KARAMARKO 'Ja sam antifašist, antikomunist i antitotalitarist. Nadam se da razumijete što to znači'
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: KARAMARKO 'Ja sam antifašist, antikomunist i antitotalitarist. Nadam se da razumijete što to znači'
Ovo će doći ili neće doći.bogomdani wrote:Nego Regoch..nes vam ne ide rusenje komjunista na privilegijama??..sto se ceka??
Antifašizam = demokracija. Teorijska osnova? Dokazi?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: KARAMARKO 'Ja sam antifašist, antikomunist i antitotalitarist. Nadam se da razumijete što to znači'
sve je to samo radi osobnih interesa politicara,a ovi stranacki jurisnici,eto kroz sve to ocekuju koju mrvu krufa gurnutu laktom sa stola..Fénix wrote:Ni ne treba, zna se točno što to sve znači, a za mnoge ove bitange u Hrvatskoj znači konačan kraj sa svime što imaju.Regoč wrote:Da sad ne ulazimo u novu raspravu na istoj temi, u načelu se slažem, ali dalo bi se tu još podosta elaborirati.
Priče o antifašizmu, nacizmu, fašizmu, komunizmu su za mene čiste gluposti danas. Ljudi se navlače na to jer nisu sposobni razmišljati to kroz nekakvu n-tu dimenziju, jer inače bi se sve ove parazite, kompleksaše itd. kao od šale zbrinulo.
Guest- Guest
Ebote Irud ..I Ezek je doreceniji od tebe...Regoč wrote:Ovo će doći ili neće doći.bogomdani wrote:Nego Regoch..nes vam ne ide rusenje komjunista na privilegijama??..sto se ceka??
Guest- Guest
Poveznica i sa antifašizmom...od kojeg postulatima možeš napraviti bilo što, antifašizam je danas dati *ičke izbjeglicama u Koln-u, tako je i demokracija od uređenja vlasti došla do apologeta invazija, raznoraznih prava i uskraćivanja istih do brane kapitalaFénix wrote:Točno to. I tu svaka priča završava iako glupi moderni um misli kako je pametniji kad tu činjenicu samo tek tako etiketira kao totalitarizam i nešto nazadno u stilu "ja rekao, ja kazao", što ipak može puno više reći o famoznom ljudskom 'napretku'.n_razbojnik wrote:Ljudska prava i demokracija zapravo nemaju veze, iako se serviraju pod jedno..Demokratsko društvo može biti i ono koje zabrani ljudska prava istim tim demokratskim procesima
Ucjene koje se rade od strane krupnog kapitala i elita opet govore ono što sam milijun puta rekao, tržište nije slobodno kad netko s njime može manipulirati, dok isti taj kapital može manipulirati društvom kao što to i radi po čitavom svijetu.
2014-04-15
Dakle, nemaš ni teorijski osnovu ni primjere? Osta tvoja teze nedokazana.bogomdani wrote:Ti da cutis..Jos vam Mesek Caruje i vlada... ..Regoč wrote:Pa zašto ga čuvaš samo za se? Reci i nama da se prosvietlimo!bogomdani wrote:Eto imam..Regoč wrote:Bla, truć, ser... samo da zaboravimo da nemaš dokaze da je antifašizam po difoltu demokratski. Ne zaboravljamo!bogomdani wrote:dakle,naebali ste..kod vas je otprilike pola komjunista,iliti Jugovica,a pola onijah drugih...nema pobjednika samo vjecito nadhebavanje.,.,.Regoč wrote:Ne bih se složio. Biti protiv komunizma i biti protiv fašizma je civilizacijski doseg, jasno dok im se suprotstavlja demokracija. Kad se komunizmu suprotstaviš fašizmom, a fašizmu komunizmom, zapravo podupireš isti vladavinski obrazac, samo s drugom obogotvorenom skupinom.marcellus wrote:karamarko priča gluposti naime antifašizam i antikomunizam su anticivilizacijski pokreti i antidemokratski kao takvi, antifašizam se vezuje uz genocidne manijake i ratne zločince, te militantne grupe renta rulje danas na zapadu koja po narudžbi pali aute po gradovima zapada kad je g8, a antikomunizam uz neonaciste i skinjare. Kao što se antiislamizam uostalom vezuje uz dečke obrijanih glava
Jel,a sad ti pase prostituiranje termina antifasizam??n_razbojnik wrote:Poveznica i sa antifašizmom...od kojeg postulatima možeš napraviti bilo što, antifašizam je danas dati *ičke izbjeglicama u Koln-u, tako je i demokracija od uređenja vlasti došla do apologeta invazija, raznoraznih prava i uskraćivanja istih do brane kapitalaFénix wrote:Točno to. I tu svaka priča završava iako glupi moderni um misli kako je pametniji kad tu činjenicu samo tek tako etiketira kao totalitarizam i nešto nazadno u stilu "ja rekao, ja kazao", što ipak može puno više reći o famoznom ljudskom 'napretku'.n_razbojnik wrote:Ljudska prava i demokracija zapravo nemaju veze, iako se serviraju pod jedno..Demokratsko društvo može biti i ono koje zabrani ljudska prava istim tim demokratskim procesima
Ucjene koje se rade od strane krupnog kapitala i elita opet govore ono što sam milijun puta rekao, tržište nije slobodno kad netko s njime može manipulirati, dok isti taj kapital može manipulirati društvom kao što to i radi po čitavom svijetu.
Guest- Guest
Bome si stvarno pogodio u ništa. Propade ti teza.bogomdani wrote:I jopet u Nista...Regoč wrote:A ti opet ništa!bogomdani wrote:..i opet???Regoč wrote:Dokaz? Teorijska osnova? Ništa???bogomdani wrote:@Regoch
Brate,ti ko oni koji svakih 20 minuta ponavljaju iste pokrete i fraze... ..nije bas pohvalno..
Ma kako najpamertnijima na Svijetu nes dokazati...ne ide to...Regoč wrote:Dakle, nemaš ni teorijski osnovu ni primjere? Osta tvoja teze nedokazana.bogomdani wrote:Ti da cutis..Jos vam Mesek Caruje i vlada... ..Regoč wrote:Pa zašto ga čuvaš samo za se? Reci i nama da se prosvietlimo!bogomdani wrote:Eto imam..Regoč wrote:Bla, truć, ser... samo da zaboravimo da nemaš dokaze da je antifašizam po difoltu demokratski. Ne zaboravljamo!bogomdani wrote:dakle,naebali ste..kod vas je otprilike pola komjunista,iliti Jugovica,a pola onijah drugih...nema pobjednika samo vjecito nadhebavanje.,.,.Regoč wrote:Ne bih se složio. Biti protiv komunizma i biti protiv fašizma je civilizacijski doseg, jasno dok im se suprotstavlja demokracija. Kad se komunizmu suprotstaviš fašizmom, a fašizmu komunizmom, zapravo podupireš isti vladavinski obrazac, samo s drugom obogotvorenom skupinom.marcellus wrote:karamarko priča gluposti naime antifašizam i antikomunizam su anticivilizacijski pokreti i antidemokratski kao takvi, antifašizam se vezuje uz genocidne manijake i ratne zločince, te militantne grupe renta rulje danas na zapadu koja po narudžbi pali aute po gradovima zapada kad je g8, a antikomunizam uz neonaciste i skinjare. Kao što se antiislamizam uostalom vezuje uz dečke obrijanih glava
Guest- Guest
nema teze...samo logika,nes strano na balkanskim prostorima..Regoč wrote:Bome si stvarno pogodio u ništa. Propade ti teza.bogomdani wrote:I jopet u Nista...Regoč wrote:A ti opet ništa!bogomdani wrote:..i opet???Regoč wrote:Dokaz? Teorijska osnova? Ništa???bogomdani wrote:@Regoch
Brate,ti ko oni koji svakih 20 minuta ponavljaju iste pokrete i fraze... ..nije bas pohvalno..
Guest- Guest
Zar sam pogriešio? Za razliku od tebe i tvoje pogrješne teze.bogomdani wrote:Ebote Irud ..I Ezek je doreceniji od tebe...Regoč wrote:Ovo će doći ili neće doći.bogomdani wrote:Nego Regoch..nes vam ne ide rusenje komjunista na privilegijama??..sto se ceka??
Moga bi vas covjek do ujutro drzati ovdje...
Guest- Guest
Lako je mudromu dokazati.bogomdani wrote:Ma kako najpamertnijima na Svijetu nes dokazati...ne ide to...Regoč wrote:Dakle, nemaš ni teorijski osnovu ni primjere? Osta tvoja teze nedokazana.bogomdani wrote:Ti da cutis..Jos vam Mesek Caruje i vlada... ..Regoč wrote:Pa zašto ga čuvaš samo za se? Reci i nama da se prosvietlimo!bogomdani wrote:Eto imam..Regoč wrote:Bla, truć, ser... samo da zaboravimo da nemaš dokaze da je antifašizam po difoltu demokratski. Ne zaboravljamo!bogomdani wrote:dakle,naebali ste..kod vas je otprilike pola komjunista,iliti Jugovica,a pola onijah drugih...nema pobjednika samo vjecito nadhebavanje.,.,.Regoč wrote:Ne bih se složio. Biti protiv komunizma i biti protiv fašizma je civilizacijski doseg, jasno dok im se suprotstavlja demokracija. Kad se komunizmu suprotstaviš fašizmom, a fašizmu komunizmom, zapravo podupireš isti vladavinski obrazac, samo s drugom obogotvorenom skupinom.marcellus wrote:karamarko priča gluposti naime antifašizam i antikomunizam su anticivilizacijski pokreti i antidemokratski kao takvi, antifašizam se vezuje uz genocidne manijake i ratne zločince, te militantne grupe renta rulje danas na zapadu koja po narudžbi pali aute po gradovima zapada kad je g8, a antikomunizam uz neonaciste i skinjare. Kao što se antiislamizam uostalom vezuje uz dečke obrijanih glava
e vako..u globalu i vrlo jednostavno..krivo ste uspotali mete,krivu filozofiju primjenjujete,krive vrijednosti promovirate,kriva sredstva za rjesenje predlazete..ali hajde..imate vremena na raspolaganju bar ako niceg drugog..Regoč wrote:Zar sam pogriešio? Za razliku od tebe i tvoje pogrješne teze.bogomdani wrote:Ebote Irud ..I Ezek je doreceniji od tebe...Regoč wrote:Ovo će doći ili neće doći.bogomdani wrote:Nego Regoch..nes vam ne ide rusenje komjunista na privilegijama??..sto se ceka??
Guest- Guest
Ima. Tvoja. Antifašizam = demokracija. Probaj, makar i za balkanske prostore. Tamo si, zapravo, doma, jel?bogomdani wrote:nema teze...samo logika,nes strano na balkanskim prostorima..Regoč wrote:Bome si stvarno pogodio u ništa. Propade ti teza.bogomdani wrote:I jopet u Nista...Regoč wrote:A ti opet ništa!bogomdani wrote:..i opet???Regoč wrote:Dokaz? Teorijska osnova? Ništa???bogomdani wrote:@Regoch
UPRAVO TAKO...Regoč wrote:Lako je mudromu dokazati.bogomdani wrote:Ma kako najpamertnijima na Svijetu nes dokazati...ne ide to...Regoč wrote:Dakle, nemaš ni teorijski osnovu ni primjere? Osta tvoja teze nedokazana.bogomdani wrote:Ti da cutis..Jos vam Mesek Caruje i vlada... ..Regoč wrote:Pa zašto ga čuvaš samo za se? Reci i nama da se prosvietlimo!bogomdani wrote:Eto imam..Regoč wrote:Bla, truć, ser... samo da zaboravimo da nemaš dokaze da je antifašizam po difoltu demokratski. Ne zaboravljamo!bogomdani wrote:dakle,naebali ste..kod vas je otprilike pola komjunista,iliti Jugovica,a pola onijah drugih...nema pobjednika samo vjecito nadhebavanje.,.,.Regoč wrote:Ne bih se složio. Biti protiv komunizma i biti protiv fašizma je civilizacijski doseg, jasno dok im se suprotstavlja demokracija. Kad se komunizmu suprotstaviš fašizmom, a fašizmu komunizmom, zapravo podupireš isti vladavinski obrazac, samo s drugom obogotvorenom skupinom.marcellus wrote:karamarko priča gluposti naime antifašizam i antikomunizam su anticivilizacijski pokreti i antidemokratski kao takvi, antifašizam se vezuje uz genocidne manijake i ratne zločince, te militantne grupe renta rulje danas na zapadu koja po narudžbi pali aute po gradovima zapada kad je g8, a antikomunizam uz neonaciste i skinjare. Kao što se antiislamizam uostalom vezuje uz dečke obrijanih glava
Guest- Guest
Definiraj DOM?...Regoč wrote:Ima. Tvoja. Antifašizam = demokracija. Probaj, makar i za balkanske prostore. Tamo si, zapravo, doma, jel?bogomdani wrote:nema teze...samo logika,nes strano na balkanskim prostorima..Regoč wrote:Bome si stvarno pogodio u ništa. Propade ti teza.bogomdani wrote:I jopet u Nista...Regoč wrote:A ti opet ništa!bogomdani wrote:..i opet???Regoč wrote:Dokaz? Teorijska osnova? Ništa???bogomdani wrote:@Regoch
Guest- Guest
Da nam se da. No, san će nas odnieti.bogomdani wrote:Moga bi vas covjek do ujutro drzati ovdje...
Bla... ajmo na tvoju tezu: antifašizam = demokracija.bogomdani wrote:e vako..u globalu i vrlo jednostavno..krivo ste uspotali mete,krivu filozofiju primjenjujete,krive vrijednosti promovirate,kriva sredstva za rjesenje predlazete..ali hajde..imate vremena na raspolaganju bar ako niceg drugog..Regoč wrote:Zar sam pogriešio? Za razliku od tebe i tvoje pogrješne teze.bogomdani wrote:Ebote Irud ..I Ezek je doreceniji od tebe...Regoč wrote:Ovo će doći ili neće doći.bogomdani wrote:Nego Regoch..nes vam ne ide rusenje komjunista na privilegijama??..sto se ceka??
wikipedia.hr --> Čitanje sa razumjevanjem, obradi temu i vrati sebogomdani wrote:Jel,a sad ti pase prostituiranje termina antifasizam??n_razbojnik wrote:Poveznica i sa antifašizmom...od kojeg postulatima možeš napraviti bilo što, antifašizam je danas dati *ičke izbjeglicama u Koln-u, tako je i demokracija od uređenja vlasti došla do apologeta invazija, raznoraznih prava i uskraćivanja istih do brane kapitalaFénix wrote:Točno to. I tu svaka priča završava iako glupi moderni um misli kako je pametniji kad tu činjenicu samo tek tako etiketira kao totalitarizam i nešto nazadno u stilu "ja rekao, ja kazao", što ipak može puno više reći o famoznom ljudskom 'napretku'.n_razbojnik wrote:Ljudska prava i demokracija zapravo nemaju veze, iako se serviraju pod jedno..Demokratsko društvo može biti i ono koje zabrani ljudska prava istim tim demokratskim procesima
2014-04-15
bolno je gledati kako se odusevljujete politicarima koji vam prodaju mooda pod boobrege...to mi uvijek privuce paznju..
po definiciji,gnjojam po SVIM politicarima..
po definiciji,gnjojam po SVIM politicarima..
Guest- Guest
dobro..zar nisi rekao da su tamo samo vremesna sranja(karikiram)..??n_razbojnik wrote:wikipedia.hr --> Čitanje sa razumjevanjem, obradi temu i vrati sebogomdani wrote:Jel,a sad ti pase prostituiranje termina antifasizam??n_razbojnik wrote:Poveznica i sa antifašizmom...od kojeg postulatima možeš napraviti bilo što, antifašizam je danas dati *ičke izbjeglicama u Koln-u, tako je i demokracija od uređenja vlasti došla do apologeta invazija, raznoraznih prava i uskraćivanja istih do brane kapitalaFénix wrote:Točno to. I tu svaka priča završava iako glupi moderni um misli kako je pametniji kad tu činjenicu samo tek tako etiketira kao totalitarizam i nešto nazadno u stilu "ja rekao, ja kazao", što ipak može puno više reći o famoznom ljudskom 'napretku'.n_razbojnik wrote:Ljudska prava i demokracija zapravo nemaju veze, iako se serviraju pod jedno..Demokratsko društvo može biti i ono koje zabrani ljudska prava istim tim demokratskim procesima
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Karamarko čestitao Pashu židovima: ‘Nadam se da politikantske ambicije neće narušiti ugled židova u hrvatskom društvu’
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Zoki je nekad vodio reformirane komuniste sad je zestoki antikomunist
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Karamarko čestitao Pashu židovima: ‘Nadam se da politikantske ambicije neće narušiti ugled židova u hrvatskom društvu’
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Zoki je nekad vodio reformirane komuniste sad je zestoki antikomunist
Page 6 of 7