Upucan policajac na Markovom trgu
Page 1 of 27
Page 1 of 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Upucan policajac na Markovom trgu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/upucan-policajac-na-markovu-trgu/2221087.aspx
vuksadinare- Posts : 100390
2015-09-08
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
bormes...nakon ovog ce se mnogima gace stisnuti koji pohode i rade na markovom trgu...ovo mi djeluje kao upozorenje
2015-09-08
...ali nista neocekivano....zapravo ocekivano...ipak ovo mi mirise na spremanje atentata...
2015-09-08
zadnji koji su prijetili ako me sjecanje ne vara nekim radikalnim potezom prema markovom trgu su ovi fanatici iz RF...ne bi me uopce zacudilo da trag odvede tamo..
2015-09-08
A jel tebi smrde noge fuko?
Vidiš takvi ostave trag
Vidiš takvi ostave trag
i onda kad ja pricam da je danas agentura spremna na sve kad ih se stjera u skripac...znam ih ja u dusu..godinama vrsim istrage i proucavanje agenturskog profila
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da...zato mi smrdi na atentat odnosno kao upozorenje...netko se vec hvata pricuvnog polozajaNoor wrote:navodno iz kalaša
2015-09-08
...sve upucuje kao upozorenje...zao mi policajca..ali oni su najblja meta da nekog na nesto upozore...ovo je organiziran cin..sigurno nije nasumice cin nekog luđaka...koji bi vec bio uhicen..
2015-09-08
je, sad si ga je osigurao u buksivuksadinare wrote:da...zato mi smrdi na atentat odnosno kao upozorenje...netko se vec hvata pricuvnog polozajaNoor wrote:navodno iz kalaša
cilj je legalan al ne oružjem
koleteralni policajac je nacionalna žalost da su nas naoružali socijalističkim mržnjama ljevim i desnim
oružje je ipak za malo istočnije susjede ,,,
koleteralni policajac je nacionalna žalost da su nas naoružali socijalističkim mržnjama ljevim i desnim
oružje je ipak za malo istočnije susjede ,,,
Guest- Guest
ovisi...ako je napad organiziran..i ovisi tko ga je organizirao...taj ili ti su vec negdje podalje...i skriveni...dok se sve ne smiri..Noor wrote:je, sad si ga je osigurao u buksivuksadinare wrote:da...zato mi smrdi na atentat odnosno kao upozorenje...netko se vec hvata pricuvnog polozajaNoor wrote:navodno iz kalaša
2015-09-08
nekidan sam dosao do stravicnog podatka o velikom broju agenata koji svrljaju po hrvatskoj vec sam tu nedugo pisao o tome...mislim da je zoki pokrenuo lavinu pricajuci o tome..i ja sam odmah napisoa necemo dugo cekati a da oni koji su razotkriveni ne pocine neko nedjelo jer agentura kad je u misolovci obicno se u tom slucaju opredjeljuje na raidkalne poteze..
2015-09-08
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2221093
2015-09-08
....ako je u pitanju politicki cin...mislim da desnu opciju mozemo iskljuciti bez obzira na ogorcenje trenutnom politikom plenkija i ekipe oni ne bi pucali na hrvatskog policajca...shodno tome ako je ovo ucinjeno iz nekog politickog akta pocinioci dolaze ili sa radikalno lijevog spektra koji su se sami stavili sada u poziciju osumnjicenika najavom nekih radikalnih akcija na markovu trgu...zatim iz redova 'migranata'...i na koncu mozda je ova garnitura na piku nekih stranih drzava...sto isto ne bi iskljucio kao mogucu opciju ovisno kome su se nesto grdo zamjerili
2015-09-08
plenki ne zeli dati izjavu...a u sebi sigurno 'sto meni ovo sve treba jos da me upucaju odo ja na siguricu'
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
...da...jedno je sigurno....ovima se u vladi i saboru napunile gace..sudeci po izjavama...metku se ne moze pobjeci...ovo je jeben 'potpis'...Noor wrote:evo, napadač se ubio
2015-09-08
evo dam ruku..komu se prvom guza stisla...
2015-09-08
Page 1 of 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 1 of 27