Vise od 70 povjesnicara podrzalo Hasanbegovica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vise od 70 povjesnicara podrzalo Hasanbegovica
Zato sto su hrvati porijeklom a ovi drugi su cigani pardon srbi a mi nismo isti soj ili bar da vuku nase porijeklodeda na aparatima wrote:ako Stevanović ili Jovanović nije naš čovjek, i znaš odmah čiji su mu isnteresi na prvom mjestu, po kojoj to logici Hasanbegović stavlja hrvatske interese na prvo mjesto a ne interese svoje zajednice?vuksadinare wrote:Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:
Zato sto su hrvati porijeklom
haha koja si ti budala i u kakve bajke vjeruješ
kreten
Guest- Guest
to je na razini Šešeljeve mitomanije kako su to sve poturčeni i pokatloičeni Srbi
Guest- Guest
Sto ces puca me nostalgija za granicom na drini..inace drina je hrvatska rijec porijeklom...pa jbg sad smo kifla..odnosno...nismo drzava iz jednog dijeladeda na aparatima wrote:vuksadinare wrote:
Zato sto su hrvati porijeklom
haha koja si ti budala i u kakve bajke vjeruješ
kreten
2015-09-08
Pa ne bih se baš okladio da niste istog porijekla. Naročito po Zagori,Bukovici i Lici. I još dolje.vuksadinare wrote:Zato sto su hrvati porijeklom a ovi drugi su cigani pardon srbi a mi nismo isti soj ili bar da vuku nase porijeklodeda na aparatima wrote:ako Stevanović ili Jovanović nije naš čovjek, i znaš odmah čiji su mu isnteresi na prvom mjestu, po kojoj to logici Hasanbegović stavlja hrvatske interese na prvo mjesto a ne interese svoje zajednice?vuksadinare wrote:Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma jok...nista isto...pravi cigicijastreb wrote:Pa ne bih se baš okladio da niste istog porijekla. Naročito po Zagori,Bukovici i Lici. I još dolje.vuksadinare wrote:Zato sto su hrvati porijeklom a ovi drugi su cigani pardon srbi a mi nismo isti soj ili bar da vuku nase porijeklodeda na aparatima wrote:ako Stevanović ili Jovanović nije naš čovjek, i znaš odmah čiji su mu isnteresi na prvom mjestu, po kojoj to logici Hasanbegović stavlja hrvatske interese na prvo mjesto a ne interese svoje zajednice?vuksadinare wrote:Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
2015-09-08
Ne miešaj Zlatka s džihadistima.udba wrote:Je musliman je, i onda kad čitam tamo na drugoj temi kako bi progonjenim muslimanima oduzimali imovinu i trpali im svinjetinu za jest, srce me boli kad vidim koji odnos imate prema Hasanovoj vjeri, čekam dan kad ćete ga se odreć i trpat mu krmetinu u usta.Regoč wrote:Recite istinu, Zlatko je musliman. I što sad? Odakle budalaština da će dopustiti samo halal-hranu? To je "antifašističko" crnilo koje nema veze s mozgom. A kad već spominješ bivšu Vladu, je li itko ikada, potaknut s 50 % Srbah u njoj, upitao kada će međimursku gibanicu zamieniti četnička?udba wrote:Ma nemoj, zašto čovjek ne smije prigovoriti i reći istinu? Kad je bila naša vlada imali smo samo 50% Srba u njoj pa ste nas stalno prozivali da su pola Srbi. Bilo je 50% Srba i 50% Hrvata samo prve godine, obećali smo nakon toliko galame i prigovaranja da će sljedeće godine biti obrnuto i to smo ostvarili, zanima me kako ćete vi ostvariti vaša obećanja o "najbogatiju državu u galaksiju".Regoč wrote:Koja ste vi gamad, takvi idiotizmi padaju na pamet samo esdepenjarama, recimo onoj Holyci koja je zabranila meso i uvela obvezni vegićki dan. To je vaša razina sviesti!dawson wrote:Hoće li Zlatko zabraniti svinjetinu u restoranu ministarstva kulture odn. dozvoliti samo halal hranu? :)
Je, stalno ste nam brojali krvna zrnca i govorili kako više ima Srba u našu Vladu nego u fudbalsku reprezentaciju Srbije, a ova vlada je odjebala Međimurce iz Vlade, nema gibanice, samo Kebab.
vuksadinare wrote:
Sto ces puca me nostalgija za granicom na drini
što ima tako vrijedno u Bosni da bi zbog toga trebalo ići u osvajanje?
Guest- Guest
Svatko je pokazao što. Zašto Jovanoviću i Pupovcu viču da su četnici, a Lalovcu i Jokići ne viču? Zato i Zlatka smatramo svojim.deda na aparatima wrote:ako Stevanović ili Jovanović nije naš čovjek, i znaš odmah čiji su mu isnteresi na prvom mjestu, po kojoj to logici Hasanbegović stavlja hrvatske interese na prvo mjesto a ne interese svoje zajednice?vuksadinare wrote:Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
Regoč wrote:
Ne miešaj Zlatka s džihadistima.
Zar Hasanbegović vjeruje u nešto drugo u što džihadsiti ne vjeruju? Po njegovoj biografiji vidimo da je kao mlad imao želju biti dijelom militantnog pokreta, samo ga tad eto nije bilo.
Guest- Guest
Zar je Zlatko odsjecao glave i silovao po Njemačkoj?deda na aparatima wrote:Regoč wrote:
Zar Hasanbegović vjeruje u nešto drugo u što džihadsiti ne vjeruju? Po njegovoj biografiji vidimo da je kao mlad imao želju biti dijelom militantnog pokreta, samo ga tad eto nije bilo.
Regoč wrote:Zar je Zlatko odsjecao glave i silovao po Njemačkoj?deda na aparatima wrote:Regoč wrote:
Muslimanske zajednice diljem europe, koje također nisu sudjelovale u seksualnim napadima, su se izjasnile kako su Njemice same krive jer su hodale bez muške pratnje člana obitelji i bile su nepristojno odjevene. To što im se dogodilo se dogodilo jer nisu poštovale šerijatska pravila, i to je jasno svakom muslimanu. Stav muslimanskih zajednica oko odsjecanja glave mladiću u engleskoj je da se radi o činu obrane islamske vjere koju napadaju razni nacionalisti i islamofobi.
Neukima i naivnima to nije jasno.
Guest- Guest
Deda fakat si na aparatima
2015-09-08
Ovo je potpuno tocno..deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Zar je Zlatko odsjecao glave i silovao po Njemačkoj?deda na aparatima wrote:Regoč wrote:
Muslimanske zajednice diljem europe, koje također nisu sudjelovale u seksualnim napadima, su se izjasnile kako su Njemice same krive jer su hodale bez muške pratnje člana obitelji i bile su nepristojno odjevene. To što im se dogodilo se dogodilo jer nisu poštovale šerijatska pravila, i to je jasno svakom muslimanu. Stav muslimanskih zajednica oko odsjecanja glave mladiću u engleskoj je da se radi o činu obrane islamske vjere koju napadaju razni nacionalisti i islamofobi.
Neukima i naivnima to nije jasno.
Guest- Guest
BBB i Torcida navijački suborci??? Hahahahahaha....vuksadinare wrote:Ajde ne diraj mi navijackog suborca iz 80-tih i pocetka 90- ih...kad smo sorali cigane i grobare...da je i kinez ako mi je bio navijacki suborac u teskim vremenima drazi mi je i od vlastitog bratadeda na aparatima wrote:ne znam Hasanbegović ne zvuči baš crnogorskivuksadinare wrote:No ciji je?....crnogorskideda na aparatima wrote:samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
Odi na sjever Poljuda i to im reci pa te buju dodatno napeglali.
Hahahahaha.
2014-04-22
Pa ako ćemo realno više Frane iz Pridrage liči na Stevana iz Karina,nego što liči na nekog Štefa iz Luga Poznanovečkog.vuksadinare wrote:Ma jok...nista isto...pravi cigicijastreb wrote:Pa ne bih se baš okladio da niste istog porijekla. Naročito po Zagori,Bukovici i Lici. I još dolje.vuksadinare wrote:Zato sto su hrvati porijeklom a ovi drugi su cigani pardon srbi a mi nismo isti soj ili bar da vuku nase porijeklodeda na aparatima wrote:ako Stevanović ili Jovanović nije naš čovjek, i znaš odmah čiji su mu isnteresi na prvom mjestu, po kojoj to logici Hasanbegović stavlja hrvatske interese na prvo mjesto a ne interese svoje zajednice?vuksadinare wrote:Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
2014-04-22
Tajna..salim se...sto ima?...JOS PITAS..ljepotu...dusuideda na aparatima wrote:vuksadinare wrote:
Sto ces puca me nostalgija za granicom na drini
što ima tako vrijedno u Bosni da bi zbog toga trebalo ići u osvajanje?
2015-09-08
i ti si mi neki poznavaoc lige i navijačke scene exYujastreb wrote:BBB i Torcida navijački suborci??? Hahahahahaha....vuksadinare wrote:Ajde ne diraj mi navijackog suborca iz 80-tih i pocetka 90- ih...kad smo sorali cigane i grobare...da je i kinez ako mi je bio navijacki suborac u teskim vremenima drazi mi je i od vlastitog bratadeda na aparatima wrote:ne znam Hasanbegović ne zvuči baš crnogorskivuksadinare wrote:No ciji je?....crnogorskideda na aparatima wrote:samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
Hahahahaha.
n_razbojnik-
2014-04-15
Ma,bedastoća par excellance.n_razbojnik wrote:i ti si mi neki poznavaoc lige i navijačke scene exYujastreb wrote:BBB i Torcida navijački suborci??? Hahahahahaha....vuksadinare wrote:Ajde ne diraj mi navijackog suborca iz 80-tih i pocetka 90- ih...kad smo sorali cigane i grobare...da je i kinez ako mi je bio navijacki suborac u teskim vremenima drazi mi je i od vlastitog bratadeda na aparatima wrote:ne znam Hasanbegović ne zvuči baš crnogorskivuksadinare wrote:No ciji je?....crnogorskideda na aparatima wrote:samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
Hahahahaha.
Ako je igdje bila nacionalistička euforija do jaja,onda je to bilo u Srbiji,pa nikada Delijama i Grobarima nije padalo na pamet da zajednički nastupaju.
To bi bilo kontra svih pravila. Masa Torcidaša je taj potez naslikavanja sa Purgerima odbacila i ocijenila prekidom tradicije.
Danas kad pričaš sa mlađim navijačima kažu da jedino kad igra reprezentacija. Drugo ne dolazi u obzir.
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» predavanje pročetničkog povjesničara
» raskol i u HND-u, napalo lekovića, podržalo Hasana....
» 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» predavanje pročetničkog povjesničara
» raskol i u HND-u, napalo lekovića, podržalo Hasana....
» 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
Page 3 of 3