10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
Page 1 of 1
10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
KANDIDAT HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović izrazio je danas zahvalnost na potpori deset udruga Hrvata iz bosanske Posavine i srednje Bosne, poručivši da u potpunosti zagovara njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta u BiH.
Filipović je na svom Facebook profilu objavio kako je zahvalan udrugama Hrvata iz bosanske Posavine i srednje Bosne te predsjedniku Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a Anti Jeliću na podršci koju su iskazali njegovoj kandidaturi.
"Osim toga, hvala našim Hrvatima iz BiH što su prepoznali da u potpunosti zagovaram i njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta. Štitit ćemo temeljne narodnjačko-demokršćanske vrijednosti i vrijednosti Domovinskog rata u RH i u BiH", poručio je.
Istaknuo je da se HDZ i hrvatska vlada trajno i bezrezervno, na načelu neraskidivog zajedništva hrvatskog naroda, zauzimaju za očuvanje konstitutivnosti i ravnopravnosti Hrvata u BiH te podrškom nizu programa i projekata pomažu unaprjeđenju kvalitete života Hrvata u BiH i djelovanju zavičajnih udruga Zagrebu.
Filipović je najavio da će očuvati radna mjesta i graditi kulturu izvrsnosti u Zagrebu, osigurati njegov gospodarsko-socijalni razvoj i financijsku konsolidaciju.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/filipovic-10-udruga-hrvata-iz-bosne-je-podrzalo-moju-kandidaturu-za-gradonacelnika/2275286.aspx
Filipović je na svom Facebook profilu objavio kako je zahvalan udrugama Hrvata iz bosanske Posavine i srednje Bosne te predsjedniku Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a Anti Jeliću na podršci koju su iskazali njegovoj kandidaturi.
"Osim toga, hvala našim Hrvatima iz BiH što su prepoznali da u potpunosti zagovaram i njegovanje hrvatskog nacionalnog identiteta. Štitit ćemo temeljne narodnjačko-demokršćanske vrijednosti i vrijednosti Domovinskog rata u RH i u BiH", poručio je.
Istaknuo je da se HDZ i hrvatska vlada trajno i bezrezervno, na načelu neraskidivog zajedništva hrvatskog naroda, zauzimaju za očuvanje konstitutivnosti i ravnopravnosti Hrvata u BiH te podrškom nizu programa i projekata pomažu unaprjeđenju kvalitete života Hrvata u BiH i djelovanju zavičajnih udruga Zagrebu.
Filipović je najavio da će očuvati radna mjesta i graditi kulturu izvrsnosti u Zagrebu, osigurati njegov gospodarsko-socijalni razvoj i financijsku konsolidaciju.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/filipovic-10-udruga-hrvata-iz-bosne-je-podrzalo-moju-kandidaturu-za-gradonacelnika/2275286.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
hrabar istup o ozbiljnim komunalno-prometnim problemima grada
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
.i najokorjeliki hdzovac mora priznat da je lik kreten..eh sto bandic bas morao umrijeti..
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Ovo sa ZET-om..je najjace..u tom grmu lezi zec..jebe se njima za tomasevica nego omoguci ti brajo da se u zet-u i dalje zaposljava preko znjore..ovaj obecao
2015-09-08
jebena situacija kad je ponestalo i u HDZ-u kadrova,kako je ovaj hajvan isplivao to je čudo.Gledao sam "otvoreno" i pitaju ga nešto a ovaj tulipan bleji i priča o financiranju kampanja...hahaha kao da on plaća iz svog džepa a sve ostale financiraju neprijatelji države.
vili40-
2015-08-02
Pa tvom sorosevcu je glavna potka u večerašnjem dnevniku 'rodna ravnopravnost'...debotoijusto wrote:hrabar istup o ozbiljnim komunalno-prometnim problemima grada
Time će riješiti komunalno prometne probleme grada?
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Evo ove budaletine iz HdZa kao da se trude dovesti sorosevca na vlast i dovest će ga
Čega se pametan stidi budala se time hvali
a iza njega rada boric,vili matulaT. wrote:Pa tvom sorosevcu je glavna potka u večerašnjem dnevniku 'rodna ravnopravnost'...debotoijusto wrote:hrabar istup o ozbiljnim komunalno-prometnim problemima grada
Time će riješiti komunalno prometne probleme grada?
2015-09-08
I uz podrsku iz bosne morao je falsificati potpise podrske
Pravi ADZ
Pravi ADZ
Similar topics
» Nova Vlada ne može poništiti moju kandidaturu za glavnu tajnicu UN-a
» Ivošević povukao kandidaturu za gradonačelnika Splita, podržao Ivicu Puljka
» Šef stranke Fokus objavio je kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. Na Telegramu priča zašto je bolji od Tomaševića
» Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Ivošević povukao kandidaturu za gradonačelnika Splita, podržao Ivicu Puljka
» Šef stranke Fokus objavio je kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. Na Telegramu priča zašto je bolji od Tomaševića
» Đžaferović : Nad Palestincima se odvija velika nepravda a majorizacija Hrvata kršćana od islamskih okupatora Bosne je super stvar
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 1 of 1