Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
sjajno mu krenulo
dajte jos alica
dajte jos alica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
Moj pok nono je imao jednu uzrečicu "Ča je ludo to je naše!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Burke od julie roberts stize u zagreb glumit ce sa alivem u jednom filmu....vili matula.urska i leon lucev sto je budala bez brkova mogu da samo sisaju i gledaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aevuksadinare wrote:Burke od julie roberts stize u zagreb glumit ce sa alivem u jednom filmu....vili matula.urska i leon lucev sto je budala bez brkova mogu da samo sisaju i gledaju
c liga brat od tetke i alic glume alkoholicare ( jel alic glumi nisam siguran ) u filmu no name producenta koji
trazi glumicu spremnu na sve preko plavog oglasnika
ne znam zasto mi mirise na debakl
2014-04-12
Za razliku od onog klosara, makar se potrudio da nabavi neku obleku, kriz i novi friz. Ja cu kao i onaj kloso, prvi put kada dodjem u ZG pisati po Markovom a poslije i po Titovom trgu. Mozda se na Titovom i pokenjam. Kad je umjetnost u pitanju, nista mi nije tesko. Pokenjao bih se tocno na mjestu gdje je Josipovic sreo prvu ljubav. Simbolika. Ja seronja, Josipovic glazbenik.
2014-04-14
Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
2014-04-14
Nista, Bozo je redikul. Jos i nije nas. Nasi su pisonja i Cacic koji nas zastupa na smotri u dalekoj Slovackoj. Oni su nasi i kvalitetni.
2014-04-14
auuuuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
n_razbojnik-
2014-04-15
poslao bi ga u zatvor ili bolnicuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
2014-04-12
ah, kriteriji...debotoijusto wrote:poslao bi ga u zatvor ili bolnicuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
n_razbojnik-
2014-04-15
Ne znam, nisam bio u JNA, ali su mi pričali. No, kaže stari, koji je bio šezdesetih, da tad nije bilo osobitoga ispiranja mozga, no ovi s kraja osamdesetih kažu da je bilo opasno i pitati nešto.debotoijusto wrote:tog lika skroz zaboravio , zahvaljujem na spomenuRegoč wrote:Novi Dane Roško, ha?debotoijusto wrote:moze udrugan_razbojnik wrote:dajte čovjeku sredstva, performer, umjetnik, glumac...ili mora osnovati udrugu?
da predvodi kolege
i stalni termin u 8 nakon dnevnika da komentira sto smo upravo gledali
ma vise ono kao vojska
pogledas dnevnik a onda ti drug ( gospodin ) staresina ( alic ) objasni sto si gledao
kontekst kolegan_razbojnik wrote:ah, kriteriji...debotoijusto wrote:poslao bi ga u zatvor ili bolnicuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
2014-04-12
kakav kontekst u umjetnosti?debotoijusto wrote:kontekst kolegan_razbojnik wrote:ah, kriteriji...debotoijusto wrote:poslao bi ga u zatvor ili bolnicuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
n_razbojnik-
2014-04-15
Sumnjivo je što dolaze snimati, a nemaju glavnu curu. No, opisu bi odgovarala moja miljenica, a vi procienite.debotoijusto wrote:Traži se žena za glavnu ulogu. U dobi između 18 i 35 godina, duge kose i sa znanjem engleskog jezika.
Jedino ne znam kako govori engleski.
Antifašistički!n_razbojnik wrote:kakav kontekst u umjetnosti?debotoijusto wrote:kontekst kolegan_razbojnik wrote:ah, kriteriji...debotoijusto wrote:poslao bi ga u zatvor ili bolnicuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
dobarRegoč wrote:Antifašistički!n_razbojnik wrote:kakav kontekst u umjetnosti?debotoijusto wrote:kontekst kolegan_razbojnik wrote:ah, kriteriji...debotoijusto wrote:poslao bi ga u zatvor ili bolnicuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
2014-04-12
zar smo toliko isključivi? Razumijem da novčanu potporu takav zbor nesmije i ne može tražiti, ali slobodni umjetnički performans sigurno stoji negdje u povelji ljuckih prava i sloboda...negdje između pišanju na Trgu i radionice "makazice-državna zastava"Regoč wrote:Antifašistički!n_razbojnik wrote:kakav kontekst u umjetnosti?debotoijusto wrote:kontekst kolegan_razbojnik wrote:ah, kriteriji...debotoijusto wrote:poslao bi ga u zatvor ili bolnicuabraham wrote:Ako nije nas, nista ne valja. Mislim, sto bi se dogodilo da Bozo okupi grupu cigana i dirigira im dok oni pjevaju ustashke. Kakovi bi komentari bili?????
2014-04-15
Kermit-
2014-04-17
Kontekst ili koncept. Kakov je bio kontekst sto je pisonja skupio skupljace sekundarnih sirovina da pjevaju ustaske? Mislim da bi Bozo trebao pokupiti one vracene afganistance i postrojiti ih da oni pjevaju ustashke. Kontekst, da dokaze da ustashka guija ne spava ni u Afganistanu a ni na kolodvoru. Tststsss
2014-04-14
Krstaši se zaželili nevinih vratova
Kermit-
2014-04-17
Križar stari...pokazuje smjer Kristova groba, ili najbliže birtijeasilovski wrote:
ali perfomer pravi
2014-04-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Oglasio se i Božidar Alić
» Umro glumac Božidar Alić
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» Božidar Alić najavio osnivanje nacionalističkog pokreta
» Upucan policajac na Markovom trgu
» Umro glumac Božidar Alić
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» Božidar Alić najavio osnivanje nacionalističkog pokreta