog covjea i facom bliskoj mikimausu,ali zivotinje pune snage...
Ono,lagano pogrbljeni,ali brutala..
vidio sam srbe na granici sa Makedonijom,uglavnom oni koji nikad sa planina nisu slicni..formom tijela pecinskog covjea i facom bliskoj mikimausu,ali zivotinje pune snage...
Ono,lagano pogrbljeni,ali brutala..
Guest- Guest
HehePinochet wrote:U hrvatskoj je ogromna razlika po regijama ...ljudi iz dalmacije su u pravilu dosta!zgodniji nego iz ostwlih djelova Rh
Kermit-
2014-04-17
yodi pod hitno naci curu..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» New York Times nahvalio Hrvatsku: “Hrvati su pokazali Europi kako se to radi”
» Šveđani više ne slave Dan neovisnosti kako ne bi povrijedili osjećaje pridošlica
» Šveđani moraju duže raditi kako bi mogli uzdržavati imigrante
» Kako je Kina kroz coronavirus odlučila educirati zapadne neoliberalne budale - Španija uvodi rješenje koje će uskoro morati i ostali
» Šveđani prolupali:Prestanite praviti djecu kako bismo spriječili globalno zatopljenje i spasili okoliš!
» Šveđani više ne slave Dan neovisnosti kako ne bi povrijedili osjećaje pridošlica
» Šveđani moraju duže raditi kako bi mogli uzdržavati imigrante
» Kako je Kina kroz coronavirus odlučila educirati zapadne neoliberalne budale - Španija uvodi rješenje koje će uskoro morati i ostali
» Šveđani prolupali:Prestanite praviti djecu kako bismo spriječili globalno zatopljenje i spasili okoliš!
Page 1 of 2