Oglasio se i Božidar Alić
Page 1 of 1
Oglasio se i Božidar Alić
https://kamenjar.com/glumac-bozidar-alic-obratio-se-skorinim-biracima-zbog-drugog-kruga-samo-budala-i-mrtvac-ne-mijenjaju-stav/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Oglasio se i Božidar Alić
Odakle ovog pustilo?
Ne valja pit. Govorim ja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Škori nasuprot njih izgleda kao normalan čovjek, što jest...Ovo može biti samo kontraproduktivno za HDZ...
red wolf-
2016-02-10
Ne znam zašto se čudiš,pa on i jest profil prosječnog HDZ birača.No kao što sam rekao,izbori su puka formalnost,ali samo čudo može promjeniti ono što je dogovoreno.jastreb wrote:Odakle ovog pustilo?
Jadna domoljubna katolčad,ne znaju za koga glasuju.
Bespotrebno je isticat Kolindinu glupost koja je i onako prenaglašena,ali u ovoj utrci Milanović nije protiv Kolinde,HDZ-a,crkve,jer on njih sve lako potuče do nogu,ali Milanović u ovu utrku ide kontra opskurnuh krugova koji dirigiraju iz inozemstva a njima odgovara jedna intelektualno podkapacitirana osoba poput Kolinde,koja je njihova lutkica na koncu.
No jedino čemu se Milanović može nadat,pošto je Hrvatska relativno mala i beznačajna,da fokus kolindinih mecena nije usmjeren na ovo,ali i ako jest,da on nekako uspije se nametnut i njima kao koperativan čovjek,što je s obzirom na njegov karakter i jezičinu jako teško.
Ali čuda su ipak moguća.I Hillary Clinton takođe je imala podršku tih krugova,pa je svejedno izgubila,pa šta onda beznačajno mjesto predsjednika još beznačajnije državice njima znači.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
U sridu. Kolindu podržavaju određeni međunarodni krugovi kojima ona savršeno odgovara (Trilaterala).סמאל wrote:Ne znam zašto se čudiš,pa on i jest profil prosječnog HDZ birača.No kao što sam rekao,izbori su puka formalnost,ali samo čudo može promjeniti ono što je dogovoreno.jastreb wrote:Odakle ovog pustilo?
Jadna domoljubna katolčad,ne znaju za koga glasuju.
Bespotrebno je isticat Kolindinu glupost koja je i onako prenaglašena,ali u ovoj utrci Milanović nije protiv Kolinde,HDZ-a,crkve,jer on njih sve lako potuče do nogu,ali Milanović u ovu utrku ide kontra opskurnuh krugova koji dirigiraju iz inozemstva a njima odgovara jedna intelektualno podkapacitirana osoba poput Kolinde,koja je njihova lutkica na koncu.
No jedino čemu se Milanović može nadat,pošto je Hrvatska relativno mala i beznačajna,da fokus kolindinih mecena nije usmjeren na ovo,ali i ako jest,da on nekako uspije se nametnut i njima kao koperativan čovjek,što je s obzirom na njegov karakter i jezičinu jako teško.
Ali čuda su ipak moguća.I Hillary Clinton takođe je imala podršku tih krugova,pa je svejedno izgubila,pa šta onda beznačajno mjesto predsjednika još beznačajnije državice njima znači.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kuščević ili Đapić...ili Kolinda, bitno da nije komunjara :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Umro glumac Božidar Alić
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» Božidar Alić najavio osnivanje nacionalističkog pokreta
» Bozidar Alic objavio snimku sina kako recitira 'Za dom spremni'
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» Božidar Alić najavio osnivanje nacionalističkog pokreta
» Bozidar Alic objavio snimku sina kako recitira 'Za dom spremni'
» Kakav debakl: Božidar Alić nije skupio niti stotinu glasova