Najljepši je Plenky :)
Page 1 of 1
Najljepši je Plenky :)
ROBERT KNJAZ posljednjom je objavom na Instagramu nasmijao svoje pratitelje. Objavio je snimku u kojoj ženama iz plemena Masai pokazuje 25 fotografija, među kojima su Brad Pitt, George Clooney, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, ali i neki poznati Hrvati.
Žene su kao najzgodnijeg muškarca izabrale premijera Andreja Plenkovića.
"Plenki ljepotan? U različitim dijelovima svijeta ljudi različito shvaćaju ljepotu, a ja sam odlučio provjeriti s Masai prijateljicama kako im se sviđaju hrvatski i strani celebrityji", napisao je Knjaz u opisu videa.
Žene su kao najzgodnijeg muškarca izabrale premijera Andreja Plenkovića.
"Plenki ljepotan? U različitim dijelovima svijeta ljudi različito shvaćaju ljepotu, a ja sam odlučio provjeriti s Masai prijateljicama kako im se sviđaju hrvatski i strani celebrityji", napisao je Knjaz u opisu videa.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Re: Najljepši je Plenky :)
A kizo, jel on bio u konkurenciji.
Bit ce lavezi kako god okrenes.
Bit ce lavezi kako god okrenes.
dijagram-
2015-08-09
2014-04-14
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
i staljin je bio najzgodniji.
sada jel zbog nkdv ili jer su samo njega fotkali ostaje misteriji bez martija
sada jel zbog nkdv ili jer su samo njega fotkali ostaje misteriji bez martija
2014-12-30
Similar topics
» Američki "Condé Nast Traveler" objavio 20 najljepših otoka u EU: Hvar, naravno, najljepši! :)
» Najljepši dio Eura
» Najljepši statusi matije babića
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
» Najljepši dio Eura
» Najljepši statusi matije babića
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Neoliberalne fantazije,tko je najljepši u Europi:Šveđani na vrhu,a evo kako su prošli Hrvati
Page 1 of 1