Zamke uma
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zamke uma
A Marija-Ana?jastreb wrote:Nije Ana,nije Marija.ostap.phender wrote:I od Ane Marije?jastreb wrote:Meni rupe u sjećanju nastaju samo nakon obilnih količina alkoholnih pića.
Zato i apstiniram.
Guest- Guest
apstiniraš ti kurac.jastreb wrote:Meni rupe u sjećanju nastaju samo nakon obilnih količina alkoholnih pića.
Zato i apstiniram.
i dobar ti efemizam, obilato.
nakon pokojnog bugija ti si perjanica pijanaca foruma.
2014-12-30
???ostap.phender wrote:A Marija-Ana?jastreb wrote:Nije Ana,nije Marija.ostap.phender wrote:I od Ane Marije?jastreb wrote:Meni rupe u sjećanju nastaju samo nakon obilnih količina alkoholnih pića.
Zato i apstiniram.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Apstiniraš od alkohola, veliš, a ja pitam: i od Marije-huane?jastreb wrote:???ostap.phender wrote:A Marija-Ana?jastreb wrote:Nije Ana,nije Marija.ostap.phender wrote:I od Ane Marije?jastreb wrote:Meni rupe u sjećanju nastaju samo nakon obilnih količina alkoholnih pića.
Zato i apstiniram.
Guest- Guest
Da ti budem iskren. Nikad je nisam probo.ostap.phender wrote:Apstiniraš od alkohola, veliš, a ja pitam: i od Marije-huane?jastreb wrote:???ostap.phender wrote:A Marija-Ana?jastreb wrote:Nije Ana,nije Marija.ostap.phender wrote:I od Ane Marije?jastreb wrote:Meni rupe u sjećanju nastaju samo nakon obilnih količina alkoholnih pića.
Zato i apstiniram.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Alkohol je govno od kvasca kad se kvaščeve gljive useru i dobiju proljev od muke :P Marica je nešto sasma drugo. Alkosi kad prvi put poduvaju obično vele: - Meni od ovog nije ništa....a zašto je taj trajvan tako glasan na okretištu? :Pjastreb wrote:Da ti budem iskren. Nikad je nisam probo.ostap.phender wrote:Apstiniraš od alkohola, veliš, a ja pitam: i od Marije-huane?jastreb wrote:???ostap.phender wrote:A Marija-Ana?jastreb wrote:Nije Ana,nije Marija.ostap.phender wrote:I od Ane Marije?jastreb wrote:Meni rupe u sjećanju nastaju samo nakon obilnih količina alkoholnih pića.
Zato i apstiniram.
Guest- Guest
mare je precjenjena i preskupa.ostap.phender wrote:
Alkohol je govno od kvasca kad se kvaščeve gljive useru i dobiju proljev od muke :P Marica je nešto sasma drugo. Alkosi kad prvi put poduvaju obično vele: - Meni od ovog nije ništa....a zašto je taj trajvan tako glasan na okretištu? :P
pivo je zakon.
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sve zamke i pošasti Interneta
» Ukrajina čeka s ofenzivom. Ima velike probleme i zamke na svakom koraku
» Ukrajina čeka s ofenzivom. Ima velike probleme i zamke na svakom koraku
Page 4 of 4