ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika

Go down

10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika Empty 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika

Post by debotoijusto Tue 11 May - 19:12

KANDIDAT HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović izrazio je danas zahvalnost na potpori deset udruga Hrvata iz bosanske Posavine i srednje Bosne, poručivši da u potpunosti zagovara njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta u BiH. 
Filipović je na svom Facebook profilu objavio kako je zahvalan udrugama Hrvata iz bosanske Posavine i srednje Bosne te predsjedniku Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a Anti Jeliću na podršci koju su iskazali njegovoj kandidaturi.

"Osim toga, hvala našim Hrvatima iz BiH što su prepoznali da u potpunosti zagovaram i njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta. Štitit ćemo temeljne narodnjačko-demokršćanske vrijednosti i vrijednosti Domovinskog rata u RH i u BiH", poručio je.
Istaknuo je da se HDZ i hrvatska vlada trajno i bezrezervno, na načelu neraskidivog zajedništva hrvatskog naroda, zauzimaju za očuvanje konstitutivnosti i ravnopravnosti Hrvata u BiH te podrškom nizu programa i projekata pomažu unaprjeđenju kvalitete života Hrvata u BiH i djelovanju zavičajnih udruga Zagrebu.

Filipović je najavio da će očuvati radna mjesta i graditi kulturu izvrsnosti u Zagrebu, osigurati njegov gospodarsko-socijalni razvoj i financijsku konsolidaciju.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/filipovic-10-udruga-hrvata-iz-bosne-je-podrzalo-moju-kandidaturu-za-gradonacelnika/2275286.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika Empty Re: 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika

Post by debotoijusto Tue 11 May - 19:14

hrabar istup o ozbiljnim komunalno-prometnim problemima grada  :coffee
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika Empty Re: 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika

Post by vuksadinare Tue 11 May - 19:29

.i najokorjeliki hdzovac mora priznat da je lik kreten..eh sto bandic bas morao umrijeti.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 11 May - 19:31

Ovo sa ZET-om..je najjace..u tom grmu lezi zec..jebe se njima za tomasevica nego omoguci ti brajo da se u zet-u i dalje zaposljava preko znjore..ovaj obecao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Tue 11 May - 19:39

jebena situacija kad je ponestalo i u HDZ-u kadrova,kako je ovaj hajvan isplivao to je čudo.Gledao sam "otvoreno" i pitaju ga nešto a ovaj tulipan bleji i priča o financiranju kampanja...hahaha kao da on plaća iz svog džepa a sve ostale financiraju neprijatelji države.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by T. Tue 11 May - 22:15

debotoijusto wrote:hrabar istup o ozbiljnim komunalno-prometnim problemima grada  :coffee
Pa tvom sorosevcu je glavna potka u večerašnjem dnevniku 'rodna ravnopravnost'...
Time će riješiti komunalno prometne probleme grada?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 11 May - 22:19

Evo ove budaletine iz HdZa kao da se trude dovesti sorosevca na vlast i dovest će ga

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 11 May - 22:20

Čega se pametan stidi budala se time hvali

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 12 May - 6:12

T. wrote:
debotoijusto wrote:hrabar istup o ozbiljnim komunalno-prometnim problemima grada  :coffee
Pa tvom sorosevcu je glavna potka u večerašnjem dnevniku 'rodna ravnopravnost'...
Time će riješiti komunalno prometne probleme grada?
a iza njega rada boric,vili matula :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora Wed 12 May - 6:40

I uz podrsku iz bosne morao je falsificati potpise podrske 
Pravi ADZ

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics