Vise od 70 povjesnicara podrzalo Hasanbegovica
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vise od 70 povjesnicara podrzalo Hasanbegovica
Što je više kleveta i lažidawson wrote:Hoće li Zlatko zabraniti svinjetinu u restoranu ministarstva kulture odn. dozvoliti samo halal hranu? :)
Hase nam je miliji i draži.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
70 kriptoustaša, eh u neka bolja vremena ti bi išli na preodgoj
2014-04-15
'Region glumac' leon lucev urlice...'ce oce da glumim hrvata koji je pozitivac e necete majke vam ga..samo srbin moze da bidne pozitivac'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
urska raukat 20 godina posteno nesto nije glumila ali bere pare na racun hrvata..tipican janez...urska ubi se i spasi kulturu
2015-09-08
Koja ste vi gamad, takvi idiotizmi padaju na pamet samo esdepenjarama, recimo onoj Holyci koja je zabranila meso i uvela obvezni vegićki dan. To je vaša razina sviesti!dawson wrote:Hoće li Zlatko zabraniti svinjetinu u restoranu ministarstva kulture odn. dozvoliti samo halal hranu? :)
Hoćeš reći da je pobiedio židovski imperijalizam? Daj pojasni, možda si u pravu pa me zanimaju argumenti.stenjalica wrote:reci to židovimaRegoč wrote:Ne baljezgaj, sve se zna. Sukod nekoliko imperijalizama umotanih u ideološki celofan. Pobiedio anglosaski i ruski imperijalizam.stenjalica wrote:blago zemlji koja toliko povjesničara ima a nemože se dogovoriti šta je bio WW2 i tko je u njemu pobjedio
luda zemlja
Ne, Zlatko je ozbiljan znanstvenik, a ovima je poviest samo vid obrane baštine komunističkoga totalitarizma.stenjalica wrote:inače ovaj Zlatko je samo antipod Jakovini ili onom ludom Klasiću,možda evoluira ko Banac za 25 godina
Ma nemoj, zašto čovjek ne smije prigovoriti i reći istinu? Kad je bila naša vlada imali smo samo 50% Srba u njoj pa ste nas stalno prozivali da su pola Srbi. Bilo je 50% Srba i 50% Hrvata samo prve godine, obećali smo nakon toliko galame i prigovaranja da će sljedeće godine biti obrnuto i to smo ostvarili, zanima me kako ćete vi ostvariti vaša obećanja o "najbogatiju državu u galaksiju".Regoč wrote:Koja ste vi gamad, takvi idiotizmi padaju na pamet samo esdepenjarama, recimo onoj Holyci koja je zabranila meso i uvela obvezni vegićki dan. To je vaša razina sviesti!dawson wrote:Hoće li Zlatko zabraniti svinjetinu u restoranu ministarstva kulture odn. dozvoliti samo halal hranu? :)
udba- Posts : 4945
2015-11-10
U ovom trenutku svaki razgovor o tzv lustraciji pada u vodu.
S jedne strane "luštrirali" bi čovjeka koji je radio posao za koji je školovan ,recimo u Službi državne bezbjednosti,a ovamo imamo ministra bivšeg člana Pavelićevoh HOP-.a.
Neće moći ove noći.
S jedne strane "luštrirali" bi čovjeka koji je radio posao za koji je školovan ,recimo u Službi državne bezbjednosti,a ovamo imamo ministra bivšeg člana Pavelićevoh HOP-.a.
Neće moći ove noći.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Recite istinu, Zlatko je musliman. I što sad? Odakle budalaština da će dopustiti samo halal-hranu? To je "antifašističko" crnilo koje nema veze s mozgom. A kad već spominješ bivšu Vladu, je li itko ikada, potaknut s 50 % Srbah u njoj, upitao kada će međimursku gibanicu zamieniti četnička?udba wrote:Ma nemoj, zašto čovjek ne smije prigovoriti i reći istinu? Kad je bila naša vlada imali smo samo 50% Srba u njoj pa ste nas stalno prozivali da su pola Srbi. Bilo je 50% Srba i 50% Hrvata samo prve godine, obećali smo nakon toliko galame i prigovaranja da će sljedeće godine biti obrnuto i to smo ostvarili, zanima me kako ćete vi ostvariti vaša obećanja o "najbogatiju državu u galaksiju".Regoč wrote:Koja ste vi gamad, takvi idiotizmi padaju na pamet samo esdepenjarama, recimo onoj Holyci koja je zabranila meso i uvela obvezni vegićki dan. To je vaša razina sviesti!dawson wrote:Hoće li Zlatko zabraniti svinjetinu u restoranu ministarstva kulture odn. dozvoliti samo halal hranu? :)
Ovisi što je radio u SDS-u.jastreb wrote:U ovom trenutku svaki razgovor o tzv lustraciji pada u vodu.
Neće moći ove noći.
I meni suvisan razgovor o lustraciji...ja sam za ucinkovitije rjesenje bez puno razgovora..loj i kanapcejastreb wrote:U ovom trenutku svaki razgovor o tzv lustraciji pada u vodu.
Neće moći ove noći.
2015-09-08
samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
Guest- Guest
No ciji je?....crnogorskideda na aparatima wrote:samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
2015-09-08
Je musliman je, i onda kad čitam tamo na drugoj temi kako bi progonjenim muslimanima oduzimali imovinu i trpali im svinjetinu za jest, srce me boli kad vidim koji odnos imate prema Hasanovoj vjeri, čekam dan kad ćete ga se odreć i trpat mu krmetinu u usta.Regoč wrote:Recite istinu, Zlatko je musliman. I što sad? Odakle budalaština da će dopustiti samo halal-hranu? To je "antifašističko" crnilo koje nema veze s mozgom. A kad već spominješ bivšu Vladu, je li itko ikada, potaknut s 50 % Srbah u njoj, upitao kada će međimursku gibanicu zamieniti četnička?udba wrote:Ma nemoj, zašto čovjek ne smije prigovoriti i reći istinu? Kad je bila naša vlada imali smo samo 50% Srba u njoj pa ste nas stalno prozivali da su pola Srbi. Bilo je 50% Srba i 50% Hrvata samo prve godine, obećali smo nakon toliko galame i prigovaranja da će sljedeće godine biti obrnuto i to smo ostvarili, zanima me kako ćete vi ostvariti vaša obećanja o "najbogatiju državu u galaksiju".Regoč wrote:Koja ste vi gamad, takvi idiotizmi padaju na pamet samo esdepenjarama, recimo onoj Holyci koja je zabranila meso i uvela obvezni vegićki dan. To je vaša razina sviesti!dawson wrote:Hoće li Zlatko zabraniti svinjetinu u restoranu ministarstva kulture odn. dozvoliti samo halal hranu? :)
Je, stalno ste nam brojali krvna zrnca i govorili kako više ima Srba u našu Vladu nego u fudbalsku reprezentaciju Srbije, a ova vlada je odjebala Međimurce iz Vlade, nema gibanice, samo Kebab.
ne znam Hasanbegović ne zvuči baš crnogorskivuksadinare wrote:No ciji je?....crnogorskideda na aparatima wrote:samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
Guest- Guest
Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
2015-09-08
vuksadinare wrote:I meni suvisan razgovor o lustraciji...ja sam za ucinkovitije rjesenje bez puno razgovora..loj i kanapcejastreb wrote:U ovom trenutku svaki razgovor o tzv lustraciji pada u vodu.
Neće moći ove noći.
Kako se kaže lustracija na engleskom? Lastrejšn? Pitam jer me zanima kako će to Orešković izgovorit kad budu uz bubnjeve proglašavali zakon.
Ajde ne diraj mi navijackog suborca iz 80-tih i pocetka 90- ih...kad smo sorali cigane i grobare...da je i kinez ako mi je bio navijacki suborac u teskim vremenima drazi mi je i od vlastitog bratadeda na aparatima wrote:ne znam Hasanbegović ne zvuči baš crnogorskivuksadinare wrote:No ciji je?....crnogorskideda na aparatima wrote:samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
2015-09-08
ako Stevanović ili Jovanović nije naš čovjek, i znaš odmah čiji su mu isnteresi na prvom mjestu, po kojoj to logici Hasanbegović stavlja hrvatske interese na prvo mjesto a ne interese svoje zajednice?vuksadinare wrote:Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
Guest- Guest
dobro to samo znači da si ti debil bez mozgavuksadinare wrote:Ajde ne diraj mi navijackog suborca iz 80-tih i pocetka 90- ih...kad smo sorali cigane i grobare...da je i kinez ako mi je bio navijacki suborac u teskim vremenima drazi mi je i od vlastitog bratadeda na aparatima wrote:ne znam Hasanbegović ne zvuči baš crnogorskivuksadinare wrote:No ciji je?....crnogorskideda na aparatima wrote:samo debil može vjerovati da je Hasanbegović "naš" čovjek, a debila očito nikad ne manjka
Guest- Guest
Zato sto su hrvati porijeklom a ovi drugi su cigani pardon srbi a mi nismo isti soj ili bar da vuku nase porijeklodeda na aparatima wrote:ako Stevanović ili Jovanović nije naš čovjek, i znaš odmah čiji su mu isnteresi na prvom mjestu, po kojoj to logici Hasanbegović stavlja hrvatske interese na prvo mjesto a ne interese svoje zajednice?vuksadinare wrote:Sad ovog hasanbegovica etiketiraju s muslimancina a oni antifasisti poklonili isilovcima vbr rak
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» predavanje pročetničkog povjesničara
» raskol i u HND-u, napalo lekovića, podržalo Hasana....
» 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» predavanje pročetničkog povjesničara
» raskol i u HND-u, napalo lekovića, podržalo Hasana....
» 10 udruga Hrvata iz Bosne je podržalo moju kandidaturu za gradonačelnika
Page 2 of 3